22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Jacky #1332 Veletlenul most egyetertek veled :)
Eleg baj, hogy ez a par a kivetel. De ez az en allaspontom. Lehet konzervativ vagyok, de valahogy nem tudom ertekelni azokat akik az egyik heten meg ezzel vannak, a masik heten meg azzal. Sarkitottam, de a lenyeg benne van. -
bcrics #1331 "...kielégitette :)..."
Bocs de nekem csak ennyi tünt fel:)))Beteg vagyok...Meg palackos anyatej -
#1330 a kávét én sem szeretem mert rosszul leszek töle.
en legutobb azzal kedveskedtem a baratomnak,h csinaltam neki falatkakat.:) jol ugyan nem lakott vele,de a szem étvágyát kielégitette :)
lehet rendes ferfit es lanyt talalni,csak keresni kell,es felismerni ha eljött.De tökéletes ember nem létezik,oylat ne is keressetek. -
bcrics #1329 énis ezt mondom:))monnyuk az már nem annyira hogy kávét is főznek és leöntenek vele:)))utálom a kávét..de ez már az én bajom...de várjunk csak az az én hibám volt,,kellet nekem az ágyon ugrálni:)) -
#1328 háát :) nem ott kezdödik de ez egy kedves dolog -
#1327 Változik a világ, ma már nem igazán így működnek a dolgok.
De gondolom ezzel sem éresz egyet, vedd úgy, hogy én nem is írtam semmi. -
Rundstedt17 #1326 Én 14 évest nem nevezetem annak:D.De amúgy igazad van:D.Szerintem 17-20 év közöttiek a legjobbak:D. -
bcrics #1325 háá nem ártana!!!!de mégis hogy csinálod???márhogy a husit:) -
#1324 -
Jacky #1323 14 éves lányt ne nevezz nőnek. A nő nem ott kezdődik! Csak egy kis fruska még, asse tudja mi az a szerelem. Csak a szexet ismeri kb. és azt hiszi, hogy mert cigizik és úgy öltözik mint egy kurva, ő már NŐ. Fenét. -
Jacky #1322 Nem vagyok rendes csaj. Tudok ilyet csinalni. Keresselek meg? :)))) -
#1321 :DDD -
bcrics #1320
engem nem érdekel ha nem vagy rendes csaj de ha ilyet tudsz csinálni..csak keresss meg.. -
Rundstedt17 #1319 IGEN A MAI NŐK ÚJSZOKÁSA EGY IDŐ UTÁN MEGUN! -
Rundstedt17 #1318 Ostoba nők... -
bcrics #1317 há ha van olyan hülye hogy haggya magát csábítgatni azt kerékbe.. -
bcrics #1316 neeeem,,láncon. -
#1315 Oszt' a kádban tartod? -
#1314 Pfff... senkit nem vernék meg pasi miatt, annyit egyik sem ér... XD
Inkább a srácot, az megérdemli, pláne, ha még hagyja is magát elcsábítani. :) -
bcrics #1313 ize...lamantin....
-
bcrics #1312 ááhh nincs kutyám...a lamantin annak számit???mer az van..
-
Skill #1311 jah és kimosa a göncöd! meg megsétáltatja a kutyád! :DD -
bcrics #1310 szeretet ott kezdődik hogy süt nekem palacsintát mikorra felébredek??? -
#1309 ez nem feltétlenül jelenti azt h szeret is.max birtoklási vágyban szenved.a szeretet nem itt kezdödik -
Skill #1308 ilyen csaj kell nekem! aki még ezt is bevállalja anyira szeret! :DDD -
Jacky #1307 Ühümm, baráti körömban van egy olyan pár akik 16 éves koruk óta együtt vannak. 13 éve ... -
#1306 Jah, ritka értelmes egy lány lehetett. Meg szerintem a pasi nevét 2 hét múlva már nem is fogja tudni. -
#1305 Nem a pasiján kérte számon, hogy mégis mit képzel, hogy más nőkkel játszadozik. Helyette inkább megtépte azt, aki most már duplán áldozat lett. wtg -
#1304 Ma láttam egy ritka "rendetlen" lányt:
Jövünk ki a suliból, megállunk egy picit, nézeldődünk: tőlünk 2 méterre egy 14 éves kiscsaj tépi az egyik sulbajáró csaj haját, hogy szálljon le a pasijáról meg a nevét is felejtse el. Közben a hatás kedvéért néha meg is ütötte a fejét. Hát szánalom volt. -
bracsek #1303 -
#1302 Ez egy Torgyán paródia idézete...szóval így már vicc helyett írtam. -
bracsek #1301 akkor rossz kérdés, vagy jó kérdés, de nem a válasz. -
#1300 Kérem szépen engedtessék megjegyeznem, ez egy kérdés volt. Ezt legyen szíves elfogadni, vagy patakvér fog folyni! -
bracsek #1299 Ez is rosz válasz. -
#1298 Arra gondolsz, akinek maci van a nick képén? -
bracsek #1297 nem te vagy a kiválasztott, nem helyes a válaszod. Csak pár napja olvastam valamit a plüsmacikról és az jutott eszembe. -
#1296 hát hogy bevinnéd a málnásba :D -
#1295 sztem ez nem ilyen egyszerű.. van amikor pont az kell a nőnek hoyg ne babusgassák .. van amikor meg hogy igen.. van amikor pont attól kezd hiányozni neki a másik hoyg az nem foglalkozik vele.. de alapvetően szerintem az hogy egy másik emberbe szeret valaki bele nem ezeken múlik.. -
#1294 Sajnálom. :(
(Én úgy látom, hogy az elején még csak éreztetni akarja a nő, hogy vele foglalkozni kell, törődés kell neki és ha tőled nem kapja meg, van más srác, aki "bármit megtenne érte". Aztán ha látja, hogy erre te nem lépsz, akkor kezdi csak igazából érdekelni a másik fél. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy te nem tettél meg mindent. Meg amúgy is, ha igazán szeret, sosem hagyna el senki miatt.) -
Jacky #1293 Tévedés. Engem pld. úgy hagyott el a feleségem, hogy előtte többször is beszélt egy szőke, rendes srácról a munkahelyén, valami Pistirol, hogy milyen kedves stb.
Azt hittem csak egy kis házastársi figyelemfelkeltés, évődés az egész, nem vettem komolyan, de azért végigkergettem a lakáson tréfásan. Aztán elköltözött úgymond gondolkodási időre, ez a srác költöztette. 1 hónap múlva már vele járt.
Valószínűleg izgalmasabbnak találta mint engem 5 és fél év után :( Most utólag visszagondolva, ha ezt tette, már nem is szeretett.
Azt kívánom neki, kapja ő is vissza amit velem tett. Isten nem ver bottal.