2912
-
takashi #611 JA EZ LEMARADT TISZTELET A KIVÉTELEKNEK... -
takashi #610 nOS AZT A LÉLEK KÖVET AZ oRK VARÁZSLÓ DOBJA...dE MA MINDENKI HÜLYE A JÁTÉKBAN ELKÉPEZTŐ KOMOLYAN MOST MÁR CSAK ÉJFÉLTŐL LEHET NORMÁLISAN JÁTSZANI..DE SZERENCSÉRE ITT VAN NEM SOKÁRA AZ ISKOLA KEZDÉS ÉS HÚZNAK BEFELE A RETEKBE TANULNI A KIS BUDVÁS FÉRGEK..ÉS LEGALÁBB A DÉLELŐTTI ÓRÁK VALAMIVEL SZABADABBAK LESZNEK.... -
#609 Már meg is van, konkrétan milyen ork dobta nem tudom, volt fekete közte, generális, harcos és íjjász :D -
#608 ha megvan a 10 orkfog, akkor kell még neki egy Jinuggyi lélekkő, csak azt nem írja mi dobja :D, lehet ez evidens, de én nem tudom :D -
#607 Ja és Asmo kössz a helpet, neked is Fodor -
#606 Hurki ne igazán értem. A bioszos küldinél nem csak orkfogat kell szerezni? -
#605 Biológusos orkfogas küldetésnél mi dobja a Jinuggyi lélekkövet, miket üssek?:D -
#604 És mik azok a tárgy bónuszok, mert konkrétan sehol nem lehet semmit találni a témáról. Előre is köszi. -
urbi #603 köszi -
#602 A házasság leginkább az egymáshoz teleportálásra jó, de vannak Tárgy boltos cuccok, amik házasoknak vannak és mindenféle bónuszokat adnak.
Metint 1-el nem tudsz játszani, mert nincs csak kóreai.
A visszaállító tekercs nem használható SD2, DT illetve más birodalom map1-map2-jén. Valamint tudtommal egyéb nem alap játék helyszíneken sem, pl esküvő, céh háború aréna ...stb.
Urbi: a karaktered adatait a Metin2 szerver tárolja. -
urbi #601 Sziasztok,lenne egy kérdésem,ha ujra lessz rakva a win?megmarad-e a mentés?vagy hova menti a szintet? -
#600 Jah és még ITEM SHOP-ban van ez a visszaszállító tekercs ami visszavisz oda a helyre amit kijelöltél!
SD"-ben ha kijelölöm akkor berak? -
#599 *Koreából -
#598 1.Hát oda tudsz teleportálni a szerencséshez.
2.Van olyan csak Korából nem került ki.
-
#597 Sziasztok! Mára 2 kérdésem is lenne.
Az első, hogy milyen hasznai vannak egy házasságnak.
A második, hogy lehet-e játszanom a metin1-el, ugyanis létezik olyan nem?
Várom mielőbbi válaszotokat.
-
#596 Próbáld újra letölteni és felrakni máshova, nekem is Win7 RC van a gépemen, és tökéletesen fut rajta a metin. -
Zsolteszka #595 Szevasztok
valaki megtudná mondani hogy windows 7-en miért nem indul a metin 2?mert mindig azt írja ki amikor rákattintok hogy programfuttatási hiba.
valaki tudna segíteni? -
#594 Egyszerű a feladat, a szerverekhez hozzá férsz 1 regisztrációval, fogod magad belépsz pegasus-ra és csinálsz egy piros karaktert és megnézed azzal :) -
#593 Kössz. Má csak egy a bibi. H én Altairon vok és a kékben XD
-
#592 Igen, "piros" map1, ahogy jössz az ork földről az öregembertől a város közepe felé az út bal oldalán lévő 4 telek bal alsója :D Szomszéd a Hope :) -
FGB #591 A telek Shinsoo birodalomban van Pegasus szerveren Map1-en a falútól délre kell haladni egyenesen át a hídón majd tovább, de a hídtól már látni az épületeket. -
#590 ÜDv!
