2912
m2-logo.png

Hivatalos magyar Metin2 weboldal: www.metin2.hu
  • bigbigle
    harcos,még 24-es szintű
    felszerelése:fegyó:póklándzsa+5
    ruha:(sárga betűs) tigrislemezvért+6 +1 kő a nyilak ellen
    sisak:sima +6-os
    cipő:bambusz +-valahányas(max4-es)
    pajzs:sima +6-os

remélem ennyi elég ja és Dracon vagyok jihnoo-ban
    és még valami mért van az hogy a betűk kicsit furcsák pl:a D olyan mint a C (ez most a játék hibája vagy videókarié)
  • alcotb
    Ez a játék egy NAGY rakás szar!
  • gerezd
    Hali van egy nem használt felhasználóm...letöröltem a metint és szegény csak ugy van...részletesen:
    Sura
    Szint: 26
    1 Master skill
    Döglött ló xP
    +4 es vért
    +nemtom hanyas ezüst kard...
    Érdeklődni:

[email protected] msn em
  • Lyrox
    Hi! Töltöttkáposzta!
    egy ideig no netem és kéne beszélj DarkShadow-val!
    Megmondanád neki hogy most nincs netem de nemsokára lessz és hogy a ruciait tartsa meg nekem !
    Server : Pegasus
    Xermo
  • Fodorgyurma
    Harcos vagy valami információ a karidról?
  • bigbigle
    és ami a bakra területen van északon kazamata oda mennyire érdemes menni?mivel egyszitűek?
  • bigbigle
    már eladtam
    lovam hogylehet?
    25.től milyen fegyót érdemes venni?
  • Fodorgyurma
    Én ma szerver javítás előtt tudtam venni 2-őt 60K-ért!
    80K-ért sztem megveszik!
    Azt 70K-ért sztem eltod adni!;)
  • bigbigle
    hy all!
    érdeklődnék hogy mire jó az ékkődarab és hogyha 80k-ért adnám az milyen ár?
    és még hogy van egy köven ami +3-as és +150tp-t ad és nem hagyja berakni a felszerelésbe (pl:sárga betűs tigrislemezvért +6 amiben van már egy másik nem ugyanolyan kő de azt írja hogy nincs foglalat vagy mi.ugyanígy nem hagyja semmibe betenni (de más cuccnál nem írja hogy nincs foglalat))
    és ezért a kőért elkérnék 40k-t az milyen ár?
  • FGB
    21-es színtem Map2.
    Esetleg fehéreskű parancsnokok Map1-en.
  • Fodorgyurma
    Sziasztok!
    Énis Dracon vok 37-es testi BlackFire céhben!

anniért nemkell senkinek a Shirken am nekem is van ha kell!
  • Töltöttkáposzta
    Hello! Shiriken+ eladó! Min.130k. Lehet liciálni várom a liciteket.
  • bigbigle
    nem vertek át csak akartak hogy kereskedjek vele és írjam be a yanghoz hogy 687548 és elfogadva neve :ljjhs (valakit át is ejtett)

és 21-es szinttől milyen helyt ajánlotok? (ahol jól ,könnyen tudok fejlődni jinhoo régió és draco szerver)és hogyan lehet eljutni arra is kiváncsi leszek mert nemtudom hogy mivel érdemes próbálkozzak

és van egy másik fegyóm csak az gyenge mert én nem merem fejleszteni őket mert pár jó cuccot elbaxott a kovács és nem lenne jó pl a tigrislemezvértet (+6) elszúrni meg a póklándzsa+5-öt igaz elég gyengus csak 70-84-a sebzés
  • FGB
    Nekem a 32-es harcosomnak van egy RIB+2 meg egy harci kasza+5.
    Szerintem a kasza többet ér nagyobbat sebez és gyorsabb. Én a helyedben arra gyurnék, bár ha jól rémlik, akkor azt csak 25-ös színttől használható.
    Elvileg kapnod kell majd egy küldit a fegyverkereskedőtől akitől kapsz egy széles kardot az is jó ha fel tudod nyomni +6-ra, utána jöhet a kasza.

