22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Skill #1612 látod kata? te bármelyik topikot fel tod dobni! :DDD -
bcrics #1611 ..hejes a lyány -
Skill #1610 hahahahahahhahahaha tetszik! kár hogy én ilyeneket nem engedek meg magamnak! :D -
#1609 de szép vagy ha már rendes nem is :D -
#1608 -
#1607 -
#1606 survival of the fittest... -
Rundstedt17 #1605 jaja az élet igazság szolgáltatása -
#1604 Az ilyen ne is szaporodjon, gondolom ezért fun. :D -
Rundstedt17 #1603 lehet 2 hónapja próbálkozik minden hétvégén és nem jött össze -
#1602 én nem tartanám akkora "funnak" ha nem lennék nemzőképes... persze csak viccelsz, de én ezen nem tudok nevetni. -
Skill #1601 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amugy lehet nem is olyan köcsög. nem mindenki képes gyereket csinálni. ha ő nem képes. akkor mekora fun már? a csajt halálba kurhatja mert nem lesz gyerek. :DDD
-
Rundstedt17 #1600 Én is sajnálom...az csak egy dolog hogy a csávó kihasználja nem szép de méghogy fel is csinálja az túl megy minden határon... -
Jacky #1599 3 hónapos kapcsolat után gyereket akar 17 évesen? Erre már nem tudok mit mondani.
Sajnálom mindig ha sikerül egy ilyen naiv lánynak elcsesznie az életét -
Jacky #1598 Nem vicc sajnos. Láttam. -
Rundstedt17 #1597 nem vicc.... -
#1596 "Na ezért vannak teli a társkereső oldalak 4 hónapos gyereket babusgató fiatal kismamákkal :(" --- ez ugye csak vicc? -
Rundstedt17 #1595 jah rákérdeztem erre ő:feloldódik társaságában...IGEN ÉN IS MONDTAM HaLLGASSON RÁ DE HIÁBA.. -
Rundstedt17 #1594 Sajnálom hogy ilyen buta hiába próbáltam meggyőzni hiába soroltam fel olyan hatástalan érveket mint például túl korai egyrészt ő fiatal másrészt a kapcsolata is(3hónapja kezdödött),mondtam ha minden áron családot akar akkor gondoljon arra is hogy megbízható társat keressen mi lesz ha ott fogja hagyni és ha neten tartós kapcsit keres az már régen durva...mert ha ne talán még csak dugást keres neten akkor azt mondom hogy...Mit csinálnak kérdésre?azt mondta csak hétvégente tudnak találkozni és rengeteget "szereztkeznek"' persze védekezés nélkül...szóval egy újabb pont hogy csak dugásra van.Na most már csak egy valamit nem értek hogy lehet olyan szemét egy ember hogy kihasználja ennyire ezt a naiv lányt,mert legalább ne csinálná fel.... -
Jacky #1593 Mindent megoszt? Az ágyra gondolt és semmi másra? OMG OMG
A "maradi apuka" azért maradi, mert nem akarja, hogy elcsesződjön a 17 éves!!! lánya élete?? Ez kéne ennek a csajnak: hogy egy kicsit józanodjon már ki! -
Jacky #1592 Hát ez lol! Ha a fickó tartós kapcsolatot keres a neten, akkor nem szereti a lányt, ill. túl fiatalnak tartja. És bizony tényleg csak a dugás miatt tartja, valószínűleg.
17 évesen tényleg butus lehet a csaj, ha a netes társkeresést kis problémának fogja fel a kapcsolatukban! LOL
Az meg még durvább, hogy gyereket akar! Úgy ott fogja hagyni a fickó, hogy csak na! Na ezért vannak teli a társkereső oldalak 4 hónapos gyereket babusgató fiatal kismamákkal :(
-
Rundstedt17 #1591 OMG csak annyit tudtam mondani még hosszú percekig is miután beszéltem a csajjal..omg..omg..omg nem kicsit sokkolt a hülyesége.Kérdezem oszt miért olyan biztos hogy szeret?Mert mindent megoszt vele és ő is vele.... -
Skill #1590 hahahahaha sirok! az emberi hülyeség határtalan! :D
tudjátok mitől félek? attól hogy egy idő után kihalnak az értelmes emberek. eről csináltak is egy filmet. a végén bemutatnak 2 családot : az egyik az értelmes. ott 2 gyerek volt. a másik az "idóta" ott meg 8.
