566
-
#206 Akkor ez télleg nagyon jó gém lehet, h még most is emléxek rá, pedig egy vacak demó volt.
Csak itt olvasgatom a hsz-kat és olvasom, h hibás a gém... és ezért nem szerzem meg... meg kilép soxor.
ja meg nem találok hozzá krekket sem... és nincs is bejegyezve az első résznnek se a krekkeje, na de ez lényegtelen... nekem a 2. résznek kén...
csak a gond, h hibás lenne a Obscore 2? -
#205 De bizony az volt.imádtam az 1 eset haverral soxor kivittük coop ban. most köv. a 2 es :D -
#204 Egyszer játszottam egy hasonló gémmel régebben, nem tom mi a neve, de demóval.
A demó úgy kezdődött, h kosaraztam egyedül a teremben...egyszer csak... eltünt az öltözőből a tárgyaim (vki elcsórta)... és neki álltam megkeresni... az utcán keresztül bemegyek a lepukkant épületbe... és látom vannak kis lények abba a vmi pince szerüségbe mire beljebb kerültem... kb ennyire emléxek, az is ilyen társas horror féle gém volt... a demó végén pedig a kis szörnyek "királynőjétől" kellett menekülnünk... vmi ilyesmi, jah meg volt vmi 5 töltényes puskám meg egy lámpa... véletlenül ez nem az obscore 1 volt? -
#203 Ok, megvan. Az rohadt idegesítő, hogy nem lehet csak 1x menteni egy helyen így ha meghalok kezdeni kell előről az egészet. -
ricsa008 #202 megvan ahol a kódkártyás ajtó van ott van egy kórterem ahol egy hulla van az ágyon ott ki kell törni az ablakot és onnan már adja magát:D -
#201 Én is itt akadtam el, mert szerintem 2 kártya kel la továbbjutáshoz, de nem találom. -
ricsa008 #200 én a kórházban akadtam el felvettem mindent a 3 kulcsot a belépő kártyát vagy mit de nem tom hogy kell tova haladni
segítsetek plíz! -
#199 Vedd ki a széfből a pisztolyt, kód abban a szobában van ahol bemásztál. A kulccsal ki tudod nyitni a folyosó ajtaját.
Mei testvérétSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!meg lehet menteni, tehát oda lehet érni időben, vagy mindenképpen meghal? -
strebacom #198 Na hát nem sikerült, én biz az elágazásban nem találok semmit???nem hogy lánfürészt....help.... -
sagjoz #197 Már az elején elakadtam...billiárd teremben vok de nem tom hogyan tovább és van két kulcsom... -
ricsa008 #196 én átkonvertáltam iso-ba úgy csak 3 GB körül van
1 kérdés : szerintetek úgy mükszik ha kiírom az iso-t meg a mini image-t? -
strebacom #195 Köszi tesó megprószálom.... -
#194 Na ez jó, thx.
Hogy veritek le a majmokat, hogy ne sebződjetek? -
#193 van ott egy elágazás és a farönkökön van a láncfűrész! -
strebacom #192 Help-help... ott vagyok az erdöben egy oszlopon visszakapcsolom az áramot a tangabugyis csajjal, na utánna mit kellene csinálni, mert nem tudok semerre menni farönk mindenütt fürész meg nincs????
Köszi!!! -
#191 Sajnálom! -
#190 Na hátha ez jó lesz, thx -
#189 akkor használd az enyimét:) -
#188 Nem jó, csak a kórházat hozza be, próbáltam átírni a file neveket, deakkor meg semmi nem jön be. -
#187 Itt az enyém az ugyan ott van ahol elvileg tartasz. Próbáld meg ezzel. HA ezzel se megy akkor adok utána lévőt.
U.I.: A reflektorrel addig kell fókuszálni a hangfalra míg teljesen el nem tűnik a köd!