Miben vertek ár és ki volt, szerintem ezt leírhatnád!
  • bigbigle
    érdemes GM-nek jelenteni egy átverőt?
  • bigbigle
    hali!
    szerintetek mennyiért adjam (mennyit ér) 1 shinsoo nyelv ,és egy fehérarany naklánc+2?
    és 20-as szintnél milyen jó fegyót érdemes használni?(most póklándzsa+5-öt használok és nem merem tovább vinni/fejleszteni)
  • FGB
    Mint tudjátok ma szerda van, és ha szerda, akkor szerver karbantartás. Emiatt meg nem mindig elérhető a szerver. Általában du-ra minden próbléma megoldodik.
  • 111balint111
    Tegnap óta játszom ezzel a játékkal, idáig bejön, 7-es szintü vagyok.
    Altair szerveren játszom, ninja vagyok.
    De most nem tudok játszani vele, néha beenged de pár perc után kidob a szerver választáshoz, mitől van ez?
    Meg mik azok a CH-k?
  • bigbigle
    valamiért nemlehet belépni!!!
  • Töltöttkáposzta
    A könyvek? ha visszajöttem a szarásról, elmondom :D
  • Titan
    Skacok!

Varázslásokat hogyan lehet megtanulni?
    A tapasztalt katona küldi mikor ér véget? Mert odamegyek a villogó játékoshoz, megáld és..???
  • bigbigle
    megvan a tigrislemezvért+6 csak 40000 volt
  • bigbigle
    thx
    és vannak ilyen-olyan könyvek azok mire jók?
  • Töltöttkáposzta
    a lómedállal lehet lovad, ha a lovászinasnál megcsinálsz egy 30 percek küldit, ami sajnos bugos de megcsinálható, illetve továbbfejlesztheted a már megszerzett paripádat, max.30 szintig. 3 színű lehet: Fehér, ez az alap, ezt kapod; Barna, ezt akkor kapod ha egy céhbe vagy; Fekete, ezt csak akkor kapod ha te alapítottál egy céhet.A lovad el is fáradhat, ezt szénával,répával, majd vörös ginzenggel kell etetni, szint szerint. Lehet még war lovad, ami gyorsabb, és páncélos, ezt talán 11 szintnél lehetséges ha a lovad 11-es minimum, de ehhez is küldit kell csinálni. Van még verseny ló és készség ló is, de ezt nem részletezném, majd privátba aki akarja. Röviden ennyi.
  • bigbigle
    télleg a lómedál mire jó?
  • Töltöttkáposzta
    jah! de megújult a játék!!! Jó a vacsorás küldi, meg van lócukor ami átnevezi a lovadat! Tök jó. ma kaptam lómedált. elmentem a makiverembe(XD) és dobtak. Segítőkész jelentkezőket kérek az Altair server Jino birodalmába 27-45 szint között, A lovas küldiben kéne segítség. Előre is köszönöm. Minden jót.
    Qpack
  • 19daN94
    Már meglehet csinálni a vacsora küldetést de semmi értelme, mert 1000 exp-t kapsz meg kevés yangot :/
  • bigbigle
    17. szintű vok :)
  • Töltöttkáposzta
    naa, mivan mindenki alszik? írjatok már valamit! dobjátok fel a hangulatot. mondjatok egy jó témát!!!
  • Töltöttkáposzta
    ééééééééééééééééés 25-ös szint!!!
  • Töltöttkáposzta
    Yeah!!! Megvan a széles kard+7 is!!! eladtam egy ékkő darabot, és megvettem a kardot, még maradt 200k-m
  • Töltöttkáposzta
    Huhú!!! Királyság! Tigris lemezvért +5 , Pók lándzsa +7, csata pajzs +5, sietség köve +1, Harcosok elleni kő +2, réz nyaklánc +4, ezüst karkötő +3 !!! És még csak 21-s szintű vagyok!!! Nagyon erősek a cuccok nem? Ja és még a harci mámorom 15-s. Név: Qpack; Kaszt: Harcos; Képességek: Testi küzdelem; Rang: 1536(barátságos)
    Szerintem ez a szintemen elég erős
  • bulitka
    helo most kezedem a játékot tipeket várok?
  • bigbigle
    mért folynak össze a karakterek,tájak?
  • Töltöttkáposzta
    de idioták vagytok! nem tudjátiok mi dob halálos lemezvértet! egyértelmű a vad kutya!
  • nalyib
    mijaza halálos lemezvér?
  • tomi kft
    mi dob halálos lemezvért?
  • Töltöttkáposzta
    Én már megcsináltam a vacsora küldit az előtt, mielőtt még elcsesződött volna. Most már nem lehet. Nincs barackmagom, viszont sok barackvirág, gango gyökér, és harangvirág levem van. Eladom őket. Jinno(kék) birodalom, Altair szerver, név: Qpack
  • tomi kft
    a vacsora küldit valaki megcsinálta már?
  • bigbigle
    az jó hogy 542 per a játékidőm és 12 és 3/4-ed szintű vagyok?