566
  • Shep
    Nekem 1x lépett ki eddig, most a temetőnél, még nem próbáltam újra
  • wesker24
    Ja a temetőnél engem csak egyszer dobott ki most próbálom meg másodszrra !! Reméljük csak nem dob ki !!
  • Shep
    Szóval akkor megint buggal találkoztunk.
  • Prince23
    OK!
    De olvastam itt, tőletek, h kilépegett soxor a játék... ezt nem lehet kikorrigálni vhogy?
    Már csak emiatt vonakodok, h beszerezzem e. Mert nem szeretem, ha egy játék kilép az akció közben, de hát kiszereti?! xd
  • dante3
    Engem már harmadszor dob ki a temetőnél! Nem tudom így megcsinálni!
  • wesker24
    Nekem is sikerült benyomni sorjában a köveket ki is nyilt az ajtó és mikor bementem volna engem is kidobott a game az asztalra !! Még jó hogy mentettem igy nem sokat kell megcsinálni mégegyszer !!
  • wesker24
    Szerintem épp elég bejárható hely van a játékban meg aztán nem lehet csak ugy mindenfelé mászkálni ez nem olyan játék még az 1 sem volt olyan hogy bárhol mászkálhatsz !! Vannak olyan helyek ahová csak akkor lehet bejutni ha megszereztél bizonyos cuccot !!
  • Shep
    Lineáris, ez nem egy RPG
  • wesker24
    Ha egy kicsit is tovább mész ahol az oszlop volt akkor megtalálod a láncfűrészt is !! Aztán miután megvan a láncfűrész azzal már nyugodtam kivághatod a farönköket !!
  • Prince23
    Amúgy szabadság-érzet van e játékban? Vagy telejesen lineáris sztorival rendelkezik, kevés bejárható hellyel?!
  • strebacom
    Help-help... ott vagyok az erdöben egy oszlopon visszakapcsolom az áramot a tangabugyis csajjal, na utánna mit kellene csinálni, mert nem tudok semerre menni farönk mindenütt fürész meg nincs???? Itt jönnek azok a felbontott repülö csajok vinnyogva.....

Köszi!!!
  • Shep
    A fenét megfogtam és gyorsan kieveztem a partra :) Most a temetőben vagyok nyomkodom a köveket, csak valamiért kidobot a game.
  • wesker24
    Bocs ne haragudj téged leszámitva akkor én vagyok a második aki a legmesszebb van !!
  • wesker24
    Pedig az a rész is egyszerű meglehet csinálni !! Csak kell hozzá jó sok medkit jó sok shotgun és pistoly löszer !!

Ott azt kell csinálni hogy !!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Miután Corey és Shannon leengedte a csónakot neked csak annyit kell csinálni hogy beszállsz a csónakba Corey-val és Shanonnal aztán Shannon kezébe adod a feygvereket átváltasz Corey-ra és neked csak evezni kell addig Shannon lövöldözi a monstereket ha kifogyna a löszer adj neki más fegyvert a kezébe ha már túlságosan sérült a csaj akkor válts át csajra hogy adja magadnak medkitet !! Szóval Corey-val csak a megfelelő irányba kell menni és sikerülni fog de ha eltéveszted az irányt az már eleve bukás ha meg nincs is medkited na szóval ha elértéttek a partot onnan máár sima ügy mert a legközelebbi házban már lehet menteni !!
  • stevenson1988
    "ugy látszik én tartok a játékban a legmesszebb" és én? én már végigtoltam, már mikor a kettőt

Amúgy égen földön csak 2 ember marad életben, persze csak akkor ha a stáblista utáni részt is végigtoljátok, szegény Corey főbe lövi magát, amúgy ez is vicces, stan monsterként a játék közepén vasra szúrja corey-t de azért a stáblista utánig simán kihúzza :D
  • Shep
    Már a retek vizen vagyok, de persze a repkedő szarok megöltek a mégretkebb kameraállás miatt, körbe körbe pörög az egész, tehát ha éppen nem C-t ütöm agyon akkor csak a levegőben csapkodok óriási.
  • wesker24
    Ahogy olvastam a hozzászolásokat ugy látszik én tartok a játékban a legmesszebb !!

Na szóval Shep és Adam itt a válasz mit kell csinálni !!

