Obscure 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Nem tudom de szerintem már közelitünk a vége felé !!

Ki tudja milyen meglepetés vár még ránk !!!
wesker24
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amugy szerintem nemcsak vele lesz valami gond hanem Amy-vel is miután Swen és Corey megtalálta Amy-t Kenny barátunk monsterként mondta Swennek hogy Amy-vel szó szerint nem volt valami úriember !!
Shep
Amúgy mennyi lehet még innen hátra?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Én most megyek Svennel meg Coreyval Amyért, de szerintem Stannel is lesz valami.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
De amugy Corey Swen Amy és az 1-bõl jól megismert Shannon és Stan még életben vannak remélem igy is lesz !<#vigyor>
wesker24
Ez jó kérdés nem tudom !!! Remélem azért életben marad valaki !!

Jelenleg a temetõben vagyok Swennel és Amy-vel eddig csak Mei és növére Jun halt meg elég szörnyü módon a monsterek által <#rinya>
Shep
Ennek a végére
életben marad valaki, hullanak mint a legyek?

Shep
Akkor ezek szerint nem csak szerintem volt szebb az 1, azt hittem csak az emlékek megszépültek.

Aki az elsõvel nem játszott annak nagyon ajánlom,picit gengébb a graf de a fasza horrorhangulat meg az események kárpótolnak,horror rajongóknak (fõleg silent hill és resident evil) KÖTELEZÕ!!!😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

AntiHero
nem kell crack hozzá.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Prince23
Akkor ez télleg nagyon jó gém lehet, h még most is emléxek rá, pedig egy vacak demó volt.
Csak itt olvasgatom a hsz-kat és olvasom, h hibás a gém... és ezért nem szerzem meg... meg kilép soxor.
ja meg nem találok hozzá krekket sem... és nincs is bejegyezve az elsõ résznnek se a krekkeje, na de ez lényegtelen... nekem a 2. résznek kén...
csak a gond, h hibás lenne a Obscore 2?

Vinsanity15
De bizony az volt.imádtam az 1 eset haverral soxor kivittük coop ban. most köv. a 2 es 😄

Vinsanity is back!!

Prince23
Egyszer játszottam egy hasonló gémmel régebben, nem tom mi a neve, de demóval.
A demó úgy kezdõdött, h kosaraztam egyedül a teremben...egyszer csak... eltünt az öltözõbõl a tárgyaim (vki elcsórta)... és neki álltam megkeresni... az utcán keresztül bemegyek a lepukkant épületbe... és látom vannak kis lények abba a vmi pince szerüségbe mire beljebb kerültem... kb ennyire emléxek, az is ilyen társas horror féle gém volt... a demó végén pedig a kis szörnyek "királynõjétõl" kellett menekülnünk... vmi ilyesmi, jah meg volt vmi 5 töltényes puskám meg egy lámpa... véletlenül ez nem az obscore 1 volt?

Shep
Ok, megvan. Az rohadt idegesítõ, hogy nem lehet csak 1x menteni egy helyen így ha meghalok kezdeni kell elõrõl az egészet.

megvan ahol a kódkártyás ajtó van ott van egy kórterem ahol egy hulla van az ágyon ott ki kell törni az ablakot és onnan már adja magát😄
Shep
Én is itt akadtam el, mert szerintem 2 kártya kel la továbbjutáshoz, de nem találom.

én a kórházban akadtam el felvettem mindent a 3 kulcsot a belépõ kártyát vagy mit de nem tom hogy kell tova haladni
segítsetek plíz!
Shep
Vedd ki a széfbõl a pisztolyt, kód abban a szobában van ahol bemásztál. A kulccsal ki tudod nyitni a folyosó ajtaját.

Mei testvérét
meg lehet menteni, tehát oda lehet érni idõben, vagy mindenképpen meghal?

Na hát nem sikerült, én biz az elágazásban nem találok semmit???nem hogy lánfürészt....help....<#nemtudom>

Már az elején elakadtam...billiárd teremben vok de nem tom hogyan tovább és van két kulcsom...
én átkonvertáltam iso-ba úgy csak 3 GB körül van
1 kérdés : szerintetek úgy mükszik ha kiírom az iso-t meg a mini image-t?
Köszi tesó megprószálom....

Shep
Na ez jó, thx.
Hogy veritek le a majmokat, hogy ne sebzõdjetek?

dante3
van ott egy elágazás és a farönkökön van a láncfûrész!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Help-help... ott vagyok az erdöben egy oszlopon visszakapcsolom az áramot a tangabugyis csajjal, na utánna mit kellene csinálni, mert nem tudok semerre menni farönk mindenütt fürész meg nincs????

