22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • bracsek #1652
    "egy sznob hülye picsa" még a rendes lány kategóriába tartozik? hm, van benne valami, csak valami még kellene BELE. :)
  • Rundstedt17
    Már az is siker tőlem akkor hogy beleegyezett egy randiba
  • Rundstedt17
  • Rundstedt17
    jah jah az be is jött csak nem elég
  • Rundstedt17
    Jah meglehet nem vagyok gazdag se izmos se laza
  • Z
    Igaz, hogy nem sznob hülye picsa esete, de nem is kell Jaguár. Pár hete buliban egy társaságban voltam egy olyan lánnyal, akiről azt hittem az előzetes megnyilvánulásai alapján, hogy egyáltalán nem számítanak nála az ilyen dolgok. Aztán egyszer csak megszólal:
    - Odanézz, húdejó pasi, milyen kocsija van!
    Erre én:
    - Milyen? Régi 320D.
    - JÓ, DE BÉEMVÉ!

• NeoMaN
    Trágárkodj vele, PL. úgy szeretnélek kinyalni..
    :)
  • Jacky
    Jaguár slusszkulcs, izompóló, izom hozzá, lazaság, nagyképűség. Szóval nem neked való
  • Rundstedt17
    Mivel lehet levenni a lábáról egy sznob hülye picsát?.segítsetek
  • sz4bolcs
    Remek stílus, nagyszerű humor.
  • Z
    "évente 500k kurvára nem középosztály még New Yorkban sem." --- jó, de szerinted ez a nő két lábbal áll a talajon? Kb: Júúúúlia nem akart a Főőőőldön járni...
  • ba32107
    Köszi a kiegészítést, ezekről nem tudtam pontosan, hogy mit jelent.
  • I.C.ram
    évente 500k kurvára nem középosztály még New Yorkban sem. New Yorkban a középosztály jó ha keres 100-at évente, és az már egy jó kereset. 500ezer évente az ott is miller már. Ilyen nő meg már csak büszekésgből sem kellene, akinek csak a pénzem kell. Ez milyen degradáló már a férfira nézve is.
  • Z
    Annyi kiegészítést, hogy a fogyasztó helyett az amortizálódó, elértéktelenedő.

A WS-i kifejezéssel élve pedig egy egyszerű vételi ajánlatnak nevezné a hölgyet, nem pedig "buy and hold"-nak (megveszi és tartja a részvényt - spekulációs céllal a részvény árfolyamemelkedésére számítva), mivel ott a csavarja a dolognak, a házasság.

A "pump and dump" az a tőzsde egyik alantasabb spekulációs formája, amire hivatkozik amúgy a nő esetében is. :DDD

Annyi a lényege, hogy az alacsonyan jegyzett részvényekről, kis értékű részvényekről olyan fals hírekkel jönnek ki, ami feltornássza a részvény értékét, amiből előzetesen már egy rakást megvettek. És akkor az amúgy gyenge részvényeket, mikor a többiek rákapnak - mert látják, hogy szárnyal - eladja! Szóval átverés. :D
  • Jacky
    Köszi ba32107, végre értem teljesen!

Mit is lehet erre írni? A nő pénzre megy, a férfi meg jól kiosztotta! Hahaha
  • ba32107
    Na erőt vettem magamon és bepögyögöm a választ is, egy fokkal bonyolultabb nyelvezet, úgyhogy nem lesz valami fényes fordítás. Mellesleg maximálisan egyetértek a faszival:

"Érdeklődve olvastam az üzenetedet, és komolyan elgondolkoztam rajta. A következőket tudom mondani. Először is, nem az idődet vesztegetem, én egy olyan fickó vagyok, aki neked megfelelne: több mint 500.000-et keresek évente.

Az ajánlatod az én szemszögemből nézve egy szar üzlet. Elmondom miért. A tényeket lecsupaszítva körülbelül ennyit ajánlasz: te adod a kinézetedet, én adom a pénzt. Ez jó is lenne, DE. A szépséget idővel el fog tűnni, a pénzem viszont megmarad......sőt eléggé valószínű, hogy még több pénzt fogok keresni, de az teljesen biztos, hogy te sosem leszel már szebb.

Gazdasági nyelvezettel: te egy fogyasztó tényező vagy, én pedig egy termelő tényező. Nem csak hogy fogyasztasz, de a fogyasztásod egyre jobban nő! Elmondom miért: most 25 vagy, és még kb. 5 évig szép csinos maradsz, bár minden évben egyre kevésbé. Aztán már annyira nem leszel csinos. Mire eléred a 35-öt, már bőven kifutottál!

