566
-
#326 na felraktama game-t bejövős stilusa van de mikor meghalok akkor felkel a wc be ott a kóterbe ahol kezdtem...ott mit kell?S::S:S -
Project Zero #325 Hát igen tényleg nem játszottam az előző részével. Tesómmal játszottam vele 2 player módban. Úgy még királyabb a játék, de ő is mondta hogy nehéz egy kicsit(most nem a fejtörőkre gondolok, hanem a harcokra), de remélem hamarosan belejövünk. Egyébként köszi a jótanácsokat. -
X4n4X #324 Hy, nekem az a bajom h feltelepítem elinditom és mikor rámegyek h new game és nyomok egy space-t hibaüzenet nélkül kilép, tudja valaki mi lehet a baja?Köszi -
#323 Ja az tényleg jó lenne ha lenne nehézségi fokozat !!
Ez nem teljesen igaz van olyan pálya ahol 2x-szer is lehet menteni !!
Ja egyes pályákon tényleg kevés medkit van ott takaréskoskodni kell de vannak olyan pályák ahol több medkit is van érdemes gyüjteni mert késöbb még nagy szükség lehet rá !! Ja pl az elején még nem túl komoly a gép de minél messzebb jutsz a játékba annál nehezebb lesz komolyabb erösebb nagyobb mosnterek fognak jönni ahová nem árt löszert spórolni !! Ha még nem játszottá az elözö réssztel akkor lehet hogy még bele kell jönnöd !! Ja és késöbb nemcsak a kisebb rémésgek miatt kell aggódni hanem a bazi nagy monsterek miatt !! Kisebb repülö monsterek ellen a Teaser gun és bármelyik ütüfegyver hatásos !! -
Project Zero #322 Nekem nem tetszik se a Silent Hill se a Resident evil, de ez valami zseniális játék. Van azért néhány gondom vele.
Pl:- Nem lehet nehézségi szintet választani(mondjuk easy módot)
- Egy missziónál(vagy valami ilyesmi) csak 1-szer lehet menteni
- A kis rémségek hamar leveszik karaktereink életerejét
- Viszonylag kevés életerő visszanövelő szereket lehet találni,
ahhoz képest, hogy a gép(szerintem) egy gennyláda.
De az is lehet, hogy csak egyedül én vagyok béna hozzá :) -
gematta #321 Hali!
mit kell csinálni a csapos résznál ,ert már mindent próbáltam de nem jön össz
a skeleton kulcsos ajtó mőgőt
köcce -
#320 És igen nekem is iskerült végigvinni ezt a király játékot !!
Hatalmas köszönet Shep-nek és Stevenson1988-nak hogy segitettek !!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak azt sajnálom hogy a 2 részben a főszereplök közül senki nem marad életben a játék végére de szerencsére az első részből megismert Shannon és Stan megmarad -
#319 Rakjál fel 4.10-es démont -
#318 berakom d-tools ba a képfile-t de semmi:S mi a gond? -
sagjoz #317 előző mentés kezdtem el és jó lett.... -
csgj #316 ok, megvan minden, már a laborban vok... -
Skyline #315 A gépigény nagy 0 én egy sima a64 3500+-on tolom 1g rammal gef7900gtvel 1280*1024-ben még csak meg sem reccen egy pillanatra sem...Annyira nem hudebasz a graf hogy kemény gépigénye legyen,szal aki ezen aggódik netegye játszon,ez az elmúlt pár év egyik legjobb túlélőhorror cucca:) -
csgj #314 ajtó ablakát? :O jól van, én még azt se csináltam... :P -
#313 Az a cső szerű gép amiben a koponyát szokták vizsgálni!
