2912
-
#371 LVL46-os küldire adott nekem 3-at de csak az 1-ik sikerült -
takashi #370 olyan kérdésem lenne srácok,hogy azokba a kiegészítőkbe karkötő fülbevaló milyen köveket lehet rakni amiket fejlesztettél a gyémántal mert nem fogad el semmit amit idáig próbáltam???? -
bigbigle #369 akk várok a szinlépésig -
takashi #368 Én a eddig az áldás tekercset használtam és mindig sikerült a fejlesztés....a majomkazamatás küldetéseket én is így csináltam meg mindig szint lépés után így nem veszítettem semmi xp..... -
#367 Vagy vársz 50-es szintig és akkor bármi dobhat énis megvárom!
De még ha tekercs megvan még venni kell a tárgypiacon egy követ olyant amient akarsz
Én a Sárkány tekercset meg a Kovács kézikönyvét látom a legjobbnak!?
Ti szerintetek? -
FGB #366 hát ez is egy megoldás. :)
-
#365 Én az ilyen barlangos küldit szintlépés után csináltam meg, az összeszedett pár xp-t előtte beadtam a céhnek, és így mentem 0 xp-vel. Ekkor ugye nincs XP veszteséged hiába halsz meg... :)
takashi: az is csak akkor működik, ha céh tag vagy valahol.... -
#364 szinte sehogy :D
kell jó nagy adag szerencse és szerencse
esetleg: Sárkány tekercs, Kovács kézikönyv, Harc isten tekercs, áldás tekercs Az első 3-ról a kovácsnál tudsz informálódni, mindhez kell áldás tekercs, ami piacon 1,1-1.5 millió yang, többi hozzávaló egyenlőre pénzes. -
tomi kft #363 hogy lehet megcsinálni hogy ne basza el a kovács a fegyot? -
takashi #362 Nos a céheket meg lehet nézni a városőrnél bár igaz csak a legjobb 10 helyezetted és csak a nyert vesztett csaták eredményét és a helyezést lehet látni más adatot nem közöl vagy a saját céhedet tudod még megnézni és ennyi bár én ezt a céhes dolgot nem tudom nagyon hova tenni csak úgy jó céhet alapítani ha tényleg van adó és xp adó is hogy fejlődjön a céh és ezt nehéz követni a tagokon ki mikor mennyit tesz be csak olyann tagokkal lehet jó céhet alapítani akik teljes mértékben betesznek mindent... -
FGB #361 A céhekkel kapcsolatban nekem az a legnagyobb bajom, hogy nem lehet róluk semmit sem tudni. PL:
- milyen céhek vannak.
- mennyi tagja van a céhnek.
Meg összeségében semmit nem lehet róluk tudi. Ezt azért hiányolom a játékból. -
bigbigle #360 van itt valaki az Omega céhből? -
FGB #359 előbb utobb meg kell csinálnod mert nagyon sokáig el fog kisérni a függő küldetés. A legjobb ha összeszedsz egy csoportot akiknek ugyan úgy szüksége van a küldire összeálltok, majd végig mentek. -
FGB #358 no igen, ez is egy megoldás! Bemész meghalsz párszor, megnézed az oszlopot, majd megint meghalsz párszór és kijösz és megnézed mennyi EXP-t vesztettél. Nekem ez nem éri meg inkább ledarálom a majmokat és kapok pár EXP pontot és a küldi is megvan.
de hát kinek a pap kinek a papné... -
bigbigle #357 és éremes megcsinálni? -
#356 Hát te eltévesztetted! elég egyszerű küldetés nem kell ölni semmit. a Tábla a kapu szemközti oldalán található, csak arra kel ügyelni hogy a majmok ne nyírjanak ki sokszor. Egyébként én oszlopnak nevezném, mint a weol emlékmű olyan az alakja. -
FGB #355 A majom kazamata végén van egy szép nagy szürke majom (azt hiszem szikla majom a neve) plusz egy pár majom harcos. azokat kell leverni, hogy meg tudd nézni a szikla oszlopot, mivel sokan vannak a majmok és a szikla majom elég erős így nem egy gyenge küldi. -
#354 Mien táblás?Kazi vége? -
bigbigle #353 már kész is nem adott sokat és megkaptam a táblás küldit hát aszt mondják hogy nehéz és vagy 7-8 ember kell hozzá tehát várok még vele -
#352 A normál az a teljesítési szint nehézségét jelöli. -
#351 Asmo ezt mondtam én is -
#350 A Misszió könyvek arra jók, hogy ha esetleg nincs már küldetésed az adott szinteden, akkor ezek segítségével tudsz kérni küldit, amit végrehajtva a rendes küldikhez hasonlóan jutalmat kaphatsz.