Akkor küldesz egy képe a telekről? Vagy elég ha megmondod hol van, és ha van lehetőség rá, akkor megkeresem és gondolom akttintással megnézem. -
#589 Ez 70 millás telek volt. Utólag is lehet mozgatni azt mondod :D Hmm megnézzük :) Nincs rossz helyen csak a szimetria miatt lett volna jobb :D Max teszünk a szélére egy bazi nagy fát :D -
#588 Nem tudok segíteni sajnos, ha a drága 70 millás telketek van, azon elvileg lehet mozgatni a cuccokat, az olcsóbbakon nem. Én nem tudok mozgatni sajnos.
Megnéztem a telketeket, szerintem nincs az olyan nagyon rossz helyen. -
#587 Fodor, miért banolnának a 3. név miatt?
Talán azért mert szám meg betű is van benne? -
#586 N3oo nem biztos hogy jól írtam a nevedet, de tudnál küldeni print screeneket a telekről? Még sohasem láéttam olyasmit, kíváncsi vagyok rá milyen. :)
Kérlek -
#585 Sziasztok, a JoeBoss céh felépítette az utolsó épületet is, az erő oltárát. Amodeus egy kicsi help kéne, nagyon rossz helyre tettük az oltárt, kicsit el kéne húzni jobbra tudnál benne segíteni? :) Nehézkes volt az építés és rossz helyre sikerült.
Az összes épületünk kész van, már csak kövek és fák kellenek díszítés gyanánt :D
-
#584 Hát a 3.sztem nem mert már a nevek miatt is bannolnak:S
Jah még kérdezném 666Domina666-ot bannolni akarjátok?:S -
#583 viszont valahogy meg lett oldva a spambotok kidobása :) legalábbis egy kis időre, ugyanis ma 5 óra körül újra jöttek azok a majmok. hogy csináltátok? ki lettek dobálva és be lett szüntetve addig a regizés? -
#582 Mi legyen a következő karim neve? Válasszatok:
1. Sp0nGeBoB
2. HuBBaBuBBa
3. 4SP1R1N (Aspirin)
4. GrInDeEeR
Nekem mindegyik tetszik, de mégsem lehet ilyen sok kis karim. -
#581 Ha te mondod. -
#580 Nem vették le a fele életét, valamit félrenézhettél :) -
#579 Pegasuson már a fél életét levették, aztán kivették a játékból.
Megvárhatták volna h mi lesz. -
#578 A sárkány "látványosságnak" volt berakva... legyőzésére esély se volt egyik szerveren se. -
#577 Szerintem se lene jó ötlet, én is nagyon laggoltam, a sötétség, és a tüzijáték között, de amugy jó volt.
Altairon mondjuk felesleges volt berakni a vörös sárkányt, mert csak simogattuk. Monduk én nem láttam mert kb. 5 percig volt bent de ezt mondták nekem. A pegasus volt a nagy király! Huhu a DT-előtt a emplomban, sárga tigris szellem, kaszás, sárkány, huhu de király volt.
Kár hogy nem volt olyan h mondjuk map1-re vagy 20 metin becsapódik, azokat kell szétverni, közben jön a sok boss meg ilyenek.
csak ezt hiányoltam amugy jó volt. Melyik időpont van a legközelebb amikor event lesz?
-
#576 Nem lehet sajnos, mert "sokakat zavar", hogy nem látnak rendesen.... és a GF nem is engedi... -
Ez az éjszakás dolog sztem kurv* jó volt!Ezt nem lehetne megoldani minden este?
Pl:este 8-tól reggel 7-ig? -
#574 Nem, az még az eventről maradt bent, de már kivettem. -
takashi #573 Sziasztok!
Mi ez az új szörny ...sárga tigris vezér az ork pályán le lett cserélve a főork???? -
#572 Nah igen, megvolt a mai Event is mind3 szerveren, el is fáradtam tőle.
Remélem a továbbiakban már önállóan rendezhetek eventeket, nem kell rá engedélyt kérni CoMa-tól.
Amúgy Én csináltam az eventet, CoMa vagy GA tud, GM és SGM nem.