3093
-
#805 Secret Missions 1-4 ig!
-
#804 te tudsz románul? -
#803 Én is pápai vagyok, megveszem tőled párezerért.... ^^ -
#802 én nem akadtam el :PPP csak el kell olvasni a feliratokat és akkor máris alap hogy mit kell csinálni :D szerintem :D
ellenben sokkal egyszerűbb helyeken elakadtam párszor O.o illetve mondjuk úgy hogy ... eltévedtem XD
nagyon jó gém :D végre Dantéval megyek. Kicsit szokatlan az irányítása Nerohoz képest... (nagyon)
kombózi még nemigen tudtam :S -
keepernext #801 Na vége eladom a játékot meek dolgozni. -
keepernext #800 szucs pulá
-
#799 Helló
Remélem tudtok segiteni a 8. pályán vagyok a kígyó után és azt a küldetés, hogy hagyd el az erdőt (sztem). Na de én már visszamentem egészen a pálya elejére és semmi. Megtudnátok mondani merre kell menni?
Köszönöm -
#798 Vdd vissza a hardveres hangygyorsítást.Nem tom hogy kell.de az assasins ban is az oldotta meg sok embernek. -
#797 Nem jott meg az aktualis havi playboy elofizetesed, igy nincs mire kiadni a gozt ? Gyulik a feszultseg benned mig lassan szet nem robbansz ?
Ne itt jatszd az oreg, bolcs embert kerlek, mert hamar elverzel ilyen "kinek nagyobb a szerszama" stilussal. Van itt eleg sok egyszeru arc, nem kell tobb :)
koszi
-
#796 Nem kell tovább spilázni, szétku..játok a topikot a kakaskodással! Szuszaaa! -
#795 Vki? -
keepernext #794 Ne a korommal gyere gyökér, de a szint még 30-35 évesen is magasabb mint a tiéd fiam. -
#793 Büszke lehetsz magadra hogy 30-35 évesen eddig terjed az IQ szinted öreg :-) -
cumfu #792 igen köszi! Amúgy nem akadtam el csak este volt és már nem akartam vele szarakodni, de gondoltam. Asztem ez a játék annyi h van egy pálya és végigyilkolni mindent és egy út van. (nem kell bolyongani) De nem. Sztem egész jó játék, és 7600gs-el is bírja a gép high-on. :D -
#791 igen ott vissza kell menni abba a kék körbe ahol tudod használni a karod hogy átlendülhess és ott vissza mész egészen addig amíg bal oldalt látsz egy deszkát azon átmész és onnan csak egy út vezet. Remélem érthetően írtam le -
kr1szmester #790 van olyan jó :) Sőt! Még übereli is bőven :) -
cumfu #789 1. vagy 2. nem tom még az eleje :P -
#788 Mármint a PoP-al nem játszottam ezzel igen xDxDxD -
#787 én nem játszottam vele de nagyon jó játék. Itt főleg a gondolkodáson és a harcon van a hangsúly. A grafikája az gyönyörű és nem is kell erős gép hozzá. De ha visszaolvasol akkor láthatod hogy mindenki 10 vagy 9 pontot adott rá. Sztem rohadt jó játék -
#786 Az miért van,hogy ha MSaa-t pakolok a gémre akkor lelassul?Lassan,nem akad csak lassabban mozog és a gombokra is később reagál mint mikor nincs rajta semmi. -
keepernext #785 Én mitis vásoroltam kutyámmajma??
Ne okoskodj huzz vissza homokozni kis láma -
mikiking #784 Van olyan jo ez a játék,mint a PoP (gyengébbek kedvéért,Prince Of Persia) 2.vagy 3 .részek ? -
#783 én is gamepaddal tolom de az az érdekes hogy nem azzal kardozik meg lő amivel kéne mert felcserélte a lövést és a kardozást mondjuk igy nekem jobb is mert többet kardozok és kevesebbet lövök. egyépként a játék 10/10 mindenre. -
mustar #782 Samsung Le37m86-om van (fullhd), és jelentkezett egy olyan probléma, hogy a Devil May Cry 4 nem indul el, illetve elindul, csak a tv egy olyan hibaüzenetet ad, hogy nem támogatott üzemmód. Mit tudok csinálni, hogy jó felbontással induljon? Előfordult már ez a probléma a Cryis-nál is amikor nem 1920x1080-ban akartam futtatni. Ja és hdmi->vga átalakítóval csatlakozik a gépem a vga bemenethez. Segítsetek légyszi -
#781 Ezért kár volt. -
#780 Bocsánat, rossz postot idéztem :)
A 775-re akart menni ofc :) -
#779 Most ezt miért nekem mondod? -
#778 Tudod normális ember a boltban sem vásárol a olyan élelmiszert, amit nem szeret.
Persze te lehet nem ezek közé tartozol. Ennyi -
kr1szmester #777 piff XD :D Amúgy akkor senki sem tud megoldást a hangproblémára? :S -
#776 Akkor akár le is hülyézhetlek....ennyi :) -
keepernext #775 neked ahhoz semmi közöd úgy gondolom.
És kipróbáltam mer ez egy szabad ország és megengedik,hogy feltelepítsem.
És van egy véleményem és leírom mer azt is szabad.
Ennyi -
csabika1982 #774 hát nekem sincs beszédhang az Assassin's Creed-nél 5.1-röl átkapcsoltam sztereora és volt itt meg semmi -
#773 "Mondjuk sosem szerettem az ilyen fajta játékokat"
Akkor már csak azt nem értem hogy egyáltalában miért telepítetted fel? -
keepernext #772 Na kipróbáltam. 5 perc játékidő, uninstall.
Mondjuk sosem szerettem az ilyen fajta játékokat,hogy az ember keze szakad le annyit kell nyomkodni,a grafika elég jó ja,és delete. -
kr1szmester #771 Az lenne a kérdésem, hogy van-e valakinek úgy, mint nekem, hogy nincs beszédhang, csak nagyon halk. Ez volt az Assassin's Creed-nél is néhány embernek, azt úgy oldottam meg, h Start menü/Futtatás:dxdiag/Hang:hardveres gyorsítás szintje-alapgyorsítás
ha így be volt állítva jó volt, de most nemtudom mit kéne tenni. Pls help :) -
ShaiHulud #770 nah ez kurvajo jatek volt, nero ftw. -
#769 Nagyon nagy játék bár az irányítást szokni kell attól még nagyon nagyot üt.
Grafra sincs semmi panasz nagyon jól megvan csinálva 1280x1204ben 8x aa val minden super maxon dx9 ben 60-100 fps egy amd x2 3800+ , HD3850 512mb és 2gb rammal, szerintem egy ilyen kinézetű játékhoz képest kiváló teljesítmény. -
Snailline #768 Nah megvan! :) Azzéélve elégetném azt, aki ezt a részt kitalálta. Egy pár évet biztos elvett az életemből... :) -
#767 gyerekek örülve fogtam neki a dantés mission sorozatnak
csak nekem tűnik úgy hogy nero után dante ereje egy fricska?
nagyon gyengusra sikeredett, vagy nem tudom, nem állt rá a kezem a kombókra -
Snailline #766 Jaja és azon a szinten, ahol az a madárfej van még ne ugorj oda, max az orb-ért, utána már csak 1 van és kész. Hajrá! :) Én addig meg szo**ok az erdőben. :)