3449
  • Checkerboy
    De miért közönséges? Neharagúdj, de akkor az egész Dragon Ball egy idegesítő közönséges dolog! Nem kell kötekedni, béke van.
  • Thadius #124
    mondjuk kíváncsi leszek gépre hogy lesz megoldva nodemindegy :)
  • Thadius #123
    neeebassz ez isten lesz
  • maffioso
    jaaaaaaaa
    akkor pláne
    köszi
  • maffioso
    ja látom karbantartás van oksi
  • Drephis
    nem pipultam be csak idegesítő közönséges dolog -.-
  • Newfronter
    Ez nem az a beta, töröld le. Ez egy másik játéknak a bétája amit letöltöttél, később kiderült, olvasd el a kommenteket!
  • maffioso
    leszedtem a betát de nem tudok konnektelni lamavagyok vagy vmit kihagytam vagy mi?
    segitsetek légyszi
  • Checkerboy
    Hú, nagyon bepipultál most, érzem XD

• Drephis
    ja rohadt idegesítő -.-
  • _Vegeta_
    Ezt a "Káméhámé"-zest fejezzuk mar be. :D
  • Checkerboy
    Akkor megpróbáljuk proxyn keresztül ^^ Japánból egy proxy aztán irány a játék, amiből annyit se fogok érteni, h Káméhámé.
  • Checkerboy
    Höhö, pojéngyerek.
  • Rexor
    TÉK az előző hsz.-emhez
  • Rexor
    A hivatalos oldalból nem sokat értettem
  • Doomista
    havidijat nemfogog fizetni szvsz,akkor legalább free serverek legyenek :)
  • Drephis
    csak el ne szúrják..
  • Balidani
    ja, én még szerintem a havidíjat is fizetném ha lenne globalban, nem csak ilyen koreaiban meg japanban.
  • _Vegeta_
    Nyivanvalo hogy havidijas lesz. A DragonBall egy arany tojast tojo tyuk, biztos esznel lesznek es egy jo kis havidijat szabnak ki ra. :)
  • Balidani
    egyszerűen este kellett volna vetíteni :)
  • _Vegeta_
    Azert tiltottak be mert az ortt-nek tul eroszakos es erotikus volt, hogy mesek kozt menjen. Igaza is volt neki mert ez kozel sem mese. A tobbi magyarazat csak parasztvakitas. :)
  • Balidani
    ó bocs
  • _Vegeta_
    Nemlesz. Legalabbis hivatalos nem mivel a koreai, kinai es kesobb a japan piacra keszitik. Lehet fel sem enged majd magyar ipvel. :)
  • Doomista
    bakker énmár irtam :=)
  • Balidani
    "A játék 200 évvel a manga után játszódik, tehát annak főszereplői már elvileg mind halottak. A játékosok az összes fontosabb, a mangából/animéből ismert faj közül választhatnak majd, tehát biztosan lesznek a játékban csillagharcosok, emberek és namekiek is, valamint a karakterek fiatal kölyökként indulnak és a játék folyamán nőnek fel. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy japánon kívüli megjelenésről még egyelőre nincs szó."

bakker mindenki irjon nekik emailt es irja hogy legyen es rajonnek hogy van ra igeny :D
  • _Vegeta_
    Nezavarjon hogy koreaiak keszitik. :P
  • Balidani
    és ha meghalsz mehetsz a kaitohoz :D
  • zritya
    DB fan vagyok, én is remélem lesz angolul
  • timantes
    remélem nem fogják kihagyni a "Harcművészetek Nagytornáját se". a legskillesebbek összecsaphatnak.
    Rengeteg mindent megvalósíthatnak még a fejlesztők. A lehetőségek tárháza végtelen
  • Balidani
    na akkor lehet brainstormingelni kar hogy nem mi vagyunk a fejlesztők
  • timantes
    én meg android és a bázisom a Red Ribbon főhadiszálása lesz :D

a csillagharcosok az új Vegeta bolygón kezdenek és pár hét kell hogy a földre érjenek

namekok a namek bolygón

emberek a városban

jó lesz ez remélem :D
  • Balidani
    én nameken gondolkozom, bár szerintem 50% sayan és 40% namek lesz a többi 10 meg vegyes, de majd még meglátjuk miket választhatunk.
  • tobias88
    Remélem lessz angolul, mert ilyet keresek úgy 10 éve!
  • Drephis
    #91: ez mi?
    #90: tök mind1 így is úgy is saiyan lennék :D
  • vegicsek
  • Balidani
    akkor mindenki csillagharcost valasztana :D bar biztos megprobaljak kiegyensulyozni majd. mer ugye a namekek is lehetnek supernamekek ez a cell sagaban kiderül. azt már kétlem hogy 2 namek egyesülhetne :D vagy hogy 2 sayan fúzionálhatna... azt nehéz lenne megoldani.
  • Newfronter
    Nagy DB fan vagyok, remélem a nyári béta tesztből nem hagynak ki. :P

Ha mégis fizetős lesz, remélem lesznek free szerverek.... vagy akkor olyan legyen, hogy 1x megveszed és nem kell havidíjat fizetni.
  • Drephis
    arra kiváncsi vok h majd át lehet e alakulni ssj-be
  • Balidani
    azért ezt a kalapácsos egeret most nem értem pedig láttam a Dragon ballt és a Z-t végig.
  • Doomista
    térképre/pályára leszek kiváncsi...hány részböl áll a pálya,stb :)
    ahogy látni lehet,fegyver nem nagyon lesz,talán annál a szürkéshajunál aki nagy kardal nyomul :) szoval téleg db féle lesz ^^