566
  • AntiHero
    nem tom:)
  • Dexantreal
    Vki elmondaná miért hal be a gép, ha bemountolom a cuccot és rámegyek a Saját gépre?
    Lefagy a Saját gép lol.
    Meg total commander is :S.
  • sagjoz
    Próbáltam kiírva dvd-re és kéri az eredeti dvd-t...utána letöltöttem a daemonv4.10-t és képfájl beilleszt azt indít...nem volt hatásos ugyan az a szitu kérte az eredeti dvd-t...ezen kívül még mit tudok tenni annak érdekében, hogy elinduljon a game?????
  • AntiHero
    mi nem jó?
  • sagjoz
    4.10es van fent...
  • csgj
    a legújabb deamon tools kell
  • sagjoz
    Help me! Hogy lehet elindítani a game-t???? Már próbálkoztam deamonnal képfájlos dologgal de egyikkel sem sikeredett....
  • AntiHero
    kösz:)
  • DarkSector
    Jó a logo-d!!!
  • wesker24
    Mázlista !!
  • stevenson1988
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    azokat a kapcsolókat úgy tekergesd, hogy a kapcsoólók egymásra ugyanolyan színnel nézzenek, tehát a jobbfelső és balfelső egymással szembelévő színei ugyanolyanok legyenek stb. de amikor kettő egymáshoz képest jól áll akkor a kiválasztott színük világít, eléggé zagyvatagnak hangozhat, jobban nem tudom elmagyarázni... nekem mákom volt mert mire rájöttem és helyesen kitekertem egy hajszálon múlt az egész de sikerült elsőre :D

másrészt viszont: irányítása gamepaddal jó, kész élvezet volt a játék, de néhol az automatikus kameraállások rémálommá tették az egészet... szinte semmit nem láttam csak nyomtam a lövés gombot
  • Prince23
    Csak most vettem észre, kösz h szóltál XD
  • AntiHero
    kicsit vagy vak csak:)

• dante3
    Köszi, akkor nekiállok, ha már leszedtem! :D
  • csgj
    wasd, egér, sztem egész jó az irányítás... de az első részhez nemtom hasonlítani, mert az nem volt meg
  • dante3
    Milyen irányítása van a játéknak, mert az első résszel kínlódtam!
    Változott valamit?
  • csgj
    fú, ez a mentési rendszer nagyon rossz... ha meghalok jóval előtte kell újra nekiesnem... :( De a game jó. Csak jó lenne, ha ki lehetne írni egy dvd-re :P
  • Prince23
    Valaki tehetne pár képet, aki full garffal nyomja, má kiwi vagyok erre a részre!
    thx
  • wesker24
    Amugy én is nagyon megsajnáltam szegény Mei növérét Jun-t mi a fenéért kellett sietni megmenteni ha egyszer ugyse tudtuk megmenteni na meg most az a csaj aki az első részben volt Shanonn az is elpatkol vajon milyen meglepetésben lesz még részem !!
  • wesker24
    Kéne egy kis help épp a kórházas pályán vagyok Corey-val és Amy-vel de amikor menekülnünk kell akkor müködésbe kell hoznunk a liftet de erre valamit tekergetni kell és fogy az idő !! Nem tudja valaki mi a megoldás mi a helyes sorrend a lift aktiválásánál ??
  • DarkSector
    Éppen hogy nem...
  • DarkSector
    Nincs.
  • Prince23
    Nekem még meg sincs az obscure 2, csak jöttem érdeklődni, h megoldható e 1 dvd-re. amúgy nekem a neró 6-os van meg.
  • csgj
    hát ez nem tömöríti be... még a 7-es verzió sem (a legújabb). próbáld ki te is, mert ha csak nálam nem megy, akkor tényleg nemtom mi van :P
  • Prince23
    Pedig az kikéne tudja írni... max betömöríti a néró automatikusan...
    pl. én vmikor írtam cd-ét, és nem 700 mb-s volt az adat, hanem 720mb, de megtudta írni...
  • csgj
    na hát ez az... a winrar szerint 4,7 gigát, a nero 4,4-et ír, de azt már nem képes kiírni... :(
  • Prince23
    Várj... ezek szerint az mdf nem 4.4 gigát foglal?! mennyit pontosan?

• csgj
    ha rarba csomagolom winrar-al az mdf-t és az mds-t, az 2 óráig tart xD a másik megoldás viszont naon nem jó... nem akarom, hogy a gépen is ott foglalja a plusz helyet... ha kijönne egy crack, nekem még az lenne megoldás, mert a másolt dvd-vel telepíteni lehet, csak nem indul el a game.
  • Prince23
    De miután kicsomiztad, akkor már írhatod megfele, mert a daemon be olvassa a rart is ison.
    most néztem utána, és 4.4-et foglal, kérdés az, ha ezt kicsomizzuk ugyanennyit fog e foglalni?
    de ha mdf-es, akkor meg tc-rel szét kell darabolni, azt marad 2 dvd... csak az a baj, ha felakarjuk tenni, akkor meg fel kell másolni mindkettőt + crc-t, és utána meg egyesíteni őket, kész rémálom..
  • csgj
    #92 - itt írtam, hogy nem... de csak adattal menne, mert ha másolással írod ki, akkor ugyebár nem moutolod be deamonba, és akkor ott van a védelem, és nem indul a game. SZóval sz*r helyzet, engem éppen most ez idegesít :P
  • Prince23
    Hi! azt szeretném kérdezni tőletek, h az adatállománya rá fér egy dvd-re?
    előre thx
  • csgj
    van hozzá crack?
  • AntiHero
    francse tudja már:)
  • DarkSector
    Állítólag Yasu elég neki!
    Bár nálam baszakodott, és faxnak inkább leszedtem külön crack-et, és megcrack-eltem, úgyhogy inkább hatred crack-ét használjátok a feltelepített játékon...
  • csgj
    vki ki tudta írni dvd-re?! mert a rohadt Nero-nak túl nagy a mérete...
  • stevenson1988
    quick inventory gombot folyamatosan nyomod (ha nem tudod melyik az, akkor nézd meg a controlsban) és kiválasztod a medipackot, majd use-olod, ennyi

nem rossz játék, csak rövid, 2-3 nap alatt végigjátszottam... aki pedig szintén már a végén van, várja meg a stáblista végét mert utána jön egy hoszabb pálya rész, az igazi főellenséggel együtt!
  • csabarinkoo
    Amit meg amúgy én nem vágok, az, az hogy tökjó, hogy van egy "csomó" med kit-em, meg energy drinkem, de hogy tudom őket használni, mert eléggé haldoklóban vanna az embereim..(?)

• csabarinkoo
    nem 1873 ? =)
  • csabarinkoo
    Jaja, egyátalán nem mind1 melyikkel karakter(ekk)el mész oda.

[spoiler]Rövid válasz az az, hogy a két csávóval kell. Bővebben ha belépsz az inventoryba ( alaphelyzetben I ) és ott a Team-nél ahol a játékosok fejét látod, ha kiválasztassz egyet olvashatsz róluk egy tulajdonságot. Az egyik csávó az izom csávó, vele lehet huzogatni, a másik csávó pedig az akrobata. Szal izomcsávóval kell odahúzni a hangfalat, ahol látod, hogy ki van törve a korlát, majd az akrobatával feltudsz mászni.[/spoiler
  • pihe83
    Megoldottam:))