3449
-
#285 ŐŐŐ vki letöltötte már a bétát amit az elején linkeltek be? És ha igen akkor működik? (bocsi h nem olvastam vissza...) -
_Vegeta_ #284 Eloszor nezd meg kivel akarsz vitazni, olykor hasznos lehet es nem kezdessz felesleges vitat. :)
#281: Goku letudta volna verni BUU normalis formajar, ugylatszik nem figyeltel oda. :) Mint amikor Cell ellen harcolt is elintezhette volna Cellt de biztott Gohanban hogy eljott az o ideje. Buunal pedig a kis lurkokban bizott. :)
Vonatkoztass el a tortenettol, nyilvanvalo lesz benne Gokuu, Begeta, meg minden foszereplo is nem jatszhato NPCkent, mert az emberek szeretik oket. Ez egy MMORPG nem folytatasa a tortenetnek ezert azt tesznek bele amit csak akarnak. ;)
Saiyan nem angol hanem japan kifejezes, csak a -jin kell a vegere mert japanul az jelent az "ember"-t es ami azt illeti amennyiben megvannak benen a Saiyanok genei, akar egy tisza saiyan-jin is szulethet csak kicsi ra az esely. :)
Ami Goku juniort illeti... olyan korban alakult at SSJ formaba amien korban Gokuu meg azt sem tudta miaz.. hat igen vegulis gyengulnek. :)
A gondolatmeneted ingovanyos talajon all. :)
Egyébiránt van DRAGONBALLZ TOPIK, javaslom a nem DRAGONBALL ONLINE-AL kapcsolatos kommenteket oda tegyuk. :)
-
#283 Goku hány évesen érte el az SSJ szintet és Goku Jr mikor lett SSJ? mármint kor szerint? Goku és Vegeta végigharvolt az egész életét. Vegeta bolygókat írtott Freeza megbízásából Goku pedig rengeteget harcolt a red ribbon ellen majd Piccolo ellen. És csak ezután találkozott Radicz-al. Sokkal több harci tapasztalatuk volt mint báámelyik utánuk következő Saejin-eknek. Az hogy Gohan olyan erős volt, hogy nem volt szüksége elérni a SSj3-at vagy az SSJ4-et (de ugye manga szerint nincs is SSJ 4 és a játék Toriyama útmutatásai alapján készül) nem jelenti azt hogyha megfelelő mennyiségű harcba kerül és állandóan elverik vagy meghal nem éri el soha. A lefelemenő családtagoknak meg aztán pláne kevesebb módjuk volt harcolni, hisz a nagyok leöltek minden valamirevaló ellenfelet...
A #276ba berakott kép pedig a DB GT-ből származik ami Anime és köze sincs a mangához. -
#282 bocs az útolsó sorért nemtom hogy kerűlt oda... -
#281 :D furcsa, SSJ3-ba goku nem birta Buu-t leverni, később sima SJ-be (Saiya Jin azaz sima forma) megőlte Buut, de furcsa hogy 80 részen át verekedtek
ez alatt sok minden tőrtént:
SSJ3-ba alakult Goku
Megszűletet Gotenks
Gotenks SSJ3-ba lép
megszűletik Vegetto és Gogeta, ők csak SSJ1-be mentek...stb,stb
még sokáig sorolhatnám Buu formáit...
#193, te pedig gondolkodj el...
vegyűk példának Gohan + Videl-t
lett gyerekük: Pan, de ő már csak negyedben Saiyan (csillagharcos angolul) lesz 1 gyereke neki is...(Dragon Ball GT: Special) ő Goku Junior.. de ő már csak ötöd, és már nem tud SSJ2-be lépni, 200 év, hm...
számoljunk 2 generációt Goku Junior + 1 csaj (gondolom nem meleg) az már csak 6-od Saiyan, az se biztos hogy SSJ-t eléri, na akkor jőn Goku Junior unokája, ő már csak 7-ed és sztem őrűl ha szorul bele 1 kis erő...
bocs ha szajbarágos voltam de igy mindenki megérti
áá fáj a kezem:D
és az új szereplőket, de mennyire eltértem a témától... -
Newfronter #280 [SPOILER]Dragonball + Dragonball Z + Dragonball GT all episodes + all movies
Ez fent van a TorrentLeechen, lehet tölteni, ha kell adok meghívót is. Ez összesen 117GB. :D
De kiválaszthatod hogy melyik részeket akarod és akkor nem vészes.
