566
  • ricsa008
    ok ez már megvan de a könyvtárban megint elakadtam a 3 polcot kell tologatni ott mi a tehendő?
  • ricsa008
    segítsetek már az elején elakadtam a Bézból ütővel nem tom szétverni azokat a valamiket (ez ott van mikor az a valami bedobja a lukba a másikat)
  • Djemba
    crack vagy valami van hozzá?
  • stevenson1988
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az akit kamerarendszeren keresztül is lehetett irányítani?... hát ja, bár érezni lehetett rajta, hogy csak töltelék karakter és csak a játékidő nyújtására volt jó, semmi másra, és még így se volt valami hoszú a game
  • csgj
    Azért Jun-al elég durván elbánt az a szörnyeteg... ennyire nem kellett volna :/
  • Solid Snake
    Társaságban tárgykeresgélős,szörnyektől ijesztgetős paráztató
  • hiba
    Ez milyen jellegü a jatek tipusa?

• dante3
    Köszi, megnézem! Megvan sikerült!
  • Seth
    ahol felvetted,előtte van egy elágazás, egy fatörzs van az útba. Na? Láncfűrész vs. fatörzs 1:0
  • dante3
    Elakadtam a játékban, amikor felveszem az erdőben a láncfűrészt, utána gondolom le kellene jutni a szakadéba zuhant kocsihoz, de hogyan?
  • Prince23
    A játékhoz, amúgy mellékeltek VGA drivert is, ajánlott azt föltenni...
  • stevenson1988
    engem meg érint mivel csak 2x512MB van
  • serito
    A memória kezelés a Vistában valóban elég veszélyes, de amint látod (aláírásban) engem egyenlőre nem érint. :))
  • stevenson1988
    gondolhatnának sűrűbben is, mert asszem az airborbne-nál van hogy vistánál több ram meg satöbbi kell, bár lehet, hogy ők csak hozzácsapták a vista mem igényét, azaz nem tudják, hogyha valamilyen memigényes prog elindul a vista kitakarítja a ramot olyan szintre mint amilyenen az xp alatt lenne miközben elindítasz egy játékot
  • serito
    Ez már nem poén, hanem a valóság. Nálam minden gamma ami ma ill. a közelmúltban jelent meg simán és zökkenőmentesen futott. A Lost Planet-et próbáltam XP-n és Vistán is és nálam Vistán sokkal gördülékenyebben futott. Szerintem a játékfejlesztők már gondolnak a Vistásokra is.
  • stevenson1988
    Én is vistával toltam végig és semmilyen kilépegetős bajom nem volt, igaz legfrisebb driver volt fent szal lehet, hogy amiatt nem lépett ki, nem tudom.
    Poén lenne, egy játék, ami stabilabb vistán mint xp-n
  • Attelee
    Sziasztok!
    Nálam is kilépkedett,de felraktam a Vistát és egy másik VGA Drivert
    és nem lépett ki többet!_Nem hiszem h a Vista miatt hanem inkább a Driver miatt!Szal tegyetek fel valami ujabbat!
    Egyébképnt tényleg tele van hibával a játék,mert PL ha ketten nyomjátok egy gépen akkor a Hangfalas részt se lehet megcsinálni és még van egy pár ilyen!!!Szóval nem ártana valami Patch a játékhoz ami önmagában nem lenne rossz!!
  • wesker24
    Amugy nekem hálaisten nemm sürön szokott lenni ilyen nekem eddig ha 2x-szer lépett ki a játék és szerencsére volt mentésem is igy tehát nem vesztettem sokat !!

KOPP KOPP KOPP lekopogom !!
  • SötétBarom
    =|

Ez mekkora szar :S
  • wesker24
    Ja ha ez igy van és mindig kilépeget nálad akkor csakis egy mentés segithet rajtad !!
  • SötétBarom
    Nekem a legelső moszta után kilép egyből. Mindig. ugyanott :|
    HALP.
  • csabarinkoo
    Lentebb olvashatod, hogy ha ilyet csinál akkor az nem fog "megjavulni" így le kell töltened egy mentést.

