22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
viizo #1212 "amikor a rómaiak csak akkor létesítettek nővel kapcsolatot, ha utód kellett, az összes többi vágyukat más férfi partnereiken élték ki."
ezen hangosan felnevettem :)
ugyan nevezd már meg azt a történészt vagy könyvet, aki ezt bemagyarázta Neked -
bracsek #1211 Megjegyezném, hogy engem is, de ez csak a nevelés és a mások véleménye miatt van, más környezetben mások volnának a dolgok amik nem volnának a jóizlés határain belől. -
#1210 Ugye, ugye? Nők esetében ez sokkal jobban elfogadott.
Az, hogy két pali egymással tuk, engem őszinte undorral tölt el. Persze, azért nem járok ki buzizni a melegfelvonulásra, vagy Placebo koncertre, de attól még undorodom a palik közötti homokozástól... -
bracsek #1209 Nem, nem vagyok az, de ha az lennék sem tagadnám le, mert már mint írtam, ez már se előny se hátrány.
Mint láthattad esetleg volt szép buznyákos logóm is, de még attol sem változik meg az érdeklődési köröm, max egy picitt nyítottabb vagyok a dolgokra, mint mások, de még pasikra nem írtam, sőt nem is gondoltam, hogy tuknám, ellentétben Katával, ő nő létére jópárszór írta nőkre, hogy dukná, de attol ő se lesz leszbi, hamár fölöttébb gyanús. -
#1208 Homi vagy? -
bracsek #1207 Ez a szexualitás a fiu-fiu kapcsolatban is meg volna, csakhát [örömömre] olyan időket élünk, ahol a melegség már már elfogadott de a heteroszexuális pasik egymásközti kapcsolata nem, én speciel arra az időkre gondolok, amikor a rómaiak csak akkor létesítettek nővel kapcsolatot, ha utód kellett, az összes többi vágyukat más férfi partnereiken élték ki.
Ez a legyünk barátok ez egyszerű meny a 3,14csába szöveg, csak úgy megfogalmazva, hogy ne essen annyira rosszul, pedig ez nem csak úgy néz ki, hogy szakítani akar, hanem azt is jelenti. -
Rundstedt17 #1206 ezt fogom tenni:). -
#1205 Ez a fiú-lány barátság olyan dolog, ami a barátságot megelőző párkapcsolat nélkül is nehezen működik, nemhogy még egy felbomlott kapcsolat után...
Teljesen más egy fiú/lány barátság, mint akár két fiú vagy éppen a két lány baráti kapcsolata...
Nekem fele-fele arányban vannak kb. fiú és lánybarátaim, de egy alapvető dologban, az egymáshoz való közeledés formájában már megmutatkozik ez az óriási különbség...
Egy fiú lány kapcsolatban mindig ott van a szexualitás, mondjon bárki bármit, fiú/fiú kapcsolatokra (barátságra gondolok, te kis hamis) ez nem annyira jellemző, lány/lány kapcsolatokban viszont szintén jelen van, talán ezért is elfogadottabb az, amikor két lány együtt...szóval...úgyis tudjátok...wehi...
Arról beszélek, hogy paliként nyilván nem fogok szőrös csávókat puszilgatni, meg ölelgetni, simogatni...viszont nőnemű barátok esetében ez általában megvan, és ez már azért önmagában picivel túlmutat a barátságon, itt már bekapcsolódik a biológia is...
Jó, persze, olyan is van, hogy a tárgyalt nőnemű barát nem túlságosan attraktív, hanem mondjuk rém, ilyenkor ez a dolog nyilván nincs jelen olyan nagy mértékben... -
Skill #1204 speciel én nem tudnék barátja lenni senkinek kapcsolat után. volt igy is hogy 3 év kellet hogy tultegyem magam rajta. muhhahaha
mondjuk nálam már az is nagy szám, ha lánnyal haverkodom.
