3449
  • Checkerboy
    Háááááááááát............Én ebben nem lennék olyan biztos........Warcraftot nem csak azért szeretik mert Warcraft a témája....Lehetne akármi más mágikus bigyó is, akkor is szeretné a tömeg...
  • Lunki88
    Ha nem cseszik el akkor szerintem még a WoW-ot is maga mögé fogja utasítani. :) Legalábbis én úgy érzem több DB rajongó van mint Warcraft. :P
  • _Vegeta_
    Elboldogulgatok, egyenlore semmi tobb.
    Rtlnek mar hosszu ideje hogy lejart a license szerzodese a dragonballra. Már meg sincs nekik az anyag. :)

#155: Nem fék, joideje mar hogy kintvan a hir. Tavolkeleten 2003tol (az mangak ujrakiadasatol) ujra tombol a DB-láz nem(bar nem akkora mint anno, most a one-piece es a detective conan viszi a primet), is csoda hogy keszitenek a piacra egy MMORPG-t.

#157: Anno ez volt a DragonBall AF-el is. Sokan bekaptak a horgot, pedig a brossura is azt irta hogy ez csak egy kamu hulyeseg, persze japanul ugyhogy a sok idiota nem ertette. :)

#160: Szanalom. :D Valahol volt egy swf file ami ilyen kepeket mutatott zenevel, halali volt. :D
  • Corefusion #162
    :D
  • Doomista
    nem is tudtam,hogy vegete van már lányban is,ugyláccik vegeta asszonya lehet ez
  • Corefusion #160
  • Checkerboy
    Amikor 2.os és 3.os voltam (németországban laktunk családommal 6 évig, ott is jártam általánosba) német TVben 5 órakkor indult dupla résszel és nem tiltották be =) Asszem a mai napig megy, de mostmár csak a sima Dragon Ball, nem a Z-s. Folyton azt néztem, élveztem mert jó =D
  • Gabosh
    Hát :D én má nembizok semmiben. meg erre sokat vártam anno . nemjött :D és most biztos akarok azé lenni benne h télleg lessz :)
  • Checkerboy
    Akkor nem lenne honlapja, 'játékhű' képek sem. Nem hiszem, h lenne olyan ember a világon aki direkt csinál egy honlapot, fake képeket,h 1szer röhögjön azokon akik elhiszik =)
  • scorpeeon
    Az ORTT azért tényleg bekaphatja. Viszont lenyomhatták volna 18+-al is esténként, akkor legalább vki megnézhette/felvehette volna. Azért is kár, hogy nem vetítették le, mert a szinkront megcsinálták egészen a Z legvégéig.
  • Gabosh
    Vazz :D ez vadállat lessz%%!%!
    Remélem nem fake
  • Corefusion #154
    erdekes grafika de tetszik(Y)
  • Checkerboy
    De az se baj ha fizetős. WoWnál biztos nem lesz drágább (remélem).
  • Doomista
    nyugdojunk meg gyerekek,elsöbb megkell tudnunk,hogy ingyenes e vagy fizetös,vagyha fizetös, [ennek több az esélye] akkor legaláb lesznek e free serverek .Ha lehet összedobni egy guildot,összedobunk egyet,és itt ebben a forumkában összezuzzuk együtt magunkat a guildba,hogy azért ha valaki tanul valamit,segitsen a másiknak :) nemrossz ötlet lenne szrntm...
  • Newfronter
    vagy úgy csinálták meg a karikat hogy azért hasonlítsanak a régi hősökre.
  • takysoft
    tekintve, hogy 18+ -ot este 10 előtt nem vetíthet
  • takysoft
    ja mellesleg sose tiltották be.
    az ortt csak ráerőszakolt egy 18-as karikát...
    úgy meg a tv-nek nem volt üzlet:D
  • takysoft
    miér'? ha felengedne...
    marhára jól olvasod a japcsi írásleneket, mi? :D
  • takysoft
    tört szeró nem abból van, ami jó, hanem amihez tudnak írni, vagy lopni.
  • ronihun
    Ok akkor beszerzem
  • Drephis
    sztem nagyon jó game
  • SNAKE01
    amúgy azt énse értem mit keres ott goku meg piccolo és trunks.nagyon kihangsulyozták hogy kihaltak ezek a karakterek,és jóval később játszódik a játék.teljesen egyedi karaktereket kreálhatunk.hát egyenlőre épp az ellenkezőjét láthatjuk.de majd kiderül milesz belőle!
  • ronihun
    Bocs az offért de milyen az Another road mert én most szeretnék beszereni 1 PSP-t és ha jó akkor lehethogy valaogy megszerzem aztis...
  • SNAKE01
    db fan vagyok énis!
    már olvastam régebben róla,várom!:)
    +/fav
  • Hoppacska8
    Hello!
    Csak simán: Na végre!! :D
    Am grat, a legújabb témák közül egyből a legnépszerűbbek közé!
    Gyűljenek a DB fanok! ;)
  • Yosimicu
    nagyobb szinten gondolom de az tipikus dragon ball-os gyorsfutás biztos benne lessz
  • Yosimicu
    Nemmmmmmmondoddddddddd!!!!
  • allock #138
    repülni vajon elhet majd? :D
  • Matt07
    gondolom azért mer trunksnak is volt^^
  • Matt07
  • Yosimicu
    a háttérben a trunks-hasonmásnak van fegyvere
  • Yosimicu
  • Antrax #133
    Végre egy normális MMO kedvenc animémből :)

Ha nem lesz ingyenes tuti lesz tört szeró...
  • Yosimicu
  • Yosimicu
    Igaz hogy 200ével az anime után játszódik de mindenki nem lehet halott miveg Goku a GT végén halhatatlanná vált. A havidijrol anyit hogy tudom hogy nem illik itt ilyeneket mondani de biztos hogy lessz akkor törtszerver (és nekünk ott a helyünk ) amugy csá mindenkinek!!
  • scorpeeon
    Mostanában Shin Budokai (Another Road) -zok PSP-n, erre kiváncsi leszek :)
  • kas123
    ez 1szerűen szuper game lesz =)
  • mila69en
    nah erre kiváncsi leszek:)
    /+fav
  • Checkerboy
    Nézd is meg, h melyik kommentre írtam. #39....
  • Drephis
    az közönséges h ide beböfögöd azt h "kámeháme"