3093
  • The Protector
    kurvajó.
  • Nathan66
    :) én most vettem a 8800 GT met 43000ért (zsír új 512es). nem sok az érte?
  • balika16
    Biohazard 4 jo game?
  • DarkSector
    Ez így igaz.
  • CalebJoe
    Egyébként nem neked írtam és nem azt mondom, hogy csak gamepaddal tudok játszani, de egy ilyen játékot igenis azzal lehet a legjobban játszani mivel amúgy is egy konzol game.
    Ilyen volt a RE4 is jobban céloztam gamepaddal mint az egérrel.
  • The Protector
    nem kell polipkéz.én mindent megtudok csinálni benne.
  • RAZOR27
    leszenk
  • berlinboy6329
    Ebben a részben is lesznek majd bossoktól begyűjthető fegyverek?
  • lolartthemagic
    teljes mikor jön ki?
  • RAZOR27
    A billentyűzethez nemkell polipkéz csak te legfeljebb béna vagy vele.
  • lolartthemagic
    nem kell polipkéz csak jól be kell álitani
  • CalebJoe
    Éppen hogy a billentyűhöz kell polip kéz a gamepad az ember kezére van csinálva csak te legfeljebb béna vagy vele.
  • szucsy89
    tetszik a játék, most szedtem le a demot, nem rossz:D

várjuk a teljest
  • The Protector
    Akkoe szerintem versenyezzünk ki tud több orbot összeszedni.A számot képpel kell alátámaszatni.Baszki 10005-öt sikerült de a képemen nincs rajat.úgyhogy majd legközelebb addigis ha kell tudok képet adni rejtett helyekről ahol siok az orb.
  • berlinboy6329
    Na akit érdekel:

-billenytűzeten tolom,akinek polip keze van hajrá!

Erről az ex-gaugeról lenne szó.Próbáljátok ki...Üssetek és az ütés lenyomása után gyorsan töltdetek..Akkor elméletileg azonnal kell kapkatok ingyen feltöltött kis darabkát valahogy igy:

Instant rev
  • The Protector
    nagyon kössz.tesó vagy.
  • Newfronter
    Akinek kell:
    Timefreezer

Egyértelmű a működése, amikor elkezd visszaszámolni akkor ALT+TAB-al kilépsz és elindítod ezt a kis programocskát és a Stop countdowntime-ra nyomsz, és visszalépsz a játékba, és már nem telik le az időd. :)
  • Maxtreme
    akkor ennek nagyon kő' a dual core :)
  • Rage47
    alapból berakta high-ra, 1024-ben
    amd x2 4200+
  • Maxtreme
    Nemtudom miylen beállításokon nézted, de havernál A64 3200+-al, és 6600GT-vel avg 14-17 fps 1024 meden :)
  • lolartthemagic
    elég szép és jó a demó teljes már kijött?
  • The Protector
    próbáld meg.de nem valószínű h megy.
  • Rage47
    én 7300GT-vel próbáltam, és maxon ment, csak néztem. igaz néha belassult de nem vészes.
  • Bence94
    a videokártya miatt biztos hogy nem
  • Klemice
    én még mindig azt mondom hogy dante lesz a móka :)
    a helm breaker hiányzik nero arzenáljából
  • Pate
    Menne ezen a gépen:
    2,6 Ghz Celeron
    1,5gb Ram DDR 266Mhz
    128mb Connect 3d radeon 9600
  • The Protector
    Ja és kard töltés közben max sétálni tudsz.én szoktam harc közben is tölteni.
  • The Protector
    én próbálgatom a kombókat.nem néztem sehonnan.párat kipróbáltam ami a dmc3-ban működött és itt is működnek.a csúfolásokkal is sok style pontot szerzel.minnél magasabb a style annál jobbakat szól be és csinál nero.a gúnyolás az M-betű.
  • berlinboy6329
    Kösz az infót...Már csak pár dolgo érdekelne:

