22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Landor
  • Fantomlovag
    Nem. Arra hogy minden srác rendes lányt akar. Azt egy szóval sem mondtam hogy a srácok jobbak lennének egy jottányival is :D
  • Landor
    a tivadaros részen nagyon beröhögmtem :D:d:D "valami tivadar" "elveszem az életét" :D:D.d:D vááááávávávávávává lúzer :D:D
    ahogy így előadtad ezt a jelenetet egy ZS kategóriás tinivígjátékban tudnám elképzelni :DD
  • rotator
    Te most arra utalnál, hogy kevés a rendes lány és sok a rendes fiú?
  • gameplusz
    Valami furcsa dolog kavarog bennem,
    Bele remeg testem, lelkem...
    Elég egy szikra, egy gondolat,
    S bár tudom, hogy bárki meghallhat,
    Én ordítanék mégis a világba,
    Hogy "Itt a világ legszebb párja!"
    Meglátlak, s a nyakadba ugranék,
    S csókodat mohón kérném még!
    Elég egy másodperc, elég egy érintésed,
    S tudom mire gondolsz, meg se kell kérned...
    Ha együtt vagyunk, az idő szalad,
    Ha nem vagy velem, meghalok egy perc alatt...
    Két teljesen egyforma ember,
    Kik egymásba szerettek egyszer,
    Szívük is egyszerre dobban,
    Szeretik egymást, egyre jobban.
    Ezek vagyunk mi, Te és Én,
    Jól jöttünk ki a legvégén.
    Ez a vég nem más, mint a kezdet,
    Egy jó barátságból lassan szerelem lett...
    Nehéz volt kimondani, egymásnak bevallani,
    Egy rövid szó, de súlya van, nehéz:
    Szeretlek! Csak ennyi az egész...

Ez is saját :)
  • gameplusz
    Az miért van, hogy egy lány, ha megkap mindent, akkor nemjó neki?
  • Fantomlovag
    Igen, ez lehet a baj. KEvés a "rendes" lány és sokan keressük őket... Túl sokan vagyunk a kevésre, és amúgy is nehéz kihalászni egyet a nem rendesek közül, főleg úgy hogy még legyen is belőle valami :)
  • Fujiryu
    ZP-ben rendes lányt:D
  • Max7
    utcsó képen a két szőke kicsit huso de fincsi :D

a fekete meg pont úgy néz ki mint a volt ofőm :S 27 éves volt és 18 éves kanokat kapott meg anno igaz csak 8-an voltunk és velünk jobban bírt mint a 16 lánnyal :D
  • Pretorian
    Egyébként egyszer pont egy ilyen "rendes" lányt próbáltam fűzni a Zöld Pardonban kb. 2,5 évvel ezelőtt kicsit részegen, csak a melletünk lévő asztalnál ült valami Tivadar, aki folyton beleugatott mindenbe, bármiről is beszéltünk, pedig nem is tartozott a társasághoz.
    Elég piás volt, és nagyon idegesített, máshová ülni pedig nem volt lehetőségünk, mert nem volt sehol sem hely, úgyhogy már kezdtem komolyan azon gondolkodni, hogy elveszem az életét...
    Az ilyen "rendes lányok" valahogy mindig kimaradtak az életemből...
    Legtöbbször gyerekes, buta, ****** ********-kal hozott össze a sors, nagyon-nagyon ritkán történt ellenkezőleg...vagy éppen depressziós, befordult skizoid "öngyilkosjelöltekkel"...
    És nem arról van szó, hogy "zsák a foltját", hanem arról, hogy eddig nem volt szerencsém, és arról, hogy a topik alcímében körülírt női egyedek száma sajnos elég alacsony...
  • Pretorian
    Nahh, fennt van. Tehát a hosszú fekete hajú csájé az.
  • bracsek #1161
    reggel óta szaladgálok érte, és sehol sincs, még szép, hogy megéheztem.
  • Landor
    :) oké, nyertél, te jobban ki vagy éhezve :D
  • bracsek #1159
  • Landor
  • rotator
    De azért remélem, selypíteni nem kezdenék. :)
  • Pretorian
    Aha...közben meg sikerült elvarázsolnom a képeket...na nembaj, majd feltöltöm őket a saját galériámba...
  • Kata
    szép az arcuk :)
  • Pretorian
    Nem nem, egyébként nem az. Ha élőben látnád, tuti kigúvadna a szemed fater. :) Mint Baló Györgynek.
    A jobb szélsővel az a baj, hogy csak arról lehet vele beszélgetni, hogy hány ekit vett be a Sterbinzszky (így írják? :P) legutóbbi buliján...egyébként ő is jó külsőre, kicsit husi, de az a pont jó fajta husi...
  • rotator
    Kicsit soványka, nem? Oh, bezzeg a jobb szélső!
  • Pretorian
    Na jó, közkívánatra. De mivel nincsen rá engedélyem, hogy képeket töltsek fel róla nyilvános fórumokba, és nem akarok indiszkrét lenni, ezért az arcát ki kellett takarnom, ami egy kicsit levon a kép élvezeti értékéből. Nembaj, legalább most meglátjátok, miért is nem vettek fel a Szépművészetire anno. A hosszú fekete hajú lány az:

• Kata
    jaja, ez a modellcsaj gyönyörű, ez az egyik legjobban sikerült képe amit beraktál
  • Yrda
    ő szerintem szép, de lehet nem rendes :))

• bracsek #1149
  • Kata
    helószia
  • rotator
    fél óra
  • rotator
    Ezt 11:23-kor írtad, már eltelt bő fél óta, szóval ha csak fele is igaz, akkor azóta már van barátja.
    :)
  • Sugam
    képet vagy else hisszük.
  • Landor
    akkor biztos a lányokat szereti vagy ilyesmi :D
  • Pretorian
    Én tudok egy olyan lányt, aki teljesen kibírható, sőt, kifejezetten aranyos, barátságos, emellé még az arca is nagyon helyes (nem kicsit), az alakja is nagyon jó, a s*gge olyan, mintha rajzolták/öntötték volna, és nincsen barátja, 25 éves. De nem mondom el ki az, mert én láttam meg először
  • Fantomlovag
  • Landor
  • Fantomlovag
    Én is így vagyok. Multkor haveroméknál aludtam, (házibuli) és mondtam, hogy minden szép és jó, örülök a 4 macskának, de ha reggel felébredek, és nem kétlábú cica lesz mellettem, akkor új sapkám lesz 5 percel később! Bejött, és kizárta a macskákat :D Bár persze hogy bejött... Ismer! :D
  • Max7
    jah az első poén volt :) hehe látnád hogy hogy alszik a macskám néha melletem vagy éppen rajtam :) de soha nem tanul még ha ráfekszek abból sem :D (persze véletlen este kómásan aztán nem értem hogy mit keresek én az emberek között ha ilyen szörös vagyok..)
  • bracsek #1138
    Semmiféle négy lábú állattal nem vagyok hajlandó egy ágyban kikötni.
    Lehet macskája, de ne kerüljön az ágyba, mert azt akkor már állatvédők ide vagy oda de meg nem mentik.
  • Skill
    az nem baj, hogy van macskájuk csak borotválják! :DD
  • Fantomlovag
    Ja, íg érthető... Hát a macsekok már csak ilyenek... Fekszenek, alszanak, felnéznek... Egyik barátomé azzal szokott szórakozni, hogy mint a villám rohangál faltól falig... Ahol magánórán vagyok, meg egyszer a macska ráfeküdt a könyvemre, és nem lehetett bántani, tehát kávészünet...

De a lényeg, hogy a rendes lányoknak van macskája?
  • clio1616v
    Azon kívül még két állításod volt.
    A macskásat még el is hittem...
  • Max7
    jó a füle és zavarta a kornyikálás az alvás művészetének gyakorlásában...
  • Max7
    mondom itt feküdt a macska az ölembe... aludt és aszem a 7-es számnál felnézett tök kómásan hogy mivan :D