566
-
#46 Köcce a segítségeket!!!
-
gszp #45 Helló! Sehol nem találok gépigényt. Valaki ki tudná másolni a readme-ből (már ha benne van)?
Előre is köszi! -
#44 Asszem 1785 kód az könyvtárba az asztalon van. A csajjal kel megnézni az sztalt.
A stukker meg a széfbe van.
Viszont én is itt akadtam el, kinyirtam a melák szörnyet most van 2 db kulcsom oszt csókolom. -
#43 A széfben, a kód hozzá pedig az egyik asztalon, a csaj tudja csak megnézni. Nem emlékszem már hol,melyik szobában,ps2-n nyomom és a vége felé járok már asszem -
#42 A stukker hol van, mert én is itt vagyok? -
Balinthun #41 plz help! amikor bejutok kennyvel és a csajjal a szórakozóhelyre megvan a stukker és a két kulcs és mennék be azon az ajtón ahonnan a szörny jött kidob az asztalra a játék hibaüzenet nélkül??? -
#40 Jah és nemtuom, hogy a legelején amikor bejutok a szórakozóhelyre, akkor mit kell csinálni a ket kulccsal, amit találok, és hol lehet a széf kombinációja? -
#39 Én nagy megszállotja voltam az 1.résznek...
És ez is kellőképpen ilyesztgetősre sikerült, és a Story is nagyon bejövős!!!
Szerintem mindenképpen kötelező végigjátszani annak, aki már végignyomta régen az első részt...
Bár egy analog karos joy azé elkéne, mert igy a PS2-es első rész után fura a billentyű+egér irányítás...
Szerintem naon durva és naon véres!!!!!!!!!!!!
Sillent Hill és Resident Evil részekig elleszek vele!!!
-
#38 Aki már kipróbálta ne féljen feldobni pár képet meg 1-2 szavas véleményt. -
#37 Hát igen! -
#36 Pedig azlenne az igazi ha neten keresztüli coop is lenne! -
#35 De sajnos olyan, csak én aszittem, hogy valahogy össze lehet dobni esetleg 2 gépet! -
#34 hamachin ???? nemolyan a coop mint az 1. ben ? singleplayerben ? -
#33 Engem is ez érdekelne!
Megnézem hogy hamachin megy-e és majd szólok ha megy ok? -
#32 Köcce ment...!!! -
#31 A co-op módja müxik?
Mert akkor megszerzem:
Engem csak úgy érdekelne osztálytársammal nyomnánk. -
#30 Amarha én má nagyon akarok vele nyomulni. Ez nagyon kellemes meglepi volt nekem. -
#29 Na úgy jó lett ? -
#28 hát elég sokszor levannak maradva...:D -
#27 Érdekes, hogy ez sincs kint nforcen, kicsit néha le vannak maradva! -
#26 Köcce megnézem... -
#25 Winrarral! -
#24 Eddig mindig így csináltam és nem volt baj... -
#23 Akkor mive csináljam!!!!!!!!!?????????? -
#22 Ugye nem total commanderbe csomagoltad ki? Mert az elszokta felejteni magával vinni az mds-t! -
#21 Obscure 2 megvan...
Csak az a baj, hogy van 1 mdf fájlom és ennyi?
mds van valakinek hozzá? -
#20 Már zúzzuk is :D -
#19 Na ezt szedjük 1 az jó volt! -
#18 OMGOMGOMGOMGOGMOM! -
#17 ölég nagy :O) persze nem baj:p -
#16 Obscure 2 CLONEDVD-PROCYON -
evil 007 #15 na szal továbbvittem de ujbol elakattam valaki tudna segiteni????????? mikor legyőztem fridmant meg a quasi módoját amikor a mentő felborul utána van 2 medálom beteszem az ajtóba s nemtom merre kell elforgatni pls valaki help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
evil 007 #14 kódokat vagy végigjátszáést honnan szerváljak? mert mikor legyőztem kennyt utána kicsivel vok 1 házba és 1 keresztet nemtalálok -
#13 =C
kecseg konzolosok !!!4 -
#12 Huh mekkor volt az első rész . Igen igen imádtam ,haverral 3 szor végigtoltuk coop ban .megunhatatlan volt.igenjo gamma várom nagyon -
#11 Na PS2-re már kint van ^^ -
#10 Új képek -
#9 Trailer -
#8 Az elsőben is volt koop pcn -.- -
#7 jó lenne, ha most pc-n is lenne co-op, az első nagyon jó volt. Ahogy elnézem grafra, ez nem sokat fog fejlődni, de legalább nem kell hardverre költenem