22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#1452 én még nem jártam ott!! nem nő vagyok, hanem lánykikérem magamnak^^ -
Rundstedt17 #1451 igen. -
Skill #1450 nő létedre ilyet kérdezel? :P
téged könyü volt a málnásba vinni? >) -
#1449 szűz lány nehezebb megdönteni, mint egy antiszüzet^^vagy, nem? -
#1448 Tudtommal en nem is mondtam ilyet.Pontpontpont -
Rundstedt17 #1447 nem.én is erre gondoltam:D -
#1446 Nőknél sem defekt. Inkább az az egészséges, ha a nők igenis kívánják. És nem a mennyiséget, hanem a minőségit. Persze a mennyiség ne nulla legyen. -
#1445 ahányan vagyunk, annyiféleképpen gondolkodunk...:)
lehetséges, hogy kicsit negatív vagyok..:S -
#1444 Én 2 dologra gondoltam, egyik se ez. :D -
#1443 gondolom, hogy megdönthesse...szal ez is kihúzva...
tisztelet a kivételnek -
#1442 hát akkor én vhogy nem találok ilyen embert:p van ez így...¢¢de mért keresik a szűz lányokat? -
#1441 ez fura :) sok fiú pont a szűz lányokat keresi. -
#1440 "azért nem kellek vkinek, mert még szűz vagyok" - Az ilyet tényleg hagyni kell.
"ebből a szex dologból kimaradnék" - Ne tegyél elhamarkodott kijelentéseket. :D -
#1439 hát én ebből a szex dologból kimaradnék..., mert azért nem kellek vkinek, mert még szűz vagyokhát ez van--->ezért mondtam, h nem szeretem, ha valaki oda van, h ő tizenakárhányéves és már nem szűz.teteje, ha még dicsekszik is vele¢¢ -
viizo #1438 akkor TT, vagyos TiestoTisztelendő lettem volna :DDD
mindjárt dizájnosabb név, nem? :D :)
igazi macsóláver nőfogó név :D -
#1437 Lehet a "PAP Tiesto" névre nem is kattintottam volna rá chaten. :DDDDDDDDD -
viizo #1436 kiskoromban én is megfogadtam hogy pap leszek, én is pont a csókolózás miatt :)))
de szerencsére nem jött össze :D -
viizo #1435 viszont ha csak minimál szex van egy kapcsolatban, az szted kielégíti azt a felet, akinek ez esetleg nem elég? :)
ilyenkor szokott jönni a félrekacsintás, az izgalom keresése, hiszen ha nincs izzás, akkor minek is az egész?
ha pedig van izgalom, akkor ebben egyet lehet velem érteni, hogy a szexszel biztos nem lesz gond :)))
-
Rundstedt17 #1434 Jó persze de azért nehogy már a szex legyen lényege -
#1433 Való igaz. De az a hsz. kb. olyan jellegű volt, mint amikor én kiskoromban olyat mondtam, hogy "én sosem fogok férjhez menni, mert akkor csókolózni kell". :DDD
A szex ugyanúgy része egy kapcsolatnak, mint a szerelem, odaadás és megértés. Sosem álhat csak az egyikből egy kapcsolat, mert az nem működik. -
Rundstedt17 #1432 Nem mindenkinek a naponta való dugás a fontos... -
#1431 Hát nem tudom, de amióta megjelent a hányinger kerülget tőle... -
viizo #1430 akkor mégis mit akarsz majd, egész nap sakkozni vele? :)
-
#1429 Én is rohadtul. Olyan lányos kifejezés -
#1428 Nem mintha a dugást a nők nem élveznék... -
#1427 pedig azok vannak többségben:) -
#1426 "pasi", de utálom ezt a szót... -
#1425 Gödöllő felé lakom:D hát én nem akarnék olyan pasival járni, aki állandóan csak dugni akar -
Rundstedt17 #1424 ezek tények:) -
#1423 huh, akkor megnyugodtam :DD -
#1422 azert nem annyira meglepö,h vannak akik 18-25 között még szüzek és ez igy teljesen normalis is.Ugyanakkor ott van a masik veglet,aki mar 13-14 evesen kezdi.Na az mar egy kicsit remisztö.:) -
Rundstedt17 #1421 Hm érdekes:D.Én pont azzal a csajjal nem járnék akinek már rengeteg pasija volt:D -
#1420 A nimfo kifejezést csak lányokra szokták használni, mert csak náluk számít "rendellensségnek", ha annyira szeretik a szexet. Persze ez pasiknál nem defekt, hanem erény, minél több partnerük volt már. Nekem ezzel van bajom. :D -
#1419 Hát nézd, közösségbe kell járni, beszélni, beszélni, beszélni! Utána kicsit beiszol, megered a nyelved, onnantól már sima ügy, ha szimpatikus vagy a kiszemeltnek... Mondom én, aki fél éve pár nélkül van :) -
#1418 #1414
Egyetértek :) -
#1417 ehh...:D -
#1416 Merre laksz ? :) -
#1415 DE...nem szeretem, ha egy fiú azzal kérkedik, h Ő már tizennemtomhányévesen dugott vkivel!!!és, ha azért nem jár egy másik lánnyal(aki szűz), mert szűz!!!!meg tudnám verni, az ilyen embereket!!nimfok!! -
#1414 hm..."szerencsére", akkor nem én vagyok az egyetlen önbizalom hiányos ember^^...állítólag 16 évesen(esetemben)ciki, ha még nem volt barátod/barátnőd!!:( hát nekem nem volt...(MÉG)...dehát, mint a lányok esetében, a fiúk között sem könnyű rendes egyént találni¢¢ és sztem nem ciki 17 évesen szűznek leNi!!>< -
Rundstedt17 #1413 jah kb én is:D.nekem csak bizonyos személyeknél van ez,pont azoknál a csajoknál akik tetszenek,bezzeg aki nem azzal tök jól el tok bexélgetni...Így általában egyedül maradok:D