3093
  • The Protector
    Öszinté.ti megveszitek eredetiben?????
  • DarkSector
  • The Protector
    Basszátok meg a joy-t meg a bil-t.Mikor jön már mert a faszom eldurran.Tökre várom.
  • DarkSector
    Nem nehéz klavin, de joy-on van a baj, mert ott egyeltalán nem megy.
    Analoggal az igazi.
  • gregtom6
    Hy! Nagyon könnyű alap billfelosztással játszani a DMC3-at klaviatúrán. Nem mondom h könnyebb,de nem is nehéz,és én azzal vittem végig a 3-at.

amúgy Vergil a végén nagyon könnyű volt,sokkal könnyebb mint az 1-ben Mundus.
  • soulhunter
    minden DMChez kötelező a gamepad! aki nem hiszi, szenvedjen a bill. által adott szar kamerakezeléssel*, és h nem tud micsinálni kinjában, hiába kevés a gomb a funkciokra :)
    igaz,h ez nem 1 flight simulator, de azért azt a 10 gombot is tni kell használni, és billen aligha esik kézre, amikor 1-1 kombohoz egyszerre 3-4 gombot kell nyomni :)

* kamerakezelés: jobb analog kar rulez :)
  • DarkSector
    Nemhogy jó dolog hozzá gémpad, hanem egyenessen kötelező!!!
    Ez adja meg a feelinget.
    Ennélkül azért jócskán élvezhetetlen.
  • The Protector
    Nekem van egy kjó,.de egészen biztos h billel fogom tolni.nekem az jobban bejön.gamepaddal is csak poénból tolom,nincs igazán szükségem rá pár kivételle.RES4 ahoz tökéletes és kötelező.
  • Klemice
    mivel konzol átirat nem hülyeség venni egy gamepadot :)
  • reger
    Mármint a Dmc 3 ba zavart ez:D
  • The Protector
    Mind1.akkor sem lehet.Majd esetleg de nem hiszem.A POP3-at egérrel kell alapban irányítani.
  • reger
    Hát értelme lenne .mert valakinek könnyebb egérrel az ilyen cuccokat irányítani pl. POP . A 3 ba is ez zavart
  • The Protector
    Nem.nincs is érelme.
  • reger
    Nem lehet valahogy az egér gombjaira állítani a támadást meg ilyeneket?
  • The Protector
    én meg úgy vagyok vele h csak akkor veszek gamet ha lemegy azára 5k ig kb.Az egyetlen drága game amit meg akartam venni mert nem volt crackaz a prince of persia3 volt.10500Ft lett volna.Már meg akartam venni.Vásárlás elött 2 nappal jött a crack hozzá.
  • tarti19
    azt tudom mondani, hogy anynit megér bőségesen:) Én 13K-ba vettem még ps3-ra, mondjuk nem toltma végig még mert nem sok időm van azért meg sokszor kedvem se de am is azért totlam vele emrt megjött hozzáa kedvem és nagyon kezd bejönni:D, pedig csak a 7. missziónál tartok:)
  • Shep
    Ok, kösz az előrendelés miatt kérdeztem, mert úgy döntöttem szánok rá 8e+postaköltséget.
  • Seth
    Az összes videó akciós :)
  • tarti19
    ne izgulj lesznek benne nagyon vad átvezető animációk:) szóval nyugalom:P
  • ShaiHulud
    ketlem alabb adtak volna a fejlesztok:) demoban levo "atvezeto" az nagyon jo volt szerintem.
  • Shep
    Azt tudom ,hogy lesznek átvezetők, csak olyan pörgős, akciós -e mint a 3-ban, mert a 3-ban pl. a kezdővideo is olyan, hogy simán aláz minden akció filmet.
  • ShaiHulud
    demobol kiindulva lesznek atvezetok ja. kombokat paszolom mert demoban neroval kell jatszani, dmc3 ban meg dante es vergil volt:) de kombok lesznek az tuti:) csak hogy full ugyanazok, mint dmc3 ban azt nem tudom.
  • Shep
    #444-re senki?
  • ShaiHulud
    jah es "és én úgy vettem észre, hogy nem zavart eddig senkit az amiről beszéltünk"

