2912
-
FGB #491 ha elmész az öreg asszonyhoz ö vissza tudja állítani a készségeket jó pénzért, addig míg el nem éred a 31-es színtet, onnantól már nem tudod. -
sinigla #490 heló! egy olyan kérdésem lenne hogy ugye lehet választani a képességeknél hogy íjj vagy kard (távol-/közelharc) legyen, és véletlenül az ijjat választottam ilyenkor át lehet váltani?? -
FGB #489 az hogy melleted valaki hack-et használ és tegyük fel ténylegessen hack-el nem pedig extrákat használ. azért nem hinném hogy kitiltás jár hiszen nem te hack-elsz, és nem vagy vele csoportban. Azt meg te 100%-osan ugy sem látod, hogy hack-el, maximum csak gondolod vagy mondja az illető.
Asmo!
ha belépek egy csoportba ahol vannak páran és mindenki külön üti a mobokat, és mondjuk valaki hack-el a csoportban, de mondjuk a csoport társak nem tudnak róla, akkor mindenki ki lesz bannolva x időre, nem csak az aki hack-et használ? -
#488 Ruha kovács van a sárgáknál, azt azért nem építjük. A nagyon messze nem igaz :) Hamar megvan a 20milla a furnél a törzs és az alapkő. Ha azt nézzük hogy heti 250k az adónk (vagy valamelyik építőanyagból 1db) A belépési pénz pedig a céh-be 1,5millió.
Meg a másik kérdés, hogy ha mellettem hackel valaki akkor engem bannolnak ha nem jelentem? Ha csoportba vagyok vele azt tudom, hogy akkor igen, de ha csak mellettem öl pl V1-be akkor mi van? :) -
bigbigle #487 minek ha ez se teljes itt a magyaroknál? -
FGB #486 minek neked a Metin3? még a 2-őt sem vitted végig :)
sokan kérdezték már sokhelyen mikor lesz Metin3, valahogy nem akarják megérteni, hogy ez nem egy EA játék aminek fossák a sorozatait.
Szerintem nem is lesz metin3! :) -
#485 Hy azt olvastam hogy 2035 re megjelenik a metin 3. Igaz ez? -
FGB #484 erre Asmo helyett én is tudok neked válaszolni.
- ezért nem fognak bannolni!
az ékszer kovácsotok, ha meglesz majd megnézem magamnak :)
meg a ruha kovácsot is de godolom az még nagyon messze van. -
#483 FGB nem nem mi állítjuk be. Ennyi az ára a 10%-al jobb kovácsolásnak. Céhen belül sem olcsóbb sokkal. Az árnak 10%-a megy a céhes számlára. Azaz egy 200k-s fejlesztésből 20k a céh számlájára megy. Ha miden jól megy, akkor most 7végére meglesz az ékszer kovácsunk is, de ez még nem biztos.
Asmodeus, viszont van egy kérdésem. Ha máshol lépek be a karakterembe azért bannolhanak? Pl. elmegyek egy haveromhoz és ott játszom a karimmal. Eddig csak itthonról játszottam 2 gépről, ha havertól jelentkezek be bann? -
#482 Az király akkor a metinen kívül is tudunk dumálni! -
FGB #481 nekem is win7-ban, de nekem semmi gondom velle fut a metin2 alatta gond nélkül.
A 30-as küldinél el kell menned a fő majomhoz, ott ahol van abban a barlandba van egy oszlop, oda kell menni és kész is a küldi. -
dani97 #480 Szia
Akkor ismerlek én is altairon játszok és Jinnoban
JinnoXpresses vagyok tudom hogy te vagy a vezetője:)
Én xxxNaMivAn vagyok -
#479 Üdv Dani97!
Leírom az ismertetőimet:
Server: Altair
Királyság: Jinno
Kaszt: Mentális Harcos
Név: Qpack
Szint: 41
M1-es Erős test
15-ös Áthatolás (mellette 15 Áthatolás-kk :D)
Kard Ütés: 1
Heves csapás: 3
Dübörgés: 2
-------------------------------------------------------------------------
És ezen kívül: Heves csapás és dübörgés feledés szalagját vennék PM!!!
