2912
-
FGB #451 lenne egy kérdésem, vannak a játékben különböző kövek amiket egyes tárgyakba, felszerelésekbe lehet tenni. Ezeket a köveket a hogyan/hol/kinél lehet fejleszteni? A városi kovácsnál nem, azt kiprobáltam. -
FGB #450 Gyűrűt a vénasszonytok kapsz ha elfogadodo a Jin-hee küldetést.
-
bigbigle #449 oké akk ezt inkább hagyom.
másik: gondolgodtam és lassan keresnem kéne (vagyis nem ártana) 1 házastársat de ha netán meg lenne akk télleg az öltöny az 2milla és kell 1 100k-s csokor és még 1millát fizetnem? mellesleg gyűrüt honnan szerzek?
ha lehet akk minden tapasztalatot kérnék róla (a metin 2 fórumot végig olvastam!)
Üdv!
bigbigle
A Jihnoo birodalomból -
#448 Nekem van külön számlaszám a netes kártyára, amire csak annyit rakok rá vásárlás előtt, amennyit fizetni akarok valamiért, így, ha akarnának se tudnának "többet levenni" a számlámról. :) -
bigbigle #447 jó hát nekem csak volt bankkártyám de letiltattam mert 1 hónap alatt kb 10000FT-ot szedtek le és így most csak sms-ben tudok de azt se tom hogy hogy működik ezért kérdeztem.(egyébként pannonos vok nem tom ez számít-e valamit) -
#446 Hitelkártya nem teljesen hitelkártya, inkább "neten vásárlásra használható" kártya, szinte minden bank nyújt ilyen szolgáltatást, diákoknak sokszor ingyen vagy kedvezményesen. Nekem a CIB Banknál van CIBEZZ számlacsomagom, hozzá Internetkártya, díjmentes és lehet neten vásárolni vele ( virtuális hitelkártya)....
FGB: a Státusz visszaállító nullázza és újra kioszthatóvá teszi a VIT/INT/ERO/UGY pontokat. -
#445 De nekem nincs hitelkártyám! -
FGB #444 Az "Állapot visszaállító" teljesen lenulláza (alapra állítja) a 4 készséget VIT/INT/ERő/Ügy? -
#443 Szerintem a legmegbízhatóbb a Paypal/Hitelkártya módszer. Ez eddig 100%-osan működött. Ha neked az SMS működik, örülj neki, de arról jön a legtöbb panasz, hogy nem kapják meg a Sé-t, ezért nem ajánlom. -
FGB #442 59 az az mostmár csak 58 :D -
#441 a -
#440 Mennyi kell még az 500 kommenthez? -
#439 Érdekes én mindig SMS-ben rendelek Sét és még 1x szer volt sikertelen. Melyik a legmegbízhatóbb?
-
#438 Én az SMS-ben történő Sé rendelést NEM JAVASLOM senkinek. Nagyon sok a gond vele, nagyon sokszor nem kapja meg a rendelő a Sé-t az SMS szolgáltató hibájából, a pénzt viszont levonja érte....
A kesztyű megéri, a horgászkönyv szerintem nem... legalábbis nem volt belőle még semmi hasznom. -
bigbigle #437 ja nem 15 hanem 7 napos -
bigbigle #436 szevasztok!
gondolkoztam hogy veszek talán sárkányérmet de nem tudok róla semmit ezért kérnék segítséget hogyha sms-ban a legolcsóbatt veszem (és megéri-e azt az 500FT-ot 1 15 napos tolvajkesztyű vagy 1 15 napos horgászkönyv? és ezeket bármikor le-lehet venni?) -
takashi #435 Nos nem is ti fogtok látni pénzt ebből ti csak dolgozzatok a vakok javára és karitatív módjára de elég pénz folyik be máshova... -
bsyrex #434 oké, kőszi a választ
-
#433 Sajnos semmit, csak várni. A Pegasus szerver 2-3 napja lett megint lezárva a regisztráció alól, így jelenleg nem lehet új karaktert létrehozni oda.
Vagy vársz, amíg megint nyitva lesz, vagy haverokkal regeltek Altairra és ott játszotok közösen.... Mást sajnos nem lehet csinálni :S -
bsyrex #432 hello
Van egy olyan problémám, hogy tegnap regeltem a játékra, hogy tudjunk hawerral játszani, de engem nem enged a pegezus szerverre belépni, neki meg ott van a karaktere. Mit lehet csinálni ilyenkor? -
#431 Elárulom, hogy a magyar Team 1 ft-ot nem lát azokból a pénzekből, nem véletlenül, és nem véletlenül nekünk kell tiltani a csalókat. Pont azért van ez így, hogy egyáltalán ne befolyásoljon minket az, hogy valaki költött-e a játékra vagy sem. És nem is befolyásol. Arról nem beszélve, hogy az, hogy te nem látsz valamit, nem jelenti, hogy nincs is. Fogalmatok sincs naponta hány ember kap kitiltást hack, trágár név, GM megszemélyesítés, vagy egyéb szabálysértés miatt. Nem kellene elfelejteni, hogy minden szerveren, többszázezer karakter van, ha ebből csak 1000-et kitiltok, azt se feltétlen fogjátok észrevenni a többi mellett.
