22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Jacky
    Yetinevelő-képző?
  • bcrics
    tengeralatjáró????
  • évácsKa
    Iskola
  • Rundstedt17
    Nagyon jó kérdés
  • Skill
    ok mostmár tiszta majdnem minden. viszont megfogalmazodott bennem egy kérdés: van olyan gyüjtöhely ahova a nők ismerkedni járnak?
  • HiPPoNaX
    Mielott felreertesek szuletetnenek, hetero vagyok es nonemu :D Ennek ellenere eleg surun jarunk le ugy baratnovel/baratnokkel szorakozni, hogy eleve semmifele parkapcsolati ajanlat nem erdekli egyikunket sem (pl. mert az ember epp foglalt ugyebar), egyszeruen csak szorakozni megyunk le, mert jo a zene es ki akarjuk ereszteni a gozt. Ilyenkor meg tenyleg kimondottan frusztralo, ha jonnek a himnemu egyedek kulonfele, altalaban roppant szanalmas szovegekkel. Nyilvan ezzel nem azt akarom mondani, hogy egy zenes szorakozohelyen eselytelen ismerkedni, csak ugy erzem, sokakban el az a tevhit, hogy a lanyok ilyen helyre altalaban ismerkedni jarnak, ami viszont sok esetben nem igaz.
  • predator1982
    vannak rendes pasik, meg vannak rendes lányok, csak a két nem soha nem fogja megérteni egymást, ha nagyon le akarom egyszerűsiteni a dolgot...
  • predator1982
    óóó érdekes egy topic ez:DDD
  • Pluskast
    Nem is pedó hanem csak türelmetlen
  • Pluskast
    Húú én egyszer a nyugatinál a 6-4-es villamosnál jártam így :). Budára jártam dolgozni életem első komoly munkahelyére az egyetem után és mindíg egy gyönyörű vörös hajú csajszi mosolygott rám a szemben lévő megállóból. A végén direkt ugyan abba az idő pontba jöttünk. Aztán egy nap átmentem hozzá tök jól eldumáltunk, randiztunk, meghát ami utánna történt azt már nem mesélem el:)))
  • Skill
    már nem azért de azért máshelyre ugye jársz pasik miatt? hetero vagy?
  • Jacky
    De azért csak sikerült fiút fognod nem?
    Ha nem is azzal a szándékkal mész, azért besikerülhet, főleg lányoknál ha találkozik egy szimpatikus fiatalemberrel. (Direkt nem írom a pasi szót, mert én se kedvelem)
    Szerintem aki szórakozóhelyre megy, még ha nem is olyan szándékkal, azért egy kis hátsó gondolatban ott van mindig, hogy "hátha lesz valami". Nem jól gondolom?
  • Rundstedt17
    Én ezzel szemben mást hallok:D.de inkább megtartom magamnak:D
  • Skill
    képzeld ! én sem mentem pasit fogni! :D
  • HiPPoNaX
    "mert ugye discoban nagyrészt olyan csajt látsz, aki azért van ott, hogy találjon valakit"
    azert ezzel vitatkoznek, nagyon sok lany ismerosom pusztan szorakozni jar le ilyen helyekre (megjegyzem en egyetlen egyszer se mentem le ugy valami zenes-tancos helyre, hogy pasit akartam volna fogni magamnak)
  • évácsKa
    hát én osztálytárssal nem is kezdenék!^^ de az egy iskola sztem annyira nem gáz^^
  • évácsKa
    nyár vs tél--->hát idén nem dobálóztam annyit, legalábbis hóval nyem de azon most kár veszekedni, h ki lát és érint több mezííííííííííítelen csajt...
  • Jacky
    No more flame pls!

