3093
-
#725 Én mentettem fejezet közben, de utána kezdhettem az elejéről :(
Hány fejezet egyébként a játék? -
#724 Game közben lehet menteni.v vmi mentési ponton?vagy csak a fejezeteket elölről játszani? -
BhIn #723 Rájöttem. :D :D
-
BhIn #722 már egy órája szenvedek vele, légyszi help.
-
#721 Jöjjé' rá'. Ez a játék lényege. Megveszed drága pénzért és az első elakadásnál feladod? -
BhIn #720 hali!
újra kérnék egy kis segítséget a játékhoz, ugyanis elakadtam.
a 4.küldetésben a 4.gyro blade-et nem tudom a lezárt részről kiszabadíani a folyosó végén.
légyszi valaki irja meg, hogyan kell.
előre is kösz -
#719 huh ez a rész sztem fényévekkel jobb, mint a 3., legalábbis pc-re, mert én csak azon láttam. -
#718 Harmadik rész. (ami valójában az első időrendben)
Lady: Are you crying?
Dante: It's only the rain.
Lady: The rain already stopped.
Dante: Devils never cry.
Lady: I see. Maybe somewhere out there even devil may cry when he loses a loved one. Don't you think?
Dante: Maybe.
Aztán Dante megnyitotta a "Démonvadász irodát" és ez lett a neve: "Devil May Cry"
Aztán az első részben(ami valójában a második) haldoklik egy (ex)démon csaj Dante karjaiban, és elsírja magát, akkor mondja neki Dante, hogy azért sír, mert ember lett, hisz: a démonok/ördögök nem sírnak.
Eztán átnevezte az irodát: "Devils Never Cry"-ra. -
#717 SSS a legjobb -
#716 mivel S a legjobb értékelés:P -
#715 A 3. rész legvégén volt egy jelenet ami pont erről a devil may cryról szól :) -
#714 Angolul van egy olyan kifejezés a nemtörődömre hogy devil may care, abból jöhetett a cím, szó szerint vmi Az ördög is sírhat lehet ,szerintem -
#713 szerintem a fejlesztők ezze arra akartak utalni hogy a démon megszívja -
#712 Na ma én is belekezdek a game-ba, nem bírom kivárni az őszi megjelenést. Tegnap lefutattam a benchmarkot és "S" értékelést kaptam, holott átlagban nem ment az FPS 60 alá, és legtöbb esetben 100 felett volt maxon 1280*1024-be 4xAA-val, most akkor hogy van ez? -
#711 Az egyik kedvenc részem lett ez a negyedik, az egyik legjobb mostani x360 címnek tartom. PC-n is biztos jó. Igazából szerintem elakadni nem lehet benne, egy-két nehezebb agyalósabb rész van benne, de annyi kell. Nem csak az agyatlan hent. -
#710 Csak neked... (ha már ennyire lusta vagy)
Aztán döntsd el... -
#709 dante 12től van :)
kivégeztem a 7est fúú harmadszorra.. -
#708 Akkor az nekem még odébb van :( -
#707 Igen, a piros cuccból vonódik le, Dante asszem 12 vagy 13. pályától a végéig, uccsó pálya megint Nero -
#706 Hanyadik küldetésnél kapom meg Dantét? Ja a kombók után vannak számok, az most a piros lélek izéből vonódik le ha megveszem, mert ezt nem teljesen értettem. -
#705 most a grafikát hogy lehet részletesen leírni? Ha azt mondom szép akkor az elég ??? Itt vannak képek beszúrva, videók szerte a neten -
#704 Igen, ez már a 3-ban is így volt. Egyébként meg valaki lentebb írta, hogy csúnyák a textúrák, hát nem tudom, de nálam igen csak szépen mutat minden, sokkal szebben mint pl. a Gears of Warban, na ott tényleg ilyen mosott szar textúrák voltak. -
#703 De van, Dante-val -
mikiking #702 ÉN arra volnék kivancsi, a grafika mien ??? részletesen leirná valaki ?? ÉN msot veszel HD 3850 512 mb-ot.azzaltuti fog menni fullon.... -
#701 Ebben nincs gunslinger/swordmaster/trickster meg nem tudom én még mik voltak a 3-ban? -
#700 Csak a küldetések végén lehet menteni? Mert mentettem közben is és mikor vissza akartam tölteni előröl kezdte az egészet. Most buktam a 3. küldetést és kezdhetem megint. -
#699 no 6. küldi kivégezve
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az a kígyó nehéz? gyúrjak rá?:D az előző kettő boss nem jelentett akadályt :) air hike is van már , a 3-ban vergillel behaltam ogy nem volt air hike :S -
#698 Vagy: a gonosz Májusban sír
-
#697 Magyarra, hogy fordítható címe? " Az őrdög egyszer még sírni fog" ?
Nem vagyok jó angolból a szavakat értem de ebben az összetételben nem pontosan. -
gregtom6 #696 Pedig az sem volt nehéz,és én még billel vittem azt végig:) (de csak mert a joy-al a gombákat felcserélte) -
#695 Ó hát a 3-al én is kb 1 órát bírtam. ..oszt rá kellett jönnöm h jóvan b+ ehhez én láma vagyok :-D -
#694 Privát helyről van a cucc, szal nem tudok segíteni. -
gregtom6 #693 help(küldtem üzit) -
#692 Ő szvsz nem annyira :)
Bár nem tudom milyen nehézségi fokozaton nyomod. -
#691 Az a béka elég kemény volt... -
#690 Nem vagyok nagy devil may cry játékos 3-at sem tudtam végigvinni mert egy részen még angyon elején képtelen voltam túljutni.De majd adok neki még pár esélyt. -
#689 Lehet Te rájössz, krva 1xű :)
Csak arra kell emlékezni hogy az előző "kalandjaid" során mivel nem tudtál mit kezdeni :))) -
#688 Na akkor majd ha már én is tolom és alakadok itt megmondhatod hogy csináltad! -
#687 Közben meglett :))
Hiába, látszik hogy nem vagyok ehez a stílushoz szokva :) -
#686 Hát ez kurva jo gém!!! Super Highon faxán megy! Irtozatos hangulat félelmetesen intenziv remélem jo hossu most nyomtam le Berialt de már érzem egy egy 2008 top ten azt tuti 10/9 két pálya után