22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Skill #1572 szorakozó helyen találkoztam vele. szép szép de ha elveszem nem azért fogom. (nem jön be) amugy max haver lesz . ha ugy nézne rám mint pasira akkor csütörtökre teszi a találkozót és nem vasárnapra. -
Jacky #1571 Csak nehogy te lepődj meg! Akkor szép lány volt, most meg .. :) -
Skill #1570 vagy 20 at tuti. kár hogy nem több. =( -
#1569 Csak nem szedett magára 5-10-100 kilót? :D -
Skill #1568 még nem tudom . 7-8 éve láttam utoljára. már nőiesebb. :P~~ -
#1567 Az attól függ, hogy találkozni szeretnél még a lánnyal, vagy elüldözni. :D -
Skill #1566 ilyet egy szóval sem mondtam. amugy én se rendes srác. ;)
úúú drukoljatok vasárnap talizom egy szép lánnyal. a héten megyek fodrász! wahahahahaha. szerintettek is jól álna a lila haj? :D -
#1565 De én nem vagyok rendes lány. :) -
#1564 Srácot is... De még az életben sem könnyű... -
kismiki #1563 Főleg neten ritka találni :) -
Jacky #1562 Egy rendes lányt megtalálni még nem elég, jó randihelyeket kell kitalálni, olyanokat amikre vélhetőleg megdobban a szíve! És örömmel elmegy veled randizni.
Lehet ez sok minden, csak ki kell találni vagy meg kell tudni mit szeret.
Olyan helyek vannak, ahova még Kata is szívesen eljönne! De nem mondhatom meg mi az, hiszen az is reklám lenne ugye.. :) -
Skill #1561 reméltem hogy jösz. már haldoklik a topik . :D -
#1560 Csak reklám volt. -
Skill #1559 kép telszám cím! kkthxby :D -
Jacky #1558 Lehet nekem összejön egy rendes lány! Ajánlom figyelmetekbe a randivonal.hu-t. -
bcrics #1557 ott van az pedig...a fogaid alatt..keresd csak majd megtalálod..mint almaid hercegét a fehér lovon..amint épp pedofilíával gyanúsítják..és lecsukják min.60évre... -
#1556 megnéztem...azóta is keresem az állam... -
bcrics #1555 ájándék neked....hogy továbbra is csak sejcsük:) -
#1554 tök jó...akkor már együtt sejtjük×D
-
bcrics #1553 sejtettem hogy sejtetted. -
#1552 hm...sejtettem -
bcrics #1551 FélreÉrtetted...Nem Megigazítani...Hanem LeigAzíTani:) -
#1550 Megigazítod a ruháját?hm...azt hogy kell?o_O -
#1549 hat akkor neked egessegedre ;) -
Skill #1548 éés ? :DDDD
akkor mi van? smárolni jó. csak ne legyen ló feje. :P -
#1547 *ban
#1543: en azert nem martogatnam meg a nyelvemet akarki szajaban..lehet utana megszolal azt akkora tirpak mint 5 masik -
#1546 diszkoba sehogy :) -
Rundstedt17 #1545 a kultúra központja én is utálom -
Rundstedt17 #1544 jah jah -
#1543 én sokszor egy szó nélkül jutok dizsiben csókig. Ha megvan a kölcsönös szimpátia, minek ott feleslegesen ordibálni -
Skill #1542 jaja! vagy csak ráöntöd a piád! esetleg megigazitod a ruháját. :P -
#1541 De 'diszkóban' hogy ismerkedik az ember? én személyszerint utálom eme becses helyet de most komolyan, oda megy vki a lányhoz és a fülébe ordibál? -
#1540 Hát...nálam pont fordítva van:D bár nembiztos, hogy discoban nagyobb esélyed van "normális" lányt találni, bár külsőleg egész csinosak vannak:) ellenben a nettel, ahol fordított a dolog(azért lehetnek kivételek). -
#1539 Disco... uáh Akkor inkább net. De nem a szar társkeresőkön, ahol hat kilométeres adatlap kell. A laza csetelős oldalak a királyak. Ez a poén nemrossz, csomó begerjedt csaj -
#1538 Ismerem a helyet:D bár a felhozatal nem a legjobb sztem...
Egyébkéntmeg ismerkedni: disco -
Rundstedt17 #1537 Maradjunk a discoban -
#1536 Nehezet kerdezel, en magam nem tudok rola :] -
bcrics #1535 ??? -
Rundstedt17 #1534 -
bcrics #1533 vörös yuk!!!!(((nem nem az:)))