Obscure 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maffia79
szevasztok a templomban hogy lehet megnézni hogy mi a helyes kod?mert hiába forgatom a tányérokat mindig csak világitanak és annyi.valaki please

wesker24
Azért mert nem mindegy hogy milyen sorrendben rakod össze !!

A papiron levan irva hogy kell milyen sorrendben hozzáaadni !!

De amugy hiányzik még 2 összetevõ mert összesen 5 van !!

Hiányzik még az aszkorbin sav meg a Bleach !!

Ha ez is megvan akkor a papiron lévõ sorrendben összerakod és kész is !
hi,tudna valaki segiteni annál a résznél mikor a korházba kotyvasztani kell, levan irva a pairra mi kell hozzá.. jég,glicerin meg szoda,összedobom és nem történik semmi...

Aha,örök hála!!!

wesker24
Nem abba az irányba kell menni hanem a másik irányba ott oda kell menni ahol a sziklák vannak kiütöd a tartó fákat vigyázz rád ne omoljon és ott felmész !!
Köszi, értem sikerült, én nem láttam a lépcsöt elöször lehet hogy a szemem rossz, az alagsorban hogyan lehet kiirtani azt a fát az ajtó elöl, mert dinamitom nincs???

dante3
Na végigtoltam, jó kis game volt, jöhet a 3. rész! 😊

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

wesker24
EWz igy van a fotó az ajtó felöl lett lefényképezve lépcsõ van a háttérben ahol lejöttél a szobrokat ugy rakd hogy az ajtó felöl nézed !!
dante3
Vigyázz, mert fordítva mutatja a kép, a háttérben a lépcsõ amin lejössz!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

A kép megvan, de sehogy nem sikerül, hiába helyezem el a kép szerint nem történik semmi, fontos a sorrend, vagy nem egyformák a szobrok, én a két fickóval csinálom, nem megy....help....<#help><#help><#rinya>

<#worship><#worship>

Shep
a szobában van egy kép azon van rajta, hogyan kell elhelyezni õket.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A kézszobrokkal, amikbe beletettem a kereszteket, meg az emelövel mit kell csinálni hogyan kell elhelyezni a szobrokat???<#confused><#rinya>

Nekem is pont azon a pontot fagy le és látom Te is Vistát használsz... 😊)

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

dante3
Akkor segíts!

wesker24
Hát jah valamit akkor nagyon nem vettél észre !! <#vigyor1><#eplus2>
dante3
Viszont nekem is lenne egy kérdésem! Hogy a bánatos fenébe kell forgatni a két talizmánt az ajtón? Valamit nem veszek észre?

dante3
Nem kell minden vízsugárnak eltûnnie /szerimtem nem is lehet eltûntetni mindet/, elég ha úgy csinálod, hogy azutolsó még folyik odamész a másik karakterrel, visszaváltasz a csap kezelõre és a még meglévõ vízsugarat elzárod! utána már tudni fogod a továbbiakat!

Amikor a játék elején megszerzem a széfbõl a pisztolyt, kinyírom vele az elsõ szörnyet és próbálnék a folyosó végi ajtón bemenni, akkor egyszerûen kilép a játék ezzel a hibaüzivel.
Hali!
mit kell csinálni a csapos résznél ,mert már mindent próbáltam de nem jön össze mert a vizsugarak megmaradnak
a skeleton kulcsos ajtó mõgõt
köcce

dante3
A csíon van egy sötétebb folt ami mozog, mindig arra kell irányítani a kis kockát!

Köszi, de nekem piros csik van fenn és abba szaladgál egy kocka ugy ahogy nyomom a gombot és néha felvillan fényesen a kocka, de semmi hiába nyomom nem szivja a csaj....<#eplus2>

wesker24
Egyszerû Shanonnak új képessége van az a fekete aura elszivás !!

Ott azt kell csinálni hogy a fekete csikot követve kell nyomogatni az adott billenytût !!
Mégegy Shanonnal mit kell csinálni mikor ott hókusz-pókuszol az ajtó elött neked meg a "F"-et kell nyomkodni????

Köszi!!<#confused>

Nem tudom ki hányszor játszota végig nekem kedvem tamádtam újra végigjátszani. Csak most vettem észre hogy amikor Corey meg Mei beszívta az elején azt a virágot, a halucináció végén Amy van és mivel már végigjátszotam egyszer már értem mit magyaráz közben Amy és azt is értem mért néz ki így a holtest.<#mf1><#mf1>
<#worship><#worship>

dante3
Hát mind a négynél a szemben lévõ színeknek egyeznie kell!

dante3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vissza a hallba, ahol a társaid vannak, balra fordulsz, ott van egy fal, ahol látszanak a téglák! dobd oda a dinamitot!

Én is segitségre szorulok, én már elkészitettem a dinamitot utánna hová kell menjek mit csináljak???

Köszi!!!

k3nGu
hy all! egykis segítség kéne.ott tartok h a kórházból menekülnék a liften keresztül, közbe meg jön a fekete szörny,(a volt haverunk) és a lift paneljén forgatni kell "gömböket", szín szerint, nem tudja vki h h kéne állnia?thx

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

wesker24
Amugy a ház alagsorában ahol vannak az oszlopok azt egy fotó alapján kell majd kirakni !!

