Obscure 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrDevil
meg nem tudja valaki mért foglal 4.7Gb-t miközben 2.8Gb-t telepít ?

valaki helpeljen már aki végigtolta pls!!!!!!!! egy nagy ajtónál vok amibe betettem 2 medállt valahogy elkellforgatni valamiféle combination kell de miez a kombínácio pls help nagyon fontos lenne valaki egy képet vagy ha eltudná magyarázni azis jó lene
báttyó02
képeket plz😊

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

MrDevil
Eljutott már valaki a dance hall-ba ? mert ott nem tudom sehogysem arrébb tolni a hangfalat !

dokumentumok/Playlogic
a mappa tartalmát kicseréled arra amit letöltöttél!😄
nincs mit
köszi szépen!!!! már csak azt kéne elmondanod hogy hova kell rakni ?! thx

tessék itt a mentés 😊
mentés
valaki tudna küldeni egy mentés ami a szórakozóhelyen lévõ elsõ szörny után van egy picivel mert nekem mindig kilépked a játék annál a résznél!

hy all!!
mit kell csinálni mikor azt a nagy melákot megöltem??visszamentem az ablakhoz de ott van az a fekete micsoda...
plz aki tovább jutott az árulja el lécci!!!
(am nekem is kilépett a játékból hibaüzenet nélkül:S)
DarkSector
Nem kell crack-elni

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wedge31
A PROCYON nem csinál cracket csak clon-nal foglalkozik.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

<#eljen>
és az a verzió már crackes,ugye?És mûködik is?

grebber
Kijött igen: Obscure 2 CLONEDVD-PROCYON.

Next PC upgrade: 2022

Hy! Ez a játék már kijött PC-re,és ha igen,milyen mûködõ warez verziók léteznek?

System Requirements

The minimum system requirements are as follows:

OPERATING SYSTEM:
Microsoft Windows XP/Vista (admin rights required) or Windows 2000;
Windows 95/98/ME/NT4 are no longer supported.

CPU:
Intel Pentium III 700 MHz or Athlon XP equivalent
RAM: 256 MB system Memory 512MB(Vista)
GRAPHICS: GeForce 3, Radeon Series| 64MB
SOUND: Direct X 9.0c compatible sound card
DVD-ROM: DVD-ROM drive
HARD DRIVE: 3 GB Free Space
INPUT DEVICES: Keyboard and 3 button mouse

The recommended system requirements are as follows:

OPERATING SYSTEM:
Microsoft Windows XP/Vista
Windows 95/98/ME/NT4 are no longer supported.
CPU: Pentium Intel Pentium®4 2.4 GHz or Athlon Equivalent
RAM: 1 GB system Memory
GRAPHICS: 128 MB RAM Direct X 9.0c compatible
SOUND: Direct X 9.0c compatible sound card
DVD-ROM: DVD-ROM drive
HARD DRIVE: 3 GB Free Space
INPUT DEVICES: Keyboard and 3 button mouse / Gamepad

valaki tudna küldeni egy mentés ami a szórakozóhelyen lévõ elsõ szörny után van egy picivel mert nekem mindig kilépked a játék annál a résznél! elõre is thx

wedge31
4.10-es

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Törölt felhasználó
Melyik a legújabb Daemon tools, mert nekem a V4.08-as nem látja a mountolt fájlt 😞
Shep
Én végigtoltam, sajna csak 1x pedig többször is neki akartam kezdeni újra de valahogy mindig közbe jött valami, na sebaj bió után jöhet ez, lazításnak meg egy kis Airborne.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Köcce a segítségeket!!!
<#smile>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Helló! Sehol nem találok gépigényt. Valaki ki tudná másolni a readme-bõl (már ha benne van)?

Elõre is köszi!
AntiHero
Asszem 1785 kód az könyvtárba az asztalon van. A csajjal kel megnézni az sztalt.

A stukker meg a széfbe van.

Viszont én is itt akadtam el, kinyirtam a melák szörnyet most van 2 db kulcsom oszt csókolom.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Seth
A széfben, a kód hozzá pedig az egyik asztalon, a csaj tudja csak megnézni. Nem emlékszem már hol,melyik szobában,ps2-n nyomom és a vége felé járok már asszem

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
A stukker hol van, mert én is itt vagyok?

plz help! amikor bejutok kennyvel és a csajjal a szórakozóhelyre megvan a stukker és a két kulcs és mennék be azon az ajtón ahonnan a szörny jött kidob az asztalra a játék hibaüzenet nélkül???<#help>

DarkSector
Jah és nemtuom, hogy a legelején amikor bejutok a szórakozóhelyre, akkor mit kell csinálni a ket kulccsal, amit találok, és hol lehet a széf kombinációja?

DarkSector
Én nagy megszállotja voltam az 1.résznek...
És ez is kellõképpen ilyesztgetõsre sikerült, és a Story is nagyon bejövõs!!!
Szerintem mindenképpen kötelezõ végigjátszani annak, aki már végignyomta régen az elsõ részt...
Bár egy analog karos joy azé elkéne, mert igy a PS2-es elsõ rész után fura a billentyû+egér irányítás...
Szerintem naon durva és naon véres!!!!!!!!!!!!
Sillent Hill és Resident Evil részekig elleszek vele!!!
<#smile>

Shep
Aki már kipróbálta ne féljen feldobni pár képet meg 1-2 szavas véleményt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Hát igen!

grebber
Pedig azlenne az igazi ha neten keresztüli coop is lenne!

DarkSector
De sajnos olyan, csak én aszittem, hogy valahogy össze lehet dobni esetleg 2 gépet!

Vinsanity15
hamachin ???? nemolyan a coop mint az 1. ben ? singleplayerben ?

Vinsanity is back!!

DarkSector
Engem is ez érdekelne!
Megnézem hogy hamachin megy-e és majd szólok ha megy ok?<#nevetes1>

DarkSector
Köcce ment...!!!<#vigyor2>

Attila8805
A co-op módja müxik?
Mert akkor megszerzem:
Engem csak úgy érdekelne osztálytársammal nyomnánk.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Vinsanity15
Amarha én má nagyon akarok vele nyomulni. Ez nagyon kellemes meglepi volt nekem.

Vinsanity is back!!

grebber
Na úgy jó lett ?

báttyó02
hát elég sokszor levannak maradva...😄

dante3
Érdekes, hogy ez sincs kint nforcen, kicsit néha le vannak maradva!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

DarkSector
Köcce megnézem...

grebber
Winrarral!

DarkSector
Eddig mindig így csináltam és nem volt baj...

DarkSector
Akkor mive csináljam!!!!!!!!!??????????

grebber
Ugye nem total commanderbe csomagoltad ki? Mert az elszokta felejteni magával vinni az mds-t!

DarkSector
Obscure 2 megvan...
Csak az a baj, hogy van 1 mdf fájlom és ennyi?
mds van valakinek hozzá?

dienesoft
Már zúzzuk is 😄

grebber
Na ezt szedjük 1 az jó volt!

SötétBarom
OMGOMGOMGOMGOGMOM!

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

báttyó02
ölég nagy 😮) persze nem baj:p