Amúgy nekem is ez a gondom, csak kicsit odébb járok.
    Turtle szigeten vagyok és itt a sziklák közt menetelve eljutottam egy házba, illetve jutottam volna, ha a csajt nem kéne felhúznom, mert akkor nem dobna ki az asztalra a Gamma.

Mentés valakitöl esetleg?
  • Prince23
    Akkor ez ilyen fagyogatós játék? (még jóhogy nem szereztem be, eddig)
  • wesker24
    Amugy ezt a kilépést nekem is szokta csinálni de nekem nem az első monster után hanem váratlanul szokta csinálni bármely pillanatban épp az invetoryban voltam raknám be a fegyvert erre kilép a szemét !!

Akkor van mákja az embernek ha pont akkor lép ki mikor már mentett ha kilép és nem sikerült megszivtuk mert kezdhetjük az elözö mentéstől !!

Reméljük megtalálják erre a megoldást mert nincs kedven mindig elvinni ugyanazt a részt !!
  • wesker24
    Melyik monsterre gondolsz ?? Mert én eddig már sok monsterral találkoztam !!

Jelenleg a kórházas pályán vagyok épp most kellett kinyirni egy bazi nagy pókot !!
  • SötétBarom
    Első monszter után kibasz a desktopra minden hiabüzenet nélkül :c
    Valami ötlet?

DT4.10, Nvidia drv friss, nem nagyon értem mi lehet a nyűge..
  • sagjoz
    Más nincs újból letöltöm....
  • csgj
    ja, van egy megoldásom a kiírási problémára! írjátok ki másolással (Nero), mert úgy lehet, aztán szedjétek le a MAXI image-t (10 mega rarban), és azt írjátok ki külön cd-re (ha akarjátok). Így hogy ha letörlitek a gamet, és egyszer újra fel akarjátok tenni, akkor telepítetek a másolt dvd-vel, majd a a gépre másol MAXI image-l indítjátok a játékot. Ha meg lesz crack, akkor maxi image helyett jó lesz az :) De adatként tényleg nem fér egy dvd-re...
  • wesker24
    Akkor lehet hogy valamiért rosszul szedte le a játékot !! vagy ha meg rendesen szedte le akkor PASSZ !!

Mert ezt tényleg csak imagelni telepiteni kell éa már lehet is játszani !!
  • sagjoz
    Nem valószínű mivel ezen kívül minden elindul...de köszönöm a bölcs hozzászólásod...
  • wesker24
    Akkor a hiba az ön gépében van !!

Mert én csak be imageltem feltelepitettem és játszottam vele ennyi !! Daemon 4.10-es van és az emulation on-ra van beállitva !!
  • sagjoz
    Igen minden de próbáltam úgy is hogy nem...de akkor sem indult el a game...
  • DarkSector
    Persze a telepítőből ki kell törölni kb 20mb-ot....
  • Prince23
    Valaki megtudta oldani 1 dvd-re??
  • stevenson1988
    Emulation-ban (DaemonTools jobbklikkes menüjében) az összes opció ki van pipálva?
  • sagjoz
    Már így is próbáltam semmi változás egyéb ötlet?
  • Dexantreal
    Töröltem, erről, akkor ennyit.
    Úgyse vonzott annyira a géjm, csak kíváncsi voltam picit.
  • DarkSector
    Nekem van Daemon tools+ Alcohol + Power Iso és nem zavarják egymást!!!!
  • Dexantreal
    Én se.
    Igazából csak minimálisan érdekel a géjm, szal valszeg törlöm.
    Ha lefagy állandóan, már pedig ezt teszi.
  • dante3
    Valami bezavar, nincs fent véletlenül alkohol 120%? Nekem régebben az miatt nem indultak gamek!