3449
-
#365 de nincs is vegetto ssj4 tudtommal.. -
#364 "ám amikor kövér Buu megküzd kid Buu-val kid Buu eléggé ellátja a baját D:"
Elmélet: Azért mert külön vannak válva. Kövér Boo l*sz*rt se ér Kid Boo nélkül (amikor benne van). Szal szerintem ez így lehet valahogy =P Annó azokat a részeket én se értettem nagyon. 1 részt kihagytam már mindenféle más Boo is megjelenet :D
-
#363 Szerintem egy ilyen (a megjelenés előtti) fantábornál, ami nem csak Koreai :) biztos, h meg fog jelenni angol verzióban is. Ha nem akkor majd bevetem az összevisszakattintok módszert amikor nem értek semmit :D -
#362 kövér Buu mérges lesz - > léterjön sovány Buu (erejük feleződik szvsz)
sovány Buu elnyeli kövér Buu-t újra alap erős
sima Buu elnyeli Picollot, Mystic Gohant, és Gotenks-et (Gotenks közben szétválik Trunks-ra és a SonGoten-re)-> kurva erős lesz
Vegita és SonGoku kiszedik belőle az elnyelt barátait (köztük kövér Buu-t is) - > kid Buu
ő lenne a legerősebb?:\ hát nem is tudom, továbbá sokszáz éve amikor kid Buu született elnyelt két Istent is, így lett belőle kövér Buu és elvileg erősebbnek kéne lennie, ám amikor kövér Buu megküzd kid Buu-val kid Buu eléggé ellátja a baját D:
eléggé összevisszaság ez szvsz:) -
#361 pontosabban Pan unokája :) -
#360 am nem lehetne kid Buu a legerősebb egyéni szereplő? őt Mistic Gohan se győzte volna le...a hosszú csápú alakjával se nagyon birt (jó ott beszívta gotenkset meg pikollót) de kidbuu annál is erősebb lett...mint amikor akkor volt a hosszú csápú :D (remélem érthető voltam :D) -
#359 jóvan na :) -
#358 de ő a legerősebb szereplőt kérdezte :D;D -
#357 igen Vegetto!
de önálló formában Mistic Gohan! -
Vagyis lehet megverem sajat magamat? Vagy lehet hogy kifaradok mindkettonk? -
_Vegeta_ #355 Naja erre nem tudok mit mondani sajna. En magammal még nem verekedtem de szerintem en gyoznek.... Vagyis lehet megverem sajat magamat? Vagy lehet hogy kifaradok mindkettonk? :DDD
Amugy Bejiita-kent (vegeta) kellene irni legalabbis a konyv elott igy tudtam... べジーた be ji i ta. -
#354 wow! :S, hát hümm...én úgyemléxem a sorozatból (eredeti japó hang) h vegett-ot mond...de majd meghallgatom már...a GT-nél meg Gogetat...csak kapnám már vissza a dvd-ket :D
ok akkor harcoljon:
Vegetto ssj4 és Gogeta ssj4
ugyanakkora az erejük...eltelik a 10 perc és vegetto megöli gokut és vegitát mielőtt újra 1esülnének... =) -
_Vegeta_ #353 3. kepen nezd meg mi van irva legfelul.
The best bouts .... Begetto vs Majin-Boo
Amugy 10perc alatt siman vegezni lehet egy enemyvel. A freeza harc se tartott sokaig. ;) -
#352 bocs de nemtok japánul :P:D
hát logika:
vegetto felváltozik ssj4-ig és végig az marad
gogeta felváltozik ssg4-ig és 10 perc után marad 1 goku + 1 vegeta...
:D -
_Vegeta_ #351 Mar olyan sokat gepeltem beszeljenek helyettem a kepek.
Bocs a szar minosegert csak kutyafuttaban keszitettem oket + bocs hogy 2mega de raw. ^^
Katt ide 1
Katt ide 2
Katt ide 3
Amugy ki hogy romanizalja en miota megvan a konyvem kezdem inkabb csak az o romanizaciojukat hasznalni, megis csak az a leghivatalosabb. ^^
Vegetto erősebb mint Gogeta, mivel az örök fúzió, sose bomlik szét (kivétel pont Gokuék esetében).