Amikor betöröd az ajtó ablakát, bemész a helyiségbe és számítógépezel! akkor előjönnek a szörnyek, és utána tudsz bemenni érte! -
csgj #312 ok, akkor ez a CT gépes lesz az... (mi az a CT gép... :P ?) -
#311 Az egyik a CT gépeknél! Amásik pedig abban a szobában , ahol megtámad az a pók szerü mutáció, az egyik ágy melletti asztalon! -
#310 A kártyás ajtó melletti szobában a hulla mellett verd ki az ablakot. -
csgj #309 Hol vannak a kórházban a kártyák? mert én csak egyet találtam... -
#308 Hát akkor lehet ez is valami bug. írd le pontosan mit csinálsz -
sagjoz #307 Ez volt az első de nem engedi, hogy használjam a kártyákat, még úgy sem hogy az eszköz menübe lépek a kártyákra KÜLÖN KÜLÖN... -
#306 Amatőr vagy, egyik karakterrel használod az egyik kártyát, átváltasz a másik karira és azzal használod a másikat. Úgy csinálsz mint aki még nem látott ilyen egyszerre fordítsuk el/ húzzuk le dolgot filmben. -
sagjoz #305 Azt nem lehet ott szeretném hazsnálni ahol mindkét oldalon van kártyaolvasó de mivel nem engedi mert valamit nem csináltam meg vagy mi...
..to swipe the card twice to open this door.. -
#304 remélem az egyik kártyát az egyik olvasón a másikat meg a másikon használtad :D -
sagjoz #303 Azt írja, hogy vmilyen kart nem nyomtam le és azért nem nyithatom ki az ajtót... -
sagjoz #302 Valamiért nem engedi...hogy használjam a két kártyát... -
#301 a fénynek akkor lenne értelme ha azok formálya el lenne forgatva, na akkor fontos lenne, de mivel nincs forgatva, így ki is hagyható -
#300 Elárulom, hogy a fény lényegtelen a tányérok hátán van a megoldás. -
adammmmmmm #299 Én most elakadtam ott a végén ahol valami tányérokat kell forgatni és fény kirajzoja a jelet de nem tudok rájönni hogy ennek miköze van a számokhoz az oszlopokon vagy hogy jön ki a kód? -
#298 sziasztok!megvan a game de még nem raktam fel,nincs semmi para az indításnál,vmi program nem kell vagy ilyesmi?előre is kösz pce! -
gyuri12 #297 jeeeeeeee
gépigény?:) -
#296 Na ilyet se láttam még hogy 2x kell nézni a credits-et. -
Skyline #295 Amúgymeg dögöljön meg aki ezt a virágos mentést kitalálta...Nem mertem hozzányúlni,mondom,eddig nem mentettem nehogy megdögöljek már...aztán úgy 1 óra játék után meghaltam,mehetett midnen előlről....Namondom akkor kipróbálom mi a franc az a növény...Nem anyáztam hogy az a mentés..:) -
Skyline #294 Vista alól nyomom gond nélkül...Esetleg tedd fel a vistára az összes javítást,nállam fennvannak...nemtom... -
#293 Közben erre is rájöttem, de már megint kód kell, a fene ezt a sok kódot. -
#292 Na végén betettem a két medállt az ajtóba, de hogy kell őket forgatni, nem tudok rájönni. -
#291 Hogy tudom a láncfűrészes majmot megölni, lövöm azt a kis izét a növényen de ez mindig előjön, lövöm kicsit aztán visszamegy az odvába. Szóval mi a titok? -
weky #290 Hi all!
A játékot sikerült feltelepítenem, el is indul, de a 2. pályán (amikor a fegyvert a széfből megszerezzük és kinyírom az első szörnyet) minden egyes alkalommal lefagy és visszadob az asztalra.
Gondoltam arra, hogy a Vista bezavar neki, de egészen eddig a pontig teljesen jól fut, itt dob ki egy szép hibaüzenettel. Próbáltam a Vistán a kompatibilitási módokat állítgani, XP-ra állítva is fut, de az ajtó előtti ponton mindig crash lesz.
Vki találkozott már ezzel a hibával? -
#289 Az iskolában levágtam a lakatot a kapuról, felmentem a tekerős lifttel az emeltere, itt leugrottam egy lyukon keresztül egy ilyen technika terem szerűségbem a közepében van egy kráter ahonnan repkedő izék jöttek elő, levertem őket, de most nem tudok menni sehova, se visszamászni se semmi, van oldalt egy repedezett fal. Mit kellene itt csinálni? -
Skyline #288 Olyan mint a régi resi! Nem a resi 4!
Személy szerint ez nekem jobban bejön mint a resident evil 4 enyhénszólva meseszerü törpe főganaja és fővarázslója...:)
-
gyuri12 #287 jó néz ki, tényleg olyan mint a resi? a hangulat is? akkor nekem való!:)
gépigénye mennyi?:)
kösz