-
dani97 #478 Az a küldi amikor a majom kaziba kell menni és valami táblát kell keresni
Tegnap sokat játszottam a Metin2 vel és a majom kaziban voltam majdnem végig és nem adta meg a küldit. Sajnos tegnap újra kellett tenni a windows 7 et és ugye le ment róla minden . Ma pedig nem tudok vele játszani mert én nem tudom megcsinálni a metin 2 a gépre -
FGB #477 N3o!
a kovácsnak az árait ti állítjátok be? -
#476 Köszi az információt, akkor ez az erő oltára, annak pedig tudom a hatását :) Maximalizálja minden céhtag erejét. És igen te is jól tudod. Lesz egy céh épület amivel köveket lehet fejleszteni, méghozzá +4-ről +5-re, kelleni fog hozzá egy halom pénz és egy áldás tekercs. A fejlesztése ahogy az mindennél nem 100%-os, így majd sokat lehet bukni vele.
Takashi, én nem tudom felmegyek dt-be és 3-4 óra alatt 7-8 óriásszárny íjat kapok, oroszlánygyilkost 2-3db-ot és a chakram-okról nem is beszélve. Ha mind csak +2-es akkor is szorozd fel 44,000 yangal. 10 tárgy esetén ez már 60k híján fél millió. -
FGB #475 és melyik az a küldi? -
dani97 #474 Sziasztok
Töltöttkáposzta te melyik szerveren játszol?
Én 30 as szintű vagyok és van egy küldi ami nem tok megcsinálni -
#473 Igen, ez valószínűleg "félre fordítás", angolul "temple of power" ... -
FGB #472 Pupuci!
Akkor tudsz majd könyvet olvasni, ha a képességed átlép M1-re és lesz legalább 1% EXP-ed (az 1% nem biztos, de ha 0%-od van akkor nem fogod tudni elolvasni). -
takashi #471 Ez jó hülyeség a küldetésekre alig ad yangot nevetséges összegek...50 felett is a legnagyobb yang küldetésért amivel találkoztam 125k volt addig meg hozzád dobál 20-50k között röhej de az 50k már nagyon határos sőt inkább akkor misszíó küldetés azt tudom hogy ha a normál misszió küldetésbe kifogod a Chuong meggyilkolását arra 100k ad...
-
#470 Hát azért ha felmész DT-be egy olyan 4-5 órára azért 1millával lejössz + ádás tekercsek (persze 50 felett) -
#469 a küldikből több pénz jön be mintha csak fojton ölnék.
nem szoktam vinni mert nem találom az emberkéket benne am fasza kis játék -
takashi #468 Töltöttkáposzta lehet hogy értelmetlenül írtam de olvasd el még1x:)))azt írtam nem kell +0vagy+1 követ bele rakni a fegyverbe vagy vértbe...+2vagy+3 és nem tudom miért kéne yang és erős cucc egy féltékenység metin szétveréséhez és potit meg általában minden metin dob amit elhasználsz rá azt szinte vissza is kapod...mert gondolom te is harcos vagy akkor meg pláne!!!!!
És előbb vagy utóbb dob olyan követ amit szeretnél hidd el csak türelem kell hozzá..... -
#467 Takashi! Nem mindegy hogy +0-s a kő, vagy +3 as! PL a metin randomba dobálja a köveket, és ha mondjuk egy bizonyos követ szeretnél, nem biztos hogy azt is kapsz. Mellesleg a metin rombolásához is kell yang, erős cuccra, és potira. -
Pupuci #466 Sziasztok srácok!
VAn egy lv20-as harcosom akinek 17-es az aurája.
