3093
-
#525 igen, óvoda
-
#524 Jó gyereknek lenni... -
#523 -
ShaiHulud #522 ovoda -
#521 100%os mentés!!! -
ricsa008 #520 -
#519 Jah ez verhetetlen!!!
A zenét már hallottam, csak a címét nem tudom... -
#518 Kijött a FULL.Innen tölthető. -
#517 Beszarok de durva!!!
-
#516 A crack innen jön, igaz csak 15k-val :( -
#515 krekk van de nagyon csítes ám -
#514 Honnan szeded? Linket légyszíves. Crekk van hozzá??? -
#513 Nekem is linket plzXDXDXDXDXDXDX:) -
#512 2.5 óra?:O honnan szeded ? :D
najó :)
oké akkor spoiler tag -
#511 És plz.a játékkal kapcsolatos dolgokat spoiler tagbe tegyétek.Makrók közt megtalálod.Nem mintha nem láttam volbna belőle az összes videót de van aki pont azért nem nézte meg. -
#510 kérek mindenkit ne legyen off folyton pl."nekem nem jó a krekk. valaki tud adni krekket ? basszus még 2,5 óra míg lejön! én a xy oldalról szedem.valaki adna linket?" kb ennyi lenne köszönöm.
(várja a játékot de nincs otthon és nem bírja ki) -
#509 Kártya híján nekem marad a galaxis, vagy a helyi áruház, de hát itt még odébb van a megjelenés :( -
#508 Énis... -
#507 na akkor holnap reggel felnézek valami "webáruházba" :D -
#506 -
#505 release -
#504 -
#503 üdv majd csinálok faqot csak most elutaztam ha addig megjelenik jó játékot még benézek. -
#502 Alig várom már. Ez a legfasszább játék a világon. az tuti ha meglesz éjjel nappal a PC-előtt fogok ülni -
#501 Á EU-ban csak 11-én, na az még odébb van. -
gregtom6 #500 Hát ez elég fura, japán fejlesztő cég külföldre hamarabb kiadja mint a saját hazájában. Elég abszurd ez,de elhiszem:) -
Newfronter #499 Persze, mert a japánoknál 24.-én jelenik meg, az amcsiknál pedig 8.-án.
link -
gregtom6 #498 Hy mindenki! A japán főoldalon http://www.capcom.co.jp/devil4/pc_main.html azt írják 7.24 . Szóval még szerintem várhatunk augusztusig:) Gondolom ez arra vonatkozik.
Amúgy meg ezt a Nérót nemtom minek kellett beletenni,akkor már inkább Vergilt v vmi. Mert Néró is tök ugyanúgy néz ki mint Dante majdnem ugyanazokat is tudja sztem, csak ott az a kéz,amivel hajigálni is tud. +a videókból nekem az nem tetszik,h amikor kardozik mindig megakad egy pillre a kép,ez borzalmas:( Lehet h a Capcomosok ezzel akarják az ütések erejét kihangsúlyozni. -
#497 Azt hittem tud valaki valami pontosabbat, mert én is hallottam már a 8-at, de valahol mintha 7-et is láttam volna, ezért kérdeztem, hátha ... -
#496 én is 8-áról tudok, de hallottam 11-et is -
#495 én július 8ról tudok -
#494 Itt azt írják júliusban -
#493 Nincs valakinek infója arról, hogy nálunk mikor lesz kapható? -
#492 Érdekes este bekerült a Devil May Cry frissítés az X-fire-ba, és ez jót jelent, mert ezelőtt Mass Effect, meg Lost Planet, meg többi gém is amikor bekerült az X-fire game-listába, akkor már kint volt a játék.
Vagyis ezekszerint valahol meg kellett hogy jelenjen! -
#491 na addigra remélem egyben lesz a szobám... -
#490 N amég 7 nap a mgjelenésig USA-ba! -
#489 x1300 pro -
#488 helyes.mijen karid van? -
#487 mivel 800x600 ban tudom futtatni low-on ezért félreteszem a 10 rongyot egy új videókártyára -
#486 JA.ÉN IGENÚgy voltam vele h nem.de 10rongyot megér hogy újra a a monitor elé szegezzen jelen esetben 2 lányos arcú főhős nála kétszer akkora kardjával.