ELMENTÉSEM. -
#186 Kösz. -
#185 tessék majd nézd meg melyik kell , mert én már a kórházban vagyok! -
#184 Valaki nem tud küldeni egy mentést a tologatás utánról? -
#183 Hát akkor ez nagyon jó, szar bughalom, az egyben nem volt ilyen. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#182 passz:S Így kéne csinálni... -
#181 Hát azt csinálom.
Na leírom pontosan mit teszek.
Kenny(izomsrác az első részből) + Cory (barna jakós srác aki tud mászni a párkányon) bemegyek a helyiségbe, Cory-val megfogom az erkélyen lévő reflektort, átváltok Kenny-re lemegyek vele a hangfalhoz, vissza C-re becélzom a trutymót Space-el fókuszálok, jön az a hülye hang massza eltűnik, vissza K-re kiírja egy pillanatra, hogy Seize nyomom az F-et mint a hülye de semmi, ha megpróbálok közelebb menni visszahőköl. Szóval akkor mit csináljak? -
#180 izom csávóval húzad el. -
#179 Hát nem igaz, nem tudom elhúzni azt a szar hangfalat, mindig visszahőköl pedig már nincs ott a fekete trutymó. -
#178 Ok, megnézem kösz. -
Peppe 90 #177 Próbáld meg úgy hogy kilépsz a játékból és visszalépsz! aztán elvileg sikerűl elhúzni. (nekem is ez volt a gond és ez volt a megoldás rá) -
#176 Na elakadtam azután, hogy a csóka ideadta a mintavevő tűt. Ott vagyok a bárnál, az ajtón rajta a szokásos fekete anyag, van egy hangfal amit Kenny el tudna húzni gondolom ennek segítségével tudna Cory felmászni a bár tetejére, na szóval megvilágítom a reflektorral a hangfalat, el is tűnik az a szar, de kenny mégsem tudja elhúzni ugyanúgy hátrahőköl mint eddig, akkor most mi van? -
#175 Ja rájöttem. -
#174 Mikor Mei-el meg Coryval vagyok másodjára bejutottunk az épületbe, de az emeleti ajtót ne mtudom meghackelni, egyszerűen nem jövök rá melyik híresség nevét kell beírni. -
#173 Nekem nem okoz gondot az angol habár erős angol tudásom nincs de azért a közepes angol az megvan !! De azért örülnék a magyarositásnak azért mégis csak jobb a magyar mint az angol !! -
#172 Reménykedjünk, addig itt van a gyenge vagy éppen erős angol tudásunk, meg a szótár! -
#171 Jah de jó is lenne ha lenne hozzá magyarositás még az első részt is újra kezdeném annyira jó volt az első rész és most a 2 rész és annyira király eddig mind az első rész !!
Eddig nekem csak egy gondom volt !!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A 2 részben sajnos többen halnak meg ugye ott van Jun Mei növére rohat szörny jól elintézte aztán jóval késöbb Kenny barátunk Monsterként kinyirja Mei-t is de hála istennek kaptunk helyette egy régi jó ismeröst egy bombanőt Shannont az első részből de nemcsak őt hanem Stan barátunk is benne lesz ! -
#170 Jah valami új drogos növény lehet, mert mindig beájulnak tőle....
Tudod az elején a videóban is van...
Naon kiváncsi vagyok a Story-ra, mert az első rész is über sirály volt...és fordulatos...
Ha lenne magyarosítás, az egy álom lenne!!
Mint a Silent Hill-eknél!!!
És a SH2-nél a szinkron!!!!!
Istenem...az eszméletlen....bitangdurvaán sokkol a történet így hogy szinkronos...Istenjáték....
Ráadásul, én a második részt régebben kihagytam, és először magyarul játszottam végig.... -
#169 Úgy tudsz menteni hogy helyenként vannak azok a fekete virágok a falon na szóval megérinted őket és tudsz menteni !! -
#168 Azt mondja meg valaki, hogy tudok menteni, mert erre nem jöttem rá. -
#167 Nem kő krekk...