3449
  • Yosimicu
    Nemtom ki menyire játszott vagy játszik a Silkroadon. Véleményem szerint ott volt a legjobban kialakitva a pvp rendszer akár 30-40 es tömeg is nyomta mindenki mindenki ellen vagy partyba lépsz és akkor együtt nyomjátok............stb
  • Drephis
    de lol :D
    de nevetséges az af 600 fúzió meg ssj5-6 meg 2 mystic szint
  • Balidani
    és a Dragon Ball AF re visszatérve most jutott eszembe, hogy az AF rövidítés Aprils Foolst jelent és a legelső kitalálói tiszta hoaxnak csinálták... csak aztán jött a többi rajongó aki ezen az ötleten kapva elkezdték csinálni a saját fan fictionüket.
  • Balidani
    jah ez igaz.
    azon gondolkoztam, hogy vajon csak 1v1 be lehet majd nyomni a csatákat? Mer az ugy izgibb lenne ha lehetne falkában támadni :D
  • timantes
    látom él még a topic-om , igy tovább srácok
  • _Vegeta_
    Csak szeretnem ha ertelmes dolgokrol menne itt a csevely, ne legyen minden masodik kerdes az hogy: "miez" "mikor jeneik meg" "lehet jasztani gokuuval" meg hasonlok..
    FAQ valoban jo 5let, de en lusti vagyok ra igyis lemaradtam mangaforditasban es csinalni kene ma. :)
  • Checkerboy
    Még meg se jelent a játék, máris kéne egy FAQ
  • Yosimicu
    IIIIIIIgen mindenki ugorjon neki vegetanak!!!
    Szerintem egyébként igaza van 2 napja megy a fórum és 4-5 alkalommal ha nem töbször volt említve hogy nem lessznek a mangaszereplők játszhatók. Arrol meg hogy havidíjas lessz vagy nem senki nem tud semmi konkrétumot szal felesleges tippelgetni. asszem mindenkinek az a legjobb ha ez a vita itt véget ér. (még a végén felbomlik a KLÁN )
  • Checkerboy
    Nem is az. Megértem én, hogy neki fárasztó mert már elmondta elégszer, de pont azért mondom, h akkor NE válaszoljon. Majd vki más fog =)
  • Balidani
    most miért nagy fáradtság leírni, hogy valszeg NEM lesz ingyenes a játék, valamilyen formában biztos fizetős lesz és a játék a dragon ball története után 200 évvel játszódik.
  • _Vegeta_
    Ismered a kozmondast.. Hulye kerdesre hulye valasz. :)
    nc...viselkedni is lehetne
    Epp errol beszelek.
    hirtelen vki megtalálja a topikot, nemhiszem h sok kedve van közel 400 hsz-t visszaolvasni...
    Akkor ne forumozzon. ¬¬
  • Checkerboy
    Azt nem értem, hogyha ennyire nincs kedved válaszolni, akkor miért válaszolsz? Talán mindenkinek jobb, ha valaki több kedvvel válaszolna még az ilyen kérdésekre is =)
  • kas123
    -.- nc...viselkedni is lehetne...hirtelen vki megtalálja a topikot, nemhiszem h sok kedve van közel 400 hsz-t visszaolvasni...
  • _Vegeta_
    A sorozatban szereplo karakterek nem lesznek jatszatoak. Mi ebben olyan kurva erthetetlen?
    Nyilvan a meglevo karakterek hasonlitani fognak a szereplokre a sorozatbol ez az egesznek a lenyege! Gondolom lesz tobbfele haj, szem, magassag stb stb... Ne beszeljetek mar mindenfele baromsagot plz.

dragon11: nehez volna 100kommentet visszaolvasni?
  • tobias88
    amúgy az x550es videókártyák 256mb ddresek! nincs valós 512mb memóriájuk, nekem is az van az egyik gépben, és a hülye everest 512mbot ír rá, pedig 12ezer forint(tájékoztatás)
  • Checkerboy
    Nem rád gondoltam. Ez nem hozzád szól hanem hozzám =) Szóval a hülye ötlet miatt amit én mondtam arra ban plz :D
  • tobias88
    sztem ha játszassz vele egy 80-100 órát, megérdemled hogy goku lehess!,

és mi ez a ban plíz?
    ezt mire írtad???
  • kas123
    sztem nem lenne jó ha Gokuékat lehetne választani, ink azt kéne velük csinálni h pl hozzájuk lehetne menni küldetésért, vagy egyszerűen edzeni, vagy valami =). Nem lenne jó ha sok Goku, Gohan, Vegita...rohangálna.
  • Checkerboy
    "manapság mi van ingyen (NEM)"

SG fórum
  • tobias88
    miről szól? topik neve
    ingyenes lessz? manapság mi van ingyen (NEM)
  • tobias88
    remélem nem csak ilyeneket lehet választani, hanem gokuékat is
    kép
    az lenne az igazi, hogy csak bizonyos fejlettség után tudnál goku kinézetű karaktert csinálni
  • dragon11
    Hi all!Miről szól ez a játék?Ingyenes lesz?Köszi a választ.
  • _Vegeta_
    1-14ig adtak ki oket, iszonyat vacak munka egyebkent... szar papir, szar forditas, cenzura. áá nemcsoda hogy abbahagytak, mangat ilyen minosegbe nem szabad kiadni.

