3449
-
_Vegeta_ #205 Maximum az utolso resznek van ertelme, de annak is csak azert mert Toriyama irta. :) -
#204 :-)))))))))) Nekem azzal teljes a sorozat -
_Vegeta_ #203 A GT nem dragonball. End of discussion. :P -
#202 Az eredeti mangában nem létezik ssj4 -
#201 SSJ4 (Super Saiya-jin 4):
Ennek a szintenek az eléréséhez szükséges a farok. A harcosnak először el kell tudnia érni Az aranygorilla szintet, és ezután kontrolálnia kell az energiáját, és az indulatait. Ha ez sikerült akkor át tud változni a 4. szintre. Itt a harcos felsőtestét szőr borítja, haja ismét fekete lesz. Szinte kifogyhatatlan az erőforrása. Ezt a szintet csak Son Goku és Vegita érte csak el.(létezik ssj4 nézd végig a Dragon Ball GT-t) -
#200 jó lenne egy banner :D
ték -
#199 fu aligvárjuk, reméljük itt kishazánkban is játszható lesz
bannermesterek munkába állhatnának :P -
#198 Kakarotto :D -
_Vegeta_ #197 A buszkesegem koszoni szepen jolvan, sosem volt semmi baja. -
#196 Tán csak nem lassan gyógyul a büszkeséged? -
#195 frissek az emlékek tavaj nyáron néztem meg úlyra az osszes részt Dragon Ball, Dragon Ball Z és a Gt összes részét. (ráment egy pár napom de megérte -
Newfronter #194 persze ha előbb nem nyír ki a másik mielőtt egyesülnék a társammal. :D -
_Vegeta_ #193 Biztos hogy lesz benne SSJ valoszinuleg Oozaru forma is a kerdes csak az hogyan oldjak majd meg. Elso gondolatra egy DragonBallos Online RPG szinte megvalosithatatlan feladatnak tunik. (Ha huek akarunk lenni a mangahoz)
#192: SSJ4 nem is letezik. A gondolatmenetedet nemigazan ertem, miert ne valtozhatna at egy saiyajin ssjvé 200evvel gokuék utan? Amugyis csak egy jatekrol van szo, ahol mindenki hentelni akar. :) -
#192 nos ugye Dermesztő miután elpusztította a csillagharcocok bolygólyát csak 3 harcos maradt:Vegita,Goku,Radic. Radic-ot megöli Sátán és goku így csak 2 marad. Ők tudnak ssj4-ig átváltozni.A gyerekeik ssj2 ig tudnak már csak míg az unoka erősnek erős de már nem tud átváltozni. Szal ezért lenne lehetetlen, DE hyngsúlyozni kell hogy ez a manga szerint van biztos találnak valamilyen kiskaput ellene -
_Vegeta_ #191 Nocsak. Csak nem elolvasod egy semmirekello, flémelő barom hozzaszolasat?
[Bocs ez kellett most.]
Egyebkent koreai ceg kesziti és a jatek betajat eloszor koreaban adjak ki, csak utanna japanban. -
#190 Viszont sok csillagharcosnak van a fél szemén egy biszbasz amivel fel tudja mérni az erődet (a rajzfilmben) :)
Az SSJ-s témát tényleg bele kellene tenni. Már látom előre hogy milyen kis csaták lesznek. Vmi iszonyat tápos állatal harcolsz de nem megy a dolog, ezért átváltozol SSJ-be aztán SSJ2-SSJ3-ba (esetleg SSJ4-be de ilyet mondjuk csak Goku tud :D) aztán így se megy a harc, hívod egy barátodat aztán FUUSION! :) És kettőtökből lesz egy duplaerejű Gogeta szerű vadállat :) -
#189 A linkelt oldal japán volt (babelfish jobban tudta értékelni). Egyébként koreai/japán megjelenést írtak. -
Newfronter #188 Biztos a namekoknak is lesz olyan specialitásuk amivel erősek lesznek, attól még miért ne lehetne az hogy átváltozzanak sj-k? Főleg hogy ha már benne van az egyesülés is, tehát 2 sj egyesülése... -
#187 ez a játék mióta van bejelntve? mert én most hallottam róla először. -
#186 ha hűek maradnak a mangához akkor elvileg senki sem fog tudni átváltozni ssj-be. De viszont anélkül meg nem lenne teljes a GÁMA. (egyébként nem jelent ez előnyt a namek-okkal szemben? )
-
Newfronter #185 Amit szerintem nem fognak megcsinálni az az hogy ha kilősz egy energiatámadást a másikra, akkor arra nincs lehetőség hogy ő is belelőjjön abba az energianyalábba és úgy lehessen kontrollálni az erőt, hogy ki ad nagyobb energiát bele és győz, persze ez szinttől is függene. De ezt online marha nehéz lenne megoldani sztem.
