22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Max7
    Kinek mi a rendes valaki már akkor a pöcsét a falhoz veri örömében ha jól néz ki a barátnője... de manapság ez sajnos már kevés én is olyan társat keresek akire rábízhatom a magánügyeimet és nem döfi a hátamba a kést

Amúgy meg a nők olyanok mint az illemhelyek... vagy foglalt vagy retkes :P
  • Jacky
    Akit megdughatsz egy diszkóban, az tuti nem rendes. Sőt, az egy kib..tt nagy k..a. Lehet, hogy jól néz ki, de kit érdekel majd tovább egy dugásnál?
    A rendes az, akiben meg lehet bízni, aki hűséges, őszinte, nem "könnyű préda", AKI RENDES VELED!
  • Skill
    arra is va igény :P
    föleg hogy a rendes lányok már foglaltak. :)
  • Rundstedt17
    Rendes.számomra azt jelenti:HOGY VAN TARTÁSA.Igen egy nőnek egy lánynak kell hogy legyen tartása.Mit értek ez alatt?Ne adja magát rögtön mint egy ribanc.Amit te írtál megismerem discoba és már lex*p rögtön,nos az NEM RENDES.Őszintén kinek van kedve egy ribanchoz egy éjszakánál tovább?sőt egyáltalán van e kedve hozzá valakinek is?Röviden lényegre töröen összefoglalva:számomra az a rendes lány akinek van tartása.Jah igen tudom manapság ritka.
  • Skill
    nekem olyan kell aki szeret olyannak amilyen vagyok. ha még mást is tud az + pont.
  • Max7
    újreg
  • Skill
    fiss húúús! :D
  • zolo
    Az rendes akit te annak tartasz..
  • PíszLávJuniti
    képt -
  • Max7
    Akit a discoban meg lehet dugni a rötyiben az nem rendes hanem egy ribanc... bár nem járok ilyen "kulturált helyekre" lehet ezért nincs minden héten új barátnőm!
  • rotator
    Kedves, intelligens.
  • évácsKa
    Sziasztok, de mi számít rendes lánynak?legyen kedves, okos és még szép is?^^ lehet, h akit megdugsz egy discoban, az is kedves...és okos!!sőt lehet még hm...rendes is! vagy, nem?
  • hunbasser
    "Másik pedig rendes, szintén hatvani de sajnos csak rendes." :DDDDddd

pm-ben pedig ment az msn címem
  • Skill
    amugy is . ha isznak nőiesebbek lesznek . azaz dughatnékjuk jobban kijön. :)
  • norbre
    ez hülyeség :D
    egy discoban ugyanúgy szerezhet bárkit aki megdugja ha ez a célja :)
  • Skill
    1-2 hét után már csak gizdázni jó a szép csaj. aztán sokat érsz vele ha megszólal és mindenki menekül. van pár érdekes gondolatom de most hulla vagyok. lehet még is mennék veletek. még jól is elsülhet. bár most csaj kell a legkevésbé nekem.
  • TothLaci
    Oksa, benne vagyok ;)

Jah, és tudtátok, hogy aki előtt jól leégtem hatvani csaj? Bár én sem ismerem, de annyira éltetett az ismerkedési vágy, hogy a csaj gondolom azt hitte, hogy talán a volt barátja szórakozik vele, végén kérte emailban, hogy ne játszak, és fedjem fel magam. Bár először azt hittem, hogy már láttam, végén kiderült, hogy mégsem, és azt írtam, hogy lehet akkor láttam, mikor a városban kocsikáztam :D Összesen kb. 5 levelet küldtem neki. Másik pedig rendes, szintén hatvani de sajnos csak rendes.
  • gameplusz
    Discoról annyit, hogy a csajok oda bulizni járnak, nem dugni. Bár mindig vannak kivételek...
  • DaemoonHunter
    Ez inkább az a topic :)
    Discot nem igazán tartom jó helynek ilyen dolgokhoz, igaz elég könnyű összejönni csajokkal, csak nem biztos, hogy később lesz is belőle valami(mármint hosszabb kapcsolat).
    Chatről még annyit, hogy társalogni megfelel, ha több személyt is ismersz aki(k)ről tudod, hogy rendes stb...
  • zolo
    Topikot be tudod linkelni ? :)
    Buli...Természetemből (vagy inkább magabiztosság-hiányomból ilyen téren)kiindulva még nem próbáltam ott ismerkedéssel...Járható út ha egyszer újra megyünk.Mondjuk ide, ha leszünk 18-ak :)
    Meg mostanában leszoktunk a disco-rol, inkább leülünk 10-en barátokkal/nőkkel helyi pub-ra és iszunk..
    Hozzáállásbeli probléma van :/
    Chat...Sajnos a km probléma okozza a csalódást , a beszélgetéstől jókedvem van.

