2912
-
FGB #571 jó volt az Event, eljutotunak a Démon toronyba és a sárkánnyal istalálkoztunk, igaz mind kettőhöz elég kicsi volt a 33-as szint, de azért jó volt. köszönet érte a GM-eknek! -
FGB #570 a sivatagbólfelkerültem aDT toronyba 33-as szinten, és most hogyan tovább?
-
FGB #569 az lehet hogy belett dobva egy plusz EXP event? az előbb kb30 perce gyorsabban nöttem mint előtte meg mint most -
#568 Sajnos a CoMa beteg - szokás szerint - így most a helyettesével kell beszélnem, hogy mi legyen, hogy legyen... ő meg most megbeszélésen van, így várok, mikor visszajön. Amúgy eredetileg is 13-14 óra körülre lett betervezve az event... -
czapi #567 Eddig nem sok történ Event alkalmából:( Nem lehet tudni valami időpontot mikor lesz valami nagyon dolog? Még kb se? -
#566 Köszi! -
#565 FGB: írtam vasárnap este az SG-nek, Házigazda jog kérelmet, még nem kaptam választ... nem tudom mennyi az átfutási idő, mivel most kértem 1. alkalommal ilyet.
Ha házigazda leszek, akkor tudom majd a fejlécet módosítani, akkor természetesen a karbantartás is bele lesz írva.
Az SD2-be nem lehet teleportálni gyűrűvel se.
-
#564 Sziasztok
Hol lehet a legjobb dolgokat horgászni?? PL:hajfesték meg ienek.
Pirosaknál a Dracon vok. -
#563 Event minden szerveren lesz, és asmo írta hogy 99%-os hogy CH1-en. Ami annyit jelent hogy reggel 8kor már a szerver FULL lesz. Egyszóval én bennt hagyom estére a karit boltolni, így talán nem vág ki reggelre :D És bennt leszek :D -
FGB #562 semmi baj, most legalább tudodmire számíthatsz szerdánként délelőtt. -
#561 igen, ha járnék ott a fórumon. de nekem eszem ágában sem volt fórumon járni, mert a metint köbö fél éve abba hagytam, múlthét pénteken kezdtem el újra. azóta valahogy nem éreztem késztetést arra, hogy a fórumokat bújjam. -
FGB #560 bocs, de a játék indulása óta minden szerdán 10-12 között szerver karbantartás, ami nem mindig pontban 10-kor kezdődik és nem is tart álltalában tovább 15-20 percnél, egy-egy nagyobb karbantartás, fríssités azonban eltarthat hosszabb ideig. Ha néha járnál a fórumon itt vagy itt, akkor tudnál a szerdai karbantartásokról. -
#559 nem nagyon zavart az a leállás, addig csináltam mást. arra kíváncsi lennék viszont, hogy egy ilyen szerver karbantartás mit/miket tartalmaz, "mit tartanak karban". mondjuk, ezzel legalább plussz 15 percig spam bot mentes volt a szeró. mellesleg N3o én reggel 8-tól árúsítottam, üzenet meg semmit sem olvastam a cseten meg aztán végképp nem, mert ott volt az a majom. e-mailt gondolom nem osztogattak. -
bigbigle #558 be nem lehet -
#557 De minen szerveren lesz akk Event? -
#556 Köszi asmo elolvastam a Spam Botokat, és meglepődtem, amikor megtudtam hogy ezek nem emberek. Egyébként ezek járni is tudnak, nem csak ott állnak a főtéren.
Egyébként mér nem dobja le őket a szerver? Hiszen floodolnak álladnóan.
(egy karakter, vagy egy mondat gyakori kiírása cheten.) -
#555 Nah én is kérdezek vmit mert ezt nem tudom!
Ugye összeházasodunk akivel szeretnénk ez után kapunk egy jegygyűrűt amivel odateleportálhatunk a feleségünk/férjünkhöz aki netán Démon Toronyban van én meg csak 36-os vagyok akkor beenged a DT-be vagy az őrnél megállít?
Vagy SD2-be is pl én bemegyek asszonykám meg oda be tud teleportálni mellém a gyűrűvel? -
FGB #554 nem lehetne valahogy kiírni a "Metin 2 - ingyenes MMORPG" alá, hogy rendszeres szerver karbantartás minden szerdán 10-12-ig? -
#553 Olvasd el: SPAM BOTOK a főtereken
Illetve ezt: Rendszeres heti karbantartás
-
#552 Varikova, istenem ez már sok. SZERVERKARBANTARTÁS SZERDA 10 ÓRÁTÓL. Lehet ez 10 perc de 2 órás művelet is. Sőt metinbe is írják hogy ne felejts el kilépni 10 órakor. Szerdán egész reggel ez a szöveg meg. Látom te is csak panaszkodsz ha nem megy semmi, nem nézel utána és figyelsz semmire. -
bigbigle #551 így van ez dracon is (mármint az hogy hírdetnek).
én már írtam olyan jegyzetet vagy mit és idézem: Tisztelt bigbigle!
Aki ezeket irogatja főtéren, sajos egy program regeli automatikusan, amikor tiltjuk. Sajnos nem tudunk semmit tenni, míg nyitott a regisztrálás. Addig is türelmed kérjük.
Üdvözlettel:
Pollus
ez a válaszuk.
