3093
  • Davidus
    ha ennyire oda vagy érte esetleg meg is vehetnéd majd
  • soulhunter
    bocs, aszittem,h van már full...
    demokkal '95 ota nem foglalkozok, amiota 1 demo megölte az akkori win95öt...

anyám 1 éves könyvelési anyaga bánta...
  • DarkSector
    Ez sokkal több, mint a 3.rész.
    A demohoz meg nem kell torrent.
    Töltsd le monnyuk gamestar-ról.
  • berlinboy6329
    Hogy kell egyszerre elhasználni a full feltöltött kardot?
  • soulhunter
    minél több videot látok, annál inkább kijelentem:
    KELL EZ A JÁTÉK!!!

DMC3mal kezdtem pc-n, csak az 1-2 miatt vettem ps2-t...
    de ez kell :)
    vki priviben nyomhatna 1 torrentlinket, azt nagyon nagyon megköszönném :)
  • Klemice
    nekem D rank van, nem dicsekednék vele ha nem bánjátok :P
  • The Protector
  • DarkSector
    #350 #352
  • DarkSector
    mindegy mit írok, akkoris tudják, hogy mi a hézag.
    Gondolom te is levágted, hogy az egyenként 3.35GH.
  • Maxtreme
    Ugye ezt a g80-as 8800GTS árat nem gondoltad komolyan? :)
  • Maxtreme
    6.7ghz lol xD
  • ShaiHulud
    miert adod ossze a 2 mag orajelet 1 orajelle? az ugy blodseg:D
  • DarkSector
    Teszteltem kicsit a gépemet.

1680x1050
    none MSAA
    Super High

Alap Hardware (CPU 4.7GHz, VGA 575/1640):
    85.16---56.01---113.69---61.02 FPS

Tunning Hardware (CPU 6.7GHz, VGA 630/1800):
    93.02---64.79---119.90---67.06 FPS
  • DarkSector
    Jah vágom az árakat.
    Akkor inkább úgy mondom, hogy ha ennyiért nem lesz 1 ember, akkor tartalék kártya lesz, mert aprópénzért nem adom oda, az sem gáz ha megmarad.
  • ShaiHulud
    az teljesen mindegy te mennyiert vetted, ez nem igy mukodik.
  • DarkSector
    Jah, de az 100% hogy van, csak meg kell találni.
    Ha meg nem akkor ennyiért jó lesz könyvtámasznak is!
  • The Protector
    kb 74ezer forintért vehetted de tényleg seni sem fog érte annyit adni amennyit kérsz ha újan jóval olcsóbb.havernak is ijennye van és akkor vette mikor még csak ez meg a 768mb-os létezett.ezek voltak a főpudvás pöcsverő karik.de hát van már belőlük job és lement az áruk.értelek h ennyiért adnád de nem fog kelleni senkinek sem.
  • DarkSector
    Gondold át azt, hogy én mennyiért vettem.
  • ShaiHulud
    8800 GT a legjobb vetel, de abbol is kizarolag az 512 megasat szabad venni. galaxy a legolcsobb.
  • ShaiHulud
    "MSI 8800GTS 320MB OE ELADÓ!!! 48.000FT-ért", mar nem azert, de :

MSI NX8800GTS-T2D320E-HD-OC PCIE 27.408 Ft (22.840 Ft)

ennyibe kerul ujonnan. szal gondolt at ezt megegyszer.
  • The Protector
    ja.egy normál játéknak 20fps is jó.ennek a hatvan azn alapja,h villámgyors kommbókat csinálj.azt azért tudjázok h a konzolos verzióstabil 30-ra volt belőve.valamint nekem is 8600gtm van és 30 fps- nem is láttam super highon.nálam a minimum a hatvan fps.az alá nem megy de főlé is csak akkor ha kevés az eeln,kicsi a terület.
  • DarkSector
    jah de azért a 30fps ahhoz hogy normál sebességgel játsz, kevés.
  • Unknow
    Capcomos srácok azért értik a dolgukat, ehhez a játékhoz mondjuk veszek egy controllert, mert billentyűzeten nem fog menni. Az viszont nagyon tetszik,hogy optimaliztálták a dolgokat. Pl nálam fullon fut a cucc 8600GT-vel , stabil 30fpsen. Ammi azért asszem elég jó, tekintve,hogy csak egy 3,2es gépem van 2 giga rammal. Szóval Must Have :D
  • DarkSector
    Attól is függ menyi lóvéd van, de 8800GT 512 a legideálissabb ár/teljesítményben.
  • Klemice
    8800ból milyet érdemes venni?
  • berlinboy6329
    Hogy kell maxra töltött exgaugegal a légitámadást csinálni?Lock on+hátra+ütés,de csak egsyszer csap az égbe nem 3x...
  • DarkSector
    OFF
    Jah az a kettő begyütt, de valaki beszélt 3.ról.
    Biztos csak vaklárma volt.
    ON
  • DarkSector
    Ezekszerint izlés kérdése, mert nekem szebbnek tűnik a pS2-es, de elfogadom, ha te másképpen látod.
    Csak én úgy vagyok ezzel, hogy a nagyobb felbontástól még nem biztos hogy szebb is lesz egy játék.
    A konzolok esetében még máig ugyanez tapazstalható. sok PC-s játék lehet hogy nagyobb felbontást enged, vagy több élsimítást, de a textúrák sokszor olyan élessek, mintha papírból lenne kivágva az egész, és nem mindig ez a szép.
    Gondolom sejted hogy mire célzok.
    Nézd meg ha van rá mód a Frontlines fuel of war-t.
    Konzolon valahogy szeben néz ki, pedig egy nagyon kicsit több a rece, de "anyagiassabb".

