3449
  • maffioso
    és az első száján fjuzsön?pl gotenks vagy hasonlo
  • RaZoK
    5
  • kas123
    90 környékén(Freeza saga)...Picollo összeolvad Nail-lel (asszem így hívták)
  • maffioso
    melyik részben van az első fuzio?
  • kas123
    10 perces volt =), az alap fúzió tart fél óráig =)
  • _Vegeta_
    #316: DragonBallZ Topik legyszives. Itt beszeljunk inkabb csak a jatekkal kapcsolatos dolgokkal.
    Menjunk sorjaban:

#289: Szerintem topicot tevesztettel.

#292: Es miert mondana ilyet? Mert szeretne ha ezentul Gohan boldogulna egyedul. A Cell fejezetek alatt Toriyama tejesen at akarta adni a foszerepet Gohannak, de ezt a rajongok nemengedtek ezert maradt Gokuu.

#294:DragonBall AF Szerintem egeszen jo.

#302: arrogancián kívül bármilyen értelmes kommented van a leírtakra? hogy miért ne lenne így? hm? rofl
    Ertelmes tarsalgas hive vagyok, szint alatt nem vitatkozom. A "benyogesed" szint alatt volt ezert nem is szandekoztam reagalni ra, de hogy lasd kivel van dolgod most megteszem.
    yeah, 342342. számú Songoku klón lazán leverte du elben a 8585858656754. számú Trunks klónt. A maradék 5 karakterről mintázott klónok milliói éltek míg meg nem unták 2 nap alatt.
    Gondolod 5valaszthato skint/modellt fognak beletenni? Nevetseges.
    Gondolod azert csinaljak hogy 2nap alatt megunhato legyen? Nevetseges.
    Ennyi erovel minden mmorpg ertelmetlen.

#304: Szerintem japanul fejlesztik a jatekot, tehat japanul lesz.
    #306: Es ez bizonyitek arra hogy keszulni fog? Nem. Ha meglesz a lehetoseg a jatek szovegeinek konnyu forditasara, akkor valakik biztos megcsinaljak majd. Egy angol valtozat szerintem attol fugg hogy lesz-e, hogy mennyire lesz sikeres keleten. :)
  • kas123
    genkidámával...Omega épp azzal volt elfoglalva h kiröhögje Vegitát, és akkor elkezdte gyüjteni az "erőt" és felemelkedett, küldtek még neki erőt azt amikor elég nagy lett akk rádobta aztcsőő...(egész univerzumos volt, a Kidbuus genki-hez csak a földről, tulvilágról, namekról(új) kapta...)
  • NEOreg3
    de hogyan győzte alapformában, mikor Buu-t csak SSJ1-ben tudta legyőzni? D:

meg ha jól emlékszem Freeza-t is univerzumos geni dama-val támadta, de őt nem sikerült megölnie, pedig Freeza hol van Buu-hoz vagy omega Shenlonghoz képest...
  • RaZoK
    ohh tényleg igazad van...bár ő is legyőzi csak nem véglegesen :)
    mert Gogetának túl nagy volt az önbizalma és nem tudták, hogy a fúzió az ő esetükben csak 5 percig tartott...:)
  • RaZoK
    Nem tudta volna legyőzni Songoku fat Buu-t!
    Mert:

A túlvilágon az idő befolyással van az energiára, Songoku pedig csak egy napot tölthetett el a Földön, mivel az SSJ3 átalakulás során bekövetkezett energiaveszteség rohamosan növekedett, Songokunak vissza kellett térnie, ezért készítette fel Trunksot és Gotnent a fuzióra!
  • kas123
    tévedésben vagy =), mer nem győzi le Omegát! Songoku győzi le 1 Genkidámával...(egész univerzumos genkidámával)
  • RaZoK
    NEM!!!

Goku hagyta érvényesülni Gohant, hogy megmutassa mindenkinek a valódi erejét (ugyanis dühösen az ereje akár a kétszeresére is emelkedhet)
  • RaZoK
    Songoku farka befelé nőt, mikor legutóbb elvesztette...De Old Kaioshin egy
    egy másik dimenzóbeli lény segítségével (aki alakváltó volt) kihúzta...(az illető harapófogóvá változott). Így tett szert Songoku ujfent a farkára.
    Vegitánál viszont más volt a helyzet, a farka nem nem nőtt vissza. Mivel Bulma Baby hatása alatt volt (ő az a tsufri aki bírtokolta Vegita testét) készített egy holdfény felerősítő sugárágyút, amely képes volt annyira felerősíteni a holdat, hogy Baby átalakult aranymajommá (SS4-be nem volt képes átfejlődni), ekkor küzdött meg Baby Songokuval, sajnos Baby erősebb volt mint Songoku, mert az aranymajom alapjáraton erősebb mint egy átfejlődött SSJ 4-es.
    Ja és a képen lévő karakter Songoku és Vegita fuziója (SSJ4 Gogeta), ő az aki legyőzi Omega Shenglongt.

