3093
  • Maxtreme
    Ne, gamepad :)

Viszont szégyen ide, szégyen oda, kicsit megtorpantam :)

Itt járok:

Aki járt már ezen a helyen, gondolom rögtön vágja hogy hol is van ez. :)
    No a lényeg az hogy ezen a piros izéken ugyebár fel lehet ugrálni, és ezáltal visszajutunk oda, ahonnan jöttünk. De nem oda ahonnan előzőleg jöttünk, hanem 1 olyan helyszínre, ahol már vagy 25x voltam. Ha innen elindulok, eljutok addig a folyosóig, ahol a helyére kellett pakolni azt a 4 pengés lófaxt. :) Tehát körbe körbe mászkálok.

Látom itt a rács mögött van 1 olyan kék szarság amit ugyebár szarrá kell csapkodni, és akkor ált. valami ajtó kinyílik. :D Node hogy jutok be én a rács mögé? Szétverni nem lehet etc.. Akkor mi a megoldás? :)
    Az a baj, hogy ezen a részen oda akar lock-olni ami levan zárva :(
  • Rage47
    nekem is nehéz volt a 3.
    bill.-vel játszol? állítólag úgy is elég jól lehet haladni, haverom úgy játszotta végig a 3-at is... nekem viszont nagyon durva volt bill.-vel, állítólag jobb gamepaddal.
  • DarkSector
    Vagy az miatt emlékeztet, mivel a Devil úgy született meg (HÁLISTENNEK!), hogy elkezdték elkészítení a Resident 4 részét akkoriban, és ezzel nagyon elmentek már a stílustól.
    Mert újjítaní akartak [lásd resi előző részeket contra 4.rész (meg majd az 5.is a 4 -re épül.)], de túl sok lett, és ezt kiadták új néven egy új játék formájában, ami az első megjelenésekor lenyűgözte az embereket, és sokakat függővé tett.

Ezt régebben 1 cikkben olvastam...
    Akkor még nagyban kentem a száját a "lávapóknak".
    Meg az a jelenet, mikor a kis fekete cirmos ellen kellett hatásossan fellépni (ez egy gerárd szerű lény volt) de mintha füstből állt volna az egész állat....na azis egy állati rész volt.

Nem hinném hogy meg fogod unni, mert jönnek faxa helyszínek, faxa ellenek, és még faxább BOSSFIGHT-ok.
    És ez nem sok játékról mondható el.
  • serito
    Engem inkább a Resident Evil-re emlékeztet a stílusa. Lehet, hogy csak a karakter hasonlósága miatt. Gamepaddal irányítva szerintem tökéletesen kezelhető. Nekem nagyon bejön, mindent "autóra" tettem de azért magamtól is csinálok pár combo-t. Így 1 óra játék után még nem unom, talán később sem lesz így ....meglátom.
  • DarkSector
    Nem hülyeség.
    DMC 4-nek nincs olyan nagy igénye.
  • DarkSector
    Háát úgy hogy ha kiszeded a PoP-ból a mászókázós részeket, akkor egy langyos DMC-t kapsz.
  • DarkSector
    Naná hogy Dante a sirály, szar is vóna ha Nero megalázná...
  • DarkSector
    Jah asszem volt 5 fokozat, abból az utcsó egylövés/kill, de ez marha nevetséges volt, mikor egy pisztollyal végigrohantam.
    Na de az egyel az előtti, ami asszem a 4. fokozat volt, az durva, mert kurva sok kellett, mire levetted monnyuk egy sima ellenfél életét.
    Na monnyuk az nekem megvan VOB-ba lerögzítve a teljes végigjátszás!!!
    Még régebben DVD-felvevővel rögzítettem PS2-ről!
  • Bence94
    a gamepados irányítás plusz a kamerakezelés.
  • Seth
    POP meg DMC hogy jön össze?
  • gabo91
    jó képek. köszönjük
  • Bence94
    én már felkészültem a játékra it unokatesóméknál prince of persia sands of timeot játszok :D ha az ment ez is fog igaz annyi csata nincs mint a dmc-be