Viszont az lehet hogy egy kamehame után az ellenség vagy már a földön fekszik vagy semmi baja és készül végzetes csapást mérni ránk. :D
Ezért is jó lenne, ha alapból nem látszódna a külsőnkön a szintünk, hogy meglepetés érje a másikat, viszont természetesen az benne kell hogy legyen, hogy át tudj változni ssj-be. Viszont jó lenne vissza is változni, hogy természetesek legyünk, erre is kivi leszek hogy mennyire ötletesek a készítők. -
#184 tuti kipróbálom:) -
#183 lol:D
tiszta kemény.:) -
#182 Tudom hogy mi az mmo, és azt is hogy mi a pk-zás. De én nem azt mondtam hanem ha kis szintü szörnyek között elsétálsz akkor pusztulnak melletted. -
ricsimaster #181 Az bulma XD -
Newfronter #180 Mivel ez MMO lesz, így meg kell támadnod egy külön gombbal a másik játékost, itt ilyen dolog nem lesz ami automata támad mindenkit, fegyver az lehet... -
Antrax #179 az más -
#178 Nemvagyok nagy Diablo-s de ott is van olyan aura ami ha rajtad van és elsétálsz gyenge mob-ok között azok hullanak körülötted.(valami hasonlo itt is lehet) -
Antrax #177 Remélem a túlvilágot is lemodellezik...
Az nagy fun lenne -
Newfronter #176 Ja meg ha már túl erős vagy és egy gyenge ellenfél futna feléd, és te meg csak egyet intesz fel a levegőbe és a srác felrobban mint egy atombomba. :D
Na jó ez már nagyon fantáziabeli... -
Antrax #175 a bolygó puszítás mekkora fun lenne :D
(bár akkor túl nagy pálya kellene, egy egész naprendszerrel) -
#174 alig varom ge**!! Mekora PvP csatákat lehetlesz nyomatni. A fél bolygó elpusztul. -
#173 Olvasd el az egész topikot ^^
Kiderült,h amit töltöttünk egy tök másik játék volt. -
#172 pedig az elejen azt irta vki hogy mar o szedi 22 kbittel vagy mennyivel ! :D :( -
#171 remelem az animehez hiven a jatekban is orakig , akar napokig tart majd egy egy harc -
Dave John #170 Nem tűnik rossz játéknak így első ránézésre. Remélem jó kis harcrendszert ütnek össze ^^ -
#169 Először egy időgépet tölts le mert még nem jött ki. :_D -
#168 srácok tudom hogy ilyet nem szabad, meg warez, de ezt meglehet szerezni vmi letoltos helyrol? :( :) [modik ne nézzetek ide, én jovagyok szép és okos :)))) 8-) -
#167 De azok csak a japánok =) Világ többi része meg nem olyan nagy manga fan...Tisztelet a kivételnek :D -
#166 viszont a Dragon Ball anime/manga...
és szerintem mindenki tudja, hogy pl a japánok mekkora gamerek :D
sztem náluk nagyobb népszerűségnek örvendene egy Dragon Ball mmo, mint egy Warcraft mmo...