-Honnan ismered a kombóat?Valami linket tudnál adni?
    -Elég körülményes ez a töltögetés...Nem lehet valahogy harc közben töltögetni?mert megállni tölteni éd után mrgindulni,nem nagyon lehet a Smokin' sick stylet elérni szerintem ha állsz 50 ellenség között és töltesz.
  • The Protector
    bezony.meg kell venni.csak a szünetelt kombókat nem.most már sikerült megcsinálni?
  • Klemice
    az lesz a poén hogy kezedbe veszed majd az eredetit és hoppá ezeket mind meg kell venni ? :D
  • The Protector
    én ennél sokkal több és jobb kombót ismerek.pl rálép az ellen fejére,irdatlanul lövi,aztán egy hatalmasat belerúg.Az összes demoban levő kombót ismerem.
  • grebber
    Jó tudni hogy ilyenek is vannak :D
    Én csak szinplán nyomkodom az ütést azt annyi.
  • The Protector
    Na akkor kezdjük.Megnyomod a lövés gombot hosszan.ekkor lő1et és elteszi de látni h a tár kiesik elteszi a fegyvert(tartsd nyomva a lovés gombot),szabadon vtkozhatsz de tartsd.Képen(fénylik a keze,nyomom a lövés gombot.)

És akcióban így néz ki.

akkorát lő hogy majdnem elesik.

Következő lecke.kard töltés ex-charge.3szintje van.
    a q betűt kell használnod.megnyomod.hosszan.látod h a csík felment a bal felső sarokban.felmegy egy darabig aztán megáll.ekkor mégegyszermegynomod és felvillanik az 1szint piros jele.Képekben.
    A qbetű megnyomása.

A kard 1.esre töltve egy erős csapásd de nem tudsz vele tornado kombót.

Kard 2. szinten és kis töltöttséggel

Maxra töltve.

Ha feltöltötted akkor mászkálhatsz vele nem fog lemenni a csik csak akkor ha ütsz vele.

És a kard kombók.Működik vele a felütás is.Tehát lockolod az ellenséget(space) és lefelé a lefelé iránygombot és a kardot hosszan.ha nem tartod az ütés gombot elég ideig akkor csak az ellenfél repülfel,ha úgy csinálodahogy írtam akkor nero utánaugrik és a levegöben csapkodhatod az ellent.Mellesleg a levegöben a spacet lenyomva és utána a devil bringer(kéz,elkapás) felránthatod magadhoz az ellenfelet és azt csinálsz vele amit akarsz.Képen:így kell kinéznie.

A charged kardal való előre csúszás és irdatlan sebzés vele.Lockolod az ellenfelet.A neked hátra levő iránygom és hosszan az ütés gomb majd felengeded.Képen.

ezzel mindent letarolsz.
    ha így sem megy akkor gyertek el hozzám azt megmutatom.Akit érdekel még kombó annak megírom.Én mát atomic szintre is felvittem a stylt csak kevés az ellenfél.

• The Protector
    ebben írom a pisztolyosat.hosszan a lövés gombot,elteszi a fegyverté s fehérlik a kezében,látszik nem játszottatok az előző dmc-vel.A taposás kombót nem is mondom akkor.
  • berlinboy6329
    Ez a Q betű engem is érdekelne..Láttam demóban csávókám szinte ingyen kapja a cuccot.Egyszer megnyomja és van neki egy kis négyzet feltöltve.nekem is sikerült párszor de nem értem a lényegét..A másik meg hogy a pisztollyal fellövi az ellent az égbe..Azt hogy kell?
  • The Protector
    a qbetűt nyomd meg. a bal felső sarokban feljebb megy egy csík,mégy egyszer aztán megint de hosszan.3szint van.mindíg változik a kard színe.Így nagyobbat sebzel és más kombók lesznek vmint a style csík is gyorsabban pörög.ha így sem megy adok képet.
  • DarkSector
    Q btűt légyszíves részletesebben, mert érdekelne, és így én próbáltam de semmit nem tapasztaltam.
  • The Protector
    Pár kombó meg segítség.
    pisztoly:nyomd meg a lövés gombot hosszan majd tarsd míg nem kezd el világítani a kezed majd lőjj.2hatalmasat tudsz lőni.
    kard:2szer gyorsan kis szünet majd megint gyorsan a kard gomblyát egy nagy kombóhoz
    a q betűvel fel tudod húzni a kard erejét.nyomogas hosszan egymás után.miután feltöltötted nyugodtan szaladgálhatsz nem megy le a kard ereje csak akkor ha csapkodsz vele,mindegy h ellent vagy a levegőbe.ezzel is van sok kombó.ha vkit érdekel akkor leírom.
  • RAZOR27
    Már épp kérni akartam :)