De, ha gondolod, jelentkezz GM-nek és majd meglátod mennyi mindent csinálnak a GM-ek valójában, amire most még azt hiszed, hogy "semmit". -
takashi #430 nos Asmodes ezt idáig is tudtam mivel lehet növelni a sebességet de azokhoz mind kevés ami a speedhacket illeti hozzá teszem ennyi erővel akinek a combo magas szinten van azt is le hackerezik....a másik meg valljuk be nem fogják az emberkéket csak úgy letiltani a játékból mivel neked is tudni kell az hogy ingyen játék az egy dolog de elég szép summát kaszíroznak be a regisztrált játékosok után...és mond azt hogy nem így van mert akkor azzonal lefordulok a székről..bár a hülye gyereket nem érdekli ha banolják mert regel egy másik karakterrel..tehát lehet mondnai mire valók a gm státuszal rendelkező egyének az én véleményem az fog maradni amit gondolok róluk... -
#429 takashi: te mond el miből állapítod meg ránézésre valakiről, hogy Speedhackel-e? abból, hogy "gyorsabban mozog, mint te"?
Nekem van játékos karakterem is és nem 1x lehackereztek már, mondván "túl gyorsan mész". Az persze nem zavarta, hogy volt Szél cipőm és Sebesség italom is a Tárgy boltból, ezeket aktiválva elég szép sebességnövelés érhető el -> eredmény 10-ből 8 ember lehackerez és azt hiszi Speedhackem van.
Ugyan ez vonatkozik a gyors támadásra is. Harci Mámor m6 + Tárgy boltos Zöld ital eléggé meg tudja dobni a sebességet, erre is azonnal megy a hackerezés.
10 jelentett hackerből max 2-3 aki valóban valami progit használ és nem csak a saját képességeit, tárgy boltos cuccait használja.
Éppen ezért nem is olyan egyszerű folyamat 1-1 csalót kitiltani, eléggé szigorúan meg van határozva milyen lépéseknek kell megtörténnie egy-egy hacker kitiltása előtt. -
takashi #428 Lemaradt az hogy kb 70% használ hack programot -
takashi #427 Elolvastam mit csinál a GM...Igazi detektívek ezek a GM-ek de elég rossz kiképzést kaphattak mert nem nehéz kiszűrni ki a csaló hiszen tisztelet a kivételnek de a játékosok szerintem és nem akarok túlozni de használ valamilyen hack programot csak gondoljunk bele speedhack..stb..és nem hiszem hogy a GM-nek akkora kutató munkát kell ezért végeznie ahogy azt írják elég egy 1órát nézni és elmenni azokra a helyekre ahol sokan játszanak és csak bámulni..hihihihi
Töltöttkáposzta a kérdésedre a válasz én 29 vagyok(de nemsokára30) -
#426 Ezt én is elolvastam, egyébként Takashi te hány éves vagy? -
takashi #425 Ok..köszi....elolvasom és hátha többet megtudok ezekről a nagy GMek-ről....Mellékesen megjegyzem akkor ezen a fórumon én vagyok a legidősebb:)))) -
#424 A fórumba eléggé részletesen leírtam, hogy "kinek mi a dolga - illetve mi nem". Azt olvasd el és máris megtudod.
Annyit hozzáteszek, hogy a GM-ek a munkájuk 90%-át "rejtve", vagyis "titokban" végzik, ezért van az, hogy nem is tudsz róla.
Sokan azt hiszik a GM-ek csak 1x-2x vannak bent, amikor látják őket, de ez nagyon nem így van. Sokkal többet vannak bent, mint gondolnák egyesek, csak ugye, amit nem láttok, arról azt hiszitek, hogy nincs is....
A Fórum link, ahol elolvashatod :
Mi a TGM, GM, SGM, GA, Coma Dolga?
Mellékesen megjegyzem, hogy 23 éves vagyok, lassan 24.... ( Admin csak 21 év feletti lehet ) -
takashi #423 Nos részemről is lehet Asmodeus...az viszont még nem jelenti azt ha valaki betöltötte a 18 életévét még az felnőtt bár a magyar jog rendszer annak tartja az egyént és a jogaival felruházza vagy éppen megfosztja az illetőt:)))))))))))
Nos kérdésem egy Gm mi a francot csinál azon kivűl ha belép a játékba és halálra élvezi azt hogy körül rajongják mert én mást nem vettem még rajtuk észre..persze tudom letilthatnak és stb...de most komolyan???? -
#422 Ne kérj elnézést mert nem te voltál. Én rá szavazok a házigazda címre. -
#421 Igen én GA vagyok, nem tudom az, aki a játékban "csúnyán megsértett" annak a neve [GA]Asmodeus volt-e vagy csak valamilyen Asmodeus? Mert elég sokan másolják a GM-ek neveit, Asmodeus különféle változataiból van 1 szerveren kb 15-20 féle.....
