22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#1412 Önbizalom-hiány némely esetben, meg félsz a beégéstől sokak előtt. Amit pedig a legjobban utálok, hogyha egy beszélgetésnél egyszer megakad a téma, és nemjut eszembe semmi használható :(
Habár kezdem már ezeket leküzdeni , de nem teljesen sikerült még. -
#1411 Pölö? :) -
#1410 Lesz ez még máshogy is :)
Nem vagyok egyszerű eset, kell még változnom egy-két dologban :) -
#1409 Hááát azért elég ritka ez :) -
#1408 Egyelőre 17 vagyok. 90-es, nyilván az évszámot nézi a rendszer...Amit írtál az meg még nem jött össze.Ennyi. Nem egyedüli vagyok a korosztályomban...De ami késik nem múlik :)
bracsek: Isten mencs hogy bőgjél :D Én sem teszem. -
#1407 "Szüzek vagyunk" (18-25 között)???? :O -
MoSFeT #1406 Üdv,
érdekes e topik. Sokan elmondták már azt, hogy milyen (legyen) a rendes lány. Ami minden igényben közös: legyen nőies, s akkár lehet kevésbé esztétikum is csak nőies legyen.
Sokan elmondták azt is, hogy felénkek, visszahúzódók stb.
De kérdem én, hogy a megfelelő nőiesség mellé nincs-e szükség megfelelő férfiasságra is - ami kiegyensúlyozza a nőiességet?
És egy félénk visszahúzódó (teszefosza?) férfi nem éppen férfias. És talán ezért is nem tud összejönni egy nőiesebb nővel, aki rendes férfit keres, aki nem is inkább annyira esztétikum mint inkább férfi. -
bracsek #1405 Ja jó, ha azt mondom megszakatt a szívem érted, és másfél órája itt bőgök... attol jobb neked? ilyebkor gondolkozik el az ember, hogy a klónozásnak volnának előnyei is... :P -
#1404 ne is törödj vele :) -
#1403 Sajnálom hogy ennyit látsz a történetben..... -
bracsek #1402 alias mónika show a javából. -
Rundstedt17 #1401 TISZTELETEM:)! -
#1400 Ja és abban pedig biztos vagyok,h fogsz találni magadnak vkit :) Sok férfi visszaélt volna a helyzettel,de te nem tetted.Őszinte tiszteletem ezért.:) Az biztos,hogy annál nincs rosszabb érzés,mint amikor az ember úgy érzi hogy ha csak egy kicsit is de ő is hozzájárult egy kapcsolat szétrombolásához... -
#1399 Ez egészen rendben van így ahogy leírtad.Szerintem helyesen cselekedtél.Ha mindkettö szereti egymást,akkor csúnya dolog lett volna az útjukba állni.Én a mostani barátomat amikor megismertem volt barátnője.Abszolút nem közeledtem hozzá,ő kezdeményezett,persze csak beszélgetés végett.Azt mondta,h megfogta bennem vm és hogy én más vagyok,mint a bnője.Én mondtam neki,h nem szeretnék közéjük állni,és abszolút nem nyomultam rá.De akkor már az ő kapcsolatuk holt-ponton volt,és a barátom már nem akarta a lánnyal folytatni,mert nem szerette,szóval szakítottak.Csak ezután mertem vele ismét találkozni,mert tényleg nem akartam semmiben befolyásolni.Állitja,h akkor is szakitott volna vele,ha én nem vagyok.
De egy kicsit bánt a dolog,mert ha akkor nem ismerem meg,akkor lehet kitartottak volna egymás mellett.A lány meg még mindig szereti a barátomat.Sajnálom őt... -
#1398 Azthiszem volt egy gyenge pillanatom az imént. Hasonló helyzetben másnak milyen lett volna a reakciója? Ha valami nem érthető/értelmezhető (előfordul hogy írásaim túl kuszák), akkor szóljatok :) -
#1397 Akk hajrá :)
Decemberben egyik osztálytársam és a barátnője szakítottak. Már 2 nappal a szakítás előtt tudtam róla a csaj révén. Nagyon jó barátságban voltunk. Segítettem neki túltenni magát ezen, amennyire lehet. Mindent megbeszéltünk, olyan dolgokat mondott, amiket barátja sem tudott. Ám jól megvoltunk. És jólesett nekem is hogy törődött velem. De mivel rendes, és még jól is néz ki, több jelentkező is volt rá, nem tudtam vele sokat lenni. De ő nem engedett egyiknek sem, kitartott az exe mellett, és szerette, hiányzott neki. Az ex semmit sem mondott, magába zárkózott ebben a témában.
