3449
  • Drephis
    nemtudo volt e már ez a kép...
  • Drephis
    akkor gáz van :D
    ték
  • Drephis
    akkor alkalmas a gépem :D
  • Balidani
    és ha csak kérdőjeleket? :S
  • timantes
    Ha csak négyzeteket látsz akkor a gépedben ( windowsodban ) van a hiba :)
  • timantes
    インターネットに接続できるパソコンがあれば、いつでもどこでもメールができます。

Ha a fentebb írt szöveget japán karakterekkel megtudta jeleníteni a géped akkor az ALKALMAS lesz a Dragon Ball Online szövegeinek megjelenítésére! Ha csak négyzeteket látsz akkor a gépedben ( windowsodban ) :)
  • timantes
    valamikor nyáron! DE CSAK japánul , írom előre hogy nem kell majd vinnyogni ha valaki nem tud japánul ( én tudok , megértem mint az angol-t ) szóval aki semmit se tud annak van még egy kis ideje hogy egy-két szót megtanuljon :D
  • Drephis
  • Fyrex
    holnap 16:54
    www.funnylama.com
  • Bocy
    Mikor jön már ki a Béta test????
    és honnan lehet leszedni?
  • Yosimicu
  • _Vegeta_
    Először
    A Dragon Ball rajzfilmsorozat alapján készülő
    majd pedig
    az animéből ismert faj közül választhatnak

Most akkor melyik? :DD
    Még veletlenul sem a manga alapjan keszul ááá nem rájzfilmsorozatbol. Hupikék Son Gokuu.
  • Doomista
    :)
  • SNAKE01
    dehogy
  • Checkerboy
    Már megint kötekedsz...
  • SNAKE01
    poén volt -.-
  • Checkerboy
    Sajnos igazad van :/ Remélem érted hogyan gondolom =)
  • Drephis
    nem fog élni amíg nem jönnek screenshotok és videók v béta
  • Checkerboy
    Ha meghal a topik akkor összeszedem a 7 sárkánylabdát és azt kívánom, h megint éljen :P
  • Balidani
    én is, hogy legalább ne olyan legyen mint a többi MMO amit egy hét alatt meglehet unni. És ne 80000 szörnyet kelljen legyakni a fejlődéshez,
  • Checkerboy
    Én egy jó játékélményt várok tőle. És te? :P
  • Balidani
    tényleg 7van az ssj3at gotenksnek neztem nemtudom miért.
  • _Vegeta_
    En irtam rosszul 7db van.
    1 GT SSJ3
    3 GT kisgokuu
    1 ssj4 gokuu
    1 ssj GT kisgoku

#421: En addig nemigazan talalgatok amig nem latom a jatekot a sajat szememmel es tapasztalom mien. Hirekrol majd beszelhetunk ha lesznek ujdonsagok. :)
  • Drephis
    ezt már kibeszéltük szal másról nem igazán tudunk beszélni....elütjük az időt(bár nem nagyon kéne ezt)
  • csm
    mértnem tudtok a játékról beszélni? ki mit vár tőle? meg ilyenek...
  • kas123
    csak 7 van =)
    1 ssj4
    1 ssj3
    4 sima
    1 ssj1
  • Drephis
    hajh.... 7 van. nézd meg jobban :C
  • Balidani
    én csak 6ot látok.
    középen az ssj4, bal és jobb also sarkokban, ssj4 goku alatt még 2 és bal szélén középen a kicsi goku. ez így 6
  • Drephis
    bocsi de
    ez de rossz :|
  • Yosimicu
    Én vagyok bandzsi vagy tenyleg csak 7 van?

• _Vegeta_
    8 db Gokuu-t szamoltam. :D
  • zritya
    ök a legjobbak nics rajta mindenki de nem baj.
  • _Vegeta_
    Gyerekek gondolkodjatok mar.. mar egyszer belinkeltem ide...
    Az AF egy fanfic-kent kezdte valaki elkezdett irni egy tortentetet a GT utan. Mar ekkor (2000korul asszem) valami hulye elkezdte a pletykat hogy anime is lesz belole pedig semmi valosagalapja nem volt. Mindossze nehany kep volt (PL Gohan SSJ4) a neten amit egy bizonyos studio tomita csinalt. Az oldalukon azthiszem a mai napig oda van irva, hogy ha a DragonBall kepek utan akarsz kerdezoskodni, akkor mar most szolunk el se kezd mert nem valaszolunk. :) Aztan jottek a Daizex-ék akik csinaltak aprilis 1-re egy DragonBall AF beharangozo videot es plakatot. Amibe egyebkent bele is irtak hogy dehulye vagy ez csak egy kamu baromsag (nem szoszerint). :)
    Es elerkeztunk a fent emitett mangahoz. Egy toyble nevu valaki csinalja, eleg titokzatosan. :)
    Tehat a DBAF nemmas mint egy Doujinshi.. nezzetek utanna ez mit jelent.
    Lookingoljatok csak meg.
  • Drephis
    aki nem látta volna :D
  • Doomista
    youtuberol leszeded :D erre valok a youtube downloader programok...valami hangprogival kiszeded a klipböl a zenét,nemtom hogyan...:D
  • Drephis
    az engem is érdekelne
  • Yosimicu
    Régebben volt egy dragon ball rap nevü számom. Nem volt előadó semmi csak ez a cím. Youtube-on megtaláltam de nekem csak a szám kellene. Nem tudjátok honnan lehet leszedni???
  • zritya
    Bárcsak elöre lehet ne pörgetni az idöt és letölteni a dragonball online béta.
  • kas123
    Én az AF-ről azt hallotttam h amerikába már elkezdték csinálni (anime-ként). ÉS vmi 2008 év végére már el is kezdik vetíteni...de sztem ez is kamu...
  • Checkerboy
    Ha olyan lesz mint a WoW akkor képzeld el úgy, mint a WoW :P :D