[SPOILER] -
#279 nekem a kedvencem a mutáns fúzió volt amikor ilyen nyomorék gotenks született :)
amúgy nem tudja valaki honnan lehetne letölteni egész részeket DBZ-ből? Lehetőleg angol felirattal, vagy angolul? Régen volt egy oldal de mostanra eltűnt :( megköszönném. -
#278 na jah, kellő képpen idegbeteg és vicces^^ nálam is befutó a tag :) -
#277 SSJ4 = DBGT
a DBGT nem Toryama műve. Amúgy is hülyeség az SSJ4 szerintem, ha már az SSJ3 is képes elpusztítani szinte akármit a világon. Kivéve Buu-t hehe. -
#276 Miaz h nincs is SSJ4? :)
Amúgy csak Goku tudja elérni rendesen, Vegeta csak vmi gép segítségével :) -
#275 deremsztő és egyéb gonosz karik nem valószínű hogy lesznek, mert a sztori után 200 évvel még mindig a pokolban fognak unatkozni a gonoszok :) dermesztőnek ha jól tudom nincs is meghatározott faja. -
#274 404 -
#273 és még scoutert is lehet rakni a karira(legalábbis egyik képen láttam)
én is vmi goteneset. kedvenc szereplőm^^ -
#272 egy angol fórumon ezt a linket emlegetik erősen. Ha valakinek van hozzá nyelvi csomag feltéve az tájékoztasson mi a fa** van ott mert nekem csak egy rakás ?????????? http://www.thisisgame.com/board/view...2&subcategory= -
#271 én goten-féle karit akarok :) -
#270 én inkább már nem mondok semmiröl semmit.majd meglátjuk,nyáron jön,meglátjuk.addig várunk.felesleges találgatni.enjoy. -
#269 ahh Találtam egy francia fórumot. Úgy látszik ott is keményen mennek a találgatások -
#268 jaja ezek a kis vágotszeműek értik a dolgukat! :)
---
én Freeza val vagyis Dermesztő vel szeretném majd nyomni mert az volt mindig is a kedvencem :) -
#267 Nemtom hogy ki a felylesztő csapat de olyan szempontból bíztató hogy koreaiak csinálják hogy nagyon sok mmo-juk ingyenes mert a játékban lévő reklámokból tartja fent magát a cég -
#266 jo akkor a 2. magyar guild jaj :D -
#265 arra kiváncsi vagyok lehetlessz e valami Ten-shin-Han hasonmással nyomulni. (remélem yól írtam a nevét) -
#264 koreai / kínai onnan jön valahonét :D igen laggol annyi hátránya van de a grafika , meg a játék elnyomja ezt a kis (nagy:) hátrányát!:) -
#263 első magyar guild már megvan ebben a játékban is , mint ahogy jópár gamez ban a [DA] itt is regisztrálódni fog ^^ -
#262 koreai mmo amit nyomtam béta verzióba a 9dragons (onnan van ragatt rám a Yosimicu név),Meg aztán a Silkroad is valami ázsiai akció vagy nem? Az egyébként rohatt yó, csak laggol mint attom. -
#261 kell lennie,hamár lesz pvp,meg party,akkor ennek is kell..épp irtam is hogy egy magyar elsö guild jo lenne,itt ebben a forumban sokan bejöhetnének,tudnánk egy ngy magyar csapatot alakitani... -
#260 ok, :D:D:D guild rendszer lesz benne ? :) jó volna ha lenne :D
mer megint kétszer lesz a DA a nevembe mint silkben :D hehe -
#259 na ezt kipróbálom... majd :)
Tango bent talizunk :) -
#258 én maplestoryztam - 2ds mmorpg annál grindesebb játékot szerintem senki sem talál szóval ha grindelni kell sokat én állok elébe :)
nem erre a grindhousera értem. -
#257 Valószínűleg ez is egyszerű grindhuouse lesz mint a többi.
Ez van:) -
_Vegeta_ #256 lineage? -
#255 silkroad mellet fogom birni ezt is ?:d kééét legggg fan abb dolog ^^ -
#254 életem első mmo-ja SWG volt.. (a régi) az iszonyúan bejött.. utána wowoztam.. közben nyomtam pár betatestet (ryzom pl ami még tetszett) .. azóta silkroad, 9dragons, scions of fate és hasonlók.. ezek már uncsik voltak.
Ezekből kiindulva, ami nem volt havidíjas az nem jött be :) -
#253 hmm ez mmorpg kategoria vagy csak sima rpg? :) -
#252 MMO-k 95% koreai vagy japán:) Mennyit játszottál? -
#251 nagyon csípi a szemem h koreaiak a fejlesztők :( nincs túl sok jó tapasztalatom a koreai mmo-król.. kb 2 nap alatt meglehetett unni őket :) semmi változatosság, csak ahogy fejlődsz, messzebb kell menned a várostól.. reméljük itt más lesz -
#250 mondjuk kicsit abszurd dolog h 200 év elteltével több ezer csillagharcos él :D -
#249 Egyébként lehetne játszadozni a fajokkal, mivel 200 évvel utána van mint maga a sorozat. Elképzelhető az is, h lesz egy jó meg egy rossz oldal :) Akár olyan nép is lehetne benne mint Boo stb. Ez egy nagyon nagy ötlet, nem szabad elcseszni, hogy nem raknak bele ilyen király dolgokat =) -
#248 ha jó lesz kilesz fizetve, addig marad a css :D -
Antrax #247 Szvsz még felesleges a hg még nem igen van mit törölni, majd ha kijön a game :) -
#246 EZ KELL A NÉPNEK!!!