3093
-
#445 Azt hittem ez nyilvánvaló. A demóban történtekből is erre lehet számítani, ha valaki gondolkozik. Az lenne spoiler, ha kiderülne, hogy X gyereke Y-nak, vagy hasonló. -
#444 A konzolos fórumban nem válaszolt senki, megkérdezem itt is hátha nagyobb sikerrel járok.
Vannak ebben a részben is akciófilmbe illő frankó átvezetők, mint ahogy a háromban voltak? (pl, mikor Dante és Girl találkozik és hátravetődve pörögve lőnek). Azok a kombók amik a 3-ban voltak itt is meglesznek? -
#443 na most állj meg bazmeg
úgy csinálsz mint ha a 3ban nem a bossoktól szereztél volna fegyvereket
mit gondoltál egy szál karddal és két pisztollyal nyomod végig dantét?
vagy csinálnak neki külön bossokat?
ha még nagyon beléd akarok kötni akkor Berial
de most úgy csinálsz mintha ezeket nem tudnád... -
ShaiHulud #442 az egy dolog hogy lehet helteni dantevel, szerintem ez nyilvan valo volt, a spoiler itt az hogy dantevel is harcolsz majd belial ellen, erteeem? -
#441 De minek?! A demó a játék 1%-át se fedi le. És aki szerette a 3-at, miért ne örüljön, hogy itt is lehet hentelni majd Dantéval? Ha kijön a full akkor persze mehet a spoiler, de most sok értelme nincs. -
ShaiHulud #440 a spoileredhez te nyomi, remelem tisztaban vagy vele az mit jelent. -
#439 köszönöm szépen
mihez is? -
ShaiHulud #438 gratulalok bazdmeg -
#437 Ja.azt hittem egydemonál nem számít.de akkor bocsi.haverom soha nem játszik játékokkal.tetszett neki a grafikája és eléültetem.elsőre végigivitte a demot.a Berialt is kinyírta.XDXDXDXDXDNekm 10edeszerre lett meg a berial -
#436 Használj az ielyeneknél spoliert, ha elhet, köszi.
(mondjuk énmár ismerem a sztorit, csak aki még nem, annak ne lőjjük le a poént) -
#435 uf je és majd dantéval kell kinyírni -
#434 Én azt hittem mostanában jön.Mellesleg a jeges szörnyeknél nyomkodd a devil bringer(kéz) gombot úgy továább pörgeti és vagdossa a szörnyet és közben nyomj egy space gombot h egy másiknak vágja neki.Mellesleg én a Berialt is ki tudtam nyírni a demo végén.Annyi h jön egy videó.Mondja a szörny h még erősebb lessz és visszaugrik aabba a kapuba.Szétlövődik a kamera és VÉGE.COMING SOON felirat. -
#433 nekem windows reinstall lesz csak nincs hozzá erőm, meg a laptopom is haldoklik.. -
#432 Jah én is így vaok vele, demot már lekoptattam a vinyómról -
#431 gyöjjön már ki, nem érdekel hogy 800x600ban fut full-low-on akkor is végigtolom :D -
#430 Akkor valami gáz van, vagy félreütsz.
Mert pl ha L gombbal eldobálod őket 3x-4x akkor tutira meghalnak.
Te meg vigyázz az életedre.
Érdekes nekem egy percig sem okoztak gondot.
Meg a szét kardozható oszlopokban zöld kristályok vannak, amik feltöltik az életedet. -
#429 Hali, leszedtem a demót és eléggé bejön. Viszont a téli pályán amikor jönnek azok a jégszörnyek azokat nem tom kinyírni, pedig ütöm-vágom őket ahogy csak tom de mégis kis idő múlva meghalok. Ott vmi kombót kéne használni v. mi a trükk rájuk? -
#428 Bocs Julius 8. :D -
#427 Juni 8 asszem -
#426 Ennek nem mostanában kellene megjelennie? -
#425 Igen még 3 hét. :P -
#424 Aham.Én be vagyok tojva.nekem egyszerre lesz mindegyik. -
#423 csak töriből voltam (tegnap és szóbelizni/középszint) a többit letudtam hamarabb
földrajzi felfedezéseket húztam ergo nem volt nehéz -
#422 Hülye pöcs.(irígység)de jó neked.Nekem hétfőn lessz a szóbeli.nehéz volt? -
#421 köszönöm, csak mert már annyi dátummal találkoztam -
#420 amcsiban júli 8. -
#419 most már túl az érettségin mikor is jelenik meg? -
ShaiHulud #418 hat pedig pont hogy a story tesze jova:D -
#417 Háát biztos van, de annyira nem lesz fontos, mikor 1000rel kell kombózni a játékban. van háttérsztory, de hamar el fogod felejteni, mert maga a játékmenet értelmetlenné teszi.
Itt az öldöklésen van a hangsúly. -
#416 Mit gondolsz én nem? -
#415 Van valami oldal (persze magyar) ami leirja frankón a Devil May Cry game-ek storyját?? -
#414 Én nemtudtam kivárni és előre megnéztzem az egész sztorit videón, állat lessz csak annyit mondok. -
#413 Közel a megjelenés.Örülünk?Én igen.Így az érettségi közelében. -
#412 Ezzel sokan így vannak. -
#411 Nekem igen ha nem 1680-ba játszok. -
#410 Ja.full lebutítva esetleg. -
#409 1 játék akadással nem élvezhető... ezzel szo szerint MINDENKI igy van :P
amugy még fél ora, és lejön, akkor mondok az én konfigom szerint dolgokat a játékrol azon kivül,h nekem kell ez a játék :P -
#408 de szerintem 30 fölött már élvezhető néhány beakadással -
#407 igaz hogy direct x10en:D direct x9nél olyan 120-130FPS -
#406 nálam minden full 1024x768ban max 60FPS