3093
-
#605 Elsőre nehéz volt, ezért váltottam gamepadra amit nem nagyon szeretek, de itt kimondottan jó.
Nekem nehéz megszokni az a sok kombinációt, de annyira nem vészes. -
#604 Pedig ez is 1 indítványozás volt Hamar leszavaztad -
#603 Nehézkes az irányítás? (gondolok itt a kombókra kamerakezelésre stb.) -
#602 Vagy ne! -
mikiking #601 Hát csávó.reég nevettem ilyen jóóót :D -
#600 4. küldetést kezdtem el, eddig nagyon bejön. Iszonyat szép videók, és pörgős játékmenet.
A kombókkal még gondban vagyok, de majd megtanulom mind.
A videót csak gyorsan összedobtam, töltöm fel.
Addig egy kedvenc kép:
-
#599 Vagy nyissunk neki off topikot -
#598 Következő 2000hsz-t megspórolandó;
Gépigény; gugli.
Honnan lehet letölteni?
Nekem x sebességgel jön!
Estére / reggelre lentvan.
Én most töltöm!
Mé nem megy a krekk?
Vedd meg!
Gépre volt, erre is van!
Hülye warezhuszár!
Neked van, de nem mindenkinek!
Anyád!
Tied!
Megmondalak a modiknak!
Én vagyok a modi...
STB.
Beszéljünk inkább a játékról. Oké? Persze ez csak indítvány! -
cumfu #597 nem szólt hozzád senki!!! -
#596 burzsuj kari megvan de a gugli büdös mindegy no flame -
csoola #595 hát ilyen burzsuj karin miértne menne el... amugy is elég kicsi a gépigénye, nekem AMD 3800+ X2-vel, 1 giga rammal meg egy 7600 GT-vel sztem szépen muzsikál maxon sem röcög :) -
#594 pff, szívesen -
csoola #593 kurva vicces vagy iq ninja
amugy meg válaszolva elöbbihez: végülis a sztorit annyira nem vágom, majd valaki elmagyarázza... a játékmenet lényegében pedig egy üsd lödd csapd kombokkal és látványosan, ezzel kb elmondtam a lényeget :P -
#592 Most már mind1 hogyan muzsikál. Mert már megrendeltem -
#591 preview tesztben nyomattak már vele devil may cry 4-et
Looking back at the results it is hard to be anything but impressed, as the Radeon HD 4850 really took it to the GeForce 9800 GTX. Games such as Crysis, Supreme Commander and Unreal Tournament 3, saw the Radeon HD 4850 match the GeForce 9800 GTX in terms of performance. While the Radeon HD 4850 was clearly faster in Devil May Cry 4, Quake Wars and World in Conflict even with anti-aliasing enabled, which was most impressive.
Ha gyorsabb volt mint a 9800GTX akkor annyira nem mehet rosszul rajta
-
Djemba #590 képeket tegyetek már be
nekem csak estére lesz lent -
#589 detto -
cumfu #588 én nem warezzal szerzem meg!!!! Torrent -
#587 ATI 4850-ssel Devil May Cry 4 futni fog rendesen? Úgy értem, hogy ATI nem naon kap támogatás a konzol portokhoz. Pl. Lost Planet stb.. -
#586 Warez ne legyen már, minek?? Annak is megvan a fóruma...nem itt. Más. Játékmenetet mihez tudjátok hasonlítani? Előző részek előismerete nélkül élvezhető a sztori? -
#585 ti warezzal töltitek le?
-
#584 Nekem valamikor most tölti le az egyik haverom -
#583 xD -
#582 bolt... -
gregtom6 #581 Nekem is privibe linket a letöltéshez pls most lett korlátlan netem, és eddig rapidshare-hez szoktam. Olyan helyet mondjatok, ahonnan jön foly.an,nem kell kattingatni.:) -
csoola #580 mindjárt feltelepitem -
cumfu #579 persze!
-
#578 télleg? akkor ok. -
cumfu #577 csak poénkodnak. Simán menni fog!!!!!! -
#576 csak azért mert az assasin's creed szinte maxon fut rajta -
#575 és mi a szar benne? -
#574 Nagyon jó a game, 2 missiont lenyomtam, szépen fut, screent nem mentettem el sajna! -
#573 nah még 40 perc és lennvan!!! 630kb/sec-el szedem jeee Nem FTP XD -
#572 elmondanám de csak a 3. al játszottam.Ennek a sztorija meg spoiler de nagyjából tudom. -
#571 Most próbálok összedobni egy videót.
Élménybeszámolót inkább hagyom, mert megmondon őszintén egyik részével sem játszottam a játéknak, de most nagyon kíváncsi lettem.
Egyébként valaki dióhéjban elmondaná miről is szól? -
#570 Ha vkinek már lejött a game, jöhet az éléménybeszámoló és a shotok. -
#569 Én jogász vagyok, de hogy milyen nehéz jogi diplomával pályakezdőként elhelyezkedni ne tudjátok meg. -
#568 OFF:Én ma megyek munkaegyeztetésre.Vagy szakács v felszolgálóleszek. -
#567 amd 64 athlon 3000+ 1 giga ram ati x1300pro 256 --> 800x600 minden low ~40-50 fps -
#566 Én meg éppen melót keresek, éppen most kaptam meg a pályázati elutasító levelemet, arra hivatkozva, hogy túlképzett vagyok. Na jó de ez off, holnapra már én is nyomom a gamet.:D