2912
-
bigbigle #531 erre én is kiváncsi lennék.
gondolom dracon nem lesz ugye?(ebben kivételesen reménykedem mert pont akko nem leszek)
-
FGB #530 ha nem lehet yangot betenni akkor hogy gyülik a céh számlája?
aki összeszedi az a kincstárnok? vagy ő valahogy be tudja tenni a céhbe? -
#529 Igen 70 millióba került, 200,000 csak a céh alapítás. Amúgy yangot nem lehet. Nálunk egy adott tag szedi a pénzt (és ez változik) Yang az amit láttok a céh ablaknál az nálunk a kovácsból jön. 10%-a a fejlesztéseknek a céh számlára kerül, ahogy az olvasztásból is keresünk. Ajj csak 1 telek lehet... fenébe. Remélem azért még 1 kovácsot tudunk majd. De ezt még majd azt mondtad kideríted :) -
FGB #528 egy kérdésem nekem is lenne:
- jön az augusztus 20.-i Event, viszont azt honnan fogom tudni, hogy hol fog éppen zajlani? Jó helyen kell lenni jó időben vagy lesz előtte valami beharangozó, tájékoztató (pl: mint ahogy a céh háborukat bejelentik)? -
#527 Igaz az hogy egy céhtelek, 70 milkába kerül, és nem 200.000-be?
Ja és még annyi hogy a céhbe hogy lehet yangot fektetni, mert exp-t tudok, de yangot nem >( -
#526 Nem, 1 céhnek 1 telke lehet csak. -
#525 Viszont nekem van még 1 kérdésem. Ha esetleg 1 telekre csak 1 kohót és 1 kovácsot lehet építeni, akkor a kérdés az, hogy 1 céh-nek lehet egyszerre több telke is? :) -
#524 Na erre nem tudom a választ, a háborúk működnek pedig. És szerintem ez csak nálad van így. A megoldás rá, hogy fogod törlöd a metint és újratelepíted. Ezáltal minden frissítés újra letöltődik és telepítődik normálisan. Ez sok problémát megold :) -
#523 Köszi! És lenne még1.
Céhháboruzni akarok, kihívok egy céhet, és ilyen kínai jelek jelennek meg alul -
#522 Káposzta, erre tudom a választ. Valaki kirúgta a céh-ből nem pedig kilépett. Vagy megszűnt a céh. Utána kell 24 óra mire új céh-be léphet. Asmo, köszi előre is :) -
#521 Nem tudom mi ez, én is összefutottam ezzel a napokban, lehet egy bug lesz, majd utánakérdezek más ország adminjainál is. -
#520 Na és Asmodeus! Te mit tudsz arról a bizonyos céhmeghívási üzenetről, hogy "Ezt a játékost csak 1 nap múlva hívhatod meg újra"
Mert én próbáltam néhány embert felvenni, akiknél ezt írta ki, megpróbálkoztam másnap is, de ismét ebbe az üzenetbe akadtam.
Kérlek ha tudod mond meg, mert már elég idegesítő, hogy jön a sok PM azzal hogy "Most már beveszel?"
Előre is köszi.
Tőtöttkáposzta. -
#519 Nem tudom pontosan, hivatalos információm még nincs erről, de tudtommal 1 telken 1 féle kemence, 1 féle kovács ...stb. lehet csak.
Utána fogok kérdezni ennek, amint lesz rá lehetőségem és leírom a kapott választ. -
#518 Asmodeus, help! Remélem ez is csak egy hiba ami orvosolva lesz. Szóval a céh-ünk ékszerkovácsot akart készíteni, fegyverkovácsunk már van, és nem engedte megépíteni az ékszerkovácsot. Olyasmi hibaüzit írt ki, hogy ezt az épületet csak 1x lehet felépíteni. (itt szerintem az oltárra gondolt ami a kovácsunk mögött van) A kérdésem tehát az hogy 1 céh-nek 1 adott telken csak 1 kovácsa lehet, vagy ez is csak egy hiba?
