3449
-
#245 -
#244 jaja -
timantes #243 szép a banner! -
#242 mindjárt lesz 500 hsz ;) pár nap szerintem. csak ne spammeljünk.
amúgy ez lenne az első MMO amiért fizetnék sőt első játék pedig van egy pár de psszt :)
-
timantes #241 kár érte, akkor kellene egy olyan modi aki tisztességesen karbantartja a topic-ot! -
#240 nem fogod megkapni mert nincs 500 hsz a modi topicba irták -
timantes #239 elolvastam , irtam a moderátoroknak -
#238 off:
privát üzenetet küldtem,látnod kell a neved alatt,gondolom nemvagy olyan régi,ezért még nemtudod.offért bocs.
on. -
#237 pedig szerintem sajna fizetős lesz :( -
timantes #236 engem se fogott meg semmi mmo , még eredetibe is megveszem egyből ( csak ne legyen havidíjas , ingyenes annál inkább ) -
#235 nálam a 4. :D -
#234 ez lesz az első mmo amivel játszok :D -
#233 Sok DB fan van,én régen nagyon szerettem,most is jó.De játékban még inkább...PS2-n volt meg 2 verzio,eszméletlen élvezetesen volt,haverommal,tesommal egymás ellen nyomtuk pvp,oszt szétlhetet a sziklát is rontani,meg minden :D Ezé is zsír a game,online játékként meglehetne oldani fszán,csak sok idö és nem könnyü,de remélem jó lesz,akkor nagy sikere lesz. -
#232 szóltam :) -
Newfronter #231 Gondoltam hogy ez a játék sokaknak tetszeni fog, legalábbis az ötletek alapján, de hogy ennyire hogy az első legyen, erre már nem. :D -
timantes #230 akkor szoljatok egy admin-nak és tegyétek be ezt a képet! -
#229 javítva:
-
#228 de a fekete nem illik bele a hlvány kék színbe,és igy kicsit csunyácska,kék lgyn szerintem -
timantes #227 én a feketére szavazok -
timantes #226 épp azért MMO hogy rengeteg mindent beletudjanak tenni -
#225 ez jóa :O -
esetleg??? :O -
#223 nemrossz :) de eis ráér még szrntm ^^ hameg kijön a game,megtudjuk a dolgokat,kell faq. -
#222 és most?
-
#221 pedig nem néz ki rosszul. megpróbálok máshol keresni egyet -
#220 csak neked látszik -
Newfronter #219 Nekem is béka van, arról a megosztóról ne linkeljetek! -
#218 nekem megjeleníti. -
#217 lol? -
#216 egyébként szinte biztos vagyok benne hogy beletesznek ssj-t, úgy ahogy a namekek is lehetnek supernamekek. Plusz biztos megoldják, hogy az embereknek is legyen valami power-up és egyensúlyban legyen a játék.
Egyébként a questekre leszek kíváncsi, meg hogy megjelennek e a játékban olyan helyszínek mint a menny, ahol találkozhatnánk a régi karakterekkel esetleg questeket is adhatnának, vagy a pokol hasonló módon. Szintén vicces lenne a kaitoknál edzeni és csillagharcosok "Kapszulájában" utazni az űrben. Ez csak pár dolog amire kiváncsi vagyok belebírják e paszírozni az amúgy is rengeteg ötletet felvonultató játékba a készítők. -
#215 mi ez az arany béka a hivatalos logón? -
#214 ez elvileg a hivatalos logó:
ez nem jó bannernak ideiglenesen? -
timantes #213 nagyon belendült a topicom , éljen -
_Vegeta_ #212 Hoyhoy sziporkazik az ertelem. Az "exit" kijaratot erre talalod.
Koszonjuk a kozremukodeset, tovabbi faragatlan hozzaszolasokat kivanok! -
#211 #81 -
#210 -
#209 yeah, 342342. számú Songoku klón lazán leverte du elben a 8585858656754. számú Trunks klónt. A maradék 5 karakterről mintázott klónok milliói éltek míg meg nem unták 2 nap alatt. -
#208 és mindezt csak 100 egynéhány rész levetítése után "vették észre" és csinálták meg. no comment... -
#207 Az ORTT Műsorfigyelő- és Elemző Szolgálata 1998-ban megvizsgálta az RTL Klub által vetített Dragon Ball című rajzfilmsorozatot. A rajzfilm elemzését az ORTT részéről felkért pszichológus szakértő végezte, aki megállapította; hogy a rajzfilmsorozatban egymást felerősítve vannak jelen az agresszió különböző formái.
Az 1998. májusában elkészített szakértői vélemény az alábbiakat fogalmazta meg:
“A már százhúszadik részéhez közelítő rajzfilmsorozat tartós folyamatossággal ömleszti a tömény és legdurvább agressziót a gyermekműsor nézőire.
A rajzfilmsorozat minden részletében egymás hatását felerősítve, egyszerre vannak jelen az agresszió különböző, de egyenként is károsan ható formái.
1. A fizikai agresszió itt (álruhában, a keleti küzdősport páros mérkőzéseinek álcázva – a sportszerűség alapvető szabályainak kiiktatásával - ) kegyetlen, gyilkos szándékú verekedésként a film legfőbb elemei. A részenként 20 perces műsoridő nagyobb részét ez tölti ki.
2. A verbális agresszió a verekedők durva fenyegetőzéseiben nyilvánul meg.
3. A páston kívül gyakori a lelki kényszer, a félelemben tartás.
4. A párviadalok helyszínein kívül előfordul a fegyveres támadás, a géppuskasorozat stb. is. Fokozzák az agresszív tettek sorozatának hatását.
* a félelmetes, gyakran amorf szörnyóriásként megrajzolt szereplők,
* a folyamatos hangeffektusok (egy-egy ütés előkészületeként vagy hatására a szereplők üvöltése, hörgése, nyögése, jajgatása, nyüszítése, valamint a lövések, süvítések, robbanások becsapódások hangjai),
* a gyakori fény- és színeffektusok (villámok, kisülések, villanások, vakító fényáradatok stb.),
* a mozgás- és sebességeffektusok (a szereplők süvítő száguldásai, a földbe krátert vágó becsapódásai, robajos ütközései stb.)
A filmek pszichedelikus hatásúak lehetnek, felajzott lelkiállapotot válthatnak ki, hallucinációként hathatnak
Különösen veszélyes ez a sorozat azért, mert rajzfilm mivoltából adódóan látszólag súlytalanítja az agressziót, valójában azonban fikciós és játékos formában fogadtatja el a nézőkkel az erőszakot. Ennek a filmnek a folyamatos nézése rászoktat az erőszakra.
Hát ez vetett véget a Tv-beli vetitésnek
-
Newfronter #206 Ha jók akarnak lenni, beleraknak mindent és kész. :D