3449
-
De miért közönséges? Neharagúdj, de akkor az egész Dragon Ball egy idegesítő közönséges dolog! Nem kell kötekedni, béke van. -
mondjuk kíváncsi leszek gépre hogy lesz megoldva nodemindegy :) -
neeebassz ez isten lesz -
jaaaaaaaa
akkor pláne
köszi -
ja látom karbantartás van oksi -
nem pipultam be csak idegesítő közönséges dolog -.- -
Newfronter #119 Ez nem az a beta, töröld le. Ez egy másik játéknak a bétája amit letöltöttél, később kiderült, olvasd el a kommenteket! -
leszedtem a betát de nem tudok konnektelni lamavagyok vagy vmit kihagytam vagy mi?
segitsetek légyszi -
Hú, nagyon bepipultál most, érzem XD
-
ja rohadt idegesítő -.- -
_Vegeta_ #115 Ezt a "Káméhámé"-zest fejezzuk mar be. :D -
Akkor megpróbáljuk proxyn keresztül ^^ Japánból egy proxy aztán irány a játék, amiből annyit se fogok érteni, h Káméhámé. -
Höhö, pojéngyerek. -
TÉK az előző hsz.-emhez
-
A hivatalos oldalból nem sokat értettem
-
havidijat nemfogog fizetni szvsz,akkor legalább free serverek legyenek :) -
csak el ne szúrják.. -
ja, én még szerintem a havidíjat is fizetném ha lenne globalban, nem csak ilyen koreaiban meg japanban. -
_Vegeta_ #107 Nyivanvalo hogy havidijas lesz. A DragonBall egy arany tojast tojo tyuk, biztos esznel lesznek es egy jo kis havidijat szabnak ki ra. :) -
egyszerűen este kellett volna vetíteni :) -
_Vegeta_ #105 Azert tiltottak be mert az ortt-nek tul eroszakos es erotikus volt, hogy mesek kozt menjen. Igaza is volt neki mert ez kozel sem mese. A tobbi magyarazat csak parasztvakitas. :) -
ó bocs -
_Vegeta_ #103 Nemlesz. Legalabbis hivatalos nem mivel a koreai, kinai es kesobb a japan piacra keszitik. Lehet fel sem enged majd magyar ipvel. :) -
bakker énmár irtam :=) -
"A játék 200 évvel a manga után játszódik, tehát annak főszereplői már elvileg mind halottak. A játékosok az összes fontosabb, a mangából/animéből ismert faj közül választhatnak majd, tehát biztosan lesznek a játékban csillagharcosok, emberek és namekiek is, valamint a karakterek fiatal kölyökként indulnak és a játék folyamán nőnek fel. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy japánon kívüli megjelenésről még egyelőre nincs szó."
bakker mindenki irjon nekik emailt es irja hogy legyen es rajonnek hogy van ra igeny :D -
_Vegeta_ #100 Nezavarjon hogy koreaiak keszitik. :P -
és ha meghalsz mehetsz a kaitohoz :D -
zritya #98 DB fan vagyok, én is remélem lesz angolul -
timantes #97 remélem nem fogják kihagyni a "Harcművészetek Nagytornáját se". a legskillesebbek összecsaphatnak.
Rengeteg mindent megvalósíthatnak még a fejlesztők. A lehetőségek tárháza végtelen
-
na akkor lehet brainstormingelni kar hogy nem mi vagyunk a fejlesztők -
timantes #95 én meg android és a bázisom a Red Ribbon főhadiszálása lesz :D
a csillagharcosok az új Vegeta bolygón kezdenek és pár hét kell hogy a földre érjenek
namekok a namek bolygón
emberek a városban
jó lesz ez remélem :D -
én nameken gondolkozom, bár szerintem 50% sayan és 40% namek lesz a többi 10 meg vegyes, de majd még meglátjuk miket választhatunk. -
Remélem lessz angolul, mert ilyet keresek úgy 10 éve! -
#91: ez mi?
#90: tök mind1 így is úgy is saiyan lennék :D -
█ -
akkor mindenki csillagharcost valasztana :D bar biztos megprobaljak kiegyensulyozni majd. mer ugye a namekek is lehetnek supernamekek ez a cell sagaban kiderül. azt már kétlem hogy 2 namek egyesülhetne :D vagy hogy 2 sayan fúzionálhatna... azt nehéz lenne megoldani. -
Newfronter #89 Nagy DB fan vagyok, remélem a nyári béta tesztből nem hagynak ki. :P
Ha mégis fizetős lesz, remélem lesznek free szerverek.... vagy akkor olyan legyen, hogy 1x megveszed és nem kell havidíjat fizetni. -
arra kiváncsi vok h majd át lehet e alakulni ssj-be -
azért ezt a kalapácsos egeret most nem értem pedig láttam a Dragon ballt és a Z-t végig. -
térképre/pályára leszek kiváncsi...hány részböl áll a pálya,stb :)
ahogy látni lehet,fegyver nem nagyon lesz,talán annál a szürkéshajunál aki nagy kardal nyomul :) szoval téleg db féle lesz ^^