22714
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
bracsek #1337 soha. csak hátul megy, nagyon hátul. -
Ehhe :) A remény már meghalt ^^ -
Szívem szerint most olyat írnék be ide...de a remény hal meg utoljára.
-
Én egyébként inkább úgy veszem észre, hogy ez a gyakori partnerváltás inkább a 14-16 éveseknél jellemző meg "trendy".
Pl. az én osztályomban (most vagyok végzős) két csoport van azok közt, akik kapcsolatban vannak:
nagy részük már 1-2 éve együtt van a párjával
másik részük meg keresi a párját és azért vannak csak pár hetes kapcsolatai, mert nem találja a hozzáillő embert (ezek a rövid életű dolgok sem egymást érik)
De az valóban ritka, hogy valaki a 18 évesen megismert szerelmével köti össze az életét. -
Valahogy en is igy vagyok ezzel... De ez manapság már nem "trendy"... -
Jacky #1332 Veletlenul most egyetertek veled :)
Eleg baj, hogy ez a par a kivetel. De ez az en allaspontom. Lehet konzervativ vagyok, de valahogy nem tudom ertekelni azokat akik az egyik heten meg ezzel vannak, a masik heten meg azzal. Sarkitottam, de a lenyeg benne van. -
bcrics #1331 "...kielégitette :)..."
Bocs de nekem csak ennyi tünt fel:)))Beteg vagyok...Meg palackos anyatej -
a kávét én sem szeretem mert rosszul leszek töle.
en legutobb azzal kedveskedtem a baratomnak,h csinaltam neki falatkakat.:) jol ugyan nem lakott vele,de a szem étvágyát kielégitette :)
lehet rendes ferfit es lanyt talalni,csak keresni kell,es felismerni ha eljött.De tökéletes ember nem létezik,oylat ne is keressetek. -
bcrics #1329 énis ezt mondom:))monnyuk az már nem annyira hogy kávét is főznek és leöntenek vele:)))utálom a kávét..de ez már az én bajom...de várjunk csak az az én hibám volt,,kellet nekem az ágyon ugrálni:)) -
háát :) nem ott kezdödik de ez egy kedves dolog -
Változik a világ, ma már nem igazán így működnek a dolgok.
De gondolom ezzel sem éresz egyet, vedd úgy, hogy én nem is írtam semmi. -
Rundstedt17 #1326 Én 14 évest nem nevezetem annak:D.De amúgy igazad van:D.Szerintem 17-20 év közöttiek a legjobbak:D. -
bcrics #1325 háá nem ártana!!!!de mégis hogy csinálod???márhogy a husit:) -
-
Jacky #1323 14 éves lányt ne nevezz nőnek. A nő nem ott kezdődik! Csak egy kis fruska még, asse tudja mi az a szerelem. Csak a szexet ismeri kb. és azt hiszi, hogy mert cigizik és úgy öltözik mint egy kurva, ő már NŐ. Fenét. -
Jacky #1322 Nem vagyok rendes csaj. Tudok ilyet csinalni. Keresselek meg? :)))) -
:DDD -
bcrics #1320
engem nem érdekel ha nem vagy rendes csaj de ha ilyet tudsz csinálni..csak keresss meg.. -
Rundstedt17 #1319 IGEN A MAI NŐK ÚJSZOKÁSA EGY IDŐ UTÁN MEGUN! -
Rundstedt17 #1318 Ostoba nők... -
bcrics #1317 há ha van olyan hülye hogy haggya magát csábítgatni azt kerékbe.. -
bcrics #1316 neeeem,,láncon. -
Oszt' a kádban tartod? -
Pfff... senkit nem vernék meg pasi miatt, annyit egyik sem ér... XD
Inkább a srácot, az megérdemli, pláne, ha még hagyja is magát elcsábítani. :) -
bcrics #1313 ize...lamantin....
-
bcrics #1312 ááhh nincs kutyám...a lamantin annak számit???mer az van..
-
Skill #1311 jah és kimosa a göncöd! meg megsétáltatja a kutyád! :DD -
bcrics #1310 szeretet ott kezdődik hogy süt nekem palacsintát mikorra felébredek??? -
ez nem feltétlenül jelenti azt h szeret is.max birtoklási vágyban szenved.a szeretet nem itt kezdödik -
Skill #1308 ilyen csaj kell nekem! aki még ezt is bevállalja anyira szeret! :DDD -
Jacky #1307 Ühümm, baráti körömban van egy olyan pár akik 16 éves koruk óta együtt vannak. 13 éve ... -
Jah, ritka értelmes egy lány lehetett. Meg szerintem a pasi nevét 2 hét múlva már nem is fogja tudni. -
Nem a pasiján kérte számon, hogy mégis mit képzel, hogy más nőkkel játszadozik. Helyette inkább megtépte azt, aki most már duplán áldozat lett. wtg
-
Ma láttam egy ritka "rendetlen" lányt:
Jövünk ki a suliból, megállunk egy picit, nézeldődünk: tőlünk 2 méterre egy 14 éves kiscsaj tépi az egyik sulbajáró csaj haját, hogy szálljon le a pasijáról meg a nevét is felejtse el. Közben a hatás kedvéért néha meg is ütötte a fejét. Hát szánalom volt. -
bracsek #1303 -
Ez egy Torgyán paródia idézete...szóval így már vicc helyett írtam.
-
bracsek #1301 akkor rossz kérdés, vagy jó kérdés, de nem a válasz. -
Kérem szépen engedtessék megjegyeznem, ez egy kérdés volt. Ezt legyen szíves elfogadni, vagy patakvér fog folyni! -
bracsek #1299 Ez is rosz válasz. -
Arra gondolsz, akinek maci van a nick képén?