Obscure 2

← ElőzőOldal 12 / 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Obscure 2 CLONEDVD-PROCYON
na szal továbbvittem de ujbol elakattam valaki tudna segiteni????????? mikor legyõztem fridmant meg a quasi módoját amikor a mentõ felborul utána van 2 medálom beteszem az ajtóba s nemtom merre kell elforgatni pls valaki help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kódokat vagy végigjátszáést honnan szerváljak? mert mikor legyõztem kennyt utána kicsivel vok 1 házba és 1 keresztet nemtalálok
SötétBarom
=C

kecseg konzolosok !!!4

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Vinsanity15
Huh mekkor volt az elsõ rész . Igen igen imádtam ,haverral 3 szor végigtoltuk coop ban .megunhatatlan volt.igenjo gamma várom nagyon

Vinsanity is back!!

Seth
Na PS2-re már kint van ^^

PSN ID.: Beegabor

grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber

SötétBarom
Az elsõben is volt koop pcn -.-

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

fv82
jó lenne, ha most pc-n is lenne co-op, az elsõ nagyon jó volt. Ahogy elnézem grafra, ez nem sokat fog fejlõdni, de legalább nem kell hardverre költenem

\"Majdnem párom lett!\"

grebber

Lammer
"PlayStation 2-n"

huhh nem kell nextgen konzit vennem <#vigyor3>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

SötétBarom
<#eljen>

Az elsõ is igen f@sza volt fõleg a koop miatt..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Lacc
Az elsõnek igen jó hangulata volt és a zene is nagyon ott volt, várom ezt is.
Shep
Reméljük lesz olyan jó mint az elsõ rész. Bár a karakterek elég bénán néznek ki.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

báttyó02
"A Hydravision eldöntötte, hogy folytatja a horror játék, aminek neve: Obscure 2. A játékot PC-n, PlayStation 2-n és Wii-n játszhatjuk ez év harmadik negyedében.

A fejlesztõk nem tagadhatják, hogy kísértetiesen hasonlít játékuk a Resident Evil-re. A történet két évvel késõbb folytatódik, mint az elsõ része: Fõhõseinkkel ismét fura játékot játszik a világ, és ez már éppen elég, hogy abba hagyják az unatkozást és elmenjenek démonokat vadászni. A gameben hat különbözõ emberkével játszhatunk, akiknek különbözõ tudásai vannak. Akár két játékos is neki kezdhet a vadászatnak a co-op módnak köszönhetõen. Ahogy azt illik képeket is adtak a bejelentéshez, aminek száma: 4. Amint már említettem õsszel láthatjuk a boltok polcain."

[url="http://gameisland.extra.hu/images/gallery/medium/obscure22_20070417_1346780061.jpg"]

Sg cikk: "Obscure 2 - a horror folytatódik "

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

← ElőzőOldal 12 / 12