Obscure 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ok, megvan minden, már a laborban vok...
A gépigény nagy 0 én egy sima a64 3500+-on tolom 1g rammal gef7900gtvel 1280*1024-ben még csak meg sem reccen egy pillanatra sem...Annyira nem hudebasz a graf hogy kemény gépigénye legyen,szal aki ezen aggódik netegye játszon,ez az elmúlt pár év egyik legjobb túlélõhorror cucca😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

ajtó ablakát? 😮 jól van, én még azt se csináltam... 😛
dante3
Az a csõ szerû gép amiben a koponyát szokták vizsgálni!
Amikor betöröd az ajtó ablakát, bemész a helyiségbe és számítógépezel! akkor elõjönnek a szörnyek, és utána tudsz bemenni érte!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

ok, akkor ez a CT gépes lesz az... (mi az a CT gép... 😛 ?)
dante3
Az egyik a CT gépeknél! Amásik pedig abban a szobában , ahol megtámad az a pók szerü mutáció, az egyik ágy melletti asztalon!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Shep
A kártyás ajtó melletti szobában a hulla mellett verd ki az ablakot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hol vannak a kórházban a kártyák? mert én csak egyet találtam...
Shep
Hát akkor lehet ez is valami bug. írd le pontosan mit csinálsz

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ez volt az elsõ de nem engedi, hogy használjam a kártyákat, még úgy sem hogy az eszköz menübe lépek a kártyákra KÜLÖN KÜLÖN...
Shep
Amatõr vagy, egyik karakterrel használod az egyik kártyát, átváltasz a másik karira és azzal használod a másikat. Úgy csinálsz mint aki még nem látott ilyen egyszerre fordítsuk el/ húzzuk le dolgot filmben.

Azt nem lehet ott szeretném hazsnálni ahol mindkét oldalon van kártyaolvasó de mivel nem engedi mert valamit nem csináltam meg vagy mi...
..to swipe the card twice to open this door..
stevenson1988
remélem az egyik kártyát az egyik olvasón a másikat meg a másikon használtad 😄

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

Azt írja, hogy vmilyen kart nem nyomtam le és azért nem nyithatom ki az ajtót...
Valamiért nem engedi...hogy használjam a két kártyát...
stevenson1988
a fénynek akkor lenne értelme ha azok formálya el lenne forgatva, na akkor fontos lenne, de mivel nincs forgatva, így ki is hagyható

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

Shep
Elárulom, hogy a fény lényegtelen a tányérok hátán van a megoldás.

Én most elakadtam ott a végén ahol valami tányérokat kell forgatni és fény kirajzoja a jelet de nem tudok rájönni hogy ennek miköze van a számokhoz az oszlopokon vagy hogy jön ki a kód?
MimaSKATE
sziasztok!megvan a game de még nem raktam fel,nincs semmi para az indításnál,vmi program nem kell vagy ilyesmi?elõre is kösz pce!

☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░

jeeeeeeee
gépigény?😊

Shep
Na ilyet se láttam még hogy 2x kell nézni a credits-et.

Amúgymeg dögöljön meg aki ezt a virágos mentést kitalálta...Nem mertem hozzányúlni,mondom,eddig nem mentettem nehogy megdögöljek már...aztán úgy 1 óra játék után meghaltam,mehetett midnen elõlrõl....Namondom akkor kipróbálom mi a franc az a növény...Nem anyáztam hogy az a mentés..😊

Vista alól nyomom gond nélkül...Esetleg tedd fel a vistára az összes javítást,nállam fennvannak...nemtom...

Shep
Közben erre is rájöttem, de már megint kód kell, a fene ezt a sok kódot.

Shep
Na végén betettem a két medállt az ajtóba, de hogy kell õket forgatni, nem tudok rájönni.

Shep
Hogy tudom a láncfûrészes majmot megölni, lövöm azt a kis izét a növényen de ez mindig elõjön, lövöm kicsit aztán visszamegy az odvába. Szóval mi a titok?

Hi all!

A játékot sikerült feltelepítenem, el is indul, de a 2. pályán (amikor a fegyvert a széfbõl megszerezzük és kinyírom az elsõ szörnyet) minden egyes alkalommal lefagy és visszadob az asztalra.

Gondoltam arra, hogy a Vista bezavar neki, de egészen eddig a pontig teljesen jól fut, itt dob ki egy szép hibaüzenettel. Próbáltam a Vistán a kompatibilitási módokat állítgani, XP-ra állítva is fut, de az ajtó elõtti ponton mindig crash lesz.
Vki találkozott már ezzel a hibával?