Köszi!!!<#szomoru1><#worship>

dante3
Sajnálom!<#szomoru1>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Shep
Na hátha ez jó lesz, thx

AntiHero
akkor használd az enyimét😊

Shep
Nem jó, csak a kórházat hozza be, próbáltam átírni a file neveket, deakkor meg semmi nem jön be.

AntiHero
Itt az enyém az ugyan ott van ahol elvileg tartasz. Próbáld meg ezzel. HA ezzel se megy akkor adok utána lévõt.

U.I.: A reflektorrel addig kell fókuszálni a hangfalra míg teljesen el nem tûnik a köd!
ELMENTÉSEM.

Shep
Kösz.

dante3
tessék majd nézd meg melyik kell , mert én már a kórházban vagyok!

Shep
Valaki nem tud küldeni egy mentést a tologatás utánról?

Shep
Hát akkor ez nagyon jó, szar bughalom, az egyben nem volt ilyen. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

AntiHero
passz:S Így kéne csinálni...

Shep
Hát azt csinálom.
Na leírom pontosan mit teszek.
Kenny(izomsrác az elsõ részbõl) + Cory (barna jakós srác aki tud mászni a párkányon) bemegyek a helyiségbe, Cory-val megfogom az erkélyen lévõ reflektort, átváltok Kenny-re lemegyek vele a hangfalhoz, vissza C-re becélzom a trutymót Space-el fókuszálok, jön az a hülye hang massza eltûnik, vissza K-re kiírja egy pillanatra, hogy Seize nyomom az F-et mint a hülye de semmi, ha megpróbálok közelebb menni visszahõköl. Szóval akkor mit csináljak?

AntiHero
izom csávóval húzad el.

Shep
Hát nem igaz, nem tudom elhúzni azt a szar hangfalat, mindig visszahõköl pedig már nincs ott a fekete trutymó.

Shep
Ok, megnézem kösz.

Próbáld meg úgy hogy kilépsz a játékból és visszalépsz! aztán elvileg sikerûl elhúzni. (nekem is ez volt a gond és ez volt a megoldás rá)
Shep
Na elakadtam azután, hogy a csóka ideadta a mintavevõ tût. Ott vagyok a bárnál, az ajtón rajta a szokásos fekete anyag, van egy hangfal amit Kenny el tudna húzni gondolom ennek segítségével tudna Cory felmászni a bár tetejére, na szóval megvilágítom a reflektorral a hangfalat, el is tûnik az a szar, de kenny mégsem tudja elhúzni ugyanúgy hátrahõköl mint eddig, akkor most mi van?

Shep
Ja rájöttem.

Shep
Mikor Mei-el meg Coryval vagyok másodjára bejutottunk az épületbe, de az emeleti ajtót ne mtudom meghackelni, egyszerûen nem jövök rá melyik híresség nevét kell beírni.

wesker24
Nekem nem okoz gondot az angol habár erõs angol tudásom nincs de azért a közepes angol az megvan !! <#vigyor> De azért örülnék a magyarositásnak azért mégis csak jobb a magyar mint az angol !!
DarkSector
Reménykedjünk, addig itt van a gyenge vagy éppen erõs angol tudásunk, meg a szótár!<#vigyor4>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wesker24
Jah de jó is lenne ha lenne hozzá magyarositás még az elsõ részt is újra kezdeném annyira jó volt az elsõ rész és most a 2 rész és annyira király eddig mind az elsõ rész !!

Eddig nekem csak egy gondom volt !!

A 2 részben sajnos többen halnak meg ugye ott van Jun Mei növére rohat szörny jól elintézte <#rinya> aztán jóval késöbb Kenny barátunk Monsterként kinyirja Mei-t is <#rinya> de hála istennek kaptunk helyette egy régi jó ismeröst egy bombanõt Shannont az elsõ részbõl de nemcsak õt hanem Stan barátunk is benne lesz !<#vigyor>
DarkSector
Jah valami új drogos növény lehet, mert mindig beájulnak tõle....
Tudod az elején a videóban is van...
Naon kiváncsi vagyok a Story-ra, mert az elsõ rész is über sirály volt...és fordulatos...
Ha lenne magyarosítás, az egy álom lenne!!
Mint a Silent Hill-eknél!!!
És a SH2-nél a szinkron!!!!!
Istenem...az eszméletlen....bitangdurvaán sokkol a történet így hogy szinkronos...Istenjáték....
Ráadásul, én a második részt régebben kihagytam, és elõször magyarul játszottam végig....<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wesker24
Úgy tudsz menteni hogy helyenként vannak azok a fekete virágok a falon na szóval megérinted õket és tudsz menteni !!
Shep
Azt mondja meg valaki, hogy tudok menteni, mert erre nem jöttem rá.

DarkSector
Nem kõ krekk...