nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Skill
    egyetértek veled.
    a fözésről: nálam az a csaj akin látszik hogy még egy főt virslit se tud megcsinálni az már esélytelen. nem robot gép kell, de ahogy én, az én szenyesem kimosom ö mosa ki az övét. egyenlöség igen ! az ! mindenki takarítson maga után. sajnos a legtöbb lány/nő lusta dög (vagy már férjnél van). albiban éltem 2 másik pasival, nem mondom hogy ragyogott mindig minden. viszont a főbérlő akinek több lakása is volt mondta hogy a lányos albikhoz képest ez tiszta és rendes.
    az meg hogy vannan nők vezető pocícióban: ahol én melózom ott is sok nő van " vezető " pozícóban. nekem hál isten elintézték hogy a felettesem pasi legyen! nem véletlen. lehet hogy über királyok a szakmában de felettesemnek egy nő sem kéne! maradi vagyok na.
    az egyenlőség meg szép és jó amíg a hölgyek el nem felejtik hogy ahoz nekük is tenniük kell, hogy egyenlőek legyenek nem csak a szó mőgé bújni.
    azzal is egyetértek hogy a nőket nem szabad hagyni unatkozni. a házimunk a meg egy nagyon jó elfoglaltság. nekem is persze! ha ideges vagyok vagy takarítok vagy cigizek. :) cigi fogyasztásom: fél évente 1 doboz. :D