Devil May Cry 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Mindjárt megérdeklõdöm, hátha nem nagy munka a címét megnövelni
amúgy énis ezt néztem utána, de próba, cseresznye.
Na ezért akartam a véleményeteket.
Köszönöm hogy jelezted.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Evin
Szerintem vagy a kép lehetne kép lehetne alacsonyabb, vagy a felirat nagyobb, de egyébként, jó.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

DarkSector
Ha tetszik nektek, akkor banner-nak kellene berakni
Meg szeretném kérni a topic gazdiát, hogy tegye meg nekünk ezt a szivességet, ha tetszik nektek is.
remélem tetszik <#vigyor3>

Ez RAZOR27 munkája:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Hopsz...
lemaradt ez:
A billentyû alaphelyzetben ugyanaz mint 3 résznél, ami szerintem tökéletessen kézre áll.
de természetessen minden esetben átszabható egyéni igény szerint más gombokra.<#vigyor3>
Szerintem azért érdemes egy analog joy-ra beruházni. megéri, és ugy az igazi.
de tiéd a döntés.<#vigyor3>

DarkSector
Iszonyat ugyanaz mint konzolon, ha van analog joy-od.
én 4900ért illetve 6900ért láttam olyat, ami maximálissan kielégití a játék igényét, cska a rezgés valami miatt nem mûködik.

RAZOR27
Télleg, bazz ,mostmár beugrott, kösz.(viszont a kezét nemtudtam)

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Seth
Red Queen, a pisztolya Blue Rose, a keze meg Devil Bringer

PSN ID.: Beegabor

RAZOR27
Hali!
Nemtudja valaki mi Nero kardjának a neve?

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

üdv
az irányítás milyen?
DarkSector
Úgy érzem, hogy te még nem játszottál egyikkel sem, mert akkor nem kételkednél a szavaimban.
Ajánlom az árkádban menj egy kört a GT5-el.

Istencsászár
Egy PGR4 meg GT-t megnéznék pécén hogy mekkora vas alatt köhögné ki a FIX 30... érdekes lenne.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Maxtreme
"át sem lehetne portolni, legalábbis minõségromlás nélkül.
Mert nem hinném, hogy lenne olyan pc, ami levágja azt a grafot."

LOL...
Mondod ezt a 4 magos cpuk meg a dupla gpus vgak világában. Grat.

DarkSector
Jah ez miatt ne is vegyél, mert pc-n ez szebb, viszont egyértelmû GT4 mert azt még át sem lehetne portolni, legalábbis minõségromlás nélkül.
Mert nem hinném, hogy lenne olyan pc, ami levágja azt a grafot.

Nathan66
jah, biztosan jó lehet de csak azért az 1 játékért soha nem fogok egy ps3at venni. (csak mert ha venék is ps3at ami persze sose lesz, akkor csak a gt5 miatt venném)

DarkSector
HellDemon Movie!!!

Graph:
640x480
none AA
all settings Super High

DarkSector
már vagy 15x kinyírtam a démont, már jöhetne a full!!!

DarkSector
Jah véletlen nyomva ragadt.
<#vigyor3>

Maxtreme
bocsi. Rosszra válaszoltam :) Természetesen a 215-re akart menni.

Maxtreme

jovanma.

DarkSector
JAH ÉS PORTOLJÁK ÁT AZ ELSÕ KÉT RÉSZT!!!
ILLETVE HA A DMC4 MOTORJÁRA ÍRNÁK ÁT ÉS UGY TENNÉK PC-RE 1-3IG, AKKOR ÉN MÁR ROHANOK IS A BOLTBA.

JAH ÉS EZ AZ A JÁTÉK, AMIRE EGYÉRTELMÛ, HOGY CSAKIS EREDETIT, HOGY ENNYIVEL MEGJUTALMAZZUK A CAPCOM MUNKÁJÁT.
HA VALAKI NEM BÍR VÁRNI MINT ÉNIS, AZ RÁNTSA LE, ÉS UTÁNA VEGYE MEG 1X DISZDOBOZBAN.
MERT ÉN ÍGY FOGOK TENNI.

EZ MEGÉRI AZ ÁRÁT.

DarkSector
OF
Amúgy ma játszottam a GT5 Prologue-val.....itt 10mp csönd!<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>

Röhögnöm kellett, elõször azon, hogy valszeg alvajáró vagyok, mert ilyet csak max álmomban láthatok.
2x meg azért mert eszembe jutott a cikk, mikor a nemes Grid-nél azt írták, hogy egy játék, ami a GT babérjaira törhet.
Namost max álva leszophatja, mert a Grid talán a GT3-hoz lehet mérni, de a GT5-ben amit láttam, azt max egy élõ közvetítés tudná lepipálni.

Iszonyat.
Ráadásul amikor megnéztem a belsõ nézetet, akkor megintcsak azt hittem, hogy talán ez CG animáció.
A mûszerfal olyan tipp-topp volt, hogy az életbe nem találkozhatunk ilyen játékkal.
Legtöbbnél örülhetünk ha 3D a belseje.
Háát kívülrõl a kocsik iszonyat igazinak tûnnek, a fényezéstõl kezdve az utcsó kis csavarig minden.

Ebbõl is látszik, hogy PS3 lehet hogy TV-n kicsit nem olyan tû éles, viszont teljesítményben a toppon van!!!

