3449
-
#445 nemtudo volt e már ez a kép...
-
#444 akkor gáz van :D
ték -
#443 akkor alkalmas a gépem :D -
#442 és ha csak kérdőjeleket? :S -
timantes #441 Ha csak négyzeteket látsz akkor a gépedben ( windowsodban ) van a hiba :) -
timantes #440 インターネットに接続できるパソコンがあれば、いつでもどこでもメールができます。
Ha a fentebb írt szöveget japán karakterekkel megtudta jeleníteni a géped akkor az ALKALMAS lesz a Dragon Ball Online szövegeinek megjelenítésére! Ha csak négyzeteket látsz akkor a gépedben ( windowsodban ) :) -
timantes #439 valamikor nyáron! DE CSAK japánul , írom előre hogy nem kell majd vinnyogni ha valaki nem tud japánul ( én tudok , megértem mint az angol-t ) szóval aki semmit se tud annak van még egy kis ideje hogy egy-két szót megtanuljon :D -
#438 -
#437 holnap 16:54
www.funnylama.com -
#436 Mikor jön már ki a Béta test????
és honnan lehet leszedni? -
#435 -
_Vegeta_ #434 Először
A Dragon Ball rajzfilmsorozat alapján készülő
majd pedig
az animéből ismert faj közül választhatnak
Most akkor melyik? :DD
Még veletlenul sem a manga alapjan keszul ááá nem rájzfilmsorozatbol. Hupikék Son Gokuu. -
#433 :) -
#432 dehogy -
#431 Már megint kötekedsz... -
#430 poén volt -.- -
#429 Sajnos igazad van :/ Remélem érted hogyan gondolom =) -
#428 nem fog élni amíg nem jönnek screenshotok és videók v béta -
#427 Ha meghal a topik akkor összeszedem a 7 sárkánylabdát és azt kívánom, h megint éljen :P -
#426 én is, hogy legalább ne olyan legyen mint a többi MMO amit egy hét alatt meglehet unni. És ne 80000 szörnyet kelljen legyakni a fejlődéshez, -
#425 Én egy jó játékélményt várok tőle. És te? :P -
#424 tényleg 7van az ssj3at gotenksnek neztem nemtudom miért. -
_Vegeta_ #423 En irtam rosszul 7db van.
1 GT SSJ3
3 GT kisgokuu
1 ssj4 gokuu
1 ssj GT kisgoku
#421: En addig nemigazan talalgatok amig nem latom a jatekot a sajat szememmel es tapasztalom mien. Hirekrol majd beszelhetunk ha lesznek ujdonsagok. :) -
#422 ezt már kibeszéltük szal másról nem igazán tudunk beszélni....elütjük az időt(bár nem nagyon kéne ezt) -
#421 mértnem tudtok a játékról beszélni? ki mit vár tőle? meg ilyenek... -
#420 csak 7 van =)
1 ssj4
1 ssj3
4 sima
1 ssj1 -
#419 hajh.... 7 van. nézd meg jobban :C
-
#418 én csak 6ot látok.
középen az ssj4, bal és jobb also sarkokban, ssj4 goku alatt még 2 és bal szélén középen a kicsi goku. ez így 6 -
#417 bocsi de
ez de rossz :| -
#416 Én vagyok bandzsi vagy tenyleg csak 7 van?
-
_Vegeta_ #415 8 db Gokuu-t szamoltam. :D -
zritya #414 ök a legjobbak nics rajta mindenki de nem baj. -
_Vegeta_ #413 Gyerekek gondolkodjatok mar.. mar egyszer belinkeltem ide...
Az AF egy fanfic-kent kezdte valaki elkezdett irni egy tortentetet a GT utan. Mar ekkor (2000korul asszem) valami hulye elkezdte a pletykat hogy anime is lesz belole pedig semmi valosagalapja nem volt. Mindossze nehany kep volt (PL Gohan SSJ4) a neten amit egy bizonyos studio tomita csinalt. Az oldalukon azthiszem a mai napig oda van irva, hogy ha a DragonBall kepek utan akarsz kerdezoskodni, akkor mar most szolunk el se kezd mert nem valaszolunk. :) Aztan jottek a Daizex-ék akik csinaltak aprilis 1-re egy DragonBall AF beharangozo videot es plakatot. Amibe egyebkent bele is irtak hogy dehulye vagy ez csak egy kamu baromsag (nem szoszerint). :)
Es elerkeztunk a fent emitett mangahoz. Egy toyble nevu valaki csinalja, eleg titokzatosan. :)
Tehat a DBAF nemmas mint egy Doujinshi.. nezzetek utanna ez mit jelent.
Lookingoljatok csak meg.
-
#412 aki nem látta volna :D -
#411 youtuberol leszeded :D erre valok a youtube downloader programok...valami hangprogival kiszeded a klipböl a zenét,nemtom hogyan...:D -
#410 az engem is érdekelne -
#409 Régebben volt egy dragon ball rap nevü számom. Nem volt előadó semmi csak ez a cím. Youtube-on megtaláltam de nekem csak a szám kellene. Nem tudjátok honnan lehet leszedni??? -
zritya #408 Bárcsak elöre lehet ne pörgetni az idöt és letölteni a dragonball online béta. -
#407 Én az AF-ről azt hallotttam h amerikába már elkezdték csinálni (anime-ként). ÉS vmi 2008 év végére már el is kezdik vetíteni...de sztem ez is kamu... -
#406 Ha olyan lesz mint a WoW akkor képzeld el úgy, mint a WoW :P :D