(ébenfa kohót csináltunk helyette tesssék csak jönni és olvasztani)
Aki nem tudná a kohók működését annak egy kis leírás. Kell előszöt is pl egy ébenfa fülbevaló, ebben sima gyémánttal (nem érccel gyémánttal) csinálsz bele egy üres helyet, utána az ébenfa ércet elhozod hozzánk, és egy +0 +1 vagy +2-es metin kő segítségével ébenfát készítesz belőle, utána azt belehúzod az ébenfa füles üres helyére és kapsz bele még bónuszt 24 órára :) A 24 óra 24 óra játékidőt jelent. Ha nem viseled nem megy lefele az idő. :) -
#517 Meddig? -
#516 na de most komolyan. idáig fajult ez a fórum? -
#515 cdefghijklmn -
#514 ÁÁÁh ez elég hosszú lenne különben sincs 44 szer 15 másodpercem XD -
#513 b -
#512 a -
#511 leírom az ABC-t XD -
FGB #510 510 stipi-stopi :D -
#509 Jeee tulvagyunk z 509 hozzászóláson! Hajtsunk az 510-edik re XDXD -
#508 Egyébként érdekes minden világban 2 helyen lehet találni Jin-Heet, kivétel a Jinno világban. Ott csak egy helyen van. -
#507 Milyen furcs! Pont asmodeus írta az 500. at :) -
FGB #506 Most nézetem túl vagyunk az 500.hosszászóláson.
Irány az ezer! :D -
FGB #505 #190-es hozzászolásban már egyszer belinkeltem, de íme:
1. kép: Jinno (Kék) Birodalom
2. kép: Chunjo (Sárga) Birodalom
3. kép: Shinsoo (Piros) Birodalom -
andromed #504 Megbotlottam az öregasszonynál egy küldetésben, hogy:
Öljek le 30 Jin-Heet. Nos én egyet se találtam még azon a fehér eskü szigeten se. Nem tudjátok véletlenül hol vannak Jin-Heek? -
#503 Ja és egyébként mi ez a "Figyelem! ÁÜF változás" mit jelent ez?
-
#502 Nekem rengeteg haverom van, szal járnak át hozzám, mivel majdnem szomszédok vunk 4-5 metinezővel, és ők be szoktak lépni a saját karijukal az én gépemen.Eddig még kitiltást nem kaptam.
Ja és még annyit hogy hackelni azért nem érdemes programokkal, mert pl van ez a CheatEngine nevű progi, egyszer letöltötem, kipróbáltam pár játékot vele, és puff, az összes játék beszart, többet nem tudtam vele játszani.
Meg még azért sem éri meg mert a progin keresztül lenyomozhatják az ID-t és a passodat. Vagys oda akarid. -
#501 Köszi az infót :) Szóval akkor ha mellettem hack-el tolja valaki de nem vagyok vele csoportba, és úgy döntök, hogy nem nyomom fel akkor nem tilthatnak ki. Ez tiszta sor, viszont a másik gépről belépegetős kicsit kusza, mert ha máshonnan is belépegetek, de nem rendszeresen, viszont a haverom a saját reg-jére rendszeresen belép elég egy kérdés is, hogy most mi van, nem egyből kitiltani az illetőt/illetőket :) Meg csinálni kellene a fórumba részt, ahol be lehetne írni azt pl. hogy öcsém xy KARAKTER névvel játszik és én meg xy KARAKTER névvel játtszom. Így a gm-ek látják az azonos ip-t de jelentve van hogy az 2 külön ember.
A karakter nevet meg remélem mindenki tudja miért írtam naggyal. A regisztrált nevet soha senki ne adja ki. Ha azt kiadjátok feltörhetnek titeket igen gyorsan. Akinek megegyezik a karakter neve és a metines felhasználó neve is vége van mint a botnak. Utóbbit a játékban nem tudják kideríteni, sőt az oldalon keresztül sem, mivel a felhasználó neveket egy másik külön szerver tárolja (gondolom én, mivel ez az ésszerű) -
#500 Ha a haverod is aktívan metinezik azon a szerveren, ahol te is, és felmerül a "gyanú", hogy nem te, hanem a haver lépeget be hozzád is - vagy te a haverhoz is - akkor lehet, hogy kitiltást kapnál érte.
Metin3 nem hiszem, hogy lenne a közeljövőben, szerintem a metin2-ben is van még bőven lehetőség, amiket lehetne fejleszteni, amivel lehetne jobbá tenni, így nincs szükség szerintem még metin3-ra.
Neo és FGB: Ha egyértelműen látszik, hogy hackel ( pl fénysebességgel üt, leüt seperc alatt 3 nála 10-20 szinttel nagyobb mobcsoportot, másodpercenként használja a skilljeit...stb. ilyeneket nehéz "nem észrevenni". A szabályzat értelmében, ha hackert látsz, jelentened kellene a GM-eknek. Ez becsület kérdése is, hiszen, ha látod, hogy valaki hackel és nem foglalkozol vele, ezzel "engeded őt csalni".
Azért viszont, ha egyértelműen hackel vki és erről a vele csoportban levők is tudnak, akkor igen, a csoport tagjai is kaphatnak érte kitiltást.
