nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Jacky
    Én csak azt tudom leírni 2 példán keresztül, hogy milyen a nem rendes lány.
    1. verzió: Randi után másnap próbálom hívni a mobilján, kétszer, nem közvetlenül egymás után. Egyszer sem veszi fel. Másnap megint próbálom 2-szer, megint nem veszi fel. Írok neki. Válasz: mégis mit képzelek, hogyha ő nem akarja felvenni a telefonját,akkor nem veszi fel, vagy éppen alszik, vagy nincs nála.
    Kérdem én, egy egész hétvége alatt nem veszi fel? Pedig csak annyit akartam kérdezni, hogy tetszett a randi, akarja-e hogy legyen folytatás.
    És még én vagyok az aki rossz fát tett a tűzre, hogy merészeltem, ill. próbáltam hívni? Beszarok az ilyen némbereken!

2. verzió: Lány írt nekem társkeresőn keresztül. Már az első levelében találkozni szeretett volna. Jól van, legyen, bár nem szeretek ajtóstul a házba rontani. Ok, írok vissza neki, hogy holnap bármikor jó nekem, javasoltam egy helyet is, mondjon időt.
    Néma hallgatás egész nap, aztán késő este egy levél, jaj bocsi most látom, hogy írtál, nem néztem a postámat, adok mobilszámot ezen hívj, de előtte sms-t küldj, mert nem veszek fel ismeretlen számokat.
    Azt is írta még, hogy másnap kora délutántól bármikor jó neki a tali.
    Na itt az a bibi, hogy nincs mobilom.
    Írok vissza neki, hogy ez van, de ha a vonalasomról keresem, vegye fel.
    Másnap délben keresem, hogy megbeszéljük a randit, nem veszi fel. Írok neki, késő este válasz: Jaj bocsi, úgy alakult, hogy barátnőmmel és annak munkatársnőjével lementünk Velencére és csak most este jöttünk haza.
    Na itt sokalltam be. Húzzon a jó fenébe az ilyen!
    Nekem nem "jaj bocsi" kell, hanem az, hogy komolyan gondolja valaki!

Szóval a fenti kettő két nem rendes lány volt.