Gonoltam leírom ezt :)
  • Doomista
    jolenne pedig tudni a címet \_/
  • sweech
    nem erről beszélek, van egy faszának tűnő kínai mmorpg ami nem jön angolul, a címére nem emlékszek :/
  • Doomista
    akkor kicsit várunk rá,de akkoris is kifog jönni angolban :D
  • sweech
    "minden online játék azonnal angolban is van"

nem :c
  • Yosimicu
    vágom mire gondolsz. Az Sro európai változata is így megy. Szép-szép meg minden de csak Ázsiai verzió van még pedig már nyílt béta (asszem)
  • Doomista
    angol verzio tuti lesz,az lesz az első a koreai után,aztán meg tök8 hogy még milyen lesz...minden online játék azonnal angolban is van,nem csak simán koreaiban...de meglátjuk ^^
  • Yosimicu
    Szerintem 99% hogy készül angol verzió is. Tobb francia és angol fórumot láttam témával kapcsolatban. És ott is meganyi rajongó gyült össze (és gondolom ez más országokban is így van)
  • Doomista
    meg elsöbb sznrm bekell regizin majd a hiv. oldalán,koreai nyelvű OLDALÁN ! az nem könnyü :D de megoldjuk
  • Balidani
    ha most nyáron akartok bétatesztelni akkor mindenki irány a koreai nyelvtanfolyam. de tényleg a béta teszt nem csak koreaiba lesz legelsőnek?!
  • biomage
    ÜDV!
    ez jó kis játék lesz :) biztos minden nap játszani fogok velle még ha csak japánul irnak infokat xD
    kérnék is valamit, ha beindul a szerver irjon valaki nekem egy pmet :)
    köszike
  • magus
    arrogancián kívül bármilyen értelmes kommented van a leírtakra? hogy miért ne lenne így? hm? rofl
  • Balidani
    hát igaz, elsőre én is tisztára bevettem. :) utánaolvastam és nem találtam semmi infot csak azt hogy fake az egész
  • timantes
    Amig megérkezi a játék addig ellehet játszani ezzel is : Dragon Ball Source
  • Yosimicu
    :-)))))))) yóvanna csak megemlítettem Nézegettem róla képeket és muszály volt megelítenem
  • Balidani
    Dragon Ball AF
    Nagy Dragon Ballos Hoax!
    és a "felylődnek" meg hasonlókat mellőzzük már pls.
  • timantes
    marhaság lesz az egész , de megnézném
  • timantes
    PS2/XBOX-ra megjelent Dragon Ball Z Sagas
  • littleNorbi
    Ez melyik Dragonball játék?
  • Yosimicu
    no nemtom ki menyire hallotta a hírt de egy pár rajongó elkezte elkészíteni a DB AF-et. Ebben (ez már tényleg nevetséges) ssj8 ba felylődnek át meg Mystic ssj van és hasonlók. pl.: 3an fuzionálnak iszonyat durva
  • Lunki88
    Nem tudom ki hogy van vele de szerintem a GT úgy xar ahogy van, már eleve túlzásnak tartottam a ssj4-et, meg teljesen más stílusú lett mint a Z.
    Toriyama-nak kellett volna a GT-t is csinálni. :)
  • maffioso
    én ha jol tudom akkor songoku aszonta gohannak hogy mindent beleadott cell ellen nem tom mit irsz
    bár én nem láttam végig
  • Yosimicu

ggggggrrrrrrrrrrrr
  • kuci06
    "...tudna nekem olyan ban segiteni..."

He?
  • zritya
    Hello
    tudna nekem olyan ban segiteni hogy sg képet hogy tudom konvertálni hogy fel tudjam tölteni az sg re.
  • _Vegeta_
    Szerencses veletlen. :)
  • Pipör
    és véletlenül te vagy a házigazda :D
  • Bucser
    "Ami Goku juniort illeti... olyan korban alakult at SSJ formaba amien korban Gokuu meg azt sem tudta miaz"

Hehhe valahogy ez most egyszerr ekerült be azzal amit én írtam:D