566
  • wesker24
    Ha megvan a két kártya akkor azt használni kell az egyik ajtónál amelyiknél két kártyaleolvasó van na ott kell használni azt használni !!
  • sagjoz
    Ha meg van a két kártya?
  • Seth
    egyik teremben,ahol a kis kulcsot is találtad (amit úgy bakot tartva szereztél meg a szekrény tetejéről), ott van a sarokban egy ilyen papirfecnis puzzle, tudod csajjal lehet kirakni
  • sagjoz
    Egy belépőt és a két kis kulcsot fel vettem de hogyan találom meg aszám kódot???
  • strebacom
    Igenám csak én letöröltem a játékot és ujratettem a mentéseket meg bemásoltam és hiába nyomtam i-t nem volt semmi csak egy ütö, na most egy régebbi mentéstöl játszom és most vettem fel a fürészt, most jutottam át...biztos egy bug volt, azért köszi mindenkinek, már megvan az elveszett fürész!!!
  • sagjoz
    Kórházban hogy találom meg a kódot az ajtóhoz?
  • Shep
    Mi az hogy nincs fűrészed, ha nem lenne már idáig sem jutottál volna. Nyomd le az I-t és add a kezébe ha nem lenne ott
  • Shep
    Már mindegy visszaértem az első rész helyszínére és mentettem ott.
    Tisztára olyan a történet mint valami rossz horrorfilmben lassan tényleg senki nem marad, csak a szerelmes pár.
  • wesker24
    Azt hiszem te kihagytál egy mentési lehetöséget mert volt egy mentési lehetőség pon takkor mikor a sirköveket kellett levinni miután kinyilik az ajtó jobb oldalt ott van a falon a fekete virág ahol lehet menni még mielött bementünk volna a házba !!
  • strebacom
    Á igen azon túl vagyok mikor már átérnek a hidon a kocsihoz, utánna átmásznak egy fal lyúkán és ott nekem nincs fürészem, nem tudsz egy mentést onnan, mert ott lehetett menteni.....köszi....
  • adammmmmmm
    Aszem van egy kereszt a kéményben azt Corey tudja leszedni. Aztán van egy másik a rondaság szobályában.
  • Shep
    Na 1 kereszt megvan kellene még egy azt merre találom?
  • dante3
    Majd csak később lesz mentési lehetőség!
  • Seth
    ahol a bejátszás volt hogy meglátták a szakadékben a kocsit, ott tovább és nem lehet eltéveszteni
  • Shep
    Öcsém hol a francban lehet menteni a kurva házban, a csónakázás óta nem tudtam menteni és rohadtul ideges lennék ha előről kellene szenvednem
  • strebacom
  • adammmmmmm
    Na eljutotam a stávlistáig. Majd holnap folytatom. Már van tipem mit csinált Kenny Amyvel szegény lány.
  • strebacom
    "Ha egy kicsit is tovább mész ahol az oszlop volt akkor megtalálod a láncfűrészt is !! Aztán miután megvan a láncfűrész azzal már nyugodtam kivághatod a farönköket !"

Köszi hogy segiteni akarsz te is, de szerintem te nem arra a részre gondolsz, mert mikor recharge az olszlopon és hiába megyek tovább van ott is egy torlasz(fürész sehol) ha visszajövök az Y elágazáshoz, megint jönnek a repülönyivikoló bontott csajok, de SEHOL egy fürész SEHOL, már mindent átkutattam, ha az Y ban másfelé megyek akkor ott egy farönk mögötte egy tégalafal és egy kapu!!...
  • dante3
    Megvan!
  • dante3
    Hol találtál keresztet? Én nem lelek sehol!
  • wesker24
    Ja most éppen én is ott tartok ahol kezek szorongatnak egy keresztet csak hogy én találtam még egy keresztet igy tehát már két kézben van kereszt !! Lehet hogy a 3-dik kézbe is kéne egy kereszt én is akárhogy mozgattam őket semmi se történt !!
  • Shep
    Valaki egy mentést pls a faházból mikor Stanékkel vagyunk.
  • Shep
    Egyébként csak nekem tűnik kicsit összecsapottnak a történet?
  • dante3
    Hogyan kell pakolni a betonoszlopot amiben egy kéz van és keresztet szorongat?Akárhova rakom, nem történik semmi! Valamit kihagytam volna?
  • adammmmmmm
    Kiváncsi vok Kenny vajon mit tett Amyvel?
  • adammmmmmm
    Na én már ot vagyok ahol az első rész játszódot aszem leaformban nem tom pontosan most kiléptem pihenek egy kicsit.
  • Shep
    Nekem végre nem lépett ki a másik rendszerem alatt, de utánna persze Stanékkel meghaltam, a sok szar mutánsizé szétszedett, úgyhogy valaki küldjön már ki egy mentést ha már bejutottak és spoilerbe írja le mi történt a zár feltörése után. THX
  • stevenson1988
    vista alatt próbáljátok azzal nem lép ki, legalábbis nálam egyszer nem fordult elő ilyen, full bug mentesen végigtoltam, szal...
  • wesker24
    Ha nekem nem lépne ki esetleg akkor majd küldök neked egy mentést de még nem próbáltam újból a játékot mert most van egy kis munka de amint végeztem vele neki állok én is még egyszer !!
  • Shep
    Öcsém mindig kilép a gyombok nyogatásánál a retek temetőben, akinek sikerült túljutni egy mentést nyomasson már.
  • dante3
    Na megpróbálom mégegyszer!
  • Prince23
    Hát akkor egy peccs+crack segíthet ezen, ha egyáltalán kiadnak hozzá.
  • wesker24
    Ez sajnos nem fog összejönni mert ha éép olyan részen vagyunk ahol nem lehet menteni akkor nincs mit tennni !! Mert ebben nem lehet folyamatosan menteni ebben is ugy mint az első részben csak idöközönkén tlehet menteni pl ha megcsináltál egy nagyobb részt !!

Itt nem ez a baj hanem szerintem más remélem ezt majd egy patchben orvosolják majd !!
  • wesker24
    Persze hogy nem gyenge egész jól tud akrobatikázni !!
  • Shep
    Corey akart lenni.
  • dante3
  • Shep
    Azért Cory nem gyenge gyerek :)
  • Prince23
    Talán ha egy órat játszanátok, és kilépnétek, és utána megint folytatnátok. Ezt próbáltátok már?
    Mindig szünetet tartani, h kikerüljétek a kidobást". És talán, akkor nem dobna ki.
  • dante3
    Nekem 3-szor, míndíg összerakom a köveket, és már nyomkodnám a sírköveket a földbe, de akkor kidobál!
  • wesker24
    Úgy látszik de nekem csak 1x-szer lépett remélem nem lép ki 2x-szorra !!