Wall Street-i kifejezésekkel: te állandó alku tárgya vagy, nem pedig tartós vétel. Nem túl jó üzlet "megvenni téged" (mert ezt kéred), én inkább bérelnélek. Ha most azt hiszed, hogy bunkó vagyok, gondolj erre: ha a pénzem eltűnik, te is eltűnsz..........tehát ha a szépséget eltűnik, nekem is kell egy kiút. Egy megfontolandó ajánlat a randizás lenne, nem házasság.

Én tanultam a haszon piacokról. Nem igazán értem, hogy egy "artikulált, finom és kiemelkedően szép" lány mint te, miért nem találta még meg az álomfiúját. Nem nagyon hiszem, hogy ha olyan szép vagy, mint amilyennek mondod magad, akkor egy félmilliós srác még ne talált volna meg magának, hacsak egy próbára is.

Egyébként kereshetnél saját magad is pénzt, és akkor nem kellene ezt a kínos beszélgetést folytatnunk."
  • Trance Angel
    Oks, de remélem, így már érhető. :)
  • Z
    Sokat piszkálódok, de ez most nem az volt.
  • Trance Angel
    De a gazdagság igen, erre utaltam. Sry..
  • Z
    Ami (ti. a pénztárca) igazából nem is tulajdonság.
  • KG21
    A gazdag faszi válasza nagyon tetszik. Stílusosan osztja ki a kis aranyásót :)
  • bcrics
    aztakurvaa...ezt nem kellet vonlna lefordítani:)))ÁÁÁÁÁÁ raktad volna spoilerba és egy 18+ karikát vagy vmi nyugalom megzavarására alkalmas szöveget írhattál volna elé:))))Basszameg..hülyepicsa..erre inni kell komolyan:))--áááá.megfeküdtem kurvajóóó..
  • ba32107
    Ja, izé.....persze nem én vagyok 25, hanem a csaj, ezt nem írtam oda.
  • ba32107
    Mivel most unatkozom, csak úgy hamarjában lefordítom a hirdetést (a választ nem, az már túl hosszú), nem lesz tökéletes, mert nincs kedvem keresgetni a szavakat. Zárójelekben kommentáltam.

"Mit csinálok rosszul?

Elegem van a kertelésből. Egy különösen gyönyörű 25 éves lány vagyok, artikulált, ízléses, nem NY-i. Egy olyan férjet keresek, aki legalább félmillió dolcsit keres egy évben. Tudom, hogy ez hogyan hangzik, de évi egy millió a NY-i középosztály, szóval szerintem nem kérek sokat (hehehe...).

Vannak itt (vagyis az üzenet eredeti helyén) olyan srácok, akik legalább ennyit keresnek? Feleségek, tudtok tippeket adni? Randiztam egy üzletemberrel aki kb 250-et keresett, de ennél tovább nem jutottam. 250.000-el nem fogok "Nyugat Central-Parkba" kerülni (gondolom az lehet az előkelő negyed). A jóga csoportomban van egy nő, aki egy bankár felesége, Tribecában él, és se nem olyan szép, se nem olyan okos mint én. Mit tesz ő ezért? Hogy jutok el az ő szintjére (ez már szánalmas)?

A pontos kérdéseim:

- Hol találok gazdag férfiakat? Pontos kocsma-, étterem-, konditerem címeket kérek (a szellőző alaprajza nem kell?)

- Mit kerestek egy nőben? Legyetek őszinték, nem fogok megsértődni (hát mondjuk kezdetnek nem ártana ha a más is érdekelne rólam a pénzemen kívül)

- Milyen korosztályt célozzak be (25 vagyok)?

- Miért van olyan sok egyszerű nő a keleti parton, akik mégis pazarlóan élnek? Sok unalmas nőt láttam akik semmit sem tudnak nyújtani a gazdag pasiknak. Láttam sok egyedülálló szép nőt is szingli-bárokban. Miért van ez? (hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni?)

- Milyen állásokat keressek leginkább? Ügyvéd, bankár, orvos.......ők mennyit keresnek? Hol lehet ezekkel a pasikkal találkozni?

- Hogy döntöm el, hogy barátnőnek kellek, vagy akár feleségnek is? Nekem CSAK házasság kell

Az agresszív kommenteket tartsátok meg magatoknak.........én legalább őszinte vagyok. A legtöbb gyönyörű nő felszínes - én vállalom ami vagyok. Nem keresném ezeket az embereket, ha nem illenék hozzájuk - kinézetben, intellektusban, ízlésben és egy szép háztartásban vezetésében. (na ez kicsit hülyén hangzott)
  • perpetior
    Az nem is csoda, ha mar egyszer bevallja a szovegeben, hogy felszines, es buszke is arra, hogy ezt felvallalja ;)
  • Jacky
    Lehetne azt, hogy magyarul írunk a fórumba? Vagy legalább fordítást csatolunk? Köszi.
  • franc0
    Jaj haggyadmármagad.
    Btw, neked évi 43 millió forint koldus kategória?
  • franc0
    :DSD:SDSddd
    Hát ez jólesett.
  • Voltan
    Ebben nem sok logika van.
  • Trance Angel
    Ja, de egyéb kívánt tulajdonságokat nem említ a pénztárcán kívül, ez a gáz.
  • Rundstedt17
    Hát végülis érthető hamár szép ne egy koldus fXszt keressen
  • Z
    What am I doing wrong?