Ha [GA]Asmodeus volt a neve, akkor az én voltam, nem tudom mikor és mivel sértettelek meg, de akkor itt kérek elnézést tőled érte.
Én naponta járok az SG fórumba, amint látható VIP tag vagyok, vagyis támogatom az SG fórumot anyagilag is. -
#420 Asmodeus valóban jó házigazda lenne, de ne ítélj meg mindent a látszatról.
Asmodeus egy GA ja jól emlékszem, nem tudom hogy a játékban meg szokott-e jelenni mint GM, de engem egyszer csúnyán megsértett, nem biztos hogy ez az Asmodeus de ugyan ez volt a neve.
Az az ember alkalmas a szerepre, aki aktív, és minden nap látogatja ezt a fórumot. De felőlem lehet Asmodeus, hiszen az ő ötlete volt, és ha jól tudom ő már felnőtt fejjel gondolkozik, ugyanis GM, SGM, GA csak 18 évet betöltött személyek lehetnek.
Szóval részemről egy pont Asmodeusra -
#419 Lehetsz tőllem!
#418 30 perc 20 vad íjászt kell ha jól emlékszem!?
Nakajima körül szoktak lenni -
bigbigle #418 hali! végre van lomedálom és azt szeretném kérdezni hogy mennyi időm van az 1.-ső lovasküldihez?és mennyit kell kiírtani?és hol találok sokat belőle (jihnoo)? -
FGB #417 Résemről egy szavazat Asmodeus házigazda jelőlésére.
ma kiprobálom a sivatagot ugy is szemeket kell vadászni, meg kiváncsi vagyok milyen egy Ogre. -
#416 Azt ne felejtsétek el, hogy a sivatagban nemrég megjelentek az "Okos sivatagi banditák" amik elég erősek és támadnak, így ha otthagyod 2 percre a játékot lehet már halottként térsz vissza.... ilyen ugye még nincs a Völgyben.... nameg sivatagban ott a Teknősbéka is, ami teleportál és azonnal kipurcansz, ha rádmegy.... tehát a sivatag "veszélyesebb" ilyen tekintetben, mint a völgy. -
#415 Sziasztok!
Lassan közeledünk az 500. hozzászóláshoz, amikortól lehet Házigazdája a témának.
A Házigazda tudja módosítani a fejlécet, illetve tud üzeneteket törölni.
Nem tudom van-e olyan személy, akire esetleg ti szavaznátok, gondolnátok, minden esetre én szívesen vállalnám a Házigazda szerepet.
Miért lennék Házigazda?
- Mert a Metin2.hu Játék Adminisztrátora vagyok, így mindig pontos, hiteles és hivatalos információkkal tudok szolgálni a játékkal kapcsolatos dolgokkal kapcsolatban.
- A fejlécbe igyekeznék minden hasznos információt (linket) berakni.
- Minden a Metin magyar verziójával kapcsolatos újításról elsőkézből értesülök.
Mielőtt bárki azt gondolná, hogy túl szigorúan moderálnék, nem viselném el a negatív kritikákat ...stb., annak most elmondom, hogy ez a Fórum nem GF-es fórum, így itt nem a GameForge szabályai, hanem az SG szabályai érvényesek, így értelemszerűen azoknak megfelelően kell moderálni is.
Aki támogatná, hogy házigazda legyek, az írja le, akinek más "jelöltje" van vagy más is "jelentkezne" a Házigazda szerepre, az írja le és a többiek írják le kit támogatnának. -
#414 Erősebek is és gyengébbek is! Pl.: skorpió király az nem erősebb, de a pókok, banditák, kígyó és skorpió harcosok már erősebbek. -
bigbigle #413 a sivatagban milyen szintű lények vannak? (pl: az arahnok-hoz képest?) -
#412 Erröl jut eszembe leírom a metinek sorrendjét:
5-szint: Bánat metinje
10-szint: Harc metinje
15-szint: Csata metinje
20-szint: Mohóság metinje
Ezek Map 1 en megtalálhatóak
25-szint: Fekete metinje
30-szint: Sötétség metinje
35-szint: Féltékenység metinje
(Innentől nem biztos hogy jól írtam a neveket)
40-szint: Árnyék metinje
45-szint: Gyilkosság metinje
50-szint: Lélek metinje
55-szint: nem tudom metinje XD
60-szint: Ördög metinje
65-szint: nem tudom
70-szint: nem tudom
75-szint: Metin Pung-Mo
80-szint: Metin Ma-An