• alma2
    Amikor mar azt hiszi az ember, nincs olyan ... ember aki ebben a rem egyszeru jatekban elakadna, mindig ertetlenul all a nagy kek, piros gombok, pokhalok elott, hogy miert is torik meg ezzel a szep egyseget amit a grafika tukroz. Olyan szuk terben jatszodik a jatek, hogy klausztrofobias lesz az ember. 10 perc jatek utan, egy ut van, de meg arra is mindig rakozelit a kamera, meg a terkepen is szinesen jelzi az utat, kozben szuntelenul mondogatja magaban az ember, hogy itt meg a 2 eves kishuga is csukott szemmel vegig megy, uncsi, akkor jon valaki es elkialjta magat, apu segits, elakadtam ! 1 perc turelme sincsen, hogy gondolkodoba essen, vagy lenyomna azt a par gombot ami a jatekohoz kell, mellekesen elotte fel perccel kiirt, hosszasan magyarazva lassuk be van akinek szuksege van egy forumhoz ehhez, egy kozosseghez aki segit rajta. Ha itt nem kapna valaszt, nem adna fel, akkor az irott sajto olvaso kozonseget szorakoztatna a hozzaszolasaval es ki is varna, mig valamelyik ujsagban ket honappal kesobb jon a segitseg a nyomorult raszorultakon rovatban megkapna a valaszt - nyomd le kerlek a j betut. Remelem a valo eletben is ilyen eletkepes egyed vagy.
    Egy vagy a sok kozul akinek azt koszonhetjuk, hogy egyre lejjebb megy a jatekok szinvonala, egyre egyszerubbek a jatekok, az iranyitasuk, egyre szajbaregosabbak a tutorialok, es meg sorolhatnam. Koszonom, hogy megnyugtattal, itthon is elnek ilyen emberek, nem csak a tengerentulra jellemzo ez. Lehet, hogy bunko es lekezelo ez a hozzaszollas, de sok tizezer ember oromet ronjtak el a jatekokban, mert az ilyenek a celkozonseg mint te...."ide kepzelheti barki a sajat nevet"
    Ha azt hiszed mind ez kitalacio, vegyel elo egy 15 eves Cov magazint, olvass bele az ujsag vegeben a megfelelo rovatba, majd utana nezz be szinte barmelyik jatekos forumra.
    Na ez kikivankozott belolem. Egy "Tajgetosz" hivo :)

• tarti19
    ha jól használod kia terep adta lehetőségeket és akombóókat akkor nem lesz túl parás, viszont azért könnyű sem:P
    Igaz DAnte és NEro közt picit van eltérés , nem is oylan pici Dante javára...:D
  • Maxtreme
    1-2 kép tőlem :)

Nem rossz ez a cucc na. Nekem anno a 3 túl nehéz volt, ez viszont (könnyű fokozaton) pont ideális számomra :)
  • DarkSector
    Nagy gond nem lesz...
    DMC3 4.fokozat-tól nehezebb? Csak mert nekem az is megvolt. sőt mind az 5, csak a 4. a legdurvább.
    ???
  • DarkSector
    Nem hinném, mert dx9-ben is lenyűgöző.
  • Shep
    DX9 és DX10 között van különbség (látvány, sebesség)?
  • tarti19
    majd rájössz:) Bossokra nagyon gyúrjatok:P
    AMőgy többet nem mondhatok el , mert akkor elveszne az élvezet:P
  • DarkSector
    "Áthúzza"??
  • tarti19
    gsorsan kell csinélni ,de kurva gyorsan:)
    NE parázzatok így a 10. chaptertől már lesznek kicsit komoly szörnyek de a végén ott már tökös legén legyen a talpán aki könnyen áthúzza magát az ellenefeleken:D
  • DarkSector
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mindig nézd meg hová kell továbbugrani, és hogy mozognak vagy jönnek elő a kék fények. Ha megvan az időzítés, akkor Locckolj és nyomogasd a "lélek kart" ... bocs de nemtuommá mi a neve, amivel megragadod ezeket a fényeket, és csak ezt a gombot nyomogasd és ha jóben indulsz az elsőnél akkor tovább fog jutni. csak nyomogasd!!!
    Lassan egy órája nem tudok továbbjutni, hátha tud valaki segíteni.