De szilveszterkor volt változás. Leányt a szülei terrorizálják állandóan. De pár utcára voltunk házibuliban(osztályársaknál), és kiszökött, eljött velünk. Azon estén barátja (talán a pia hatására), de elmondta nekem amit érez. Hogy hiányzik neki. És a lánynak is ő. Innentől mind1 volt , ki mit tesz, mert mind2-en szerették egymást. És szilveszter éjén újra összejöttek. Kicsit segítettem. Fiú osztálytársam, barátom. Lány évvfolyamtárs, szintén barátom. Semmi nem volt köztünk. A lány is szűz még. Csak amióta újra együtt vannak , kicsit hiányzik az a törődés, ami az 1 hónap alatt megvolt. De van még törődés. Csak már nem annyi. Lehet hogy szeretem...de szeretném csak úgy szeretni mint barátot. Szerintem menni fog. Bízok benne.
Csak ő volt az első aki így törődött. Egy csókse volt. Semmi. Csak beszélgetés, ami mostmár nemugyanolyan. És egykét érintés, ami jól esett az adott pillanatban. Szüzek vagyunk, tényleg semmi nem történt. Még a barátjával sem aludhattak együtt.
Nem lett volna helyes összejönni vele. Mert lehet többet veszthettem volna vele. Nyerek egy társat, de elveszthettem volna több barátot. Mert az osztályban ismerjük egymást, és nem tudom milyen lett volna a reakció. Sajnálom hogy nem lehetett így. Nagyon aranyos lány.
Nemtudom mennyire írtam le érthetően. Nemtudom jóe hogy ide beírtam.Csak jó volt leírni. Nehéz döntés volt, de érzem hogy jó döntés volt nem belemenni a dologba. Habár ő nemhiszem hogy így látja a dolgot. De már mind1. És megfogom találni a párom.Valamikor.......
-
#1396 nem mondanék pontos definíciót a trendi srácságról, meg a plázacicaságról, mindkettő sztereotipizálás. A lényeg, hogy az anyagias, hiú, felszínes stb emberekre gondolok. Minden zsák megtalálja a foltját, így az ezen értékek képviselői is általában szerencsésen egymásra szoktak találni. Sok boldogságot nekik. -
Skill #1395 de azok olyan cukik! :DDD
irtam neked olvastad? -
#1394 Trendi srácok...fujjj×D ha az a trendi, h még a fiúk is "szőrmekabátban" járnak...hát jajj:p -
#1393 miért kéne őket védeni? Jól elvannak a saját világukban, vannak hozzájukvaló trendi srácok, éljenek boldogan. -
#1392 Jaja, nekem is van ilyen osztálytársam. Kicsit butuska, de kedves, aranyos. :) -
#1391 nem akarom védeni a plázacicákat, de ők is tudnak rendesek lenni...csak egy kicsit többet foglalkoznak magukkal×) -
Rundstedt17 #1390 Nah neh most be mázliztam szabad lett egy rendes:D.Mostmár csak öxekéne jönni vele:D -
Rundstedt17 #1389 -
Rundstedt17 #1388 jah jah valahányszor rendest ismerek meg,már foglalt általában legalább 1 éve:D. -
#1387 Az már régen rossz lenne. :) -
Skill #1386 pasid tuti megéröt lenne pár milláért :D -
#1385 Akkor ha emellett nagyon öreg és nagyon beteg is vagy, máris elvehetsz. [csak viccel, amúgyis foglalt :D] -
Skill #1384 kettönknek már lehet jó nöje!!! öszeállunk? :DD -
Jacky #1383 Miért? Nem is mesélted rosszul. Én legalábbis elmosolyodtam.
