Devil May Cry 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Dracula: Origin 2008. május 30.
Race Driver: GRID 2008. május 30.
SimCity Társadalmak Városok (SimCity Societies: Destination 2008. május 30.
Devil May Cry 4 2008. június 06.
Flatout: Ultimate Carnage 2008. június 06.
LEGO Indiana Jones 2008. június 06.
Mass Effect 2008. június 06.
Lost Planet: Extreme Condition - Colonies Edition 2008. június 06.
Trainz: The Complete Collection 2008. június 10.
A PCGURU Online-on még a június 6 van kint.
www.gportal.hu/bioshock
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
A Capcom által fejlesztett Devil May Cry negyedik része konzolon már sikert aratott, hamarosan pedig a PC-re is megjelenik a Dante legújabb kalandjait bemutató epizód.
A nem túl jóra sikerül harmadik rész PC-s portja után a fejlesztõk szeretnének a számítógépen játszóknak is egy nagyszerû játékot nyújtani, ezért a részletesebb, DirectX 10-et támogató grafika mellett két új játékmód is bekerül a nyáron megjelenõ játékba. A Turbo Mod felgyorsítja sebességet, elõsegítve ezzel adrenalin szintünk ugrásszerû növekedését. A másik ilyen újdonság a Legendary Dark Knight Mode, amely hihetetlen mennyiségû ellenfelet generál a pályára, jól megizzasztva számítógépünket. Úgy tûnik, végre egy igazán jó portot kapnak a PC-s játékosok.
info. Gamekapocs
na ez jó hyr bár a dx 10-tõl nem lesz szebb.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
and gamespot says it will release in Jul-1-08 Europe 😞 ha ez igaz akkor szívás...... 😞
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De aztán ode kéne kimenni? nemtom merre kell menni mert a visszafelé vezetõ ut az a templomba vezet. Help me!
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
remélem jól fogják optimalizálni.
Videókártya:ATI HD 2600 XT,Alaplap:MSI k9N neo V2 RAM:Kingmax 2*1GB TÁP:400W Codegen winchester:WDC SATA 320GB
Videókártya:ATI HD 2600 XT,Alaplap:MSI k9N neo V2 RAM:Kingmax 2*1GB TÁP:400W Codegen winchester:WDC SATA 320GB
PSN ID.: Beegabor
nem tudtam mert én csak a 3-mal tudtam jáccani mert arra volt lehetõségem mivel be*art a ps2õm igy nem játszhattam a 1,2 vel
de nekem a 3 nagyon bejött kiváncsi leszek hogy ez a nero a 4 hogy jön a képbe bár lehet hogy már bejött csak lemaradtam róla de szerintem nem mert a dmc4 honlapján nem emlitik na mind1 ha érdekel titeket dmc 4 anime akkor célozzátom meg a youtube-ot és irjátok be hogy dmc anime és kidobja jo szorakozást és kellemes karácsonyt és piában gazdag szilvesztert<#buck>#buck><#wink>#wink><#wink>#wink><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
PSN ID.: Beegabor
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(