Ott azt kell csinálni hogy Stannel kinyitod a lépcsó feletti jobb oldali ajtót ott van egy üveges ajtó betöröd bemész van egy fotó amit csak a csaj tud megnézni és ott a megoldás !
Szõke csaj másik szoba... asztal...környéke..lám a kód..
MimaSKATE
ja tudom,eddig találtam 2 kulcsot de nem tudom õket felhasználni..1ik szobába meg játékgépet kell huzkodni...:\ esetleg a kódot?😊

&#9734;[&#773;&#818;M&#773;&#818;][&#773;&#818;i&#773;&#818;][&#773;&#818;m&#773;&#818;][&#773;&#818;a&#773;&#818;]&#9734; &#9617;&#9617;&#9619;&#9608;sk8 rUllZ&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;&#9617;

Amikor a pincébe kell rakodni a 3 kis oszlopot mi helyes kód, mert nem találtam semmi mozaikos dolgot:-(
wesker24
Azt nem tudom hol lehet átállitani a felbontást de nekem nem is kellett nagyon áttállitani nekem 21-es CRT monitorom van tehát már eleve adott volt hogy milyen felbontáson lesz !! <#vigyor>

Amugy a menün kivül szerintem máshol nem tudod állitani mert nincs olyan fájl a játék mappájában amit szerkeszteni lehetne !!
hi,áttudom valahol állitani a felbontást? Nem a menübe hanem cfg be vagy valahol mert nekem 1360*768 kéne a tv miatt.. elöre is kösz

wesker24
Itt a lényeg az hogy ahogy az ajtóban lévõ kiscsaj mondja szükséged van egy fegyverre de a fegyver meg egy széfben van a széfhez meg kód kell a szöke csajjal Amy-vel keresgélj mindenhol és elöbb utóbb meg lesz az a kód !! De mivel ez még csak az eleje lesznek még ennél is nehezebb feladványok is !! Ja meg nem árt hozzá egy csöppnyi angol tudás sem hogy most mirõl is van szó !
MimaSKATE
köszi megvolt!most másokkal kell mennem és megint elakadtam..
merre?1-2-t ajto van csak nyitva meg van olyan ajtó amihez vmi card kell...:S

&#9734;[&#773;&#818;M&#773;&#818;][&#773;&#818;i&#773;&#818;][&#773;&#818;m&#773;&#818;][&#773;&#818;a&#773;&#818;]&#9734; &#9617;&#9617;&#9619;&#9608;sk8 rUllZ&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;&#9617;

wesker24
Mikor felkelsz a WC-ben a rámálmodból el kell jutni Mei szobájáig !! De ott a WC-ben szinte semmit nem kell csinálni neked csak a megfelelõ ajtókat kell kinyitni hogy tovább juss útközben találsz egy energiaitalt attól máris jobban lesz !!
MimaSKATE
na felraktama game-t bejövõs stilusa van de mikor meghalok akkor felkel a wc be ott a kóterbe ahol kezdtem...ott mit kell?S::S:S

Hát igen tényleg nem játszottam az elõzõ részével. Tesómmal játszottam vele 2 player módban. Úgy még királyabb a játék, de õ is mondta hogy nehéz egy kicsit(most nem a fejtörõkre gondolok, hanem a harcokra), de remélem hamarosan belejövünk. Egyébként köszi a jótanácsokat.
Hy, nekem az a bajom h feltelepítem elinditom és mikor rámegyek h new game és nyomok egy space-t hibaüzenet nélkül kilép, tudja valaki mi lehet a baja?Köszi
wesker24
Ja az tényleg jó lenne ha lenne nehézségi fokozat !!

Ez nem teljesen igaz van olyan pálya ahol 2x-szer is lehet menteni !!
Ja egyes pályákon tényleg kevés medkit van ott takaréskoskodni kell de vannak olyan pályák ahol több medkit is van érdemes gyüjteni mert késöbb még nagy szükség lehet rá !! Ja pl az elején még nem túl komoly a gép de minél messzebb jutsz a játékba annál nehezebb lesz komolyabb erösebb nagyobb mosnterek fognak jönni ahová nem árt löszert spórolni !! Ha még nem játszottá az elözö réssztel akkor lehet hogy még bele kell jönnöd !! Ja és késöbb nemcsak a kisebb rémésgek miatt kell aggódni hanem a bazi nagy monsterek miatt !! Kisebb repülö monsterek ellen a Teaser gun és bármelyik ütüfegyver hatásos !!
Nekem nem tetszik se a Silent Hill se a Resident evil, de ez valami zseniális játék. Van azért néhány gondom vele.
Pl:- Nem lehet nehézségi szintet választani(mondjuk easy módot)
- Egy missziónál(vagy valami ilyesmi) csak 1-szer lehet menteni
- A kis rémségek hamar leveszik karaktereink életerejét
- Viszonylag kevés életerõ visszanövelõ szereket lehet találni,
ahhoz képest, hogy a gép(szerintem) egy gennyláda.
De az is lehet, hogy csak egyedül én vagyok béna hozzá 😊
Hali!
mit kell csinálni a csapos résznál ,ert már mindent próbáltam de nem jön össz
a skeleton kulcsos ajtó mõgõt
köcce

wesker24
És igen nekem is iskerült végigvinni ezt a király játékot !!

Hatalmas köszönet Shep-nek és Stevenson1988-nak hogy segitettek !!
<#worship><#law><#worship><#puszi><#integet2>

Csak azt sajnálom hogy a 2 részben a fõszereplök közül senki nem marad életben a játék végére <#szomoru1><#rinya>de szerencsére az elsõ részbõl megismert Shannon és Stan megmarad <#vigyor>
Shep
Rakjál fel 4.10-es démont

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MimaSKATE
berakom d-tools ba a képfile-t de semmi:S mi a gond?

elõzõ mentés kezdtem el és jó lett....