Okay, I'm tired of beating around the bush. I'm a beautiful (spectacularly beautiful) 25 year old girl. I'm articulate and classy. I'm not from New York. I'm looking to get married to a guy who makes at least half a million a year. I know how that sounds, but keep in mind that a million a year is middle class in New York City, so I don't think I'm overreaching at all.

Are there any guys who make 500K or more on this board? Any wives? Could you send me some tips? I dated a business man who makes average around 00 - 250. But that's where I seem to hit a roadblock. 250,000 won't get me to central park west. I know a woman in my yoga class who was married to an investment banker and lives in Tribeca, and she's not as pretty as am, nor is she a great genius. So what is she doing right? How do I get to her level?

Here are my questions specifically:

- Where do you single rich men hang out? Give me specifics- bars, restaurants, gyms

-What are you looking for in a mate? Be honest guys, you won't hurt my feelings

-Is there an age range I should be targeting (I'm 25)?

- Why are some of the women living lavish lifestyles on the upper east side so plain? I've seen really 'plain jane' boring types who have nothing to offer married to incredibly wealthy guys. I've seen drop dead gorgeous girls in singles bars in the east village. What's the story there?

- Jobs I should look out for? Everyone knows - lawyer, investment banker, doctor. How much do those guys really make? And where do they hang out? Where do the hedge fund guys hang out?

- How you decide marriage vs. just a girlfriend? I am looking for MARRIAGE ONLY

Please hold your insults - I'm putting myself out there in an honest way. Most beautiful women are superficial; at least I'm being up front about it. I wouldn't be searching for these kind of guys if I wasn't able to match them - in looks, culture, sophistication, and keeping a nice home and hearth.

it's NOT ok to contact this poster with services or other commercial
    interests
    PostingID: 432279810

THE ANSWER
    Dear Pers-431649184:

I read your posting with great interest and have thought meaningfully
    about your dilemma. I offer the following analysis of your predicament.
    Firstly, I'm not wasting your time, I qualify as a guy who fits your
    bill; that is I make more than $500K per year. That said here's how I
    see it.

Your offer, from the prospective of a guy like me, is plain and simple a
    crappy business deal. Here's why. Cutting through all the B.S., what you
    suggest is a simple trade: you bring your looks to the party and I bring
    my money. Fine, simple. But here's the rub, your looks will fade and my
    money will likely continue into perpetuity...in fact, it is very likely
    that my income increases but it is an absolute certainty that you won't
    be getting any more beautiful!

So, in economic terms you are a depreciating asset and I am an earning
    asset. Not only are you a depreciating asset, your depreciation
    accelerates! Let me explain, you're 25 now and will likely stay pretty
    hot for the next 5 years, but less so each year. Then the fade begins in
    earnest. By 35 stick a fork in you!

So in Wall Street terms, we would call you a trading position, not a buy
    and hold...hence the rub...marriage. It doesn't make good business sense
    to "buy you" (which is what you're asking) so I'd rather lease. In case
    you think I'm being cruel, I would say the following. If my money were
    to go away, so would you, so when your beauty fades I need an out. It's
    as simple as that. So a deal that makes sense is dating, not marriage.

Separately, I was taught early in my career about efficient markets. So,
    I wonder why a girl as "articulate, classy and spectacularly beautiful"
    as you has been unable to find your sugar daddy. I find it hard to
    believe that if you are as gorgeous as you say you are that the $500K
    hasn't found you, if not only for a tryout.

By the way, you could always find a way to make your own money and then
    we wouldn't need to have this difficult conversation.

With all that said, I must say you're going about it the right way.
    Classic "pump and dump."
    I hope this is helpful, and if you want to enter into some sort of
    lease, let me know.
  • torrente
    Ez egy milyen béna topic!
  • bcrics
    Ő is hejes lyány
  • Rundstedt17
    micsoda?rend és nyugalom van
  • Skill
    már csak minigirl hiányzik :)
  • évácsKa
    Jaajj...ti hogy elkanászodtatok, amíg nem voltam!
  • Rundstedt17
    akkor mi?
  • Skill
    ha szerinted ez az. akkor nagyon nem ismersz. ;)
  • Rundstedt17
    gyenge nyalizás