3449
  • SNAKE01
  • Drephis
    jaja
  • timantes
    szép a banner!
  • Balidani
    mindjárt lesz 500 hsz ;) pár nap szerintem. csak ne spammeljünk.
    amúgy ez lenne az első MMO amiért fizetnék sőt első játék pedig van egy pár de psszt :)
  • timantes
    kár érte, akkor kellene egy olyan modi aki tisztességesen karbantartja a topic-ot!
  • Drephis
    nem fogod megkapni mert nincs 500 hsz a modi topicba irták
  • timantes
    elolvastam , irtam a moderátoroknak
  • Doomista
    off:
    privát üzenetet küldtem,látnod kell a neved alatt,gondolom nemvagy olyan régi,ezért még nemtudod.offért bocs.
    on.
  • Drephis
    pedig szerintem sajna fizetős lesz :(
  • timantes
    engem se fogott meg semmi mmo , még eredetibe is megveszem egyből ( csak ne legyen havidíjas , ingyenes annál inkább )
  • Doomista
    nálam a 4. :D
  • Drephis
    ez lesz az első mmo amivel játszok :D
  • Doomista
    Sok DB fan van,én régen nagyon szerettem,most is jó.De játékban még inkább...PS2-n volt meg 2 verzio,eszméletlen élvezetesen volt,haverommal,tesommal egymás ellen nyomtuk pvp,oszt szétlhetet a sziklát is rontani,meg minden :D Ezé is zsír a game,online játékként meglehetne oldani fszán,csak sok idö és nem könnyü,de remélem jó lesz,akkor nagy sikere lesz.
  • Drephis
    szóltam :)
  • Newfronter
    Gondoltam hogy ez a játék sokaknak tetszeni fog, legalábbis az ötletek alapján, de hogy ennyire hogy az első legyen, erre már nem. :D
  • timantes
    akkor szoljatok egy admin-nak és tegyétek be ezt a képet!
  • SNAKE01
    javítva:
  • Doomista
    de a fekete nem illik bele a hlvány kék színbe,és igy kicsit csunyácska,kék lgyn szerintem
  • timantes
    én a feketére szavazok
  • timantes
    épp azért MMO hogy rengeteg mindent beletudjanak tenni
  • Drephis
    ez jóa :O
  • SNAKE01

esetleg??? :O
  • Doomista
    nemrossz :) de eis ráér még szrntm ^^ hameg kijön a game,megtudjuk a dolgokat,kell faq.
  • Drephis
    és most?
  • Drephis
    pedig nem néz ki rosszul. megpróbálok máshol keresni egyet
  • SNAKE01
    csak neked látszik
  • Newfronter
    Nekem is béka van, arról a megosztóról ne linkeljetek!
  • Drephis
    nekem megjeleníti.
  • Drephis
    lol?
  • Balidani
    egyébként szinte biztos vagyok benne hogy beletesznek ssj-t, úgy ahogy a namekek is lehetnek supernamekek. Plusz biztos megoldják, hogy az embereknek is legyen valami power-up és egyensúlyban legyen a játék.

Egyébként a questekre leszek kíváncsi, meg hogy megjelennek e a játékban olyan helyszínek mint a menny, ahol találkozhatnánk a régi karakterekkel esetleg questeket is adhatnának, vagy a pokol hasonló módon. Szintén vicces lenne a kaitoknál edzeni és csillagharcosok "Kapszulájában" utazni az űrben. Ez csak pár dolog amire kiváncsi vagyok belebírják e paszírozni az amúgy is rengeteg ötletet felvonultató játékba a készítők.
  • Balidani
    mi ez az arany béka a hivatalos logón?
  • Drephis
    ez elvileg a hivatalos logó:

ez nem jó bannernak ideiglenesen?
  • timantes
    nagyon belendült a topicom , éljen
  • _Vegeta_
    Hoyhoy sziporkazik az ertelem. Az "exit" kijaratot erre talalod.
    Koszonjuk a kozremukodeset, tovabbi faragatlan hozzaszolasokat kivanok!
  • Drephis
  • BEAST #210
  • magus
    yeah, 342342. számú Songoku klón lazán leverte du elben a 8585858656754. számú Trunks klónt. A maradék 5 karakterről mintázott klónok milliói éltek míg meg nem unták 2 nap alatt.
  • artschi
    és mindezt csak 100 egynéhány rész levetítése után "vették észre" és csinálták meg. no comment...
  • Yosimicu
    Az ORTT Műsorfigyelő- és Elemző Szolgálata 1998-ban megvizsgálta az RTL Klub által vetített Dragon Ball című rajzfilmsorozatot. A rajzfilm elemzését az ORTT részéről felkért pszichológus szakértő végezte, aki megállapította; hogy a rajzfilmsorozatban egymást felerősítve vannak jelen az agresszió különböző formái.
    Az 1998. májusában elkészített szakértői vélemény az alábbiakat fogalmazta meg:
    “A már százhúszadik részéhez közelítő rajzfilmsorozat tartós folyamatossággal ömleszti a tömény és legdurvább agressziót a gyermekműsor nézőire.
    A rajzfilmsorozat minden részletében egymás hatását felerősítve, egyszerre vannak jelen az agresszió különböző, de egyenként is károsan ható formái.

1. A fizikai agresszió itt (álruhában, a keleti küzdősport páros mérkőzéseinek álcázva – a sportszerűség alapvető szabályainak kiiktatásával - ) kegyetlen, gyilkos szándékú verekedésként a film legfőbb elemei. A részenként 20 perces műsoridő nagyobb részét ez tölti ki.

2. A verbális agresszió a verekedők durva fenyegetőzéseiben nyilvánul meg.

3. A páston kívül gyakori a lelki kényszer, a félelemben tartás.

4. A párviadalok helyszínein kívül előfordul a fegyveres támadás, a géppuskasorozat stb. is. Fokozzák az agresszív tettek sorozatának hatását.

* a félelmetes, gyakran amorf szörnyóriásként megrajzolt szereplők,
    * a folyamatos hangeffektusok (egy-egy ütés előkészületeként vagy hatására a szereplők üvöltése, hörgése, nyögése, jajgatása, nyüszítése, valamint a lövések, süvítések, robbanások becsapódások hangjai),
    * a gyakori fény- és színeffektusok (villámok, kisülések, villanások, vakító fényáradatok stb.),
    * a mozgás- és sebességeffektusok (a szereplők süvítő száguldásai, a földbe krátert vágó becsapódásai, robajos ütközései stb.)

A filmek pszichedelikus hatásúak lehetnek, felajzott lelkiállapotot válthatnak ki, hallucinációként hathatnak
    Különösen veszélyes ez a sorozat azért, mert rajzfilm mivoltából adódóan látszólag súlytalanítja az agressziót, valójában azonban fikciós és játékos formában fogadtatja el a nézőkkel az erőszakot. Ennek a filmnek a folyamatos nézése rászoktat az erőszakra.
    Hát ez vetett véget a Tv-beli vetitésnek
  • Newfronter
    Ha jók akarnak lenni, beleraknak mindent és kész. :D