inentől feladatomnak érzem hogy minden nőt értelmes gyerekhez segítsek! értelmes férfitársaim! csatlakozzatok! :D
-
Rundstedt17 #1589 Nah kiderült annak idején miért dobott a csaj más miatt:D.szóval aki annak idején azt mondta hogy amiatt nem tévedett:D.az ott bukott ki hogy panaszkodott hogy a 25 éves barátja és ő (17)éves imádják egymást(szerinte) és blabla sokszor bizonyította már,de most egy kicsit megbántotta mert barátja tartós kapcsit keress a neten:D.lol:D.erre mondom hogy nem szeret csak dug:D .ő meg hogy tételezhetek fel ilyet?:D.ok ráhagytam.de aztán amit mondott túl tett minden határon:D.mondta hogy nem védekeznek GYEREKET AKAR:D.csakhogy ezt a "maradi apukája" ellenzi pedig a barátja is meg ő is úgy szeretné..erre már csak magamba az OMG gondolat jött elő de gondoltam azért megmondom a véleményem hogy ez finoman szólva rossz ötlet erre én lettem a hülye rosszindulatú:D.kb ennyi.alig tudom elhinni ezt a naivitást:D -
#1588 Nem 1 napig, de jobb híján.... -
#1587 Sztem meg valami hülye kereskedő, hogy mégtöbb idétlenséget vegyenek az emberek -.- , tehát legyen valami bevétel ilyenkor igazni ünnep nélkül is(pl. karácsonykor egyre nagyobb divat a költekezés). Amúgy is...egy rózsa bőven megteszi...kedveskedni/romanzikázni meg nem 1 napig kell egy nőnek... -
#1586 Szerintem a Valentin-napot tuti valami nő találta ki, hogy legalább akkor ki lehessen hozni a pasikból egy kis romantikát. :D
(Bár elég eredménytelen kísérlet lett. :D) -
Rundstedt17 #1585 pontosan az év bármely napja lehet:) -
#1584 ha másra nem, arra jó a Valentin nap, hogy minden évben elsüssük ugyanazokat a közhelyeket, mert menők vagyunk -
viizo #1583 kb mint a halloween, itteni hagyományok nélküli angolszászból átvett valami.
szép dolog, de ez kb olyan hogy miért kell rá külön alkalom, hogy megajándékozzam, szeressem a barátnőm?
ezt a hét minden napján meg lehet tenni :) -
Rundstedt17 #1582 valentin nap kapitalista találmány...jó a virágboltoknak meg az üzletnek,el ne felejtsük magyarországon pár éve vezették be ezt a valentin napot.. -
#1581 jó,de nem vágom,hogy mi köze ehhez a valentin napnak...:D ezek állandóan vagdossák az ereiket :\ -
#1580 És Te még hiszel a mesékben? Egyik sem akar meghalni, csak így lázad a mai fiatalság... -
Skill #1579 ha van itt magányos csaj jöhet holnap inni! :D -
bcrics #1578 hja merthogy ez az emo-fíling hogy szomorú vagy és gyűjtöd a sebhelyeket a csuklódon!
pl.:1 szombat este:-hy, mennyinél jársz? -áá még csak öt vágásnál.-hm sebaj igyál még egyet a köv.már sikerülni fog.
Ezt komolyan hallottam a 2 azaz kettő fülemmel az 1 azaz 1 db fejemen. -
bcrics #1577 merthogy ugye holnap Valentin nap..és szerencsétlenek kivéreztetik magukat...kíváncsi leszek este hány embert szednek le a hidakról...hány ember szájából kaparják ki a saját hányadékát ami gyogyszertuladagolás miatt köv. be..stb
CsAK beszéltem 1-2 emberkével és nem túl vidám dolgot terveznek holnapra..majd meglátjuk -
#1576 merthogy? -
bcrics #1575 aszthiszem holnap a magányos emok vére fog folyni...kicsit bevagdalják az ereiket. -
Skill #1574 igen.viszont nem csak eből. -
Rundstedt17 #1573 ebből le tudod vonni?:D