3093
  • DarkSector
    Háát akkor ezeket a textúrákat jól használhatják, mert testközelből is mitang élessek és tiszták.

Amúgy első bossfight-nál megáll a videó alatt mint demo-ban azt kijön, memória hiba...de sebaj.

Még egy kép ingém messziről:

• elitehun
    eddig nem játszottam efy devil may cry-al sem azért kérdezem, hogy Dante az rossz és Nero a jó? vagy mivan?
  • alma2
    Hogy valami koze legyen a valosaghoz is a mondokanak :)
    A gyenge pontja a jateknak a texturak, nagyon picik, kis felbontasuak, na meg a poligon szam is igen alacsony. A most kolcsonkert meg a kozep kategorias kartyak ala joval besorolhato (ati 3650-en - 11000 Ft )is vigan megy max reszletezettseggel 1280-ban (no aa, e8400). De a tobbi mind igaz, bar kicsit streil kornyezet, de gyonyoruen kivetelezve, az atvezeto animaciokat vegre ujra erdemes vegignezni, nem nyomja el az ember. Nagyon jol van optimalizalva, csak picit buzlik belole a konzol atirtat. Kezeli az egeret rendesen a menuben, es jatek kozben sem kell kilepni, ha valamit allitani szeretne az ember. Szamomra a jatek alatt futo buta zuzos kamugitar zene picit kiabrandito, az intro alatt tatott szajjal, nyitott fullel hallgatott izgalmas esemenyek utan. De ez van :)
    Az elso "foszorny" kaszabolasa szinten mesesen latvanyos. Bar mar egy haromnegyed eve erlelodik bennem a mondat, hogy sajna a nextgen konzolokra irt jatekok egy majdnem mai pc-n igen viccesen neznek ki, meg a turbo gombot is kinyomhatnam akar :) Sot nem is tapasztalaom, hogy javulna hatvanyzottan a jatekok kinezete, mint anno pl xboxon vagy ps1-en. Remelem azert van valami titkos tartalek a konzolokban, mert nem szeretnem meg 3-4 evig ezt a grafikat bamulni az atiratokon :)
    De a jateknal maradva, elso 2 kuldetes utan, ha leszamitjuk a csunya butagyerek biztos , piros kort teszek az ajtora, addig nem mehetsz tovabb mig le ne csapod bohocokat cimu teleregenyt. A konzol szukos memoria kapacitasa miatt minden masodpercben tolto uj helyszinkez /kb 1 sec-et tolt/ Igen jo osszkep fogadja az embert. A kategoriajan belul 9/10.
  • Gideon Wieth
    ha jól emlékszem talán akkor a levegőben kell ötöt földhöz vágni
    vagy a levegőben maradva folyamarosan kinyírni őket.. De nem biztos... Rég volt már boxon az a rész meg nem is biztos h ugyanaz
  • BlastR
    Hali
    A masodik Secret küldetésben nem tudjátok mit kell csinálni?
    Bedobb egy lezárt részre ott jönnek az ellenek de ha megölöm az összeset akkor FAILED..
    Valamit 5x kéne megcsinálni de mit? :)
  • DarkSector
    Vajon meghúzza a ravaszt?
    Akkor Dante rossz ember?
    Akkor tán dém.....
  • DarkSector
    Szarügy...
    Asszem inkább Dante helyében lennék...

• DarkSector
  • Shep
    Á hihetetlen, hogy a magyar felirat miatt nálunk csak ősszel lesz, pedig már be volt készítve a pénz is. Lehet, hogy így elmarad a vásárlás.
  • grebber
    Nem csak belölünk áll a világ.Szerintem meghozza azt amit a capcom szeretne.
  • csoola
    én cordless rumblepad 2-essel toltam, sztem kurvajo, de anyira pörögsz már h nekem a 2 mission elég egyhuzamba :D
  • DarkSector
    Saitek P2600
  • DarkSector
    Jah lehet de mostanság az only dolog nem naon kifizetődő.
    Majd meglátjuk.
  • DarkSector
    Na fél óra után nagynehezen segbe billentettem az irányítást, azt bejött ez az oldalazós gomb hogy a rák egye meg...

Első jelenet (misszió) bámulatos hozza a laza dante stílust, a graf a toppon van és a jelenetek is jobbak, mint eddigi részekben!
    Bárki bármit mond...Csalnak-e a játékban a grafika, és a szabadságérzettel, vagy sem ez szerintem önnmagáért beszél.

Már a videók nézegetésében is örömét leli az ember és 200-at ver a szive, háátmég játék közben.