Oraa Son Gokuu da!
  • Yosimicu
    tartottam*
  • Yosimicu
    én a kosaras kártyákat tarotommam meg van vagy 200 még. idővel sokat ée majd :-)))))))))))
  • Balidani
    még a magyar nyelvu kis ujsagokat is megvettem de csak 1-9 ig van meg és utána nem is láttam az ujságárusnál. ez van de az megmarad emlékbe egyszer amikor ráhagyom az unokáim unokáira nagy érték lesz :)))))
  • kas123
    én is megvettem az összes kazit és én is sajnáltam h abbahagyták...de ut lett netem és...=)
  • Yosimicu
    szerencsére a Tesóm barátja iszonyat nagy rajongó megvan mindegyik széria összes része neki ugyhogy egy telefon és megnézem újra me újra meg újra
  • Balidani
    én meg megvettem az első pár videó kazit amin kiadták ami történik a cell saga elején amit nem vetitettek le normal műsoridőben, de sajnos egy idő után leállt a kazetták kiadása :S
  • Yosimicu
    nofene én arra emlékszem hogy amikor suliba jártam a betiltás után 1-2 héttel még hajnal 5 körül nyomtak Z részeket (haverom mindig felkelt megnézni nekünk meg mesélte hogy mi volt) de az sem tartott sokáig max 2 hét
  • _Vegeta_
    Nemtudjuk hogy tudevagysem. :)
  • macleod5
    Tudom hogy szerepel, de valaki azt mondta, hogy Goku Jr már nem tud SSJ2-be lépni.
  • _Vegeta_
    #360: A legerosebb szereplo direkte Gokuu... O a vegen istenne es halhatatlanna valt. Vagy hogy a mangat vegyuk elment Uubot tanitani hogy uub legyen az utoda. :)

#362: Ez tenyleg egy kicsit bonyolult eset. Kid Boo a legerosebb a Boo-k kozul, hogy miert azt mar elfelejtettem. :D
    #364: Kover Boonak ket resze van, egy jo es egy rossz ami az erejet adja.

#369: Mystic Gohan erosebb lett az akkori Gokuunal mert felszabaditottak az energiait, onnantol mar nincs "mérgesvagyok" Gohan. :)
    Toriyamanak se tetszett hogy allandoan a "harciero" alapjan itelik meg a harcosok erejet holott az csak "egy" dolog. :)
    Gokuu Jr. csak egy TV special karakter az eredeti tortenetnek nem resze igy szo sem nagyon esik rola. SSJ-be viszont atalakult a specialba.

#371: Szerintem epp eleg jol megcsinaltak az animeba az egyik kedvenc reszem amikor Gohan atvaltozik, nagyon jo lett. A tobbiek nyilvan azert nem lepodnek meg annyira mert valamennyire tisztaban vannak mar a dolgokkal. Ugye Gokuu addigra mar elerte Gohannal az igazi SSJ fokozatot, amikoris semmien eregiaba nem kerul fenntartania a format. Chichinek nem is tetszik hogy allandoan sarga a hajuk es kezelhetetlen. :D
    #372: A Z-t az elejen kezdtek el adni ejfel elott valamikor, hogy miert nem folytattak azt nemtudom sajnos, de az RTLnek mar nincsen Dragonballja. :)
  • takysoft
    "Az ORTT azért tényleg bekaphatja. Viszont lenyomhatták volna 18+-al is esténként, akkor legalább vki megnézhette/felvehette volna. Azért is kár, hogy nem vetítették le, mert a szinkront megcsinálták egészen a Z legvégéig."

Nem akarok kötekedni, de lenyomták... égyszer láttam vmi tvadón (trl vagy tve) este 11 fele.(kb 1 évvel azután, hogy a nappali szériában betiltották)
  • Balidani
    az ssj2 valahogy nem kap különösen nagy szerepet a DBZ-ben. úgyértem amikor goku ssjbe átalakult mindenki összefosta magát hogy milyen erős, de amikor gohan ssj2 lett a cell sagaban nem volt akkora az áhítat :( pedig gohan az egyik kedvencem.
  • Drephis
    de tud legalább is a specialba vagy ott csak ssj1 volt?
  • macleod5
    SSJGohan < SSJVegeta < SSJGoku = MajinVegeta < FatBuu < EvilBuu < SSJ3Gotenks < MyticGohan < KidBuu < Vegito

Az SSJ3 Goku nagyjából olyan erős lehet mint Mystic Gohan.
    Amikor MajinBuu elnyeli Trunkst, Gotent és Piccolót akkor még gyengébb mint Mytic Gohan, de miután elnyeli kb egy szinten lehet KidBuuval.
    Sajnos csak a Freeza saga-ig vannak hivatalos utalások.

KidBuu pedig valószínüleg azért a legerősebb, mert ő az eredeti és a többi Buu nem tudta kihozni magából a maximumot.

Azt honnan tudjátok, hogy Pan unokáa nem tud SSJ2be lépni?
  • RaZoK
    Fat Buut nem szedték ki szvsz :)
    Tőle a késöbbiekben válik meg a szervezete...
  • kas123
    Nincs...de lehetett volna...=)(csak vegita ugye eltörte a potara fülbevalóját...)
  • Drephis
    nincs de simán átalakulhatna szvsz mert goku és vegeta is tudja az ssj4-et