Nemhiszem hogy attol lenne erosebb, mert orok fuzio. :) -
#350 Ne Magyarországból indulj ki. A DB fantaborának klasszikus része szerintem van már 25-30 körül is. -
#349 Vegetto = Goku + Vegita + potara fülbevaló
Gogeta = Goku + Vegita + táncikálás
=)
Vegetto erősebb mint Gogeta, mivel az örök fúzió, sose bomlik szét (kivétel pont Gokuék esetében). -
#348 -
#347 :-)))))))))) -
#346 Aki Vegetto-t is alázza.
-
#345 jóhogynem Dzsepetto :)
najo gondolom Vegetto akart lenni. -
#344 Begetto? *-)...ezt hol hallottad? :D -
#343 pontosan =) -
#342 hmm mire beírtam már megelőztek :-)))))) de legaláb tom hogy nem csak én gondolom így
-
_Vegeta_ #341 Gogeta Mozi karakter. A sorozatban Begetto szerepelt. -
#340 pontosan =) -
#339 Úgy látszik nem bírsz leszálni a témáról!! NEM LESSZ BENNE GOKU!! (legalábbis jácható nem) Persze lesznek akik hasonlítanak rá ez biztos,de akik a DB ideyén fiatalok voltak most kb 18 körül lehetnek(magamból kiindulva) Én személy szerint nemhiszem hogy egy Goku hasonmással nyomnám inkább egy namek vagy egy krilin féle szerzetes :-) -
#338 ja tényleg Vegetto
csak akkor Gogeta, amikor rendes fúzióval olvadnak egybe, Vegetto a fülbevalók segítségével jött létre D: -
#337 SSJ4 Goku + SSJ4 Vegita = SSJ4 Gogeta (10 percig tartó fúzió)
neten is így van, emg haverom is megleste... =) -
_Vegeta_ #336 a másik 16 millió mmorpg mind sikeres akar lenni
Teny, de egyikse egy olyan mangaban jatszodik ami a vilagon a legismertebb. :)
a dragonball fanok nagyrésze azért elég fiatal
Tevedes. A dragonball 1984ben indult tehat aki akkor volt fiatal az most mar erosen felnott. Arrol nem is beszelve mikor a manga ment rola beszelt mindenki felnott, nyugdijas egyarant. :)
nagyrésze songokuval fog rohangálni
A jatekban nem lesznek jatszhatoak a dragonball karakterei. Csak fajok lesznek, nyilvan eleg valaszhato skin/modell parossal, hogy a kiegeszito cuccokat ne is emlitsuk. Igaz nem vagyok benne a fejleszto brigadban, ugyhogy ezt nem tudhatom 100%-osan, de nem tartom valoszinunek hogy 500 ugyanolyan kinezetu karakter fog rohangaszni. :P -
#335 Gogeta (már ha így hívják, nem jut eszembe, SonGoku+Vegita) SSJ1-ben elverte Buu-t, mikor elnyelte Gotenks Picollo és Songohan erejét szóval szerintem egyértelmű:) -
#334 Vegetto a legerősebb a DBZ-ben. -
#333 ha jól emléxem akk, úgy mondják h ez még alig volt 10 perc...,de majd meglesem ha visszakapom... -
#332 Mr. Popo -
#331 na most akkor hogy van az, hogy gohan azért nagyon erős, mert félig ember félig Saiyan (erre van említés a részekben is) Gotenks is ezért nagyon erős, de a későbbi utódok ahogy egyre több emberi vér van bennünk már legyengülnek. Én ezt nem vágom, akkor végül ki lenne a legerősebb a DBZ végén, akár milyen segítséget felhasználva? Gotenks SSJ3ban? -
#330 én a világ ura akarok lenni mégsem leszek az, a másik 16 millió mmorpg mind sikeres akar lenni, mégsem az, azt hiszem jogos a feltételezésem, hogy mivel a dragonball fanok nagyrésze azért elég fiatal, igenis nagyrésze songokuval fog rohangálni. -
#329 nade ez még nem csak készülőfélen van? -
#328 eszembe jutott, nekem tetszik =)
link -
#327 az 2x el is baszták ^^ -
#326 ha jól emlékszem az első saiyan az trunks és goten volt