Aki teheti nyugodtan vegye meg, mert megéri. Egyetlen hátránya, hogy jó ha vesz mellé az ember egy joy-t, és azt némi időveszteség árán beidomítja, mert utána olyan élményben lesz része, amit nem fog elfelejteni.
    MONNYUK ÉN BIZTAM EBBEN A SOROZATBAN, MERT EDDIG SEM VOLT RÁ PANASZ, CSAK ELŐSZÖR NEM TUDTAM, HOGY LÁTVÁNY TERÉN MIT KAPOK, DE EZEK AZ ANIME-S EFFECTEK DURVÁN MEG VANNAK JELENÍTVE EZZEL A NEMTUOMMILYEN GRAFIKUS MOTORRAL.
    A KARAKTEREK MÉG AZ ASSASSIN CREED-BEN LÁTOTTAKNÁL IS SZEBBEK.
    HÁLA A RÉSZLETES TEXTÚRÁKNAK, AMI RITKASÁGSZÁMBA MEGY MÉG MOST 2008 KÖZEPÉN IS!

Itt van Dante-ról kép:

• Attelee
    milyen gamepaddal tolod?
    Chilstreammel menni fog remélem normálisan!
  • Kandurex
    csak, hogy itt a szopórém Sony is itt van, ami pedig megjelenik rá, az nem lesz PC -n

(sony álláspont)
  • DarkSector
    Jah ahhogy a többi később átportolt játék sem. :P
    GOW stb.
  • Kandurex
    sikeres mi?...atyaég, csak körbe kellene olvasni a fórumokon,...itt a warez, hol a warez játszanak, nem lesz Resident 5 még álomba se PC -n
  • DarkSector
    Na megvan az egyik hiba!!!

Ezt nem hiszem el.
    A képen az X360-as joy-on aktív a középső gomb az a zöld X jel!
    Basszamegakurvaélet miafasznak kellettmegkeverni kedves Capcom.
    Most a tököm sem tudja beállítani a jobb alsó ravaszt, semmilyen funkcióra!!!!!!!!!

A demo jo volt ezt miért kellett basztatni????????????
  • Klemice
    fú banyek ez állat
    kicsit szokatlan a proud soul rendszer
  • zorrobomber
  • DarkSector
    Jó neki.
  • DarkSector
    Sokakszerint szebb.
  • elitehun
    Most kezdte a haver letölteni!!
  • Gideon Wieth
    Sziasztok!
    Nekem xboxra van meg a játék és ott nagyon jó nagyon imádtam. //már végigvittem a legerősebb majd a plusz mégerősebb fokozaton :)

Csak annyi lenne a kérdésem hogy miben több A PC-s verzió?? ha több.. Van benne valami jó új mód vagy hasonló ??
  • DarkSector
    Amúgy kemény az elején a "viaskodás"!!!!!
  • DarkSector
    Gamepad.
    Bár észrevettem hogy a jobb alsót nem engedi beállítaní, hanem egy gec lista jön be mindig. gondolom ez játékból kilépve a főmenüben már lehet.
    Csak én ingame állítottam.
    De nem értem.
    KB így néz ki.

Nyomd RBt oldalirányba és LS+A gombokat.
    Csakhogy LS-re eleve elkezd kalimpálni a kezével.
    Az a "cukkolás".
    Gamepaddal vagy bill+egérrel tolod?
  • DarkSector
    Huh...
    Jah kezdtem sejteni, hogy "Úgy kell lőni, a HUMAN -ba, hogy közben félreugráljak.", csak nem vágom, hogy a kijelzett gombokat nyomva (sőtt a többit is kipróbálva) sem csinál semmi oldalazást!!!

Nem értem, hogy milyen módon kell azokat a gombokat használni!
    Próbáltam összevissza de semmmi.
  • DarkSector
    Nem mondod...
    De az miért baj?
  • cumfu
    jó most nagyon okos vagy! Ne kötekedj nem azért írtam.
  • ffxi
    Silent Hill sorozat Konami-s
  • csoola
    ha nem szolsz akkor minek irsz forumra?
    Az elején asszem oldalazva kell ugrálni.
  • DarkSector
    Baszom az első pisztolyos kombót sem tudom kivitelezni és DMC fan...ez durva. a joy-ommal van gond, vagy rosszul értelmezem a feladatot?

Úgy kell lőni, a HUMAN -ba, hogy közben félreugráljak.
    Na ez nem megy. HELP ME
  • DarkSector
    Resi 5 és silent hill 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • grebber
    Remélem pc-n sikeres lesz és capcom ráébred hogy a Resident Evil 5 is kell pc-re!
  • zorrobomber
    jó hír
  • zorrobomber
    sztem annyira nem lesz népszerű topik meg remélhetőleg a release se lesz problémás
    InGame videóm