22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#1732 Passz. Majd rákérdezek havernál. Egyébként lehet ő csinálja jól. Ha belegondolok abba, hogy hányszor adtam ki egy valag pénzt a semmiért.... Pl egyszer egy csaj miatt hónapokon át jártam teniszezni merthogy ő meg akart tanúlni és kellett partner. Csinálltam vagy 3 hónapon keresztűl hetente háromszor alkalmanként 8 rugoóért. A dolgoból a végén meg nem lett semmi. Ja és a tüdőmet is kiköptem annyit kellett rohangálni. És végül is mindez egy jó menetért. -
Skill #1731 igy elsöre discos pi-nek tünik nagy arcal. na de majd délután kiderül -
Rundstedt17 #1730 nem vagy egyedül -
Rundstedt17 #1729 Mi volt a gond? -
Skill #1728 ezek szerint szabad vagyok! gyertek csajok tépjetek szét! :DDD -
Skill #1727 jááj. ma 5 kor talizom a csajjal. már tuti nem randi. =/
viszont ahogy egyre jobban megismerem már havernak se kéne. na de azért az esély legyen meg , hogy jó benyomást tegyen rám. -
Skill #1726 egyet tudok érteni! -
bcrics #1725 pfff,...
-
Jacky #1724 És utóbb a barátnőről is kiderülhet, hogy kurva volt. Csak jó drága -
Jacky #1723 Jó ha tudjátok, hogy egy kurva sokkal olcsóbb mint egy barátnő, ha komolyan veszed. -
Skill #1722 ne is törödj vele. a csajok nem csak a kigyurt csokákat birják. a hülyéket is . :D -
#1721 Igaz, de azér az nem. meg már biztos rájött hogy hülye vagyok... hogy is ne tette volna. néha olyanokat tudok szerencsétlenkedni, szerencsére nem látottMÉG egy durvát sem -
Rundstedt17 #1720 Lesz az álomból több is? -
Rundstedt17 #1719 Nem ám rendes kurva hanem te nekem -
Skill #1718 az én álmom te vagy. de mintha kerülnél! =( -
bcrics #1717 errre a hsz.re ez jutott eszembe
:))) -
#1716 A fijjúk álma: 1 rendes qrva? Pénz-pénz-pénz...^^megoldható?kis butusok^^annyira aranyos, ahogy álmodoztok -
Skill #1715 hát TE! te kis butus. :DDD
-
Rundstedt17 #1714 Ja és jut eszembe az előzö nem volt életképes mert hamar rátért arra mit szeret szexbe és komoly kapcsi csak fölösleges kötöttség számára.Xevasz semmi szükségem olyan csajra -
Rundstedt17 #1713 tőled megijednék? -
Rundstedt17 #1712 Mija a jó bennük?. -
Rundstedt17 #1711 hát igen két kritikus pont van az első ami a legnehezebb a leszólítás aztán az első randi -
Rundstedt17 #1710 csakhogy engem nem érdekelnek a kurvák -
Jacky #1709 Randizz minél többet. Eccer csak azt veszed majd észre, hogy már nem is félsz. Annyira
De azért a jóleső izgalom maradjon meg, mert az kell. -
Skill #1708 egyet kell értenem. -
#1707 Járj kurvázni az növeli az önbizalmat -
Skill #1706 haha jaj ne is mond. 1 honapja voltam fodrásznál és egy szöke kiscsaj adott időpontott. megkaptam aztán én meg csak álltam ott és néztem. :D
úgy szóltak hogy enyi. :D lol
a csaj nem volt semmi extra de a haja nagyon jó volt. -
Rundstedt17 #1705 Viccelsz?.Akkor félek igazán ha olyat látok aki igazán tetszik,egyszerüen leblokkol.Ha meg nem tetszik no pánik mert nem érdekel -
bcrics #1704 ....nagyon jóóóó -
Skill #1703 évácska mikor tesztelhetem veled ezt a dolgot? :) -
#1702 félelem? akkor már nem fogsz félni, amikor olyan embert találsz, aki annyira tetszik...sőt nem is fogsz a félelem nevű izére gondolni -
Skill #1701 megfogsz. amint anyira akarsz nőt , hogy nagyobb legyen a félelmednél.
el fog jönni az az idő ha csak nem találsz elöbb nőt. -
Rundstedt17 #1700 igaz.ha megtudnék szabadulni a félelemtől jobb lenne -
Skill #1699 buktam én már anyit hogy ne érdekeljen .
csajhoz :
-dugunk?
válasz 1: nem (történt valami ? nem )
válasz 2: hihihi esetleg igen (na mi történt ? ) megérte? ;)
-
Rundstedt17 #1698 akkor jó én is értem -
#1697 Értem és igazat is adok. De a korábbi hosszászólásaiból és a kifejezésmódból gondoltam, hogy fiatalka. Kevesebbnek gondoltam. -
Rundstedt17 #1696 azt mondtad évácska hozzászólásai hülyésegek lettek volna,ami nem igaz mert van igazság benne.Kár tagadni a férfiakra külnösen áll hogy a külsőt nézik egy lánynál és ez fordítva is igaz.Ééérrtteedd? -
#1695 Nem ezt mondtam, csak nem értem. :) -
Rundstedt17 #1694 mindegy hülye vagyok -
#1693 Mih???