Miután az egész banda összejött a vezérlőteremben és mindenki együtt van ott a liftet kell müködésre birni de ahoz hogy müködjön vasra van szükség vagyis egy szerszámosdobozra a lényeg az hogy Swent és Corey-t válasszátok és menjetek vissza egészen addig ahol a szelözö bejáraton keresztül nem jötettek és van ott egy szekrény amiben a szerszámosládika van de ehhez el kell húzni a dobozokat ezt csináljuk Swennel é miután megvolt vegyül fel a szerszámosdobozt ha ez is megvolt ne menjünk azonnal vissza hanem van ott egy ajtó is na azon menjünk ki és oda lyukadunk ki ahol Shannon és Stan volt régebben kutassuk át a helyet mert az egyik sarokban találunk egy medkitet a másik sarokban ahová nem tudunk bemenni ott is van medkit és töltény ott Corey-val menjünk át a falon és vegyük fel a töltényt meg a medkitet ha ez is megvolt menjünk egészen vissza a bandához és mentsünk egyet ha még nem tettül volna mert ezután jön egy nem túl könnyü harc Kenny-vel ajánlott nagyon sok töltény shotgunból és pisztolybol meg medkitből mert nem lesz egyszerű harc !
  • Shep
    Menj vissza ahol a gőzt kellett a csövekben a megelelő irányba terelni tologatsd kicsit a ládákat és lesz ott egy öltöző szekrény amiben van egy doboz a cuccokkal.
  • ricsa008
    sikerült! átkonvertáltam lett ógy 2.7 GB kiyrtam az iso+a mini imaget egy dvd-re és mükszik
  • dante3
    Látom én még le vagyok maradva tőletek, most tartok ott, ahol gőzcsapokat kellett zárni a továbbjutáshoz!
  • Shep
    Ezt kérdezem én is :)
  • adammmmmmm
    Én most eleakatam ott hogy van az a ház ahol Amy egyedül van lent egy tartájban vagy miben és shanon meg a három srác most futotak ösze egy szobában ahol liftel kéne lemeni Amyhez csak nincs áram. Valaki letudná írni hogy merre kéne menni?
  • Shep
    Na feljutottam a vezérlőbe Stanékhez, de utánna hova, merre?
  • Skyline
    Az jólenne de sajna még az elsőhöz sincs...:(
  • wesker24
    SŐt akkor lenne a legkirályabb ha mindkét részhez lenne magyarositás !!
  • wesker24
    Azt már most megmondom habár még nem vittem végig de szerintem a 2 rész van olyan jó mint az 1 rész tehát mindkét rész nagyon király !!!
  • Skyline
    Most toltam végig az első részt spec módban.
    Nem sokat változott a graf az 1 óta,de akinek nem a graf a hatalmas lényeg az jól fog szórakozni mindkét résszel,most fogok nekiesni a 2. résznek (eddig csak bele bele kukkoltam). Ha van olyan mint az egy akkor simán király!:)
  • wesker24
    Jah lehet hogy az 1-nek egy picivel jobb volt a grafikája de a 2 grafikájára sem lehet panasz szerintem a 2 rész grafikája is elég jó !!
    Na ja azért a monstereknek lehetett volna jobb grafikájuk de sebaj !!

Amugy egy játéknál nem a grafika a fő szempont sokkal lényegesebb a sztorija a hangulata és sok minden más !!
  • Prince23
    Ez komoly? :OO (garfra értve)
  • Shep
    Felrakta megint az 1-et is és tényleg szebb a grafika, meg kicsit összerakottabb az egész.
  • wesker24
    Nem tudom de szerintem már közelitünk a vége felé !!

Ki tudja milyen meglepetés vár még ránk !!!
  • wesker24
    Amugy szerintem nemcsak vele lesz valami gond hanem Amy-vel is miután Swen és Corey megtalálta Amy-t Kenny barátunk monsterként mondta Swennek hogy Amy-vel szó szerint nem volt valami úriember !!
  • Shep
    Amúgy mennyi lehet még innen hátra?
  • Shep
    Én most megyek Svennel meg Coreyval Amyért, de szerintem Stannel is lesz valami.
  • wesker24
    De amugy Corey Swen Amy és az 1-ből jól megismert Shannon és Stan még életben vannak remélem igy is lesz !
  • wesker24
    Ez jó kérdés nem tudom !!! Remélem azért életben marad valaki !!

Jelenleg a temetőben vagyok Swennel és Amy-vel eddig csak Mei és növére Jun halt meg elég szörnyü módon a monsterek által
  • Shep
    Ennek a végére
    életben marad valaki, hullanak mint a legyek?
  • Shep
    Akkor ezek szerint nem csak szerintem volt szebb az 1, azt hittem csak az emlékek megszépültek.
  • Skyline
    Aki az elsővel nem játszott annak nagyon ajánlom,picit gengébb a graf de a fasza horrorhangulat meg az események kárpótolnak,horror rajongóknak (főleg silent hill és resident evil) KÖTELEZŐ!!!:)
  • AntiHero
    nem kell crack hozzá.