Obscure 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A papiron levan irva hogy kell milyen sorrendben hozzáaadni !!
De amugy hiányzik még 2 összetevõ mert összesen 5 van !!
Hiányzik még az aszkorbin sav meg a Bleach !!
Ha ez is megvan akkor a papiron lévõ sorrendben összerakod és kész is !
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
mit kell csinálni a csapos résznél ,mert már mindent próbáltam de nem jön össze mert a vizsugarak megmaradnak
a skeleton kulcsos ajtó mõgõt
köcce
Ott azt kell csinálni hogy a fekete csikot követve kell nyomogatni az adott billenytût !!
Köszi!!<#confused>#confused>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Köszi!!!
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Amugy a menün kivül szerintem máshol nem tudod állitani mert nincs olyan fájl a játék mappájában amit szerkeszteni lehetne !!
merre?1-2-t ajto van csak nyitva meg van olyan ajtó amihez vmi card kell...:S
Ez nem teljesen igaz van olyan pálya ahol 2x-szer is lehet menteni !!
Ja egyes pályákon tényleg kevés medkit van ott takaréskoskodni kell de vannak olyan pályák ahol több medkit is van érdemes gyüjteni mert késöbb még nagy szükség lehet rá !! Ja pl az elején még nem túl komoly a gép de minél messzebb jutsz a játékba annál nehezebb lesz komolyabb erösebb nagyobb mosnterek fognak jönni ahová nem árt löszert spórolni !! Ha még nem játszottá az elözö réssztel akkor lehet hogy még bele kell jönnöd !! Ja és késöbb nemcsak a kisebb rémésgek miatt kell aggódni hanem a bazi nagy monsterek miatt !! Kisebb repülö monsterek ellen a Teaser gun és bármelyik ütüfegyver hatásos !!
Pl:- Nem lehet nehézségi szintet választani(mondjuk easy módot)
- Egy missziónál(vagy valami ilyesmi) csak 1-szer lehet menteni
- A kis rémségek hamar leveszik karaktereink életerejét
- Viszonylag kevés életerõ visszanövelõ szereket lehet találni,
ahhoz képest, hogy a gép(szerintem) egy gennyláda.
De az is lehet, hogy csak egyedül én vagyok béna hozzá 😊
mit kell csinálni a csapos résznál ,ert már mindent próbáltam de nem jön össz
a skeleton kulcsos ajtó mõgõt
köcce
Hatalmas köszönet Shep-nek és Stevenson1988-nak hogy segitettek !!
<#worship>#worship><#law>#law><#worship>#worship><#puszi>#puszi><#integet2>#integet2>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!