Szeretnék könyvet olvasni de azt írja, hogy nem megfelelő a képzettségem hozzá ( vagy valami hasonlót ).Hogyan tudom elolvasni a könyvet ( ez is aura könyv )?Mi kell még hozzá? -
#465 Igen nálunk van az a kovács, 10%-kal jobban javít a városinál. Sokat számít az az 10% hidd el :)
Egy kérdésem lenne most a céh épületekkel kapcsolatban. Mi a nyavalya az a Sejtés Temploma? Megvan a telek, a főépület és a fegyverkovács (magyar szerveren az első céh fegyverkovács, a JoeBoss céhnél. Csak nálunk van még, sárgáknál ruha kovács van) Szóval nem tudjuk mi az a sejtés temploma. Nem találtam neten sehol róla leírás se német wikin se német fórumon. Most az angolt böngészem de még egyenlőre semmi. Aki tudná pls írja már meg itt nekem :)
Ez lenne az erő oltára? És csak egy félrefordítás? -
FGB #464 +9-ig én nem megyek el +6nál megszoktam állni.
mondjuk egy Ying-Yang öltönynél nem érdekel ha elrontj a kovács abbol sokat lehet szerezni szerezni azt dobnak a szörnyek is, de az FMS az már más kérdés, azt nem dobálom a kovácsnak, még eltőri a szerencsétlen. Az egyik céhnél láttam egy kovácsot állítolag az 10%-al jobban dolgozik, de az meg 200k kért +5-re, én meg mondtam neki egy pát. -
bigbigle #463 erre valaki nem muszály +9-es jó ha min. +6-os -
takashi #462 Szerintem nem kell vastagnak lenni ahoz hogy köveket rakj be fegyverekbe mivel elég csak ha metin köveket versz szét és valamelyik dob követ és elég hamar dobnak nem kell +1 bele rakni +2..vagy +3 elég bőven és dobja az már a féltékenység metin is...és a röhejesen drága köveket nem kell megvenni vicc amit kérnek értük...+1 szintről kell fejleszteni kövekkel minden cuccot és ha ront is akkor azért +4 szinten már bele lehet rakni azokat a köveket amiket szeretne az ember...és +4 a kovács se ront annyira:)))))))))))persze ez is szerencse kérdése... -
FGB #461 Hát az a helyzet mostanában nem hiszem, meglátogatom a kovácsot a jelenleg +4 az FMS és nem szeretném ha eltőrné, ahhoz túl sokba van, meg mostanában nem igazán látok annyit a piacon -
#460 Hát igen, de mondjuk ha sikertelen a javítás? Akkor az egész fegyver odavész. És ahhoz hogy +9-es szintre felvidd úgy hogy minden szinten raksz bele követ, ahhoz eléggé jól kell állnod anyagilag, ugyanis a kövek nem túl olcsóak, bár attól függ hogy milyen típusú, mert mondjuk egy fortély köve és egy sietség köve között mérföldnyi különbség is lehet árban. Szóval szerintem takashi ötlete csak akkor elfogadható, ha vastag vagy -
takashi #459 FGB
én estem ilyen hibába hogy fegyverben volt egy szilánk meg aegy kő amit elfogadod és a t5ekercsel akartam kiszedni a szilánkot és bele rakni másik követ csak nem tudtam hogy nem, a szilánkot hanem a jó követ nem is kiszedte hanem azt is szilánkká változtatta....jól megszívtam és csak a kovács segített benne mikor fejlesztettem egy szintet rajta....én hülyeségnek tartom azt a tekercset
Egy jó tanács ha köveket akarsz berakni cuccokba azt kezd el már az elején és ha szilánk is lesz akkor következőő szinten megint próbálkozhatsz valami más kővel +9 szinten csak elfogadja amit szeretnél bele:DDDDD -
FGB #458 vissza a játékhoz:
Az FMS-be tettem egy követ de nem lett semmilyen haszna ki szerettem volna venni vettem is egy erre való tekercset vagy mit, de nem volt hajlandó kiszedni a követ, gondoltam biztos én vagyok béna így kiprobáltam a ruhán. abban is volt kettő ebből ki vette a követ viszonta ruhába nem tudom vissza tenni, mert azt jelzi hogy van benne kettő aminek egyiknek sincs semmi haszna.