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

Shep
Az iskolában levágtam a lakatot a kapuról, felmentem a tekerõs lifttel az emeltere, itt leugrottam egy lyukon keresztül egy ilyen technika terem szerûségbem a közepében van egy kráter ahonnan repkedõ izék jöttek elõ, levertem õket, de most nem tudok menni sehova, se visszamászni se semmi, van oldalt egy repedezett fal. Mit kellene itt csinálni?

Olyan mint a régi resi! Nem a resi 4!
Személy szerint ez nekem jobban bejön mint a resident evil 4 enyhénszólva meseszerü törpe fõganaja és fõvarázslója...😊

jó néz ki, tényleg olyan mint a resi? a hangulat is? akkor nekem való!😊
gépigénye mennyi?😊
kösz

wesker24
Ha megvan a két kártya akkor azt használni kell az egyik ajtónál amelyiknél két kártyaleolvasó van na ott kell használni azt használni !!
Ha meg van a két kártya?
Seth
egyik teremben,ahol a kis kulcsot is találtad (amit úgy bakot tartva szereztél meg a szekrény tetejérõl), ott van a sarokban egy ilyen papirfecnis puzzle, tudod csajjal lehet kirakni

PSN ID.: Beegabor

Egy belépõt és a két kis kulcsot fel vettem de hogyan találom meg aszám kódot???
Igenám csak én letöröltem a játékot és ujratettem a mentéseket meg bemásoltam és hiába nyomtam i-t nem volt semmi csak egy ütö, na most egy régebbi mentéstöl játszom és most vettem fel a fürészt, most jutottam át...biztos egy bug volt, azért köszi mindenkinek, már megvan az elveszett fürész!!!<#zavart1>

Kórházban hogy találom meg a kódot az ajtóhoz?
Shep
Mi az hogy nincs fûrészed, ha nem lenne már idáig sem jutottál volna. Nyomd le az I-t és add a kezébe ha nem lenne ott

Shep
Már mindegy visszaértem az elsõ rész helyszínére és mentettem ott.
Tisztára olyan a történet mint valami rossz horrorfilmben lassan tényleg senki nem marad, csak a szerelmes pár.

wesker24
Azt hiszem te kihagytál egy mentési lehetöséget mert volt egy mentési lehetõség pon takkor mikor a sirköveket kellett levinni miután kinyilik az ajtó jobb oldalt ott van a falon a fekete virág ahol lehet menni még mielött bementünk volna a házba !!
Á igen azon túl vagyok mikor már átérnek a hidon a kocsihoz, utánna átmásznak egy fal lyúkán és ott nekem nincs fürészem, nem tudsz egy mentést onnan, mert ott lehetett menteni.....köszi....

Aszem van egy kereszt a kéményben azt Corey tudja leszedni. Aztán van egy másik a rondaság szobályában.
Shep
Na 1 kereszt megvan kellene még egy azt merre találom?

dante3
Majd csak késõbb lesz mentési lehetõség!

Seth
ahol a bejátszás volt hogy meglátták a szakadékben a kocsit, ott tovább és nem lehet eltéveszteni

PSN ID.: Beegabor

Shep
Öcsém hol a francban lehet menteni a kurva házban, a csónakázás óta nem tudtam menteni és rohadtul ideges lennék ha elõrõl kellene szenvednem

<#help><#help>

Na eljutotam a stávlistáig. Majd holnap folytatom. Már van tipem mit csinált Kenny Amyvel <#szomoru1> szegény lány.
"Ha egy kicsit is tovább mész ahol az oszlop volt akkor megtalálod a láncfûrészt is !! Aztán miután megvan a láncfûrész azzal már nyugodtam kivághatod a farönköket !"

Köszi hogy segiteni akarsz te is, de szerintem te nem arra a részre gondolsz, mert mikor recharge az olszlopon és hiába megyek tovább van ott is egy torlasz(fürész sehol) ha visszajövök az Y elágazáshoz, megint jönnek a repülönyivikoló bontott csajok, de SEHOL egy fürész SEHOL, már mindent átkutattam, ha az Y ban másfelé megyek akkor ott egy farönk mögötte egy tégalafal és egy kapu!!...<#confused><#help><#help><#worship>

dante3
Megvan!

dante3
Hol találtál keresztet? Én nem lelek sehol!