Metin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jaja nyomom keményen.. azt lehet tudni, hogy ami MOSt is fut jelnleg, az már végleges változat? VAGY félö hogy nulláznak, vagy bármi terror lesz? ;)
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
Sziasztok!
Van valahol a weben egy olyan HASZNÁLHATÓ forum vagy leírás, hogy ebben a metin2-ben mit hogy érdemes, mire kell figyelni, mit érdemes tápolni hogy egyszerûbb netán könnyebb.. ?
Van valahol a weben egy olyan HASZNÁLHATÓ forum vagy leírás, hogy ebben a metin2-ben mit hogy érdemes, mire kell figyelni, mit érdemes tápolni hogy egyszerûbb netán könnyebb.. ?
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
sajnos énis csak németül láttam
Stone Brothers Racing Team #1
Errõl tud valaki valamit esetleg? Egy bajom van vele, hogy német :S Kerestem angolt, de nemigen van :(
http://4story.de/
http://4story.de/
énis remélem h nem szándékozzák lenullázni a karikat, jó volna, ha megtarthatnánk az elkezdetteket <#taps>#taps>
Stone Brothers Racing Team #1
remélem nem szándékozzák lenullázni a karikat, jó volna, ha megtarthatnánk az elkezdetteket :P
Elindult a magyar metin 2 , egyenlõre még Zárt Béta fázisban, ami 2 hétig tart kb. és ennek a végén lehetséges, hogy törölni fognak mindenkit.
De addig is ki lehet próbálni, aki akarja, kicsit gyakorolni ...stb...
Metin2.hu
De addig is ki lehet próbálni, aki akarja, kicsit gyakorolni ...stb...
Metin2.hu
Magyar Adminok nincsenek, minden ország oldalának saját teamje van aki illetékes. Így te csak az amerikai teamhez mehetsz.... Bár én inkább a metin-2.com -ra járok az GF-es....
Hello
Nekem az METIN2.US van meg és van egy 36 os SURA karakterem és az adminok meg gyanusitottak v mi hackeléssel és el vettek mindenemet :@
FMS+9,lvl 34+500 ruha,1 500 000 gold....stb szóval segitsetek megtalálni nekem a magyar adminokat és adják vissza a cuccaimat :@
Nekem az METIN2.US van meg és van egy 36 os SURA karakterem és az adminok meg gyanusitottak v mi hackeléssel és el vettek mindenemet :@
FMS+9,lvl 34+500 ruha,1 500 000 gold....stb szóval segitsetek megtalálni nekem a magyar adminokat és adják vissza a cuccaimat :@
Új nick :D Jéé de laza :D
?
?
SENKI?
vki nem tud 1 programot?
nagyon kéne
az lenne a gondom h valaki feltörte a karakterem és átírta a kódot és az email címet. a gm-ek semmit sem tettek, kéne 1 olyan program amivel vissza tudom szerezni a karakteremet
Én igen. Pár naponta lóhátról szétverek egy-két vadászgató partyt a Cruel karimmal, aztán örömmel nyugtázom hogy a srácok még mindig nem próbálják megvédeni egymást:) (1 leverésbe senki nem hal bele)
Egyébként alapjában véve tényleg borzasztó unalmas játék...az elsõ kb 2-3 hétben még érdekes volt (sose játszottam MMORPG-vel, simával is keveset), azóta meg az benne a kihívás, hogy valami érdekeset csináljak benne. Szerencsére mikor unatkozom kreatív vagyok:D
Ha bárki azt hallja róla, hogy semmi nem kell hozzá csak feláldozott szabadidõ, nyugodtan higyje el. Egy átlagos 12 éves gyerek simán lesz olyan jó mint te, max. 2x annyi idõt kell elpazarolnia az életébõl.. mert az agyatlan mobok irtása (egyetlen út bármire is haladni ebben a játékban, hacsak mások nem segítenek) szerintem elpazarolt idõ. Szóval klasszikus síntér-játék. (munkahelyre való:D meg haverokkal barmulni.)
Egyébként alapjában véve tényleg borzasztó unalmas játék...az elsõ kb 2-3 hétben még érdekes volt (sose játszottam MMORPG-vel, simával is keveset), azóta meg az benne a kihívás, hogy valami érdekeset csináljak benne. Szerencsére mikor unatkozom kreatív vagyok:D
Ha bárki azt hallja róla, hogy semmi nem kell hozzá csak feláldozott szabadidõ, nyugodtan higyje el. Egy átlagos 12 éves gyerek simán lesz olyan jó mint te, max. 2x annyi idõt kell elpazarolnia az életébõl.. mert az agyatlan mobok irtása (egyetlen út bármire is haladni ebben a játékban, hacsak mások nem segítenek) szerintem elpazarolt idõ. Szóval klasszikus síntér-játék. (munkahelyre való:D meg haverokkal barmulni.)
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelõnek!\":F
valaki jatszik meg itt vele?:)
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
nem tudja senki se ?
30-as szinten van egy küldetés Grave stonet-kell szerezni,az hol találhato?
Hello valaki játszik az USA verzioval?
Nem tom eddig milyen konfigod volt de én most a szüleimnél "nyaralok" és itt egy kb a most kapható legolcsóbb konfignál is gyengébb gép van, alaplapi video, 512 ram, stb. de a Metin 2 vidáman futkos rajta:)
De vannak magyarok. pl én!:)
Hi emberek itt senki nem szereti a diablot és társait szerintem ez a játék nagyon jó pláne hogy ingyenes csak az a baj hogy nincsenek magyarok ami szerintem elég nagy szégyen
A játék nem szép viszont annál jobb! Pont az ellentéte a LastChaosnak, ami nagyon szép viszont semmi sem történik benne...
én most szedem a játékot,szrntm faja a képek alapján :)
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
hmmm... elég jól néz ki!
A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.
újabb színvonal alatti hokisák =)
A G4box eddig is ellátott már minket ingyenes játékokkal és ezen a szokásán a jövõben sem szeretne változtatni.
A Metin 2, a fejlesztõk korábbi játékaihoz hasonlóan ingyenes kalandokat kínál majd azoknak, akiknek nincs kedve minden hónapban letenni az asztalra, a sokszor igen borsos havidíjat. A történet szerint a Metin névre keresztelt meteorok az égbõl aláhullva komoly változásokat idéztek elõ a virtuális fantasy világban, ahol barátainkkal együtt vállalhatunk be küldetéseket. A játék honlapjára már ki is került az elsõ trailer, ami alapján a grafika sem lesz olyan rossz, de ezt inkább döntsétek el ti :). A program a tervek szerint 2007 nyarára készül majd el.
Metin 2
A Metin 2, a fejlesztõk korábbi játékaihoz hasonlóan ingyenes kalandokat kínál majd azoknak, akiknek nincs kedve minden hónapban letenni az asztalra, a sokszor igen borsos havidíjat. A történet szerint a Metin névre keresztelt meteorok az égbõl aláhullva komoly változásokat idéztek elõ a virtuális fantasy világban, ahol barátainkkal együtt vállalhatunk be küldetéseket. A játék honlapjára már ki is került az elsõ trailer, ami alapján a grafika sem lesz olyan rossz, de ezt inkább döntsétek el ti :). A program a tervek szerint 2007 nyarára készül majd el.
Metin 2
Vamos Argentina!