Úgy látszik csak félig vagyok tökéletes: a szexi meg a gazdag nem stimmel :) -
Skill #1382 van egy ajánlatom! egyest hármast vállalom. a többit hozza a csaj a kapcsolatba. :) -
bracsek #1381 A jó házasság 4 alapszabálya:
1. Olyan nőt kell találni, aki jól főz és tisztán tartja a lakást.
2. Olyan nőt kell találni, aki sok pénzt keres.
3. Olyan nőt kell találni, aki jó az ágyban.
4. Meg kell oldani, hogy ez a 3 nő ne tudjon egymásról.
---::--- -
#1380 Erről van is egy vicc, csak fordívta:
Milyen az ideális férfi?
1. intelligens
2. szexi
3. gazdag
4. humoros
És a legfontosabb, hogy ez a 4 sose tudjon egymásról. :D
(Vagy valami ilyesmi, sosem voltam jó a viccmesélésben. :$) -
#1379 Ebben igazad van. A szépség nem minden a nőknél egy kor felett (persze ne úgy nézzen ki a pasi mint quazimodo) hanem hogy legyen értelmes és inteligens a pasas. Legyen egy bizonyos fokig komoly is el lehessen beszélgetni vele (bár ez mondjuk nállam mindíg is alap volt) és legyen úgy kb 5-6 év korkülönbség a férfi javára. -
Skill #1378 jaaaj de sok bajotok van :D
az is nő. :P~
ugy halottam van aki a káromkodásra bukik. lol :D
szal van akinek az a csaj a jó.
a plázacica meg mutogatni jó.
az okos beszélgetni.
tanulság? legyen több nőd. :) -
#1377 Szerinte mvannak, csak "bujkálnak". Nincsenek szem előtt, ezért keresni kell őket. Eltakarják őket a plázamuffok.
Az ilyen lányra amit leírtál, mondják: "Megszólalásig aranyos." ÉS akkaor van baj ha megszólal. De a fordítottjával is találkoztam már. NEm tűnt szépnek, de amint megszólalt és művészetről, történelemről, kultúráról stb. kezdett beszélni máris szebbnek láttam.
A kombókkal van a baj. A buta, ronda nőkkel (szintén ismerek, bár legalább hiszi hogy okos). A szép és okos eddig még csak amcsi filmben volt :) -
Jacky #1376 Hát azért én a puncit se írnám le teljesen :)
Na de komolyra fordítva a szót, tényleg az agyunkban dől el minden. Hiába látsz egy lányt szépnek, hiába jó az illata pld., ha közelebb mész és azt hallod, dől a szájából a b..meg és egyéb durva káromkodások, akkora paraszt mint ide Pécs. Már menekülök is. Ez a lány se jó semmire. Esetleg arra. Egyszer.
Normális lányokért lassan sorba kell állni. Pedig elvileg többen vannak.
-
#1375 Azt mondják a leg erotikusabb szerv az agy. Ki tudja? -
#1374 Egyébként a nők hasonlóan gondolkodnak, nem véletlen az, hogy a legtöbb nő 20 éves kor felett nem a külsőt helyezi első helyre a párválasztásnál...hány szép nőt látni tök átlagos, vagy sokszor nem túlságosan attraktív külsejű palival...ezek a csájok valószínűleg a férfiasságot látják a palijukban...(tudom, most majd valaki bedobja a pénzéhes kis kurvás szöveget, de az egy másik csoport, nem róluk beszélek). -
#1373 Báhhh...rendes lány az, akivel jól el lehet beszélgetni, nem butuska, nem naiv, van saját véleménye, képes értékén kezelni más embereket, keresi a szimpátiát, érdeklődő, aranyos (amikor kell), ragaszkodó...ha mindezek mellé még nőies is (szándékosan nem "szép"-et vagy "jól néz ki"-t írtam, akkor tuti hogy szerelmes leszek belé...:D
A nőies pedig nyilván nem feltétlenül azt jelenti, hogy van melle meg segge, vagy szép a lába, hanem azt, hogy van egy vonzó kisugárzása, ami megmozdítja a férfiakat...