hogy tudom kivenni a követ az FMS-ből, és mért nem lett üres hely a páncélon mikor kivettem a követ? -
FGB #457 Éppen az előbb akadtam egy nagyon "érdekes oldalt" tele van metin2 csalásokkal, az egész oldal erre épűl. Megnéztem majd visszamentem a google-ra tovább keresgélni. Eszembe jutott egyszer anno én is kipróbáltam egy játékot hasonló lehetett a Metinhet csak ez évekkel ezelőtt történt amikkor még az Internet sem volt ennyire elterjedve. No mindegy szóval anno kipróbáltam és emlékszem eleinte milyen jónak tűnt anélkül megyek végig, hogy megsebezne bárki is, csak ütők és hullnak körülöttem, aztán egyszer csak unalmas lett a játék, kiveszett belőle a kihívás, elveszett a játék érdekessége, meguntam és többet el sem indítottam még csalás nélkül sem, többé már nem érdekelt.
Lehet csak én vagyok így vele, de szerintem a csalás csak megöli a játékokat, nem értem miért használják még is páran, én pl nem hiszem, hogy ugyan annyira kedvelném a karaktereimet ha tudnám, hogy csalással értem el odáig. Lehet néha úgy vagyok a játékkal, hogy iszonyat lassan haladok és vannak napok mikor kilépéskor kevesebb az EXP pontom mint mikor beléptem, és persze szintet nem léptem, de akkor sem csalok.
Nem tudom van e olyan aki végig vitt egy játékot csalással, vagy ha használt csalást végig játszotta e vagy ugyan úgy ment a süllyesztőbe a game mint nálam, de szerintem az ilyen játékoknak pont az a lényege, hogy mindenki saját maga építse a karakterét, ahogy az neki tetszik, és azzal bizonyítson. Ahogy végig gondoltam igazából a végén a karakterek (90-99 szinten) már nem igazán fognak nagyón különbözni, esetleg csak a felszerelésekben.
Ui: senki ne kérdezze, se itt, se privátban az oldal címét, mert nem emlékszem és a böngésző sem. Nem akarom, hogy általam essen kísértésbe bárki is. Szóval csak tisztességesen, és ne csalj! -
#456 Jelenleg tudtommal sehol se lehet növelni a szintjüket, de később lehet a céh telkeken lesz olyan épület, ahol ez lehetséges lesz.... de nem biztos... -
FGB #455 Azt tudom mire lehet használni a köveket, meg azt is hogy hogyan. a kérdésem az, hogy ezeket a köveket, hogyan lehet fejleszteni. Pl: van egy kövem ami +2-es és 90MP-t ad, ugyan ebből a köből van egy másik ami 0-ás és az 30MP-t ad. ezeket a köveket szeretném valahol valakinél feljebb vinni. -
#454 #449 : Ha házasodni akarsz, az nem lesz olcsó.. kell a pasinak Szmoking, kell a csajnak Menyasszony ruha, és kell még neki egy Csokor is. Ezen felül pedig kell 1-1 milla és persze kell mindkettőtöknek Jeggyűrű, amit az Öregasszonytól kaptok, ha elvégzitek a Jin-hee-s küldit...
Kérdés Valóban ér ennyit egy házasság?
Sok előnye nincs , max a jeggyűrű, amivel tudtok egymásra teleportálni,más nem igen van....
FGB: Azokat a köveket a megfelelő tárgyakba lehet tenni. a "Fegyver" -es követ a fegyverekbe, a "Felszerelés" köveket pedig elsősorban a ruhába lehet rakni. Nem kell mást tenni, mint a ruhát lerakni a leltárba (lehet ezt se kell) majd a követ ráhúzni a kívánt tárgyra és felugrik a "kovácsnál már megszokott ablak". Sajnos nekem elég rossz a statisztikám, 5 kőből 4 lett kőszilánk....
-
bigbigle #453 ha lehet akk ide tennék keresést fel:harci villa +9-et keresek!
( ha valakinek van vagy tud akk vagy itt jelezheti vagy játékban jihnoo/draco --> bigbigle)
meg érdeklődnék a 21-es sisakért is abból is valami jóbbat és a pajzsok hogy vannak sorrenben a harcosé? -
#452 Sehogyse lehet az csak ugyvan