4 mozgó valamit kell a helyére rakni, eddig 3 megvan.
    Látom a negyediket is, de nem jutok hozzá

• DarkSector

Nekem mára ennyi JÓÉCCAKÁT...
    És szép "véres" álmokat....
  • Klemice
    az hogy kié volt a kard nem feltételezi azt, hogy a kard tulajdonosától szerezte :)
  • elitehun
    hadjuk inkább
  • elitehun
    hanem?
  • Klemice
    hát nem tőle szerezte :)
  • elitehun
    Köszi szépen.
    Érdekesség (de lehet hogy csak nekem):
    Nero Vergil-től szerezte a yamato nevű kardját
  • DarkSector
    Jah a 2 VS kép közötti különbség érthető egyidejűleg a két rész ingame minőségbeli különbségére is, mert mindkét VS kép az eredeti játék ingame grafikáját tükrözi...
    Ez melleslegessen egy info...
  • DarkSector
    Azért az első rész ütötte a legnagyobbat!!!!
    Ha az első 3 részt nézzük.
    Mekkora iszonyat játék volt akkor mikor elindult az első rész...!!!
    Jesszusom...
  • DarkSector
    Angolul nem sokat értek, de kb annyi a lényeg, hogy Dante jó démon, azaz egy fejvadász. 3.részben volt az ikertestvére, Vergil aki kimondottan Nero hasonmás (bár Dante is fiatalon úgy nézett ki mint Nero). És asszem Dante-t megszállta valami démoni erő, amit Vergiltől kopztt el, hogy végezni tudjon vele. Amúgy mindkettő jó, csak az első találkozásukon megy a kakasviadal.

Dante

Nero (Banyek de faxa kép!)

Vergil (A 3. részben miután hátra fésüli a haját, hogy meg lehessen különböztetni)

Dante VS Vergil

Nero VS Dante

Ez meg Néró odabasz verzióban....
  • The Protector
    A fénylő izén space billentyű+ a kéz használata(devil bringer)
  • BhIn
    hali!

elakadtam a második küldi elején, felvettem a gömböt az oszlopról és utána megyek mindenfelé, de nem tudok továbbmenni,minden ajtó zárva. Ráléptem a fénylő izére, de nem történik semmi.
    Valaki segítsen, hogy kell továbbmenni.

előre is kösz.
  • elitehun
    A történetben Nero-t, az Order nevű rejtélyes szervezet tagját alakítjuk, akik a vallás erejét felhasználva próbálják kiirtani a gonoszt a Földről. Természetesen az ilyen szervezeteket a háttérben általában sokkal gonoszabb és kapzsibb célok vezérlik. Itt sincs másképpen ez, viszont a sztori elején ezt nem tudva üldözőbe vesszük Dante-t. Ő az előző részek vagány főhőse volt, most brutális gyilkossá vált, vagy más cél vezérelte, mikor megölte a szervezet főpapját.

Nagyon röviden ennyi a történet. (ez csak a főszál)
  • csoola
    eddig Dante se volt rossz sztem, a 3ban legalábbis nagyon odacsaptam vele a démonoknak :D de majd megelsem valahol a sztorit az eddigieknek:)
  • alma2
    Ha az elso "bossfight" amire gondolsz a level 2 vegen van, azon nekem tovabb ment szerencsere minden problema nelkul.
    Osszesen hany szint is van ? Aki tudja ne tartsa magaban.
  • grebber
    Történetét énse tudom jólenne ha valaki tudna adni linket ahol leirják miről is szól ez a sorozat!
  • elitehun
    Ok már tudom. Dante rossz...