Visszatérve a topic témájához, én pld. edzőteremben is látok sok csinos v. kevésbé csinos lányt. Aki elmegy edzeni, már az is jelent valamit. Nem biztos, hogy attól még rendes, de rászánta magát valamiért.
    Csak éppen nehéz úgy ismerkedni, hogy izzadt vagy és büdös
    Viszont itt is érvényes: beszélgetni, mosolyogni!
  • Rundstedt17
    ok:D
  • KG21
    nekem szerencsére nincs gondom ilyen téren, nem én siránkozom itt tele a topicot szánalmas nyavajgással
  • Rundstedt17
    magadból indulsz ki
  • KG21
    te tutira minden nap annyit láthatsz, amennyit akarsz a monitorodon
  • Rundstedt17
    én nem:p.szar lehet azoknak akik csak azért szeretik mert csak akkor láthatnak lengeruhás csajt:D
  • KG21
    Én is nyárpárti vagyok. Szar lehet azoknak, akik komplexusaik miatt nem szeretik... strand, szebbnél-szebb lengeruhás lányok, streetball... de várom már
  • Rundstedt17
    Oh igen képzeld voltam:D.És nem jött be sőt csak ideges lettem sok jó csaj és mind megközelíthetetlennek tűnt:D.Szóval igencsak hangulatromboló,meg kiállhatatlan egy évszak!A tél ezzel szemben csodás és mindig jó hangulatban vagyok a szép tájtól:)
  • Jacky
    A telet magasztaló írásaikra reflektáltam ...
  • Skill
    voltál már vörös vérben áztatott harcmezön? nem? akkor még nem is éltél!

hahahaha

néznivaló máshol is van. találni is találhatsz.
    akár az általam irt helyen is :P
  • Jacky
    A házinyúlra nem lövünk elvre gondolsz? Semmit se számít, ha egy suliba jártok, sőt akkor már legalább van bennetek egy közös dolog!
    Aki meg ezért nem jár vkivel, az elég butus.
    Osztálytárs viszont egy picivel gázosabb, túl sokat látjátok egymást, túl sokat tudtok egymásról. Nem árt az, ha vannak pici titkaid.
  • Jacky
    Na, Rund és Évácska, elég ebből a marhaságból :) A nyár a legjobb évszak! Fehér homokos tengerparton voltatok már nyáron? Nem? Akkor ti még nem éltetek.
    Annál jobb hely kevés létezik. Főleg ha netán egy kis zséd is van
    Tele a part jobbnál jobb nőkkel, férfiakkal (kinek kinek ízlés szerint hehe).
    Lehetőleg melletted is legyen egy csinos lány / fiú. De ha nincs az se baj, ott tuti találsz.
  • Rundstedt17
    habár idén nem tudom mennyit dobálózhattál havat?:D.nem sok volt:D
  • Rundstedt17
    én is imádom a telet:D.de azért mert olyan szép a táj és különben is szeretem a hideget,nyáron megsülök...
  • évácsKa
    :D pedoooooooo...és igen, én szeretem a telet^^ szeretem a havat, dehát nyáron max homokkal dobálózhatok!!
  • Rundstedt17
    nagyon igaz.aki azt mondja hogy összeillik az egy 25 éves pedo:D
  • Rundstedt17
    Na jah ez is igaz jobb szeretek kabátban járni:D
  • évácsKa
    jó, én is ezért utálom a nyarat^^ mert le kell vetkőzni:D
  • évácsKa
    hát azért...a kor is számít, mert sztem nem igazán illik össze egy 15 és egy 25 éves ember és közgázt tényleg sok lány tanul:D
  • Rundstedt17
    ezért utálom a nyarat:D
  • Skill
    amugy meg a 15 évesnek is megvan az előnye meg a 35 évesnek is . nem a kor számít hanem az hogy szeressen és törödjön veled.
  • Skill
    nekem spec probléma. főleg tavaszal! omfg . nem lehet a tanárra figyelni!!! a sok csaj alig ruhákban. meg amikor a parkban napoznak én meg mennék órára. mondjuk én közgázra jártam. ott a 70% vagy mégtöbb csaj volt.
    amugy tanárok se birják. :D pszichologia tanár is elkérte egyik lány számát. meg tom érteni. :P
  • évácsKa
    mondjuk én még nem tartok ott^^ szal én még a szakközépre gondóóóóóóóóóóóótam. és hülyén hangzik, de van amikor jó a sok év korkülönbség, persze bizonyos határokon belül:D