-
#1203 Ja igen, a jó öreg legyünk barátok szöveg... A legszarabb mind közül. Nem tudom ki találta ki, de ha jogdíjat szedne érte, már K gazdag lenne! Ja és erre mit lehet mondani? "Igen, legyünk barátok." aztán törlöd a számát, elfelejted a címét és nem ismered meg többet az utcán :) Ilyenek EZEK a "barátságok". (tisztelet a kivételnek) -
Skill #1202 ha szerelmes a csaj beléd alap hogy kihasználod! (a helyzetet) :P -
Rundstedt17 #1201 Én hülye egyértelműen az volt a baj hogy nem szemétkedtem néha,így hamar megunt...na ezzel elrontottam mindent -
Rundstedt17 #1200 Csak egy kérdés miért van az hogy egy idő után elmúlik a szerelem és azzal jön a csaj hogy ő már nem érzi ugyanazt legyünk csak barátok?Azt hittem megszakadok a dühtől,ekkora baromságot ki akar csak a barátja lenni persze hogy hallgathassam majd ilyen meg olyan pasi milyen szemét...Pofátlan egy ajánlat szóval..meg olyanokkal hülyít hogy egyik napról a másikra megváltoztak az érzései...............nah persze.szóval ez egy kamu lerázó duma vagy lehet igaz?Ha igaz történetesen tudom hol rontottam el túl odaadó és rendes voltam,ez nem vezet semmi jóra újra és újra tapasztalnom kell... -
bracsek #1199 sírnak, ez a legtöbbnek jól esik, ezt több tudományos filmben is kivesézték, a lényeg az arányokban és az apróságokban van, hogy mikor fordul át ez a szükséges rinya (ami természetesen nem mindegyikben van meg) elkeseredésbe, és más utánni vágyba, és szerintem senkinek nem kell olyan aki szarik rája. -
#1198 nem igazzzz!!!! -
#1197 Hát ez tök jó... Lehet benne valami. Egyébként tényleg olyan kell nekik, aki szarik rájuk... S mégis. Aztán meg sírnak, hogy "minden pasi hülye", meg a többi idióta dumájuk... -
#1196 Még jó :D -
#1195 Tudom, h engem nem akarsz, veled barátkozom, nem "ritkarendeskedem". :) -
#1194 Nem téged! Téged meghagylak... Nemes sorstársaimnak... Komendgetit -
#1193 Ritka rendes vagyok... relatív, kivel... :P -
#1192 Nááálad!
Én egy ritka, rendes lányt keresek :P -
Landor #1191 ..legalábbis a new year :D -
#1190 mééé? most minden hepi... :) -
#1189 Ugye NEM akarod hogy erre.... -
#1188 Nem feltétlenül. :)
Én először szakítok, ha nem mennek jól a dolgok, aztán úgyis jön más. :) -
Landor #1187
karácsony elmúlt, április 1 még messze van -
bracsek #1186 de attol még hozhatsz. Kellene a gyűjteményembe egy lapítós szmájli. -
Landor #1185 na ez már nem jogos.. nem neked ment a link -
bracsek #1184 Miért, azért, mert az embert a vágyak éltetik, ha meg már nincsenek vágyai, [ezt qvára nem a kekszuálisra gondoltam] keres magának, hogy legyen, és akkor jön a 3. személy a képbe. -
Landor #1183 köszönöm a felvilágosítást.. eddig azt hittem hogy csak a véletlen játéka.. mindenestre jogos, leülhetsz =D -
bcrics #1182 már válaszoltál is a kérdésedre!... -
bracsek #1181 MACmondtam, hogy nekem nem kell, viheted. -
#1180 Én kérem az almát! ALmafüggő vagyok... -
bracsek #1179 Almás nem kell, hozz másikat, húsevő vagyok, pff alma. -
bracsek #1178 Nem is véletlen, hogy nem a te csajod, ha nagy számot akarsz a másik topikba kell menni, a közzösségi portálosba. -
Skill #1177 szökék jöhetnének :) -
Landor #1176 -
Landor #1175 értem én csak semmi nagy szám nincs (így) a képekben -
#1174 -
bracsek #1173 Felrakta a galériájába a három képet amit párral azelőtti hsz-be(#1152) berakott, és eltűntek.