Töltöttkáposzta: én azért kérdeztem mert 1x állítólag volt az 1. szerón és gondoltam hogy megint csak ott lesz.
ja és aki lesz eventen ha lesz dracon az kérem számoljon be majd hogy mit hagytam ki. -
#550 nem tudom, van e valaki az altairon, de ott a hívó cset csak az adott CH-ra működik. sokkal nagyobb csönd is van, mint az első szerón. mellesleg jó lenne, ha néha felnézne egy két GM is néha, mert mindegyik CH map1 főterén ott szokott lenni 1-2 emberke, akik reklámoznak valami gagyi oldalt, ahol "ingyen yang emelést2 lehet kapni. hogy ez mennyire megengedett nem tudom. hogy ott vannak e még szintén nem tudom, mert 10 perce volt szerver leállás. (sehol nem működőtt semmi) -
#549 már aki :P -
#548 Event minden szerveren van szerintem. Sőt biztos. -
bigbigle #547 és melyik szerón? -
#546 Azért ennyire nem vagyunk kezdők figyelj. :D -
#545 Hívásba látsz mindent!
Gondolom te még a Normális-t ismered az csak körülötted lévőeknek jó mert azok tudják csak elolvasni!
Annyi az egész ha Hívásban akarsz írni akkor az elejére írj egy "!" jelet!
-
FGB #544 akkor majd este és holnap reggel elmondok egy imát a nagy sárkány istennek, hogy holnap szánjon meg és közelemben legyen az Event. :DDD -
#543 hívó chat megjelenik az egész szerveren - elvileg minden ch-n is, de ez ugye eléggé bugos... :D -
FGB #542 ez kár, mert ha mondjuk a sivatagban vagyok és az orkoknál lesz az Event akkor azt nem fogom tudni hiába írják mert ott nem jelenik meg az a chat, amit a másik részen írnak de még akkor sem ha a sivatag másik felén vannak. :( -
#541 99%, hogy csak CH1-en lesz, hisz ott szoktak legtöbben lenni.
Mi nem jelentünk be semmit, de a játékosok valószínűleg körbeírják a Hívó chaten. -
#540 Gondolom csak a Channel 1 en lesz Event, de gondolom bejelentik mjad, mert szokták írni a chetre, hogy pl itt és itt támadnak apirosak, vagy Go-Pae találtam stb... szal sztem ezt is bejelentik, pl hogy itt egy Sárkány, vagy az összes boss ezen a területen van, vagyolyan is zokott lenni hogy egyszerre rohadt sok metin lepotyok. Meg hogy éjszaka, mutatja az estét is. Vagy esik az eső. Szal akármi én erre gondolok ha az Event szót hallom. -
FGB #539 meg még egy kérdés:
- minden CH lesz Event vagy csak az egyiken lesz. -
FGB #538 akkor 20.-án 10-18-ig Metin :) aztán csak sikerül elkapni az Eventet.
Még egy kérdés csak egyszer lesz bedobva egy nap vagy többször is 2x 3x? -
#537 Nah akkor a válaszok:
#527 : A Céh telek ára 50-70 millióba kerül. Érdemes a drágábbat megvenni, mert azokon van lehetőség az épületeket "mozgatva" a kívánt helyre tenni, míg egy 50 milliósnál "ahova esik, ott marad". Ezenkívül a drágábbak közelebb is vannak a városhoz, így "forgalmasabb" területeken vannak.
#528: Az event már be lett harangozva a fórumban, hogy 20-án lesz ennél többet nem tudtok majd. Valamikor el fog kezdődni és a helyszínt se tudom egyenlőre, a CoMa mondja majd meg, hogy mi hogy legyen. Figyeljétek a chatet, biztos körbeküldik majd hívó chaten a játékosok, hogy "Event van itt és itt"
#530: A céh adatlapjánál látható "Yang" részre kizárólag a telken épített épületek használatából kerül pénz. Ahogy N3o is írta.
-
#536 na kétféle bandita van: sivatagi bandita, erős sivatagi bandita
újabban miért van tele a sivatag erős sivatagi banditával, semmi más mob nincs, csak azok. -
#535 jááááááááááááááááááááááájjjj de várom már a holnaputáni eventet!!!!
Szüleimnél bejelentem majd hogy vegyenek 1 napi édességet, és 1 napirendes kaját, hogy ne kelljen felállnom a géptől.
Mellesleg egy olyan széket amibe szarni is lehet szükség esetén XD -
#534 Én még csak a 4. nél járok de már elakadtam, mert bemegyek normál kaziba, nem tudom merre kell menni, közben a majmok 100x megölnek, folyton bukom a sok exp-t, akkor minek megcsinálni a küldit, ha csak az elvesztett exp-t kapom vissza? Semmi haszon. -
#533 Napló 6. oldalt mikor dobják a sivatagi banditák, van valami "előfeltétele", mert már kb 300-400-at megöltem, de semmi, azért jól jönne a gyors XP.
Kinek mikor dobta be a 6. oldat? -
#532 Detto ez engem is érdekel! Remélem jön valami üzenet az E-mailomra, vagy ha mást nem, hát csak a következő bejelentkezésemnél jelenjen meg mondjuk a kis térkép alá hogy még ennyi meg ennyi perc, és hogy hol lesz.
Remélem ilyesmi lesz.