22714
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Értem és igazat is adok. De a korábbi hosszászólásaiból és a kifejezésmódból gondoltam, hogy fiatalka. Kevesebbnek gondoltam. -
Rundstedt17 #1696 azt mondtad évácska hozzászólásai hülyésegek lettek volna,ami nem igaz mert van igazság benne.Kár tagadni a férfiakra külnösen áll hogy a külsőt nézik egy lánynál és ez fordítva is igaz.Ééérrtteedd?
-
Nem ezt mondtam, csak nem értem. :) -
Rundstedt17 #1694 mindegy hülye vagyok
-
Mih??? -
Rundstedt17 #1692 amúgy meg nem voltak hülyeségek,aki azt állítja az álszent
-
csak melankolikus és hangulatember vagyok
-
16 és nem.-.-" -
Rundstedt17 #1689 nem
-
Rundstedt17 #1688 nagy önbizalommal nagyobbat lehet bukni
-
Skill #1687 ne piszkáld majd melettem okosabb lesz! ;) -
Na jóvan. :D (Remélem, legalább nem kép alapján.. :D) -
Rundstedt17 #1685 lol azt hittem legaláb 30 
-
18 és igen. :D -
Rundstedt17 #1683 szűz csajt?
-
Skill #1682 enged meg hogy én döntesem el, hogy mit akarok. amenyiben rámirsz ki is deritem. -
Rundstedt17 #1681 igen csak arra jó
-
Randi? Jobban szeretnél sztem egy atombombát...^^maradjunk ebben.mért kedves angyalunk, te hány éves vagy?
korábbi hozzászólásaim,ennyire hülyeségek lettek volna?
-
Skill #1679 én xx évesen még mindig az vagyok. :P szal nem kell félned elhúzható a dolog -
Addig jó, amíg van, sokáig szeretnék dilis lenni. :) -
Rundstedt17 #1677 Na végeredmény nem akar komoly kapcsit de egy kis szórakozásban benne van....lol
-
Skill #1676 akkor nem lesz randi? kár :(
1675
ne hidd hogy angyalkának még nincs a hátsóján. :P
a dolgok változnak . hiába örgeszik az ember mindig lesz új dolog.
-
KOR:még a tojáshéj a fenekemen van.
-
hm igen ez fura volt...de olyan ideges voltam^^ bocsánat
-
Már korábbi hozzászóásaid kapcsán is meg akartam kérdezni: Te hány éves vagy? -
" seggét(nemtől függő)" --- hát úgy vettem észre, hogy ez egyáltalán nem nemfüggő. A nők legalább úgy megnézik a férfiak seggét, ha nem jobban, mint fordítva. -
Rundstedt17 #1671 Remélem nem nekem szólt,én még sosem használtam ki egy lányt sem és most sem tervezem. -
hagyjuk már sznob pitsa & bájos "kislány"...bájtos kislány nem lehet pitsa? sznob pitsa meg bájtos kislány O_o?! mindig az életstílus...lehet, h az csak vmi felszínes semmiség. Sokan mondják: "a belső a lényeg"...ajjj...én személyszerint nem mennék randizni egy olyan sráccal, akit én randának tituláltam!ez van. Felszínes és sablonos mindenki...láss a belsőbe--->nézd meg a mellét&vagy seggét(nemtől függő), dugd meg, neked nem fáj(másmegnemszámít)hagyjuk már...kicsinyes és gyerekes, nézz magadba...-.-"csak azt nem használod ki, akit szeretsz-akit nem azt lehet bántani?-.-"
-
Skill #1669 egyik havernöm 19 éves és a pasija 15 . ök tudják . -
a sok pedobear :D -
Rundstedt17 #1667 amúgy meg kinek nem tetszik az olyan?
.
-
Jacky #1666 Egyébként az ilyen kislányos nőket vadásszák a 40-es évek végét - 50-es éveik elejét taposó férfiak
-
Jacky #1665 Nem mindegy hogy hány éves? Ha egyszer teccel neki, örüjjé vazze 
-
jajjdejó lesz ma. eggyébként nemtom. az a pojén, hogy én meg hülye vagyok, és elfelejtettem az okot (ha volt ilyen) hogy miért jött be.
és most csak úgy jön. (zenesuliban gyakorlok. az órája után szokott benézni).Eccer beszólt a tanár neki, hogy várják a szülei. és elment. megkérdeztem a közös tanárunktól hogy mi?a szülei később jönnek érte és azér jön be hogy ne unatkoozzon?
erre a tanár:
-mi? ja, neem, ő az autójával jött be
és akkor meg he?és akkor mondta hogy 22. kicsit leesett az állam
(egyik oszt.társam láttta, szerinte IS 16-nak nem néz ki!!!
Hogy a picsába lehet ez? -
Skill #1663 ah látszik hogy még fiatalok vagytok. :)
el fog múlni. ;) -
Rundstedt17 #1662 Ja igénylik
.Nana én nem használok ki senkit
.
-
Skill #1661 nem baj nekem jó lesz. telszámot! :D -
gabr #1660 Prosti az... ;) -
Különórát ad?
:D
-
Nyilván BMW fan