-
takashi #499 Kicsit értelmetlen szóval...hehehehe tehát a gyorsaságot lehet növelni de amit írtam az első hozzá szólásomban...ott vannak azok a speckók amikkel szépen elintézi a gyorsaságot...na ennyi csak sikerült a többit meg hámozzátok ki ha bírjátok..XDDDDDDD -
takashi #498 ÁÁÁ még mindíg a hack meg a gyorsaság...Nos csak akkor röviden annyit az 51 feletti csizmák jszépen néz ki ha +9 de akkor már olyan vértet hordasz aminek -12 a mozgási képesség plusz a pajzsod mínusza is tehát mintha nem is lenne az a másik lelassít????????????mert pl a fegyvernek az a bónusza vagy éppen elájulsz...vagy a harcosok nagy kedvence amikor benyalják a mérgezést..hihihihi azt nagyon szeretem semmit nem tudtsz csinálni ellene az a kevés % méreg ellenállást meg cseszheti... -
#497 Hackről: van egy harcos karakterem 46-os, 42-es (Sárkány lemezvért) benne sietség kő+3, nőr csizma+6 (ez ha jól számolom 32 speed plusz) erre ittam egy nagy lila italt, az további sebesség, erre mapon mindenki hackerezett és akkor mi van a +9-es 51 feletti csizmákkal és sietség kő+4-el ?:D -
FGB #496 Jol van no, nem kell mindent viccnek venni! :D
Nem tudom lesz e metin3, de szerintem ha lesz is nem hiszem, hogy a közel jövőben, viszont szerintem a 2035-ös dátum azért elég hosszú idő. Én inkább arra tenném a voksomat, hogy kiadnak egy hasonszőrű játékot jóbb grafikával, más karakterekkel és más történettel. Esetleg egyszer talán lesz egy grafikai frissítés de akkor meg lehet motort is kellene cserélni az meg nem éri meg (mint pl. a WoW-nál). Így szerintem még évekig megmarad a Metin2.
Haviszont igaz, hogy 2035-ben jelnik meg, akkor én már nem fogom azt kipróbálni, max a gyermekem. :DDDD -
#495 Jah és ugy lehetsz a legesleggyorsabb, ha ezeket használod:
Ninja vagy, íjász, és a pehelykönnyü lépéseked P-s azaz Perfect(A G utáni legmagasabb fokozat)
Veszel szélcipőt, iszol baracviráglevet, valamint lila ital nagyot.
Ezt úgy lehet tovább gyorsítani, ha egy gyógyuló sámán megáld téged egy gyorsaság skillel.
Véleményem szerint ezt már hack-nek lehet ládni, de nem az.
-
#494 Figyelj! Nekem azért kell a metin3, mert abban érdekes, és nagy előrehaladást biztosító újítások lesznek. Ezt olvastam fórumon mielőtt jönne a következő kérdés, hogy honnan veszem.
A metin2-t szerintem nem lehet kijátszani, mert az nem kijátszás, hogy pl:99-es vagy. A teljes kijátszást szerintem te úgy értetted hogy minden cuccod +9-es, és azoknak a szintjük is a max. És te is 99-s vagy a maximum tapasz ponttal.
Ha megjelenik a metin3, nem tudsz lebeszélni arról hogy ne próbáljam ki.
Természetesen a fő karim az a metin2-n lesz. De gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki így áll hozzá.
Tekintsünk visza miből indult az egész vita: "Azt hallottam hogy 2035 ben lesz metin3. Igaz ez?"
Erre én egy igen, egy nem, vagy pedig egy nem tudom választ vártam volna. -
#493 Igen ezek jó kérdések, nagyon sok hackerlő van és kevés az olyan tiszta játékos aki nem próbálta volna ki csak 1x hogy milyen pl hackel ütni. Volt olyan illető aki az orromra is kötötte hogy ő hackel üt. De nem nyomtam fel. Ő tudja... ha egy 50-60-as karakter neki ennyit ér hát tessék. Előbb utóbb úgy is bannolni fogják, én nem vesződöm velük. Nekem ha kell egy kis ütési sebesség zöld ital. Speed-nek ott vannak a sietség kövek amiket alap vértbe teszek, + a lila italok és a barackviráglé. Harcosoknál pedig nem utolsó sorban a mámor. Sok olyan lehetőség van amik segítik a játékot tisztán. Igaz némi yangba kerülnek, de így szép a játék :) -
FGB #492 még valami PvP-ben az íjász jobb választás, de mob-ok ellen sem rossz. szerintem érdemes neki adni egy esélyt, de amelyik neked jobban bejön.