566
-
pihe83 #86 Hello, mértnem látom a képfájlot ha betöltöm a 4.10 es démonba?? -
strebacom #85 Köszi, közben megtaláltam...... -
#84 1783 -
strebacom #83 Ja,silen hill de nem rossz, tetszik, de már az elején elakadtam, valami kód kellene, mostanában elszoktam csak a hentelés ment---bioshock -
csgj #82 az egyik főszereplő srác úgy néz ki, mint a SUM 41 énekese (pár éve még szerettem az együttest, onnan tom). És gyanítom, hogy valóban róla mintázták, mert az első részben a zene sum 41 volt... Az a Mei meg marha jó kis csajszi :D -
#81 hát ööö. picit silent hill picit nem tom:) -
ricsa008 #80 ezt milyen játékhoz lehet hasonlítani? -
csgj #79 thx -
#78 Van egy jel a padlóba vésve. A szekréynek felett vannak jelek (alfa báta gamma) Megfelelő hejre kel őket tolni. A megoldást abba szobába találod ahol a van két iskolás halottan az ajtó előtt egymás karjába. Csajjal néz rá az előttük lévő asztalra. -
csgj #77 mi a fenét kell csinálni azokkal a könyvespolcokkal?? össze vissza tologatom őket, de semmi... :P -
#76 Pedig rá kell világitani és utána ráközelítenia ddig míg elnem tűnik teljesen az szar. aztán izom gyerekkel huzogathatod:) -
RUDKO #75 lehet hogy nem mindegy melyik párral megyek oda?
-
RUDKO #74 Hali.
Én hiába világitok rá refivel,még rá is közelitek és eltünik,de tologatni nem enged,mert ellök magától. már mindenhogyan probáltam. help. -
#73 az fasza -
#72 felrakod és játszol...ennyi -
#71 és akkor h kell elinditani ? -
evil 007 #70 én legyoztem friedmant vagy kit azt asz igazgatot meg a quasimodo fiát XD ezután jonnek hogy kik készítették a játékot majd betob még 1 pályára ahol mindennunk elveszik csak 2 medal marad ami 1 nagy ajtoba kell betenni s a megfelelo kombinácioval kinyilik szal akinek nagyon help kell az vegyen fel msnre idáig tok neki segiteni [email protected] -
#69 Pár kép az elejéről:
-
Balinthun #68 rá kell világítani a reflektorral az tán eltűnik az a genya utána már lehet húzogatni! -
#67 Tegnap jött ki szerinted hányan lehetnek akik már végigtolták? -
#66 meg nem tudja valaki mért foglal 4.7Gb-t miközben 2.8Gb-t telepít ? -
evil 007 #65 valaki helpeljen már aki végigtolta pls!!!!!!!! egy nagy ajtónál vok amibe betettem 2 medállt valahogy elkellforgatni valamiféle combination kell de miez a kombínácio pls help nagyon fontos lenne valaki egy képet vagy ha eltudná magyarázni azis jó lene -
#64 képeket plz:) -
#63 Eljutott már valaki a dance hall-ba ? mert ott nem tudom sehogysem arrébb tolni a hangfalat ! -
Peppe 90 #62 dokumentumok/Playlogic
a mappa tartalmát kicseréled arra amit letöltöttél!:D
nincs mit
-
Balinthun #61 köszi szépen!!!! már csak azt kéne elmondanod hogy hova kell rakni ?! thx -
Peppe 90 #60 tessék itt a mentés :)
mentés -
Balinthun #59 valaki tudna küldeni egy mentés ami a szórakozóhelyen lévő első szörny után van egy picivel mert nekem mindig kilépked a játék annál a résznél!
-
Peppe 90 #58 hy all!!
mit kell csinálni mikor azt a nagy melákot megöltem??visszamentem az ablakhoz de ott van az a fekete micsoda...
plz aki tovább jutott az árulja el lécci!!!
(am nekem is kilépett a játékból hibaüzenet nélkül:S) -
#57 Nem kell crack-elni -
#56 A PROCYON nem csinál cracket csak clon-nal foglalkozik. -
gszp #55 -
gregtom6 #54 és az a verzió már crackes,ugye?És működik is? -
#53 Kijött igen: Obscure 2 CLONEDVD-PROCYON.
-
gregtom6 #52 Hy! Ez a játék már kijött PC-re,és ha igen,milyen működő warez verziók léteznek? -
Balinthun #51 System Requirements
The minimum system requirements are as follows:
OPERATING SYSTEM:
Microsoft Windows XP/Vista (admin rights required) or Windows 2000;
Windows 95/98/ME/NT4 are no longer supported.
CPU:
Intel Pentium III 700 MHz or Athlon XP equivalent
RAM: 256 MB system Memory 512MB(Vista)
GRAPHICS: GeForce 3, Radeon Series| 64MB
SOUND: Direct X 9.0c compatible sound card
DVD-ROM: DVD-ROM drive
HARD DRIVE: 3 GB Free Space
INPUT DEVICES: Keyboard and 3 button mouse
The recommended system requirements are as follows:
OPERATING SYSTEM:
Microsoft Windows XP/Vista
Windows 95/98/ME/NT4 are no longer supported.
CPU: Pentium Intel Pentium®4 2.4 GHz or Athlon Equivalent
RAM: 1 GB system Memory
GRAPHICS: 128 MB RAM Direct X 9.0c compatible
SOUND: Direct X 9.0c compatible sound card
DVD-ROM: DVD-ROM drive
HARD DRIVE: 3 GB Free Space
INPUT DEVICES: Keyboard and 3 button mouse / Gamepad
-
Balinthun #50 valaki tudna küldeni egy mentés ami a szórakozóhelyen lévő első szörny után van egy picivel mert nekem mindig kilépked a játék annál a résznél! előre is thx -
#49 4.10-es -
#48 Melyik a legújabb Daemon tools, mert nekem a V4.08-as nem látja a mountolt fájlt :( -
#47 Én végigtoltam, sajna csak 1x pedig többször is neki akartam kezdeni újra de valahogy mindig közbe jött valami, na sebaj bió után jöhet ez, lazításnak meg egy kis Airborne.