Élőben ismerkednék én is , de még olyan emberrel nembeszéltem , akivel alkalmas lett volna.
  • DaemoonHunter
    Ha nemgond én is hozzászólok:)
    Szerintem a myvipes dolog kicsit nehezebb, de meg kell próbálni!
    Én inkább élőben ismerkednék, bár van ennek külön topik is:)
    Haverom anno csak úgy "találomra" írt egy levelet egy csajnak myvipre(elkérte az msn címét), kezdetben kicsit nehézkesen indult a dolog, de végül egész jól "egymásra találtak":D
    Cseten én a helyedben nemnagyon próbálkoznék, sajna több a csalódás mint amennyi örömöt szerezne (tapasztalat).
    Szerintem buli a legjobb hely ismerkedésre, adod önmagad, ha bejön a csajnak, és neked is tetszik akkot nyert ügyed van:)
  • zolo
    Néha fellépek én is chatre, és az az érdekes dolog, hogy engem megtalál az, akivel tudok beszélgetni és tetszik is, de minimum 100 km-re lakik mindig, többször is előfordult már :(

17 éves létemre nem volt még barátnőm, habár tervbe van véve, nincs benne a génemben a csajozás, a visszahúzódó típus vagyok , kivéve a barátikörben.Nem tudom hogy kezdjek hozzá, hogyha élőben összefutnék olyannal aki tetszene, most olyan vagyok hogy előtte szeretnék vele beszélgetni legalább pár szót...Myvip találomra kiválasztok valakit , felveszem msn-re dolog működőképes?
    Lánybarátnak bejött, osztálytársat meglátta suliban, felvette msn-re és most együtt vannak.

Tudom eltér kicsit a témától , de azért remélem válaszoltok ha lehet erre mit. :)
  • hunbasser
    hatvani vagy te is? :) felőlem jöhetsz... :)

Skill: nem disco,ilyen presszó féleség.
  • Z
    Simán!

Jöjjön mindenki csajozni!
  • norbre
    miért baj hogy válaszra sem méltat?.. így egyből kiderül számodra is hogy mennyit ér az a csaj..
  • Skill
    nekem az ilyen oldalakkal egy bajom van. egyszerüen válaszra se méltatják az embert. najó van kivétel . 1 a 100ból. nem nem 150kg. viszont nem szeretem a vékony csajokat. (fura eddig csak vékony csajnak kellettem. volt hogy 2x akkora voltam mint a csaj :D) nem ! nem korban! :D
    ahh öszefolyt a nyál a számban. :P~~~
  • bcrics
    mehetek én is??:)))
  • Jacky
    Érdekes dolog ám a neten ismerkedés. Tele vannak a társkereső oldalak feltöltőkártyát kéregető csalókkal.
    Ott is ritka a rendes lány, pedig a nagy számok törvénye alapján lenniük kell.
    Akit érdekel, ajánlom figyelmébe a love.hu-t. Van választék minden korosztályból.
    De szerintem nagyon ritka az, amikor onnan találsz magadnak párt.
    Azért egy próbát megér.
  • gameplusz
    Tehát rendszerkövetelmény a 150 kilós Mangal Ica? Mert az elég extrém :D
  • Skill
    én ált megtalálom a szépet mindenkiben. persze van olyan akiben nincs. :P
    meg szeretem az extrém dolgokat! :DDD
    nem tartom valószinünek, hogy veletek tartok. bár ha több infot mondasz talán. sixty név elég discós . számomra nem megfelelő hely ismerkedni szerintem.
  • hunbasser
    miért,te a kevésbé szép lányokra buksz? :DDDddddd

gyere el te is :)
  • Skill
    há láttok kevésbé szép csajt telszámát kérjétek el nekem! :D
  • hunbasser
    bázmeg,hát neten ismerkedni...:S 10/8 eset nem sül el jól.tudod mit? pénteken gyere el velem a sixtybe,elmegyünk sunázni :)
  • TothLaci
    Nos elkezdtem az ismerkedni a csajokkal a neten keresztül.
    Az első nap minden jól indult, de mára... Ezt nem hittem volna...
    Nem egy ismerkedés rontottam el, hanem legalább kettőt...
    És olyan dolgokat tapasztaltam meg, amit eddig még el sem képzeltem.
    A baj csak ott van, hogy szép, és éppen egyedülálló lányokért küzdök, és ebből lehetnek félreértések...

Szóval leégtem, de legalább történt valami :/
  • Max7
    Cápa megy elöl a reményHAL meg utoljára!
  • bracsek #1337
    soha. csak hátul megy, nagyon hátul.
  • gameplusz
    Ehhe :) A remény már meghalt ^^
  • Z
    Szívem szerint most olyat írnék be ide...de a remény hal meg utoljára.
  • Trance Angel
    Én egyébként inkább úgy veszem észre, hogy ez a gyakori partnerváltás inkább a 14-16 éveseknél jellemző meg "trendy".
    Pl. az én osztályomban (most vagyok végzős) két csoport van azok közt, akik kapcsolatban vannak:
    nagy részük már 1-2 éve együtt van a párjával
    másik részük meg keresi a párját és azért vannak csak pár hetes kapcsolatai, mert nem találja a hozzáillő embert (ezek a rövid életű dolgok sem egymást érik)
    De az valóban ritka, hogy valaki a 18 évesen megismert szerelmével köti össze az életét.
  • gameplusz
    Valahogy en is igy vagyok ezzel... De ez manapság már nem "trendy"...