persze mivel eddig nem spoilerezett senki, csak es kizarolag a demorol volt szo, illetve elkerulte a figyelmememet.
  • RAZOR27
    Ésmég a "válasz erre" gombot se használod!
  • ShaiHulud
    ismerd mar be baz hogy te voltal a fasz a spoilereddel, soot meg eszkoz is lett volna arra hogy ne baszd el masok elvezetet idejekoran-> a spoiler makro, idezem a makrók reszbol:
    "SPOILER
    Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmről, ami rontaná a dolog élvezhetőségét azok számára, akik a későbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget. A szöveg láthatatlanul, háttérszínnel fog megjelenni, így csak az olvashatja el, aki kijelöli.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Spoiler szöveg
    "
  • RAZOR27
    Pont az hogy másse spolerezeik...
    (am igaz, pc powa! )
  • The Protector
    bmeg nem én spoilerezek hanem más.és csak játszottam vele.nem konzolozok.cóvagy egy cbox-om azzal tolom néha ha nincs más.de pcforever.
  • RAZOR27
    akkor menny át a konzolosba (egyébklént nagygyerekvagy, énis ismerem a sztorit, de attólmég nemkell másnak ideje korán megtudni, aki már régóta várja milessz benne)
  • The Protector
    veled ellentétben én ismerem a sztorit és xobox360ról egy nagyképernyős tévéről.szvsz.
  • RAZOR27
    Veled ellentétben valaki a hagyományos módon szeretné megtudni a sztorit, nemegy 400x250-es szaros youtube videón.
  • Klemice
    te jössz itt keménykedni bazmeg, és én úgy vettem észre, hogy nem zavart eddig senkit az amiről beszéltünk
  • The Protector
    De jó.Vitatkozzatok csak.Vagy youtubon nézzétek meg mi lessz.Ennyi.
  • RAZOR27
    "Alapból elvárható, hogy adott részen belül mindenkit legyőzöl" -Hát ez nem így van, igazavan ShaiHulud-nak, ideje lenne spoilerezgetni.
  • Evin
    Ez egy tipp. Mindent én sem tudhatok. Alapból elvárható, hogy adott részen belül mindenkit legyőzöl.
    Egyébként attól, hogy vki meghal, még előjöhet későbbi részekben. Volt már ilyen, nem is 1x.
  • ShaiHulud
    es arra nem gondoltal hogy visszatero boss lehetett volna egy dmc5 ben pl? holvan eloirva hogy megkell olni?
  • Evin
    De abból igen, hogy a végén nem ölöd meg. És mi lenne annál nagyobb meglepetés, hogy legközelebb nem Néróval kerül szembe?
    Persze tudom elsőre nem egyértelmű, de játékokban/filmekben ilyenekből simán ki lehet sakkozni a dolgokat.
  • The Protector
    Múgy próbáljátok ki h mikor a berialt megcsapkodod de nagyon és kialszik a tüze a testén akkor csapkodd egy picit,ugorj fel a fejéhez,használd a devil bringert(nagyon durva hatása lessz!!!!!!!!!!!),a fogástól továáb marad kába,egy picit ütöd és megint devil bringer.Ha jól csinálod rengeteget sebzódik a kis aeranyos.
  • ShaiHulud
    demoban berial annyit mondott a vegen hogy "you are not a human, you are just like he WAS" szal ebbol kurvara nem az jon le, hogy majd dantevel olod meg EZUTAN.
  • ShaiHulud
    tanuld meg hasznalni azt a geci spoiler makrot es akkro nem lesz gond. en utalom ha valaki elpofazza barminel a story akar kis morzsajat is. az meg alap hogy nem a seggebol fogja eloszedni a fegyvereket dante, de az hogy milyen bossbol, azt majd a szemelyes jatek soran akarom megtapasztalni, es nem egy ilyen forumlama elszolasai miatt. es ne mond hogy ez semmiseg volt amit elkotyogtal, legalabbis ha olyan szemmel nezed, mintha total nem ismerned dmc4 storyjat (mert hogy en nem ismerem, mert nem is akarom ismerni, majd a jatek soran szeretnem)