Az, aki szeret küldizni, ne adja el, az aki nem annyira szereti a küldiket, adja el. -
bigbigle #349 akk nem adom el -
#348 Az missió könyv amit ha elvállalsz, akkor egy küldetést kell teljesíteni. Persze ha sikeresen megcsinálod jutalmat kapsz( yang, cucc, tp) -
bigbigle #347 kaptam egy aranyszínű valamit (olyan mint egy tekercs és mögé az van írva hogy normál) na ez mire jó? -
#346 Nem, én a GA vagyis a Játék Admin vagyok. Az email címemet meg nem nagyon olvasom :D -
#345 Asmodeus te ugye az egyik GM( Game Master) vagy a metin2-ben.
Mert ha igen, add meg E-mail címedet, lenne hozzád egy pár fontos kérdésem, ami elég sürgős lenne. -
#344 Tyű a szentségit! akkor ezek szerint lekéstem a harcművészeti könyvek kitanulását.
Egyébként nekem most +4 es halálos vértem van, mert sajnos a másik +7 es, bónuszokkal és 2 kővel felszerelt vértemet ellopták
Altair server Jinno birodalom területén érdeklődnék Áthatolás kk-k után!
Már mindjárt M1 es lesz az is, mert először az erős testet fejlesztettem át, és most 4 szint múlva( amugy 39 vok) az áthatolásom a nyomás hullám nevű fázisba lép át! -
takashi #343 Hali!
Köszi rendes vagy....elolvastam és ott írja 1-20 szintig sun-zit kell olvasni azután jön a wu-zi és weiliao-zi.... -
#342 #312 hozzászólásomban belinkeltem a fórumból egy oldalt, ahol le vannak írva a könyvek sorrendjei.
Ha elolvasod kiderülhet, hogy mindenki számára használható könyvekről van szó. -
takashi #341 A múltkor kérdeztem mire jók a vezetői képességet növelő könyvek a wu-zi és társai...nem rossz dolgok azok csak nem láttam semmit arról hogy melyik könyvet melyik kaszt használhatja egyébként jó dolgok vannak benne ha csoportban harcolnak ki lehet osztani hp vagy támadási sebességet stb -
takashi #340 Nos az én vértem egy bónuszos merénylő öltöny +7 és a védelme 97 nincs benne semmi kő de 3%ad az ellenség testi támadás visszaverésére...az előtt míg a kovács el nem cseszte akkor egy +6 nerénylőm volt 87 védelemmel és +800tp az elég kemény volt..... -
#339 Tegnap leváltottam a +7-es Halálost cimbit egy +100TP-s kővel meg egy kötsög szilánkkal(Védelem 89 volt/van)
43-ig ezzel toltam deha nem töri be a Sárkány vértem ami most +5-ös nem tudom menyit véd ha vkit érdekel megnézem abban benne van 2 kő mozgási+0:S meg Védelem+0 ami add +2 védelmet
am 43 vok ma level up lesz
-
bigbigle #338 ja és valami 68-at véd asszem -
bigbigle #337 akkor én meg folytatom:
18-as tigrislemezvért +6 (hozzáteszem sárga és 30-as vok és még mindig azt használom) nyilak elkerülése és + nyilak elkerülése kő (+2-es) -
FGB #336 engem most a vértek érdekelnek, kinek milyen és mekkora a legjobb vértje amit használ? Kezdem én a sort:
33-as harcos Oroszlán lemezvért, +300TP, két kö: +120TP, +90TP, ha jól emlékszem 56 a védelme +3-on. -
bigbigle #335 és nem tudja valaki kékre? -
#334 Ezt is érdemes megnézni! kezdőknek előnyösebb. Rövidítések pl: map1 map2 DT, PVP stb...
Link:http://board.metin2.hu/index.php?page=Thread&threadID=1291 -
#333 Találtam egy érdekes cikket! Akit érdekel a DT Run az olvassa el! én nagon belemélyültem az olvasása közben.
Itt a Link: http://board.metin2.hu/index.php?page=Thread&threadID=885 -
FGB #332 Mivel te a kék birodalomhoz tartozól így sajna neked nem jó az infó. Bocsi!