Úgyhogy te szerencsés vagy, hogy van a közeledben egy ilyen masina!!!!<#worship>
OFF

DarkSector
Na ezaz.
Ezt az is mutatja, hogy szerény véleményem szerint 1024x768-ban alap beállítással is iszonyat éles!!!!!
És nem a napsütés, vagy a z a háttérobjectum, vagy tárgy ami ugymond fix, hanem a viz és az valósidejû tereptárgyak is.

Itt pc-n szerintem ha valaki 640-ben nyomja, még akkoris átlagon fellüli minõséget kap!!! PC-n nézve!!!

Grat csak így tovább és legyen ez a minta a többi fejlesztõnek is.<#vigyor3><#eljen>

dante3
Tényleg szebb, sztem is, öcsémnél láttam PS3-on, tehát van összehasonlítási alapom! természetesen konzolon is jól néz ki, de a pc-s verzió sokkal élesebb képet mutat, és az árnyékokat is jobbnak látom!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

DarkSector
Van akinek 2gh környékén van a procija, 1 GB ram-ja van, és 7600GS-e?
Arra lennék kiváncsi, hogy a demo hogy megy vele?

DarkSector
Bakker valami miatt nem rezeg a joy-om!!
Mi lehet a gáz?
Van ilyen valakinek?

berlinboy6329
Jól van megyen azzal is...Mikor emgnéztem a beállitásokat akkor láttam,hogy WSAD,ezért ki se próbáltam a numerikust,mert nem állitotta át gondoltam nem megy.Most hogy megy elsõre lenyomtam a bosst,eddig3-ból egyszer sem mikor IKJL-lel mentem...Sokkal könyebb igy gémelni..Jöhet a teljes!

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

DarkSector
Szerintem szebb mint konzolra!!!
Mert monitoron nincsenek képpontok amik villognak fehéren, és monitoron élessebb, mert van élsimítás.
Aki ezzel nem ért egyet az még nem látott konzolos játékot.

Jah és beszereztem egy gamepad-ot!!!!!!!!
4990-ért!!!
P2600

Seth
Érdekes , nekem alapban a numerikuson van a mozgás <#fejvakaras>

PSN ID.: Beegabor

berlinboy6329
Nem lehet numerikus billenytûzetre átpakolni a mozgást?Nagyon zavaró igy billel tolni a moastani beállitásokon..Az a baj,hogy nem engedi,hiába nyomogatom a 8ast..nem állitja be. :S

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Evin
Szerintem teljesen ugyanaz.

Igen jólkinézõs játék!
Várom a teljest!

(minden max!DX10)

Shep
DX9 és DX10 között van különbség képminõség terén?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rage47
Ezt könnyebb kezelni billentyûzettel, mint az elõzõ részt?
berlinboy6329
Nvidia meg Ati 2 külön antialiasingot használ vagy mi a fene?Mi ez a C16xQ?Nekem 8X MSAA-t enged csak...

Most probáltam ki egy havernál,és nekem nagyon pozitiv a véleményem.A legeslegszebb PC port amit valaha láttam,és kezet szoritok a capcomnak hogy tényleg ennyire foglalkoztak a portolással.Nálam Ps3 verzió 87%
xbox 360 verzió 98% és a PC verzió 100%.és most már jó a gamepaddal is irányitani mert be lehet állitani és nem izél mint a 3-nál.
DarkSector
Figyuztok 1680x1050-nél már nem látok grafikai különbséget, tehát itt már érdemes leszedni az élsimítást, mert csak Fps-ben van nem kis eltérés.

1680x1050 C16xQ AA és minden Super High

1680x1050 None AA és minden Super High

macleod2005
Gyerekek, miért jó beböfögni minden más játékohz hogy bezzeg a crysis, ez olyan mint amikor a csuklószorítót hasonlítják a dezodorhoz (Benk Dénes :D ). Ez egy Hack & Slash az meg fps. Különben is, elmegy a notimon 70 fps el (ami már a crysisról nem mondható el, vonjuk le a következtetést), igaz hogy 800*500ba (és ilyen is van benne, nem lesz kövér nero), és minimumon, de 70 fps, ami nem rosz egy 1,6 os c2d-tól 1 giga ramtól, és egy 1400 es atitól(pláne hogy kezdi a játék azzal hogy nvidia).

Maxtreme
Nem, elvileg nem kezel egeret sajna.
Ez ilyen tipikusan gamepados játék. Billel hozzá sem nyúlnék személy szerint :D

Evin
Próbálkozz a beállításoknál. Mivel most foglalkoznak a PC-re portolással, és nem csak átteszi, mint a smc3-nál, van rá esély, hogy lehet.

grebber
Na megnéztem mit dob a gépemre a benchmark.
1280*1024 Superhigh, 16xQ élsímitás

Next PC upgrade: 2022

Klemice
rövid és lényegre nem törõ

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

saxicola
Véleményem a demóról és képek: www.gportal.hu/screenshots

www.gportal.hu/bioshock

sziasztok,lehet buta kérdés de nincs benne egér lehetöség hogy azzal forduljon a kamera?
DarkSector
L gombal dobd el õket!

DarkSector
Õ nem azt mondta hogy tudja, csak szerinte úgyis kilövik majd . mert szerinte biztos megoldható.
ennyi

Klemice
hát igen amõgy nem szükséges mert 6 perc alatt végigtolható a pálya és utána a boss jön :)

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Szerintem kamuzik a srác hogy tudja... :)
Klemice
arra várok én is :S

10 perces idõ limitet hogy lehet kijátszani?! Mondjuk szerintem sehogy..... de ha valaki leírja akkor megköszönöm