Egy videó a PS2-es verzióról, hogy felelevenítsük, hogy mihhez kell viszonyítani, és így mindenki döntse el maga, de az tuti, hogy például a főellenségek szebbek a PS2-ben ami 100%-ig kijelenthető.
    ON
    De elég is ebből mosmá koncentráljunk Junius 20.-ra és Július 8.-ra.
    Ezek most a pirosszámos napok.
  • Seth
    Resident 2-ben kettő bónusz karakter is van, egyik Hunk a kommandós a másik meg Tofu, aki olyan mint egy jégkrém és hotdog keveréke és csak egy kése van :D
  • Davidus
    hát én elkövettem azt a hibát hogy a PC verzió után álltam neki a PS2nek és arra a látványra ami a PCs verzióhoz szokott szememet fogadta nincs jobb szó mint a szar:D
    PCs irányításról meg annyit hogy van kontrollerem szóval ugyanaz mint konzolon:D
  • DarkSector
    Jah rendben, de azért ismerd el, hogy a PS2-őn szar azért nem fedi a valóságot.
    Amúgy:

OFF
    Resident 2-ben full lepörgettem mentés nélkül 1:27 perc alatt, és akkor sem adta be azt, amit eggyik helyen hallottam, hogy van egy bónusz karakter, a street fighterből asszem a Ryu.
    Te nem hallottál valamit erről???
    Állítólag tűzgomböket lő, és az ajtókhoz nem kell neki kulcs.

Tudom hülye kérdés, de eszembe jutott.
    Meg olyat is csináltam, hogy 3x A1-B2-B1-A2-őt küldtem meg, de erre sem jött be.
    Má mindegy de kiváncsi lennék rá.

Resi-Silent-Alone-Devil fan vaok, gondolom ez látszik.
    ON
  • Davidus
    PS2 verzióval az a bajom hogy úgy néz ki mintha egy tál zabkását öntöttek volna a tvre:D PC verzióra meg rápakolod a modokat és szebb mint a GCs
  • Davidus
    PS2n is megvan de mindegy:D
  • DarkSector
    GC-n játszottál vele.
    PS2-őn max kipróbáltad, és utálod, ezért mondod.
    PC-n meg vagy nem játszottál vele, vagy Emulátorral nyomtad.
    Röviden ennyi.

OFF
    Ne vedd rosz néven. De én azért elég iszonyat nyomtam mindhárom verziót, és GC-PS2 között az egyetlen eltérés, hogy PS2-ben kb a tömegnél nem 20, hanem 17 ember jön KB. Meg ps2-ben sok extra van.
    PC meg pachelhető orba-szájba, de az irányítás, és a háttér siralmas marad. Csak karakterek (nagy felbontás miatt is) részletesebbek "szebbek".

Ezektől független egyik kedvencem, bár régi részek sokkal jobbak voltak. De full lepörgettem őket, és GC-n természetessen nem, de PS2 illetve PC-n Professionalba küldtem mindenféle fejlesztgetés, meg vásárlás nélkül (mentés van ha kell), trükkök azok vannak rendessen benne.
    Úgyhogy pc-n is elég a prof teljesítésére ez az egér-bill irányítás, de sokkal nehezebb.
    PC-n csak akkor tudja valaki Prof-on teljesíteni (szerintem), ha megküldi valaki párszor Normál-t vagy Konzolon begyakorolta már.
    Mert rengeteg olyan trükk létezik, amivel szinte könnyű a teljesítése.
    Én sokszor simán késsel mentem, mert tök felesleges volt a fegyver, viszont oda is kell figyelni. (pl az összes főellenséget késsel megöltem, google-n vannak példavideók)
    Még lehetne mesélni....
    ON
  • Davidus
    gamecubeon tökéletes
    ps2n nagy szar
    PCn meg a legjobb ha felrakod a modokat:P
  • DarkSector
    EZ a játék bugmentes minden szempontból.
    Ha bugot tapasztalsz, akkor a te gépedben van a hiba, vagy a programot futtatod rosszul.
    Ha pl húzod a gépedet, akkor előfordulhat, hogy kifagy, vagy ha jobban leterheled, akkor a kevés FPS-re nem akadni fog, hanem bullet-time effectet csinál, amíg nem áll kb. 40FPS-re.
  • DarkSector
    Egyeltalán nem.
  • DarkSector
    Háát konzolon tökéletes, pc-n elmegy.
  • berlinboy6329
    Ez a exgauge harc közbeni feltöltése bug vagy direkt húzás?

(#311-ben linkeltem)
  • lolartthemagic
    attól függ mien márka hány mhz és hánybites